Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Sjedinjene Države su uvek u potrazi za neprijateljem. To isto čini i srpski diktator Aleksandar Vučić, njihov čovek u Srbiji, koji deceniju satire život u ovoj napaćenoj i osuđenoj državi

Nasilje, kako to lepo zvuči

Od kada se pojavio, kao izabranik vašingtonske administracije da dokrajči njihove planove za Srbiju, šizofreni Aleksandar Vučić je preko Velike propagande laži, koju je kupio parama dobijenim od Darka Šarića, kome je obećao ''fer suđenje u Srbiji'' i deset godina zatvora, počeo da najavljuje da mu se ''bliži kraj'', da je ''gotov, da on to zna'', ali da će život svoj dati za Srbiju. I tako deset godina, dok sa svojim sumanutim kartelom pljačka i poslednje što građani imaju, on može da objavi da je njegova misija uspela.

Vladimir Molotok

Uvek kada mu gospodari iz Vašingtona, Londona, Brisela... priprete, podsećajući ga na obaveze koje je preuzeo, Vučić bi pojačao pojavljivanja u javnosti, skoro svakodnevnim ''obraćanjem naciji''. Koristio je priliku da otvara renovirane škole, dva kilometra asfaltiranja seoskog puta, zaobilaznica, povode je uvek nalazio. I po pet puta je otvarao iste objekte, puteve, činio je to na isti način, u prisustvu stranih ambasadora, koji su prisustvovali njegovom obraćanju nepoznatom neprijatelju. ''Ali ja njima poručujem da ne mogu srušti ni mene ni Srbiju, da ih se nimalo ne plašim''.

Potom bi mu ista grupa novinara pročitala pitanja koje im je on odobrio. Nijedno se nije odnosilo na pomenuti događaj - otvaranja školskih toaleta, ili ambulante u nekom selu, već su su se sva odnosila na opoziciju u Srbiji, na neposlušne građane. Pitanja su veličala njegovu podršku koju dobija iz inostranstva, a prisutni ambasadori su ćutali, jer je on umeo to da nagradi. Imao je novca, krao je kao lud.

Prošle nedelje iskoristio je dva tragična događaja - ubistvo đaka u oglednoj osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' u Beogradu i ubistvo osam i ranjavanja 13 ljudi u selima oko Mladenovca. Prvi masakr izveo je maloletni Kosta. K. koji nije krivično odgovoran, ima manje od 13 godina. Drugi je počinio Uroš Blažić, star 21. godinu, čiji otac je generalštabni pukovnik Vojske Srbije.

Šizofreni Vučić nikom nije dao da govori o tim događajima. Govorio je u ime Vlade Srbije i njenih ministara. Nije tražio smenu ministra Branka Ružića, koji je postavio za direktora pomenute škole, poznate kao buržujske, postavio Snežanu Kovačević, blisku rođaku lekara Vladimira Kecmanovića, oca maloletnog ubice, koja je svo vreme štitila ovog opasnog klinca, a i njen sin je u zatvoru optužen za ubistva, kao i ''planiranje atentata na Vučića''! Nije je ni smenio, rekao je da smo za ovaj događaj ''svi zajedno krivi''. (Nismo, mamu ti lažovsku i prevarantsku!).

Nije ni pomenuo ime generalštabnog pukovnika Blažića, čiji sin Uroš je kod sebe imao čitav arsenal vojnog naoružanja, kojim je počinio masakr. Pukovnik nije pozvan ni na razgovor, nije pritvoren... da se ne zameri oficirima. Očevi dvojice ubica su članovi Srpske napredne stranke i ugledni građani Vučićevog kartela. To nije pomenuto.

Zato je ovaj ludak iskoristio priliku da najavi obračun sa građanima.

Oduzeće svo oružje koje građani legalno poseduju. Daće im rok od mesec dana, a onda, zapretio je, slede surove kazne. A kazne će biti povećane dekretom, umesto u javnoj raspravi, odobrene od poslanika Narodne skupštine Srbije. Tražio je od Vlade Srbije uvođenje smrtne kazne, ali, rekao je, ona to nije odobrila. Nije pomenuo da je Ustavom smrtna kazna ukinuta, kao i da je Srbija potpisnik konvencije kojom se ta kazna ukida! Važno je da on podilazi građanima, ali im preti na pasja usta. Čak je poručio da će obojica ubica dobiti po 40 godina zatvora, što nije u njegovoj nadležnosti da izriče kazne, pogotovu što maloletnik nije krivično odgovoran, A drugi nema više od 21. godine.

Dakle, iskoristio je zločine da najavi cenzuru interneta, medija, napade na privatnost građana.

Naročito je bio srećan što će, barem u svojoj glavi, ''razoružati građane, zabraniti posedovanje oružja''. To isto je učinio Srbima sa Kosmeta, kada je razoružao 600 srpskih policajaca, da lakše mogu da budu tučeni i mučeni.

On sada namerava da naoruža migrante, koje dovodi u Srbiju, pa da im se građani ne opiru prilikom otimanja njihovih kuća, stanova, njiva, stoke... Oružje će im prodavati njegov brat Andrej i njegova mafija. Zgrnuće lepe pare. Ali ni Srbi nisu ludi. Skloniće oružje daleko od očiju njegovih policajaca, koji i nisu željni da više služe ovom skotu.

Evo šta je Vučić poručivao:

ON će razoružati!

ON govori o psihopatama!

ON je naredio policiji!

ON predlaže vraćanje smrtne kazne!

ON koji je ubedio narod da je njegov brat izgubio ličnu kartu, te da je neko otvorio firmu i plaćao mu doprinose!

ON je rekao da su piloti helikoptera ustvari bili alkoholičari!

ON je sakrio dva minuta snimka iz Doljevca, kako bi zaštitio stranačkog druga!

ON je pogasio sve kamere kada je ubijen Oliver Ivanović!

ON je ubedio narod da se Cvijan sam udavio i sahranio!

ON zna šta se u Jovanjici gajilo!

ON je rušio Sava-malu zajedno sa kriminalcima!

ON je napravio Velju Nevolju!

ON je dopustio da se narod truje uz pomoć Pinka i Happy sa raznim Marićima, Jovanama, kurvama, vračarama i ološem!

ON se okružio kriminalcima, lopovima, starletama i retardima!

Sve što je nenormalno, ON nam je predstavio kao normalno.

I evo, dešava se "rezultat" decenijske propasti i urušavanja porodice, obrazovanja, medija, pravosuđa, vojske i svega čega se dohvatio!

Ako ON i njegovi ne odu, u SRBIJI NEMA ŽIVOTA!!!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane