Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Optužnicom protiv Vladimira Putina potpisali poraz

Lopovima se crno piše

Na ovom mjestu pisali smo i upozoravali na međunarodnog kriminalca George Šoroša i njegovo "civilno društvo", pseudo filantropiju, brigu za ljudsko društvo kao sustav. Pisali smo i o električaru Bill Gatesu koji je danas postao svjetski stručnjak / trovač u procesu dePOPULACIJE. Tuže i proganjaju ga mnoge zemlje u kojima je njegovo djelovanje umorilo mnoštvo ljudi, poglavito djece, koja su mnoga ostala sterilna, autistična, invalidi zahvaljujući "dobrotvoru" Gatesu i njegovoj supruzi Melindi.

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Također, spominjali smo i čelnika SZO Tedros Adhanoma kojega također zakon traži zbog kriminala. O Bajdenovoj administraciji koja je pokrala Predsjedničke izbore 2020. g., i zasjela na čelo SAD-a u nekoliko navrata smo obavijestili javnost. O korumpiranoj vrhuški izmišljenoj ali moćnoj EU zločinačkoj organizaciji već i vrapci znaju kako se radi o grupici koja za račun ogromne većine zastupa isključivo uski krug ljudi i mega kompanije.

Francuskom predsjedniku koji je u mlađim danima sudjelovao u dva ubojstva također se zna. O Joški Fišeru, bivšem ministru vanjskih poslova Njemačke, kojemu je u gepeku automobila pronađen leš, još dok je kao taksista napredovao u ZLOČINAČKOJ HIJERARHIJI, javnost također ima saznanja.

Malo tko zna kako i Aleksandar Vučić ili "naš" Andrej Plenković, dva lokalna kriminalca još su na slobodi, isključivo zbog toga jer su odani sluge i sudionici GLOBALNE ZLOČINAČKE ORGANIZACIJE. Njih dvojica nas nakon sudjelovanja u KORONA GENOCIDU, upravo na već legendarno srpsko / hrvatski međusobno mrziteljski način uvlače u globalni rat protiv Ruske Federacije na čelu sa Vladimirom Putinom.

NOVOnormalni mediji svakodnevno odrađuju prljavi posao za ORGANIZACIJU. Izbjegavaju pojasniti događaje nas kojima BANDA stvara dimnu zavjesu i navlači mrenu na javnu scenu. Odvlače javnu pažnju sa bitnoga, DEPOPULACIJE STANOVNIŠTVA, koja je i nakon FAJZER GENOCIDA I KORONE jedina zanimacija NOVOnormalnih psihopata. Stoga se u kontekstu zločina/ca ne pojavljuju zlotvori poput Klaus Švaba koji nam nudi kukce, šišmiše i crve kao delicije. Koji nam prijeti ali i oduzima sve kako bi smo napokon sretni bili.

Zar primjer opljačkanih 55 tisuća HR obitelji koje su štednju imale u švicarskim francima ne govori tome u prilog?! Upravo je u tijeku kazneno djelo PLJAČKE tih građana, koja će biti izvršena kada tužba oštećenih građana pred Vrhovnim sudom RH otiđe u zastaru! Da, za dva mjeseca i pol tužba pred tim sudom odlazi u zastaru. Trebala se odavno donijeti presuda u korist opljačkanih obitelji kao i u drugim zemljama EU zbog pokušaja pljačke tamošnjih ljudi. No u RH takve se odluke neDONOSE u redovnom terminu pa nastupi zastara a nakon toga OKRIVLJENI dijele "dobit".

Ovoga puta LOPOVI trljaju ruke i ljube "pravne stečevine" nad iznosom u visini cca MILIJARDU I DVIJESTO MILIJUNA EUra! Čak se i mega lopov Andrej Plenković pred EU institucijama zauzima svojim autoritetom lopova i lažima, kako bi predmet otišao u zastaru. I svi sudionici, naročito mediji te oni koji odgovaraju za funkcioniranje institucija RH, naglasiti će, kako je sramota za pravosuđe po tko zna koji puta jedan "BOGATI" predmet pustilo u zastaru.

Međutim, ankete i dalje pokazuju kako PRAVNA DRŽAVA HRVATSKA usprkos "izazovima" DOBRO FUNKCIONIRA. I doista, ovako nasađena država, koju vodi grupica kriminalaca, izuzetno dobro funkcionira u službi kriminala! Čak će zadovoljiti kriterije Klausa Švaba, koji svijetu odavno navješćuje, kako će ga opljačkati, oduzeti će mu sve i kako će SVI biti sretni nakon toga!? Doista, niti u najvećem hororu takav scenarij još zabilježen nije. I tko može poricati da takva sudska praksa zastare, s očitom namjerom pljačke građana, koja pljačka je upravo u tijeku, nije na tragu narativa globalnog provoditelja Agende 2030 Klausa Švaba?! Opljačkati, uzeti sve i učiniti vas sretnima. NOVOnormalni DNOvinari također periodično spominju mlađahnu umiljato žaboliku i još prištavu srednjoškolku Gretu Timberg. Ona je pak globalni pokretan plakat na kojemu "napredni" globalisti reklamiraju kravlji prdež kao temeljni uzročnik klimatskih promjena.

Režiseri i scenografi CIVILNOG DRUŠTVA namjerno u drugi plan guraju GLUPERDE, idiotolike spodobe poput Švaba, Gejca ili ove žabolike balavice, koji uz pratnju ZAKONA SILE ušutkavaju i nositelje nobelovih nagrada za znanost, ako se kojim slučajem suprostave njihovom "naukovanju" o izgaranju fosilnih goriva, hranjivim glistama, zdravim cjepivima i pljački zastrašenih ljudi. I sve to u interesu našeg svekoliko boljeg i nadasve zdravijega života! U tako posloženom okruženju stiže i famozna gromoglasna optužnica protiv Vladimira Putina pred Haški tribunal. Ona pokriva ozonske rupe koje se otvaraju nakon prolaska dobročinitelja poput Gejca, Šoroša i ostale genocidne bratije. Dakle, Agenda je opet morala isfabricirati događaj koji fokus javnosti sa glavnih PROTAGONISTA GENOCIDA okreće na drugu stranu.. Opet na RUSKU. Ovoga puta ne samo na Rusku Federaciju već i na njezina predsjednika Vladimira Putina!

U sastavljanju optužnice protiv ovog "ZLOČINCA" uključio se i "hrvatski" bivši glavni državni odvjetnik Mladen Bajić! Izreka "nije važno što se govori već TKO govori" u ovom slučaju došla je do potpunog značenja. Naime, Mladen Bajić je neprocesuirani RATNI ZLOČINAC koji je 1992. g., žario i palio. Bio je gospodar života i smrti u splitskom vojnom zatvoru LORA. Postoje tužbe protiv njega. Postoji sijaset dokaza i svjedoka koji nesumnjivo Mladena Bajića označuju kao RATNOG ZLOČINCA. Darko Petričić iz Zagreba je sa svojim kolegom 10. rujna 2010. g., podigao optužnicu protiv tog MIŠOLIKOG SKOTA, zlotvora, pred međunarodnim kaznenim sudom u Hagu. Da,da... Pred istim sudom gdje "Amerika" korumpirana vrhuškla EU, "Velika Britanija" i SAV NAPREDAN SVIJET stavlja Mladen Bajićev tekst kaznene prijave protiv Vladimira Putina! No, mišoliki kako sam nazvao Mladen Bajića, izmigoljio je iz dohvata ruku zakona.

I na tome sudu pravda nije povezanih očiju već na jedno oko škilji! Iako su argumenti pokazivali i još pokazuju kako je Mladen Bajić notorni kriminalac i ratni zločinac! Slao je hametice i naše generale u Hag. Da nije bilo hrvatskih izdajnika poput tadašnjeg TRIA FANTASTICUSA Mesića, Račana i Tomčića, niti jedan hrvatski general ne bi nakon Tuđmanove smrti više završio pred Haškim tribunalom. Netko se možda i prisjeti... SAD su tada od HR režima tražile da podrži njihovo nastojanje, kako niti jedan američki građanin, poglavito vojno lice, neće pustiti niti jednom sudu izvan SAD-a da im sudi za eventualne optužnice za ratne zločine.

Tada su Ivica Račan predsjednik tzv HR vlade, Stipe Mesić zvan Seronja tzv predsjednik RH te Zlatko Tomčić tzv predsjednik sabora RH glatko i posprdno odbili američki zahtjev upućen hrvatskoj tzv političkoj sceni. Naime, SAD je već tada imala saznanja kako od 03. siječnja 2000. godine, Republikom Hrvatska vlada organizirani kriminal, koji danas 2023. g., doživljava svoj puni zamah ali i skori krah. Isto tako znamo kako je istim načinom krajem 2020. g., Ameriku nakon izbora, preuzela BANDA kradljivca izbora na čelu sa Joe Bidenom.

Kako to da se Mladen Bajić provukao "lišo" pred Haškim tribunalom nakon prijave kako se radi o notornom ratnom zločincu?! Ništa nije badave, zar ne? Ništa se ne dobiva besplatno. Sve svoj uzrok ima. I posljedice uzroka također. Naime, DORH na čijem čelu se nalazio Mladen Bajić, dobio je 05. lipnja 2002. g., iz Njemačke, moju kaznenu prijavu u kojoj bez imalo sumnji dokazujem kako je i DRŽAVNI VRH RH sudjelovao i prikrivao pljačku ogromnih novčanih sredstava iz PRORAČUNA RH!

Već 17. lipnja iste godine DORH me obavijestio kako je prijava zaprimljena i da se po toj prijavi vrše istrage te da ću biti obaviješten o rezultatima iste. Nakon toga nastaje muk. Nestala je svaka volja DORH-a da se počinitelji kaznenoga djela utvrde i da DORH protiv istih podigne kaznenu prijavu pred nadležnim sudom. U periodu MUKA od strane nadležnih institucja one nisu mirovale, 6 ili 7 mjeseci nakon toga je Županijski sud iz Zagreba, protiv mene podignuo kaznenu prijavu i tražio od njemačkih vlasti da me iz njihovog azilantskog logora deportira kriminalcima u Hrvatsku na ruke. Mladenu Bajiću i ostalim pripadnicima HR režimske zločinačke organizacije!

Također, pobrinuli su se kako bi neutralizirali meni upućenu podršku od strane srbijanskog političkog vrha, kojem sam također dao do znanja kako Republikom Hrvatskom vlada organizirana banda kriminalaca. Neki će se sjetiti kako je tadašnji premijer Republike Srbije dr. Zoran Đinđić, oštro prozivao hrvatsku stranu i tvrdio Ivici Račanu, tadašnjem premijeru RH, kako hrvatska banda dolazi iz Rovinja. Dakle, likvidacijom dr. Zorana Đinđića 12. 03. 2003. g., u kojoj je organizaciji sigurno sudjelovao i Mladen Bajić i njegov DORH, međunarodna politička mafija jednim metkom ubila je dvije muhe. Tom je prilikom prvi čovjek DORH-a Mladen Mišoliki Bajić stekao i međunarodnu mafijašku reputaciju i time zadužio ORGANIZACIJU..

Krvavo odrađen SLUČAJ LORA, izuzetne zasluge u dugogodišnjem sudjelovanju i zaštiti pljački građana RH od strane RH REŽIMSKIH KRIMINALACA, a pogotovo zaštiti počinitelja pljački, bile su reference i karakteristika da Bajić piše optužnicu i protiv Vladimira Putina. Princip, te izvedba pakiranja kaznenih djela su gotovo identični kao i u mojem i drugim slučajevima. Napakirati, falsificirati "dokaze", dovesti pred sud lažne svjedoke ako zatreba biti će ih puna sudnica i medijski najaviti ŠOU MAST GOU. To je MATRICA svih dosadašnjih pljački, po kojoj mafija i dan danas pljačka HRVATSKE DRŽAVLJANE I HRVATSKU DRŽAVU !

Mislili su kriminalci kako će zauvijek ostati nedirnuti. Smetnuli su sa uma kako ih mnoge žrtve njihova lopovluka nikada neće ostaviti na miru. Kako će na kraju biti raskrinkani i kako će snositi odgovornost za sve počinjeno. Zato nije nelogično zaključiti kako je temeljni razlog zašto nas razni ŠVABI, GEJCI, GRETE i ostala globalna potrkala žele eutanazirati. Tim činom nestalo bi svjedoka zlodjela. Nestali bi makar i nasljednici potraživanja pokradenoga. GLOBALNI LOPOVI naučili su lekciju nakon Hitlerova REŽIMA i genocida nad Židovima. Ovoga puta neće biti isplate nikakvih obeštećenja tamo nekome u trećem Židovskom koljenu. Ovoga puta na svijetu ostaje samo POLA MILIJARDE ODABRANIH!

"MOJ SLUČAJ" mrlja je na Bajićevoj inače "blistavoj" karijeri zločinca. Lopovi znaju da su i mene, njihovu ŽRTVU KRIMINALA morali likvidirati kao svjedoka ali za takvo što nisu dobili "dozvolu". Jer druga je dimenzija organizirati te izvršiti atentat na jednog premijera a sasvim druga je pak dimenzija likvidirati jednog KUHARA, zbog kojega je Premijer Srbije likvidiran. Ima još razloga zašto su mene do sada pustili na životu. Jedan od razloga je kako bi i ovaj tekst raskrinkao međunarodnu kriminalnu organizaciju, koja pak namjerava zloupotrijebiti međunarodni HAŠKI TRIBUNAL, kako bi temeljem montirane optužnice, osudio "zločinca" Vladimira Putina. Koji im, očito je uvelike smeta i kvari im razno razne planove i "biznise".

Što bi se dogodilo da ovaj tekst Magazin Tabloid preporuči medijima iz REGIJE ili nedajbože ruskoj medijskoj sceni, medijskoj pozornici zemalja koje su se priklonile BRIKS-u? .Kako bi BAJIĆ i logistika reagirali na činjenicu da su raskrinkani te da cijeli normalan svijet napokon shvati u kakvoj je pogibelji od strane šačice maloumnika i zločinaca koji su mozga veličine oraha, inteligencije razine Grete Tinberg, Klausa Švaba ili Bil Gatesa?!

Lopovi su ovih dana počeli montirati optužnicu, micanje sa glavne scene i Donalda Trumpa. Pokradenog na američkim predsjedničkim izborima 2020. g. Ništa nije slućajno. Zna banda teroristička odakle i TKO im sve sprema svekoliki krah. Za nju je ovo biti ili ne biti. Opstati ili nestati. Isto ono što nama odvajkada čine, a što zadnje tri godine javno demonstriraju. Istrijebljuju ljudsko društvo kao sustav! "Pitanje ljudske populacije" ovoga puta temeljitije odrađuju od ŽIDOVSKOG PITANJA za vrijeme Hitlerove nacističke Njemačke. Međutim, istina ih sustiže i svakim danom okružuje. Stežu ih žrtve zločina kao što i mišolikog Mladena Bajića sve snažnije guraju prema dohvatu ruke pravde. Ne znamo kakav će biti kraj svakoga od njih ali da im je sve bliži i neumitniji dokazuje i podizanje optužnice protiv predsjednika Ruske Federacije pred kaznenim sudom u Hagu.

Da li je PRAVDA napokon pronašla put do najmračnijih likova u povijesti ljudskoga roda? Jer ova tužba mogla bi se poput bumeranga obiti o glavu tužiteljima. Mogla bi svijetu pokazati prave lopove. Baš one koji svakoga optužuju i sude mu, kako bi i dalje vršili misiju pljački, ratovanja, ubijanja ljudske vrste i uvijek se dičili SVojom demokracijom. Takvoj se civilizaciji pod znakom ucijene i opstanka mora svatko pokloniti. Ako je netko usprkos svemu tvrdoglav završiti će poput Vladimira Putina kao u ovom slučaju. Međutim, tekst ove tužbe otklanja sve sumnje tko su zlotvori i gdje se kriju gospodari rata i mira. Ako netko ne zna gdje se neki pojedinac nalazi njihova zla kob, Vladimir Putin vrlo dobro zna gdje mu je adresa!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane