Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Umesto nekrologa Milanu Malenoviću, uredniku Magazina Tabloid

Nije dočekao slobodu

Milovan Brkić

Trećeg aprila ove 2023. godine građani Crne Gore dočekali su slobodu. Dobili su novog predsednika. Mladog, pristojnog, nekorumpiranog. Normalnog, običnog čoveka, oca troje dece.

Trećeg aprila Dragan J. Vučićević urednik Informera izgubio je slobodu. Otišao je u zatvor, na šest meseci, jer je, po mišljenju sudije Prvog osnovnog suda u Beogradu, uvredio Jugoslava Ćosića, bivšeg urednika N1.

Trećeg aprila novinari i urednici Magazina Tabloid oprostili su se na Novom Groblju od Milana Malenovića, bivšeg novinara i zamenika glavnog urednika. Milan nije dočekao slobodu, o kojoj je sanjao i za koju se borio.

Trećeg aprila šizofreni srpski diktator javio se iz Italije, nakon što Srbiju predaje, neovlašćeno, u Sorošev Otvoreni Balkan, devojački nasmejan, tvrdeći da odlučno odbija da plati reket Milovanu Brkiću, koji o njemu širi laži, najgnusnije laži, dodao je.

''Primorani smo da obavestimo čitaoce da je 18. avgusta lišen slobode zamenik glavnog urednika Magazina Tabloid Milan Malenović, i rešenjem sudije Višeg suda u Beogradu Raše Jankovića određen mu je pritvor, koji će trajati do pravnosnažnog okončanja postupka.

Zameniku glavnog urednika zamenik Višeg tužioca u Beogradu Ratko Marković stavlja na teret izvršenje krivičnog dela UGROŽAVANJA SIGURNOSTI, izvršenog na štetu premijera Srbije Aleksandra Vučića, tako što je na svom Fejsbuk profilu navodno pretio smrću Vučiću.

Istog dana, zbog istog ''krivičnog dela'' priveden je i advokat Dragan Krstić, koji je pušten da se brani sa slobode.

Napominjemo da je gospodin Malenović teško narušenog zdravlja, da je dva puta operisao srce, da je na insulinu, da mu je blokiran rad plućnog krila, da ima otežano disanje i da hoda uz pomoć štapa. Eto, taj čovek je opasan po bezbednost Aleksandra Vučića.

Saopštavamo da su glavni urednik, urednici i saradnici Magazina Tabloid, kao i članovi njihovih porodica, izloženi najcrnjoj vrsti pritisaka, pretnji, uhođenja, praćenja i onemogućavanja rada, da BIA zaustavlja pošiljke upućene našem listu, da sprečava dostavljanje lista pretplatnicima, da protiv onih koji prave list vodi specijalni rat, angažujući jake policijske snage na tom poslu.

Ukoliko kolega Malenović umre u zatvoru, molimo čitaoce da mu odaju poštu, stavljajući na svoje blogove i fejsbuk naloge molitvu za upokojenje njegove duše.

Dnevnik Informer je u današnjem broju saopštio laži da je Malenović uhapšen u krevetu sa svojim dečkom. To je nemoguće, jer je on policiji otvorio vrata, a ne neko drugo lice.

Ukoliko se nastave gubici u ljudstvu, redakcija je napravila plan ko će dalje uređivati novine.

Očekujemo da će čitaoci podržati naše urednike i saradnike u plemenitoj misiji da se suprotstave najcrnjoj vrsti terora koji se sprovodi u Srbiji.

Redakcija Magazina Tabloid''

Ovu vest objavili smo 18. avgusta 2015. godine, a Milan je uhapšen dan ranije.

U Bolnici Okružnog zatvora zadržan je 45 dana, a na predlog lekara koji su napisali da se pritvorenik nalazi u stanju opasnom po život i da ne mogu da ga leče u zatvorskim uslovima, Malenović je prebačen u kućni pritvor, sa nanogicom i zabranom komuniciranja sa drugim licima. Kućni pritvor mu je ukinut nakon proteka roka od šest meseci.

Optužni predlog je podignut uz tvrdnju da je ugrozio sigurnost ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću, umesto Aleksandru Vučiću, zbog koga je i uhapšen.

Sudija Višeg suda u Beogradu Slavica Nikolić oslobodila je Milana, a presudu je potvrdio i Apelacioni sud u Beogradu!

Tri godine kasnije isto tužilaštvo za ''Visokotehnološki kriminal'', koje je, ustvari, politička policija za zaštitu srpskog diktatora Vučića, opet je naložilo, zbog objave na fejsbuku, da se Malenović uhapsi. Sudija za prethodni postupak mu je odredila kućni pritvor, u kojem je ostao tri meseca. Tužilaštvo ni posle tri godine nije podiglo optužni predlog.

Boreći se za život, Malenović je bio izložen sudskim pozivima, maltretiranju, pretnjama... Mi iz Magazina Tabloid smo stajali uz njega. Koliko smo god mogli.

Njegovo hapšenje nije osudilo nijedno novinarsko udruženje, ali je pozdravila Velika propaganda laži i nezavisno udruženje novinara Srbije, koji su lizali dupe srpskom diktatoru.

Trebalo je to sve izdržati.

Delovalo je kao prvoaprilska šala, kada je Milan na fejsu objavio da se oprašta od svih nas i da umire.

Nije dočekao slobodu. Kao ni milion onih koji su otišli gladni, nemoćni, obespravljeni, opljačkani.

Opraštajući se od ovog pristojnog čoveka, koji se školovao u Frankfurtu, poručio sam mu da ću ga osvetiti.

Ne smemo zaboraviti sve one koji su čamili u zatvoru, zbog lošeg mišljenja o diktatoru. Ili još čame, poput Dejana Petra Zlatanovića, urednika Srbin Info kanala, koji je, kao i Malenović strpan u zatvor iako je težak invalid.

Dolazi i dan kada će sloboda stići u Srbiju. Moramo osvetiti sve one koji su umrli u zatvorima ili su ih umrli u bolnicama, ili sačekušama.

Oni nisu dočekali slobodu. Slava im. I hvala za sve što su učinili za nas, koji nismo pobijeni.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane