Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

I bi sudbina

(Iz)umiremo li na nogama

VELEIZDAJA NAŠE DOMOVINE

Srpski nacion bez reči, u neverici, posmatra ubrzanu, dalju samorazgradnju ne samo nacionalne države, koju je vekovima obnavljao, stvarao i unapredjivao, već i kidanje vezivnog tkiva naroda uvodjenjem homoseksualne, transgenderske religije i ideologije, koju sistematski provodi homoseksualna sekta koja je uzurpirala svu vlast u državi.

Stevan Zivlak

Početak regresije našeg velikog naroda i moćne države koju je stvorio u dva svetska rata , a koja se zvala Jugoslavija, je počeo nasilnim, nezakonitim i uzurpatorskim dolaskom na vlast Slobodana Miloševića i njegove bande. On lično je započeo razgradnju slavne KPJ (SKJ) na Osmoj sednici, koja je značila razbijanje i uništavanje komunističkog pokreta u Jugoslaviji, pretvaranje Saveza komunista Srbije u antikomunističku tvorevinu, koja je nazvana Socijalistička partija Srbije. Ta organizacija je uspešno uništila komunizam i antifašizam u Srbiji, i sistematski krenula u razgradnju Jugoslavije, uništenju samoupravljanja, elementarnih radničkih prava, društvene svojine kao velike narodne tekovine, nesvrstanosti i ostalih pozitivnih tekovina uspešne, svetski poznate i priznate domovine koja se zvala Jugoslavija.

Kada se nepristrasni istoričari jednog dana usude da istraže taj period strahovlade Slobodana Miloševića, naći će podatke o brojnim ubistvima i teroru nad stotinama pa i hiljadama iskrenih komunista i njihovih porodica, koji su decenijama terorisani od strane tog zločinačkog režima koji je nasilno instaliran iz inostranstva, sa ciljem da se Jugoslavija razbije, uništi i pretvori u niz kolonija, kako bi se parazitski evropski kapitalistički sistem mogao održati još neku deceniju na vlasti, kroz sistematsku pljačku bogate, velike i uspešne zemlje.

Rasturanje Jugoslavije je započeto oružanom intervencijom Nemačke, koja je ohrabrila i naoružala fašističke i ustaške bande na početku agresije na Jugoslaviju.

Posle okupacije i uništenja Istočne Nemačke, naslednice slavne Pruske imperije, Nemačka država je napadom na Jugoslaviju krenula hrabro u obnovu nacizma u Sloveniji i Hrvatskoj, i stvaranju Četvrtog Rajha zloupotrebom EU.

Jugoslavija nikada ne bi bila osvojena i uništena, da rukovodstvo Srbije na čelu sa Slobodanom Miloševićem nije bilo veleizdajničko, sprečili su Jugoslovensku narodnu armiju da brani domovinu, a u pregovorima koji su usledili su učinili ono što je okupator zahtevao, a to je da ide gubitničkim putem i jednostrano prizna nezavisnost otcepljene Slovenije, Hrvatske i Makedonije. Kao smokvin list za tu veleizdaju, Slobodan Milošević je prihvatio savetodavno ,mišljenje Badinterove komisije, koja je jednokratno osnovana, zatim rasformirana, i čije neobavezno savetodavno mišljenje, nema nikakvu medjunarodno pravnu obaveznost.

Medunarodnu osnovu za priznanje tih nacističkih tvorevina, Slovenije, Hrvatske i Makedonije, je bilo merodavno mišljenje Jugoslavije, koja je pod direktivom Slobodana Miloševića priznala te nelegalne tvorevine, koje su postale dominioni, ustvari obične kolonije EU.

To je prvi put u novijoj svetskoj istoriji da se matična država odrekla delova svoje teritorije i predala ih u ropstvo imperijalnoj sili koja je krenula da obnavlja svoje kolonijalno carstvo.

Situacija u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori je slična, ta dva dela naše domovine su predana na sličan način stranim okupatorima, a svoju navodnu nezavisnost , koja je de facto značila uspostavljanje imperijalne kolonijalne vlasti nad tim teritorijama, je matična država Jugoslavija učinila jednostranom iskazanom voljom da im prizna navodnu nezavisnost.

Današnja vlast u Srbiji koju je na lažnim pokradenim izborima osvojila novoformirana Srpska napredna stranka, koja je napravljena od lumpenproleterijata što bi rekli komunisti, ili bašibozluka, što bi rekli naši preci, je prihvatila obavezu da na sličan način se jednostrano odrekne Kosova i Metohije, samog srca Srbije, kako bi se slavni Srbski narod konačno uništio i pretvorio u roblje evropskog nacizma, koji se obnavlja punom parom na evropskim prostorima. Pri tome, sumanuti naprednjaci preko okupiranih medija surovo plaše narod da se to mora učiniti, u suprotnom treba da se gine, da naša ( ne njihova ) deca treba da stradaju, da mi nemamo dece za razbacivanje, dok istovremeno redovno održavaju vojne vešbe sa NATO paktom i pripremaju specijalce da u formi mirovne misije budu rasporedjeni u Ukrajini, protiv volje Ruske federacije. Ukrajinski zlokobni nacizam se finansijski pomaže, šalje se municija, elektro oprema, medicinski materijal, glasa se u UN za podršku ukrajinskim nacistima, antifašizam je proglašen za neprijateljsko učenje, a otimanje pravoslavnih svetinja koje se odvija u Ukrajini danas, se gleda blagonaklono , pošto će se to izgleda dozvoliti od srbskih vlasti i kada na red dodju svetinje na KiM.

Šta da se radi - pitanje koje je uputio drug Lenjin, koji trenutno nije naročito popularan na ovim prostorima.

Pitanje je dosta jednostavno, na njega su odgovorili naši preci, koji su stotinama godina gradili državu.

Naime, Jugoslavija je priznata i njene granice su odredjene nakon dva velika svetska sukoba u prošlom stoleću, nakon njihovog okončanja, bile su održane dve velike medjunarodne konferencije, sistem Versajskih mirovnih sporazuma i Jaltsko Posdamski mirovni sporazumi. Granice Jugoslavije su bile odredjene tim sporazumima i one su sa aspekta medjunarodnog prava neprikosnovene i dalje važeće.

Treba poništiti jednostrana priznanja svih novostvorenih država na prostorima bivše Jugoslavije i zahtevati da se vrate u ustavnopravni poredak Jugoslavije, koju treba obnoviti.

Obnova Jugoslavije na demokratskim temeljima , kao i obnova nezavisnosti Pruske ( Istočne Nemačke ) bi bili jedini put za uspostavljanja dugotrajnog mira u Evropi i onemogućavanje daljeg divljanja nemačkog neonacizma koji mogu dovesti bukvalno do kraja civilizacije.

U Srbiji mora doći do demokratskih promena, moraju se otkloniti iz javnog života svi Soroševi i Švabovi pitomci, prekinuti sa nasilnim nametanjem transgenderizma i homoseksualizma u Srbsku civilizacijsku matricu, i mora se ponovno vraćati na obnovu jugoslovenskog prostora koji je medjunarodno priznata teritorija Kraljevine Srbije, kao zemlje prethodnice, na Versajskoj konferenciji.

Ratovati za teritorije ne moramo, to smo učinili u dva svetska rata, treba se pozivati na medjunarodno pravo, a ne lutati od Ohrida , preko Vašingtona i Brisela pa do Kumanova i pregovarati o dobrovoljnoj predaji sopstvene Svete zemlje Kosova i Metohije, sa likovima poput Tanje Fajon, koju je nacistička Slovenija izabrala za specijalnu izaslanicu za KiM?

Sve što EU danas očekuje od naše vlasti je da nastavi sa jednostranim odricanjem od teritorija koje je Kraljevina Srbija osvojila sa svojom slavnom vojskom, a koje su nam priznate kao državna teritorija Versajskim mirovnim sporazumima, kao i teritorije koje je osvojila hrabra partizanska vojska i koje su pripojene našoj zemlji Jaltsko Pozdamskim mirovnim sporazumima.

Koliki velkeizdajnici treba da budu ljudi koji sedaju za sto sa raznim svetskim hohštaplerima i pregovaraju o modalitetima pretvaranja srbskog naroda na KiM u albansko roblje, koji će i nakon osnivanja Zajednice srbskih opština imati manje prava kao konstitutivni narod na KiM od Navaho indijanaca po američkim rezervatima ? Treba otvoreno reći da Aleksandar Vučić prihvata za Srbe sa KiM manja prava nego što su imali u okupacionom miletskom sistemu Otomanske imperije, o tome bi trebalo ozbiljno da se pozabave i SPC i SANU, u suprotnom velika bruka će pripasti i njima posle ovakve istorijske veleizdaje koja se neometano odvija ubrzano ovih dana.

Stekli su se uslovi, da stari veliki Srbski narod konačno shvati koji hohštapleri i neznalice ostvaruju lične benefite, prodajući svete srbske teritorije, koje su natopljene krvlju naših predaka, te da počnemo razmišljati onako kako su razmišljali naši preci u oba svetska sukoba, nakon kojih smo izgradili jednu ponosnu bogatu zemlju koja se zvala Jugoslavija. Tu zemlju nije trebalo rušiti i uništavati, već popravljati i demokratizovati, smatram da je to jedini put koji čeka sve narode koji žive na prostorima bivše Jugoslavije.

Treba izabrati nacionalnu elitu koja će razmišljati o obnovi domovine u onim granicama koje su nam priznate i na onim teritorijama koje su nam dali Vojvoda Mišić, general Petar Drapšin i ostale hrabre vojskovodje , Srbski narod mora delovati integrativno, okupljati oko sebe svoju braću na Balkanu i sprečavati robovlasnički sistem koji globalisti sve brže uvode na ove prostore.

Glosa

Treba izabrati nacionalnu elitu koja će razmišljati o obnovi domovine u onim granicama koje su nam priznate i na onim teritorijama koje su nam dali Vojvoda Mišić, general Petar Drapšin i ostale hrabre vojskovodje , Srbski narod mora delovati integrativno, okupljati oko sebe svoju braću na Balkanu i sprečavati robovlasnički sistem koji globalisti sve brže uvode na ove prostore.

podeli ovaj članak:

Natrag