Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Pre smrti

Milovan Brkić

Kada je izabran za predsednika Donald Tramp je priznao srpskoj dijaspori da ne može da spreči otimanje Kosmeta, ali da će da spreči da Srbi budu uništeni kao narod i bez države!

Život je potvrdio istinitost reči predsednika Trampa.

Verujem da je učinio sve što je mogao. Melanija, žena njegova, Slovenka je, koja poznaje Srbe kao dobre ljude. Vredne, radne ...

U oba svetska rata bili smo saveznici Amerike. Srbija je 1903. godine dala Sjedinjenim Državama tri miliona dinara (dolara) za izgradnju pruge Union-Pacifik... Nikola Tesla, Mihailo Pupin, zadužili su ovu državu (i svet).

Pitao sam se zašto onda američka elita želi da uništi Srbiju.

Bombardovanje Srbije je naredio predsednik Klinton, po nalogu engleskog premijera Toni Blera.

Uništenje Srbije je administracija iz Vašingtona prepustila Nemačkoj, koja je svojom naci politikom krenula da Srbiju potpuno zgazi.

Oni koji rukovode svetom su na dobrom putu da Srbi izgube državu, da nestanemo sa zemljopisne karte, iz istorije.

Hoće li iko od nas Srba preživeti?

Jevreji su prvi počeli da nas lome. Šizofreni diktator je uzeo za savetnika Jevreja. On njime rukovodi. Izraelska farmaceutska kuća leči i njega a i brata njegovog.

Jevrejskoj opštini u Beogradu smo vratili svu imovinu Jevreja bez naslednika, stradalih u Drugom svetskom ratu. I platili smo koliko su tražili. I ništa. Jevreji smatraju da smo krivi za njihov progon, od kada je Hitler okupirao Srbiju. Od Hrvatske to ne potražuju. Samo od Srbije.

Zašto Jevreji toliko kidišu na Srbiju? Verujem da na taj način žele da se svete Rusiji.

Onda sam, čitajući knjigu dr Džona Kolmana, bivšeg službenika MI 6 o delovanju poznatog svetskog centra moći Komiteta 300, donekle shvatio o čemu je reč. (knjigu smo objavili u magazinu)

Kolman opisuje kakao je ambasador Engleske u Vašingtonu posetio predsednika Buša (starijeg) i zatražio da se uhapsi panamski predsednik, general Norijega. Buš je bio iznenađen zahtevom, objašnjavajući da je general prijatelj SAD-e i njegove porodice lično. Norijega je u zgradu CIA ulazio preko crvenog tepiha.

Ipak, svi znamo kako je ubrzo Norijega završio. U akciji američke vojske, koju je naredio predsednik Buš, ubijeno je sedam hiljada nedužnih Panamaca, a general Norijega je prebačen u zatvor, u kojem se još nalazi.

Kolman je smogao snage da sve što je saznao iz arhiva Tavistoka, obelodani. Kako je ubijen Zija Ul Hak, Aldo Moro...

Postavljajući šizofrenog Aleksandra Vučića za predsednika, taj centar moći je dobio egzekutora. Opet je na scenu stupila Nemačka, preko svog plana, zajedno sa Francuskom, o priznanju nezavisnosti Kosova, plaćanju ratne štete, otimanju imovine i manastira, kulturnog nasleđa...

Nakon što je opljačkao Srbiju do gole kože, uništio institucije, marginalizovao Srbe van Srbije, razorio socijalni, zdravstveni sistem, uništio poljoprivredu, Vučić se latio posla da rasproda javna preduzeća, da život u Srbiji učini nemogućim. Da se poubijamo, pomremo, ili pobegnemo iz nje. Zato on sada preko svojih kriminalaca iz Vlade Srbije ozakonjuje zapošljavanje stranaca. Dovešće sve one koje mu narede iz centara moći.

Varamo se ako mislimo da je ambasador Hil taj koji odlučuje šta Vučić još treba da uradi, pa da nestanemo. On bi, verujem, to i želeo, ali on samo prima naređenja, strahujući i sam da se ne vrati kući.

Sprovodi li šizofrenik naređenja koja dobija preko Toni Blera, koji je naložio bombardovanje Srbije? I kojeg plaća budžetskim parama da brani Hašima Tačija pred sudom za ratne zločine.

I u ovom broju opisujemo surovu smrt Srbije i njenih građana. Pripreme za poslednju pljačku, posle kojih nam u Srbiji više neće biti života.

Kolega mi predočava da je smrt Ukrajine i Ukrajinaca osveta za nacističke zločine počinjene tokom minulog svetskog rata. Nestaće i država, i oni kao narod!

Ako se ne pobunimo i ne srušimo ovog skota, nema nam spasa.

Ruski predsednik je najavio da će u buduće njegova država braniti saveznike i svojim oružjem. Verujem da je to ozbiljno mislio.

Srbi su pred potpunim uništenjem. Sada je vreme da nam Ruska Federacija pomogne. Bez odlaganja. Posle će biti kasno, jer Srbije više neće biti. Da to učini pre naše smrti.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane