Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Diktator u odlasku

Milovan Brkić

Robert F. Vort, publicista i bivši šef Tajmsovog biroa u Bejrutu, potrošio je dosta vremena i istraživačkog angažovanja, kako bi za svoju nekadašnju kuću New York Times, napisao veliku priču o Aleksandru Vučiću i kriminalnom miljeu nastalom u okrilju njegove apsolutističke vladavine. Vort počinje svoje istraživanje osvrtom na „jezivo suđenje u Srbiji koje je pokrenulo pitanja o vezama najvišeg rukovodstva zemlje i njenih nasilnih narko-bandi". Magazin Tabloid donosi u ovom broju prevod ovog teksta sa elektronskog izdanja New York Times-a. Verzija ovog istog teksta objavljena je 7. maja ove godine u Sunday Magazine pod naslovom „Predsednik i gangsteri".

Nakon objave storije o srpskom diktatoru u elektronskom izdanju, desili su se događaji koji se uklapaju u sliku Vučićevog satiranja Srbije, koju opisuje novinar Fort.

Siva zona između države i mafijaša u Srbiji je stvarna. Takođe je okružena unutrašnjim zidovima glasina i paranoje koje otežavaju posao novinara.

Međutim, Vučić ima demagogski dar za udisanje novog života u ponižavajuće stereotipe. On je briljantno iskoristio mafijaški problem Srbije, stvarajući sredinu u kojoj zamagljena linija između organizovanog kriminala i države igra u njegovu korist. Nije slučajno što su i Vučić i Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja dobili svoj start u fudbalskim navijačkim grupama i što ih povezuju zajednički poslovi, prijateljstvo njegovog sina Danila sa Veljom, kao mnoge akcije, ubistva...

Istraživanje objavljeno u New York Times predstavlja, po mom mišljenju, in memoriam srpskom diktatoru i njegovim zločinima, koje je počinio pod zaštitom moćnika iz Vašingtona, Londona, Brisela ...

Vučić je pri samom kraju. Izolovan je, jedino oružje koje koristi je laž, pretnja, ucene, propaganda i spremnost da sve rasproda, izda...

Uplašen je za život, jer su iza njega ostali mračni špekulativni poslovi i veze sa moćnicima poput Emanueala Makrona, Angele Merkel, Gerharda Šredera, Redžepa Tajipa Erdogana... On se hvalio bratskim odnosima sa Si Đinpingom, Vladimirom Putinom, kraljevima, prinčevima...

Vučić je postao crna kutija američke administracije i elite iz Duboke države. Obaveštajna zajednica SAD-a Europol i druge kriminalističke policije imaju dosije o njegovim zločinima, ubistvima, mega pljačkama.

Diktatori i zločinci poput Vučića, imali su jako uporište u armijskim službama, obaveštajnoj zajednici, policiji. On je omražen do te mere, da postaje svestan da po njega dolaze.

Pokušao je, bezuspešno, da osnuje gardu od pet hiljada vojnih specijalaca, ali su se prijavili samo narkomani, skitnice i polusvet.

Očigledno je da šizofrenik zna da je vojska pod kontrolom drugih, a ne ministra Vučevića, koji mu je, kao i Bratislav Gašić, sigurno, odan. Ali to nije dovoljno.

Koliko je policija revnosna i sposobna, pokazuje i akcija hvatanja ubice Uroša Blažića. Njega je tražilo preko 600 policajaca iz SAJ-a, žandarmerije, Interventne brigade.. po kućama, selima i šumama oko Mladenovca. Velika propaganda laži sakrila je da se Uroš sam predao, tako što je njegov deda, pozvao patrolu policije iz Kragujevca i unuk je ušao u maricu sam. A 600 policajaca grada Mladenovca jure Džordža, što bi rekao Zoran Radmilović.

Isto se dogodilo i sa berberinom iz Malče, sela kod Niša, kojeg je sedam dana jurila još veća grupa policajaca, sa psima, helikopterima, a on se sam predao. Osuđen je na doživotni zatvor, zbog otmice maloletne Romkinje, a potom je umro u zatvoru! Bio je član SNS-a. Ugledni član, aktivista.

Svo zlo se vrti oko njegove partije i kartela.

Krajem meseca Vučić mora da napusti čelnu funkciju partije, a potom i mesto predsednika države. On se kurobeca, uveren da ga ''njegovi neće dati''.

Uz njega je samo mala grupa spodoba iz Vlade Srbije, koji ne smeju da napuste funkcije, jer se plaše smrti, da ih preostali ostaci njegove mafije ne smaknu.

Obaveštajni odbor američkog kongresa dobio je izveštaje o zločinima koje srpski diktator i balkanski narko karetli čine građanima, a sve zarad interesa berzanskog špekulanta Soroša, čiji sin Aleksandar je Vučićev ljubavnik.

Neka mu Bog dušu prosti.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane