Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Prestaju li Sjedinjene Države da budu institucionalna država?

Prohujalo sa Bajdenom

Dok se vrše intenzivne pripreme za konačni obračun između Ruske Federacije i Sjedinjenih Američkih Država, nekako mnogi građani u Evropi počinju da žale što će nestati institucionalna država. Amerika, bez obzira na njenu krvavu istoriju, imala je unutrašnje uređenje u kojoj su tužilaštva i sudovi bili nezavisni. Kongres je raspravljao o odgovornosti pripadnika izvršne vlasti i administracije, a mediji su izveštavali o svim važnim pitanjima i prozivali za prestupe i ''nedodirljive'', uključujući i vođe čikaške ili njujorške mafije.

Vladimir Molotok

Dolaskom Džozefa Bajdena na vlast, kao eksponenta Duboke države, nakon brutalne krađe izbora, Sjedinjene Države su počele da tonu u zločine, nasilje...

Opasna grupa zlikovaca rešila je da pomori svet. Da ostavi samo ''zlatnu milijardu'' na planeti. Krenuli su sa epidemijama, nasiljem, ubistvima, prodajom vakcina koje su usmrtile milione ljudi.

Srećom uljuljkani u svojoj moći i lažima, udarili su na jačeg od sebe. Krenuli su da unište Rusku Federaciju. Oružjem, lažima, bestidnom propagandom. Nahuškali su saveznike da oni ginu za račun Bajdenovih sumanutih ciljeva.

Bela kuća je poželela da Ruse izoluje, da im reciklira istoriju, pljunula na njihovu veru, kulturu, zabranila je i njihovim sportistima da se bore na terenima....

Pa su, onda, krenuli na Kinu, a preteći svima koji nisu sa njima.

I odjednom su države počele da okreću leđa Ujka Semu. Odbacuju njihov dolar, kao sredstvo plaćanja, prestaju sa njim da trguju...

Kada neko drsko laže, Srbi kažu da laže kao pas.

Komitet Predstavničkog doma za obaveštajne poslove naredio je državnom sekretaru Entoni Blinkenu da do 4. maja preda sve dokumente u vezi sa njegovom ulogom u mešanju u izbore 2020. tako što je tražio od zvaničnika CIA-e da dostavi obaveštajno pismo u kojem se skandal o laptopu Hantera Bajdena smatra ruskom dezinformacijom.

Pokušava li to Amerika da se otrgne od zagrljaja mafije iz Duboke Države?

Kina je u predprošli utorak poslala upozorenje Džou Bajdenu nakon što je kinesko-američka banka, Cathai Bank, dostavila republikancima u Senatu dokumente koji otkrivaju milione dolara prebačene iz kineskih firmi Hanteru Bajdenu i Džejmsu Bajdenu.

„Po mom mišljenju, kineska vlada govori Džou Bajdenu: 'Imamo robu kod tebe, druže, i voljni smo da to podelimo.', rekao je senator Džonson za Vašington tajms.

Vashington Times je objavio:

Zapisi pokazuju duboke finansijske veze između predsednikovog sina i brata i sada nepostojeće kompanije CEFC China Energi, koja je imala veze sa Komunističkom partijom Kine. Energetski gigant je prebacio milion dolara za Hudson Vest III, zajedničko preduzeće u vlasništvu Hantera Bajdena i Gongven Donga, poslovnog saradnika osnivača i predsednika CEFC-a, Ie Jianminga.

Druga kineska energetska kompanija, Northern International Capital Holdings, koja je povezana sa CEFC-om koji podržavaju komunisti, poslala je 5 miliona dolara za Hudson Vest III, pokazuju zapisi Cathai Bank. Novac poslat iz dve kompanije finansirao je bankovni transfer od 4,8 miliona dolara sa Hadson Vesta III kompanijama Hantera Bajdena Ovasco PC i Ovasco LLC, kao i Lajon Hol grupe, u vlasništvu predsednikovog brata Džejmsa Bajdena.

Cathai Bank je kinesko-američka banka sa sedištem u Los Anđelesu, Kalifornija, dobrovoljno je dala evidenciju dvojici senatora.

Banka ima filijale širom Kalifornije, države Vašington i drugih lokacija u Sjedinjenim Državama. Banka je osnovana 1962. godine da služi kinesko-američkoj zajednici i od tada se proširila na pružanje finansijskih usluga klijentima različitog porekla. Cathai banka ima kancelarije u Hong Kongu, Šangaju i Tajpeju, između ostalih lokacija, i javno se trguje na NASDAK berzi.

Ali...

''Američki predsednik Džozef Bajden pokušaće na sve načine da zaštiti Ameriku od bezbednosnih pretnji koje predstavlja Kina, čak i ako to znači da će naneti štetu američkoj ekonomiji'', - tvrdi ministarka finansija Dženet Jelen. Može ''poslovati'' samo njegov sin i brat!

Duboka država poklopila je tužilaštvo i sudove. Predsednikov sin Hanter je javno optužen za milionske pljačke u Ukrajini, za finansiranje bio laboratorija, za vrlo teške kriminalne prestupe. I moralne. Da se drogira, da živi sa ženom svog pokojnog brata Boa! Bajednova kćerka optužila je oca da je morala da se zajedno kupa sa njim do svoje 20. godine!

Kada je CIA tadašnjem predsedniku Klintonu podmetnula ljubavnicu, pripravnicu Moniku Levinski, Kongres je izabrao nezavisnog sudiju Keneta Stara, koji je naterao Bila da pred njim skine pantalone, da proveri Monikinu verziju događaja. Odnos Monikin je bio dobrovoljan, ali je Klinton uspeo da izbegne impičment, a morao je javno da se izvini, a Hilari i njihova kćerka su mu oprostile preljubu.

Danas je u Beloj kući opasan ludak, koji preti celom svetu, a najviše svojim građanima i njihovoj budućnosti.

Jedan od njegovih sledbenika hara Srbijom.

Ambasador u Beogradu Kristofer Hil, pulen Medlin Olbrajt, ne trepnuvši, daje savete mladima Srbije.

Hil savetuje mlade ljude da istoriju ostave istoričarima, mržnju negativnim ljudima, a umesto toga traže posao u američkim kompanijama.

„Mladi ne treba da pričaju o istoriji, već o sopstvenom razvoju i sličnim stvarima", savetuje Hil.

Hil kaže da prošli put, kada je bio na Balkanu, nije video stabilnost, a da sada vidi jasnu reakciju da Srbija ide ka zapadu.

„Možda nemaju svi isti utisak, ali Srbija teži ka zapadu. Kad deca znaju onda svi to znaju. To je uvek težak proces. Znate kada napravite potez, šta nosite sa sobom, šta pakujete u kofer, a šta ostavljate iza sebe. Veoma je jasno - Srbija je u pokretu i ide u pravom smeru i ja želim da budem od pomoći na tom putu", kaže Hil.

„Rusija ne pomaže Srbiji" - usklikunuo je Hil.

Hil dodaje da razume da je reč sankcije u Srbiji neprijatna, jer je i sama prošla kroz to devedesetih godina, ali kaže da Srbi koji imaju takav instinkt treba da zastanu.

„Moram reći da u celom svom životu nisam video situaciju kakvu vidimo u Rusiji, da primenjuje agresiju protiv suseda. To je jednostavno žalosno", kaže američki ambasador zaboravljajući da napomene kako je Amerika pomagala i direktno učestvovala u agresijama izvršenim širom sveta, koje čak nisu bile pretnje njima. O njegovim zločinima u Iraku, koji su šokirali i Stejt department, pročitaje u tekstu u ovom broju "Krvave mu ruke do lakata".

Američki ambasador dodaje: „Znam da je teško, ali Rusija ne pomaže nimalo vašoj zemlji i Srbija mora da uradi potrebno, da ide u smeru u kom je potrebno da bi stigla tamo gde želi da bude."

Poćićemo u budućnost i stići do BU...

Dakle, bez imalo stida, čovek čija država nas je bombardovala, otima deo teritorije, opljačkala je javna preduzeća na Kosovu, potom srpsku Duvansku industriju Železaru u Smederevu, blati našu istoriju, otima nam crkve, poziva nas da radimo u američkim kompanijama! Kojim? A novac u budžet Srbije uplaćuju NIS i sva ruska preduzeća. Od toga i živimo.

Srećom što Hil i njegovi nisu više sposobni da nas bombarduju. Mogu samo da nam pljunu pod prozor.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane