Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Sudnica

Milovan Brkić

Tog 20. aprila u beogradskoj Plati nepravde održano je suđenje Dejanu Petru Zlatanoviću uredniku portala Srbin info i Damnjanu Kneževiću, komandantu Narodnih patrola. Prisutni zamenik tužioca Pantelić tuži ih da su pozivali na nasilnu promenu ustavnog uređenja. Glavni tužilac Višeg tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović nije bio prisutan, po ceo dan obilazi agencije nastojeći da za pola miliona, krvavo zarađenih evra, kupi stan površine od dva ara, a na ime svoje majke, koja ima mesečne prihode od 700 evra! On revnosno štiti ''ustavni poredak'', a Vođa takve nagrađuje.

Sudio je sudija Gerasimović, nama starijima poznat kao Gerin sin.Otac mu je penzionisan kao sudija tog suda. Gera, mlađi, bio je doskora sudija Odeljenja za organizovani kriminal, ali nešto je ''zabrljao'' pa je vraćen u ''obično veće''. Nije revnosno štitio ''ustavni poredak''.

Pre nego što su optuženi seli, prišao sam klupi i obrisao je, da dvojica budućih narodnih heroja sednu na čista sedišta. Sudija se nije protivio.

Na klupi za branioce sedelo je petoro advokata. Uspeo sam da šapnem Zlatanu, citirajući Varlama Šalamova, da ga je spasao od smrti savet - Čuvaj se advokata. A dvojice njegovih advokata se treba plašiti.

Sudija je iskoristio njihovu opsednutost da prisustvuju takvom suđenju, pa je uz njihovu saglasnost odlučio da umesto ročišta za ispitivanje optužnog predloga, održi glavni pretres, što je moguće samo uz saglasnost okrivljenih, koje nije bilo.

Nije samo srpsko pravosuđe dotaklo dno. I većina advokata su neznalice, hulje, jude...

Nijedan nije odgovorio tužiocu da pojasni koje je to ustavno uređenje napadnuto. Po Ustavu Srbije Kosovo je neotuđivi deo Srbije i niko ne može potpisati da ono postaje nezavisno. Pa ni predsednik, čija su ovlašćenja protokolarna. Mogli su citirati ustavne odredbe. Ali nisu.

Razumem tužioca koji nosi u džepu pola miliona da kupi stan površine dva ara (200 kvadrata) da brani ovakav ''ustavni poredak'' - koji nije poredak.

Misli mi odlutaše. I sećam se kako sam za 47 godina novinarskog rada bio prisutan u ovoj zgradi, na optuženičkoj klupi. Bila su to vremena u kojima su i tužioci i sudije i advokati štitili zakon. I sudije i tužioci i većina advokata dolazili su na posao autobusima. Sedeli su po birtijama i pili jeftino pivo i pića.

Dan kasnije Vođa se 8767 put obratio naciji. Bio je utučen. Izdali su ga kaže mnogi prijatelji. Nema susreta sa Kurcem, Makronom, mamom Angelom, ni brat Erdogan mu se više ne javlja, ni bart Si Đinping, ne zove ni brata Putina, ni braću šeike.. vajka se da je ostavljen ko govno na cedilu, što bi rekao naš narod.

I još kaže kako ga svi pritežu. Samo traže od njega. I tvrdi da nas je uveo u zlatno doba, da nikada tako nismo živeli.

Dok sam gledao ovog skota kako besomučno laže, poželeo sam da mu iščupam jezik. Poručio nam je da od 27. maja neće više biti predsednik SNS-a, što mu i ustav zabranjuje, ali ko j.... ustav.

Nije rekao da će podneti ostavku, da spasi Srbiju, koju sa svih strana, zbog njega stežu.

Moramo ga oboriti, ili nas neće biti. Sve što od njega traže oni koji su ga tu postavili, on im daje. Neovlašćeno.

Građanima Srbije daje se na znanje: Vlada je odobrila povećanje tarife javnim izvršiteljima za 25 odsto. Njihova prosečna mesečna plata je minimum 30 hiljada evra. Polovina građana Srbije je pod nalogom za izvršenje, zaplene plate, penzije, imovine, zemlje, stoke... To je to Vučićevo zlatno doba. Ali za njegove ljude, koji grabe za njega i njegov kartel.

U ovim novinama smo opisali sve pljačke svih njegovih mafija. Pa i izvršitelja.

Preduzeće koje izdaje ove novine je pod stalnom zaplenom izvršitelja, u korist Vučićevog kuma Nikole. Nikola Petrović je u poslednjih deset godina, za svojih deset mini hidroelektrana, dobio 23 miliona evra, samo prošle godine je dobio 2,9 miliona evra subvencije od Vlade Srbije. To je iz džepa građana, koji plaćaju struju i naknadu za zelenu energiju, koju subvencioniše Vlada Srbije. Inače, iz obnovljivih izvora energije - vetroparkovi i mini hidroelektrane - proizvodi se samo 0,98 odsto struje.

A kum Nikola raspolaže imovinom vrednom preko 10 miliona evra.

Ko će ubuduće sedeti na optuženičkoj klupi u srpskim sudovima?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane