Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

„Sila je iznad zakona. Kad god joj se ispreči međunarodni zakon, on mora biti uklonjen" - načelo je kojeg se drži Duboka država u SAD-u i njeni saveznici

Sa njima do samog gorkog kraja

Da li je svet u trećem svetskom ratu, koji će uskoro eskalirati i ostaviti tragične posledice po život na planeti? Danas postoje dve verzije života na planeti. Sukob između Ruske Federacija i Sjedinjenih Američkih Država i članica NATO alijanse traje i neizbežan je, čini se. Ruska Federacija i njena vojnoobavšetajna i upravljačka elita, koja ima ogromnu podršku svojih građana i država saveznika, poput Kine, Indije, Brazila, Irana, Saudijske Arabije, smatra da je pokušaj ubistva ruskog predsednika bespilotnim letelicama iz Ukrajine, zlodelo Vašingtona, na koji se mora odgovoriti. Oko za oko, zub za za zub! Odgovor je stavljanje opasnosti u izgled prema Vašingtonu. Kakav rasplet događaja možemo očekivati u maju?

Milovan Brkić

Kakve su šanse da svet izbegne katastrofu? Vrlo male, zaključuju analitičari.

Kako budućnost sveta vide pripadnici Duboke države SAD-a, koji su planirali rat Ukrajine i NATO alijanse sa Ruskom Federacijom?

Berzanski špekulant i milijarder Džordž Soroš, koji raspolaže milijardama opljačkanog novca iz budžeta Sjedinjenih Država i zarađenih trgovinom narkoticima, institucionalno urušava ovu državu, i uvodi je u rat sa nesagledivim posledicama. Ustvari, on tvrdi da zna za te posledice i da ih je lično planirao.

Sorošev intervju i plan za rat protiv Rusije

Džordž Soroš na pitanje, da li se rat sa Rusijom može dobiti i sa kojim šansama, odgovara:

"Molim vas ne brinite za rat sa Rusijom, mi smo ovaj rat odlično pripremili i onda ćemo ga dobiti, a sad ću vam objasniti detalje!

Svugde smo postavili skladišta oružja, dovodili vojnike na sve taktičke punktove, dovozili smo snabdevanje državama da ih u svakom trenutku možemo prekinuti i doveli smo dovoljno stranaca u Evropu!

Kada dođe pravo vreme, sve što treba da uradimo je:

- da prekinemo snabdevanje (namirnica) na 5 dana, onda će izbiti haotični uslovi,

- posle otprilike 14 dana će izbiti kanibalizam,

- posle otprilike mesec dana, Nemačka će biti raspuštena, i samo moramo da usmerimo mase izgladnelih i pljačkajućih ljudi ka istoku. Biće ih oko 30 do 50 miliona, pri čemu bi istočne zemlje verovatno trebale da budu samo mala prepreka, jer će pljačkaši na presudnim tačkama i sa oružjem iz naših skladišta, kao i naši vojnici na mnogim mestima, sa i u mnogim malim grupama - otvoriće vrata ruske granice!

A ako Nemci iz humanitarnih razloga ne dozvole da ih na to prisile, ili zato što ne žele da se bore protiv svoje ruske braće, onda ćemo dozvoliti da se situacija u Francuskoj promeni, a mi već imamo našeg suverena u južnoj Nemačkoj za to. (verovatno misli na bivšeg šefa Bavarske - Seehofera, kao i ZELENOG unjkavca iz Štutgarta).

Ako neki političar, "ne može" da zaštiti granice ili ako ne želi da ih zaštiti na način, da struja iz Francuske pomete Nemačku zajedno sa sobom, ne ostavljajući ništa za šta nam ikada treba: slično Avganistanu, Libiji, Iraku, Siriji, gde tada vladaju gospodari rata, za koje nam ZELENI (partija i ANTIFA) angažuju razne kriminalne klanove, koji će nam onda biti partneri u svim stvarima, a koje mi ako treba možemo i menjati, eliminisati!

Sada ocenite stanje naših priprema, pa procenite koliko smo dobro pripremljeni za ovaj rat!

Dame i gospodo, pazite na moje ruke i znaćete ko su naši pioniri, kojima dugujemo najdublju zahvalnost što su bili pioniri, dajući nam srce sveta, Evroaziju!"

George Soros (rođen kao György Schwartz) je 12. avgusta 1930. rođen u Budimpešti - je "Amerikanac mađarskog porekla, finansijer, pokretač i organizator svih šarenih revolucija" i prevrata u poslednje 4,5 decenije širom sveta!

Njegova najkarakterističnija izjava glasi:

- Moje najbolje vreme je bilo, kad bejah ,,Junge für Alles" (dečko za sve) sa fašistima - ne sa ,,NACISTIMA" - već sa pravim fašistima pre našeg bežanja na Zapad! -

"Uništenje belih zapadnih kultura kroz migraciju, je moja konačna osveta čovečanstvu, pre nego što umrem!" - George Soros.

Ovako razmišlja 92. godišnji starac Soroš, koji ima snažan uticaj na američkog predsednika Džozefa Bajdena, koga je doveo na vlast, lažiranjem izbora. On je vođa Duboke države koja razara Sjedinjene Države i preti svetu.

Sorošev sin Aleksandar veliki je prijatelj srpskog diktatora Aleksandra Vučića. Nedeljno dolazi u Beograd, na provode i razonodu. On je homoseksualac, koji se prvo bio spanđao sa srpskim košarkašem Markom Jarićem, a danas je u srcu Aleksandra Vučića. Otac George je svom mlađem sinu poklonio za ''igru i razonodu'' projekat Otvoreni Balkan, preko kojeg će trgovati narkoticima, upravljati migrantima pomoću kojih on želi da sruši Evropu, a naročito hrišćane i belu rasu.

Zato je Soroš doveo u Belu kuću Džozefa Bajdena, vremešnog senatora, lišenog moralnih skrupula, ogrezlog u korupciji, prevarama, kriminalu...

Supruga Džoa Bajdena - Džil Bajden - realno rukovodi SAD-om. U suštini, prva je žena predsednik Sjedinjenih Država, pošto ima veliki uticaj na muža - ocenio je američki vojni internet-časopis 19FortyFive.

„Dr Džil je uvek u radnom kabinetu svog muža. Ona je vodeći sagovornik osoblja Bele kuće kad god se pojavi problem koji zahteva Džoovo učešće... Ona je verovatno realna moć iza Bajdenovog trona. Ona ne donosi odluke. Ali, ona je uvek u kabinetu, ona usmerava razgovore i efikasno se stara da se sve zvezde rasporede onako kako ona želi"

Autor komentara Brendon Vajhert ukazao je:

„Realno, s obzirom na nemoć predsednika Džoa Bajdena, jasno je da je njegova supruga zadužena za sve. Svakako, Džil Bajden ima značajan uticaj na događaje sa kojima se njen muž suočava", napisao je Vajhert.

Pozivajući se na neimenovani izvor u Bajdenovoj administraciji, Vajhert je ukazao da supruga predsednika SAD često prisustvuje njegovim sastancima u Beloj kući, da sluša izveštaje koje njenom mužu podnose i da pritom postavlja pitanja.

Još je dodao: „Dr Džil je uvek u radnom kabinetu svog muža. Ona je vodeći sagovornik osoblja Bele kuće kad god se pojavi problem koji zahteva učešće njenog muža predsednika".

Portal 19FortyFive procenjuje da Bajdenova supruga nije tek muževljev „zvučnik":

„Ona je verovatno realna moć iza Bajdenovog trona. Ona ne donosi odluke. Ali, ona je uvek u kabinetu, ona usmerava razgovore i efikasno se stara da se sve zvezde rasporede onako kako ona želi".

Džil Bajden je u martu rekla da njen muž ne treba da ide na testiranje mentalnih sposobnosti. Prema njenim rečima, njen muž kao šef države zaista ima mnogo obaveza, ali se sa njima uspešno nosi.

Ovako je odreagovala na ocenu (u međuvremenu smenjenog) popularnog voditelja i komentatora Fox News Takera Karlsona da Bajdenovi česti lapsusi mogu ukazivati na nedostatak umnih sposobnosti.

U februaru je bivši lekar Bele kuće, republikanski kongresmen Roni Džekson, nazvao Bajdenovo stanje pretnjom Sjedinjenim Državama.

U Sjedinjenim Državama se vodi ogorčena borba da se ograniči uticaj Duboke države, da se pred sud izvedu članovi porodice Džozefa Bajdena, da se obnove institucije koje je, podmićivanjem, urušio George Soroš i predsednik Bajden. Krvava je to borba, koja može dovesti do teritorijalne deintegracije ove nekadašnje imperije.

A šta je sa Srbijom?

Bivši američki predsednik Donald Tramp je nakon izbora za predsednika rekao srpskom radiju iz Čikaga da će nastojati da spreči da Srbi opstanu kao narod, jer je planirano njihovo, potpuno istrebljenje.

On je, izvesno je, za vreme svoga mandata uspeo da spreči da Srbi nestanu sa zemljopisne karte. A podizanje Ruske Federacije i njenih saveznika, može da spreči taj pakleni scenario.

A evo kako je planiran taj ''nestanak'' Srba sa lica zemlje.

''Sila je iznad zakona''

Neobjavljena dokumenta nemačke vlade potvrđuju američke planove da se uništi Srbija, piše italijanski portal AntiDiplomatiko (L'AntiDiplomatico), objavljujući ekskluzivno dokumenta.

...

Radi se o otvorenom pismu nemačkog poslanika i bivšeg potpredsednika parlamenta Evrope Vilija Vilmera tadašnjem nemačkom kancelaru Gerhardu Šrederu u kojem mu javlja o rezultatima konferencije u Bratislavi, održane godinu dana od bombardovanja SR Jugoslavije.

Zaključci izvedeni na toj konferenciji su više nego monstruozni. Sile NATO su u detalje razradile plan uništenja Srbije, navodeći između ostalog da je to popravka propuštene šanse američkog generala Dvajta Ajzenhauera da vojno okupira Jugoslaviju nakon Drugog svetskog rata.

Predstavnici NATO država su te 2000. godine naglasili kao prioritet da južna srpska pokrajina mora biti priznata kao nezavisna albanska država koja bi momentalno postala NATO članica. Dakle, oni nikada nisu nameravali da ispoštuju Rezoluciju 1244. Štaviše, SR Jugoslavija je proglašena nelegalnom državom.

„Srbija mora biti isključena iz evropskog razvoja", navodi se zaključcima konferencije.

Rasparčavanje države i uništenje jednog naroda kao primer za ostale

„Ova veoma važna dokumentacija koju smo preveli i kompletirali, potvrđuje na tragičan način ono što je govoreno, ponavljano i dokumentovano od strane svih onih koji su, bez rezerve i oklevanja, odmah postrojili protiv 'humanitarnog rata' prema SR Jugoslaviji, identifikujući ga kao apsolutno agresivan rat, sa objektivnim geopolitičkim i geostrateškim namerama i ciljevima upereni protiv prava, demokratije, slobode", ističe se u članku AntiDiplomatika.

Nažalost, ovo nije shvaćeno ili mnogi nisu želeli iz „politički korektnih" motiva da shvate, navodi se dalje.

„Njihova nova 'laboratorija' upravljanja svetom prilagođena je vremenu 'ljudskih prava' i 'obojenih revolucija', 'humanitarnih intervencija' i 'odgovornosti da zaštitom', 'slobodama građana' itd. Svoj prvi eksperiment je imala na jugoslovenskom tlu i Srbiji", navodi se u tekstu.

Krajem aprila 2000. godine nemački poslanik Vili Vimer piše pismu Šrederu podsećajući ga na konferenciju održanu u Bratislavi koju su organizovali predstavnici američkog Stejt departmenta i Republički institut za spoljnu politiku.

Tema je bila proširenje NATO-a na Balkan. Konferenciji su prisustvovali najviši funkcioneri NATO zemalja (premijeri, ministri odbrane, ministri spoljnih poslova), kaže Vimer u pismu.

Portal podseća da su na sastanku učestvovali i članovi najmoćnijih svetskih elita: Bilderberg grupe, Insituta Karnegi, „Stranog saveta" Amerike itd. Primećeno je i prisustvo eminentnog albanskog i separatističkog intelektualca iz Prištine, „magnata kosovskih medija" i člana Bilderberg grupe - Vetona Suroija.

Nakon konferencije, 2. maja 2000. godine potpredsednik tadašnjeg Evropskog parlamenta i poslanik Bundestaga Vimer obaveštava Šredera o „kriminalim" namerama učesnika skupa protiv SR Jugoslavije i srpskog naroda, tj. plana NATO lidera da se Srbija „isecka" i tako „onesposobi" kako više ne bi mogla funkcionisati kao nezavisna balkanska država, podseća se u uvodu članka.

Uništenje Srbije i povratak teritorijalnosti Rimskog carstva

Dokle idu ambicije, pohlepa i zločinaštvo evropskih i američkih lidera vidi se najbolje iz izveštaja Vimera, koji je zaključke konferencije sveo na 11 tačaka. Tražilo se priznanje Kosova* osam godina pre nego će zvanično biti priznato, iako je Rezolucija 1244 obavezivala sve na poštovanje granica Srbije kao nezavisne zemlje. Iz zaključaka se vide geostrateški i geopolitički planovi u kojima ljudski životi i njihove sudbine nisu važne.

Učesnici konferencije zahtevali su da NATO države na najbrži mogući način, što je pre moguće priznaju nezavisnu državu Kosovo.

Učesnici ove evroatlantske konferencije proglasili su SR Jugoslaviju nelegalnom državom, i pred Helsinškin zakonom o nepovredivosti državnih granica.

Evropski pravni poredak predstavlja prepreku za realizaciju NATO planova. Za ove namere pogodniji je američki pravni sistem.

Rat protiv SR Jugoslavije predstavlja popravku pogrešnog poteza generala Ajzenhauera na kraju Drugog svetskog rata (da vojno okupira Jugoslaviju). Američke trupe moraju ovde biti stacionirane zauvek, kako bi se ispravila propuštena prilika 1945. godine.

Zemlje NATO su ušle u rat protiv SR Jugoslavije kako bi i de fakto otklonile prepreke i dileme koje su se pojavile nakon usvajanja NATO-vog novog „Strateškog koncepta" u aprilu 1999. godine, a koji je predstavljao evropski napor da se prethodno obezbedi mandat UN-a i OEBS-a.

Bez omalovažavanja veoma važne kasnije legalističke evropske interpretacije kako je NATO intervencija van granica Alijanse protiv SR Jugoslavije bila izuzetak, jasno je da ovo predstavlja presedan, na koji će se bilo ko, bilo kada moći po potrebi pozivati te da će nakon ovog primera uslediti mnogi drugi.

Bilo bi dobro, tokom narednog NATO proširenja da se povrati teritorijalna situacija između Baltičkog mora i Anatolije kakva je postojala za vreme Rimskog carstva, u vreme njegovog najvećeg širenja i moći.

Iz ovih razloga, neophodno je Poljsku opkoliti sa severa i juga sa demokratskim zemljama (čitati članice NATO-a), dok će Rumunija i Bugarska služiti kao koridor do Turske. Srbija stoga (najverovatnije radi nesmetanog američkog vojnog prisustva) mora biti isključena iz evropskog razvoja.

Severno od Poljske mora se u potpunosti preuzeti kontrola nad izlaskom Sankt Petersburga na more.

U svim procesima, prava ljudi na samoopredeljenje bi morala da imaju prednost nad bilo kojim pravilom i međunarodnim zakonom.

Tvrdnja da je NATO tokom bombardovanja Jugoslavije prekršio sva međunarodna prava, kao i sve odredbe međunarodnog prava uopšte nije ni uzimana u obzir".

U zaključku pisma Šrederu, Vimer upozorava da su Amerikanci spremni da prekrše sve međunarodne pravne norme kako bi ostvarili sopstvene interese, što je bio uzrok i prethodna dva svetska rata.

„Sila je iznad zakona. Kad god joj se ispreči međunarodni zakon, on mora biti uklonjen", navodi Vimer u pismu i zaključuje:

„Kada se tako nešto dogodilo sa Ligom naroda buknuo je Drugi svetski rat. Način mišljenja koji u obzir uzima samo lični interes možemo opisati samo kao totalitarizam!"

Glosa

Smenjeni voditelj FOX NEWS Taker Karlson: Bajdenovi lapsusi su plod manjka umnih sposobnosti

Glosa

"Uništenje belih zapadnih kultura kroz migraciju, je moja konačna osveta čovečanstvu, pre nego što umrem!" - George Soros.

A.

Uterivači demokratije na krilima bombardera i hipersoničnim raketama

Kineska ambasada objavila je 20. aprila 2023. spisak država koje su bombardovale Sjedinjene Američke Države posle Drugog svetskog rata:

***

Koreja i Kina 1950-53 (Korejski rat)

Gvatemala 1954

Indonezija (1958)

Kuba (1959-1961)

Gvatemala (1960)

Kongo (1964.)

Laos (1964-1973)

Vijetnam (1961-1973)

Kambodža (1969-1970)

Gvatemala (1967-1969)

Grenada (1983)

Liban (1983, 1984) (gađanje ciljeva na teritorijama Libana i Sirije)

Libija (1986)

Salvador (1980)

Nikaragva (1980)

Iran (1987)

Panama (1989)

Irak (1991) (Zalivski rat)

Kuvajt (1991)

Somalija (1993.)

Bosna (1994, 1995)

Sudan (1998)

Avganistan (1998)

Jugoslavija (1999)

Jemen (2002)

Irak (1991-2003) (zajedničke američke i britanske trupe)

Irak (2003-2015)

Avganistan (2001-2015)

Pakistan (2007-2015)

Somalija (2007-2008, 2011)

Jemen (2009, 2011)

Libija (2011, 2015)

Sirija (2014-2015)

Na listi je više od 20 država. Kina je pozvala da se „nikada ne zaboravi ko je prava pretnja svetu".

Da li je bilo negodovanja zapadne zajednice u vezi sa Sjedinjenim Državama?

Da li je bilo glasnih optužujućih povika?

Da li su bar jednom postojale sankcije Sjedinjenim Državama?

Čitava ova licemerna svetska kvaka mirno sedi sa jezikom na jednom mestu, kada SAD kao pravi razbojnik maštaju zemlje.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane