Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Vjekoslav Škreblin iz Zagreba razmišlja

KULT SMRTI ČUJE SE NA SVE STRANE

U vrijeme nabujale digitalizacije, elektronike, te kako kažu ispirači mozgova, umjetne inteligencije, munjevito širenje vijesti je posljedica. Teško se pred javnošću išta može sakriti. To je gotovo nemoguće. Uvijek se nađe neposlušni, samosvjesni i dovoljno hrabar pojedinac, koji će svijetu otkriti prevare nadležnih režima i njihovih glasnogovornika, medija. Istim sredstvom kojim nas režimi i njihovi mediji dodatno ispiru mozak već odavno zombiranoj masi. Neobično je što pasivno promatramo događaje koji naviru svuda oko nas.

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Tamanitelji ljudske vrste, svoj posao još nisu niti približno načeli, a kamo li završili. Pogotovo što ljudska vrsta koju tamane, neshvatljivo je inertna. Ima toliko "strpljenja", kratku pamet, što je teško ili gotovo nepojmljivo. Makar su se režimi kao produžena ruka ili servis Agende uništenja ljudske vrste u potpunosti razotkrili kao takvi. Bez krzmanja su uveli zakon sile, pendreka, batine, čizme, ubijanja i pljačke bez ikakvih konzekvenci. Ljudska je vrsta još pasivna?! U doslovnom i prenesenom smislu.

Ako tome tako nije, kako protumačiti činjenice da niti jedan globalni ili lokalni protagonist genocida još nije sklonjen sa javne scene, pozicije te sjeo na optuženičku klupu?! I površne analize govore o masovnim ubojstvima koja su se dogodila i koja se još događaju u institucijama. Nakon toga, nakon sijanja smrti, društvo se ponaša kao da se ništa ne dešava. Kao da se ništa desilo nije. I tako ples smrti lagano i sigurno uzima svoj danak.

Hrvatski kolumnista Hrvoje Pende na tu temu ovih dana upozorava javnost:

"PLANDEMIJSKI PLES

Ovih dana objavljena je još jedna studija o iznimnoj učinkovitosti Ivermectina u prevenciji i ranom liječenju Covida. Da stvar bude zanimljivija, vijest donosi farmaceutska kuća Medincell (!).

Upravo zbog toga što nisu htjeli liječiti ljude dostupnim i učinkovitim lijekovima, nego su ih podvrgavali ubitačnim protokolima, u Americi je sve više tužbi prema liječnicima i bolnicama. Nedavni članak na portalu AmericanThinker kaže:

„Mainstream mediji uspješno zataškavaju priče o mnoštvu žrtava ubitačnog protokola bolničkog „liječenja" Covida-19, ali te se priče polako počinju probijati. Npr., prošle jeseni u Kaliforniji je 19 osoba podnijelo tužbe protiv tri bolnice. Tužitelji (i njihovi odvjetnici) tvrde da je 14 članova njihovih obitelji ubijeno smrtonosnim protokolom. U međuvremenu, aktivističke organizacije prikupljaju i dokumentiraju svjedočanstva ostalih ožalošćenih obitelji o tome što se dogodilo njihovim najmilijima kada su ušli u bolnicu nadajući se izlječenju, a umjesto toga dovedeni su do bizarnih i mučnih smrti.

Teško je slušati i čitati njihove priče koje dijele nevjerojatnu sličnost, težak je osjećaj zarobljenosti u ovoj visoko organiziranoj noćnoj mori. Bolnički ritual išao je u predvidljivim fazama: prvo, pacijent je izoliran od obitelji koja nije u mogućnosti podržavati svoje voljene kao ni pratiti što se događa. Zatim se pacijentu dijagnosticira Covid-19 ili upala pluća uslijed Covida-19, čak i ako je u bolnicu došao zbog slomljene ruke. Zatim ih se prisiljava na uzimanje vrlo opasnog „lijeka" - Remdesivira koji je 2018. u zapadnoj Africi svojim učinkom pobio preko 50% osoba zaraženih ebolom. Potom se stavljaju na respirator koji je podešen na veliku brzinu, što im otežava disanje. Pri tome, ruke su im često vezane tako da ne mogu skinuti aparat s lica.

Znam da ovo postaje nepodnošljivo bolno čitati, ali ostanite sa mnom do gorkog kraja da dostojno obilježimo patnju žrtava. Dok se pacijenti muče u u agoniji, dovode se psihijatri kako bi im dijagnosticirali uznemirenost i dali im sedative. S ubrizganim Remdesivirom, uspavane lijekovima koji otežavaju disanje na respiratoru i privezane uz krevet, žrtvama je uskraćena hrana, a ponekad čak i voda. Pokušaju li pozvati pomoć, često otkrivaju da im je osoblje bolnice njihov telefon i tipku za pozivanje stavilo izvan dosega. U završnoj fazi su intubirani i polako umiru sami, ostavljeni da istrunu u skeletni leš s dekubitusima. Je li to Amerika?

Gotovo je nemoguće shvatiti veličinu ovog moralnog kolapsa. Kako su se liječnici i medicinske sestre koji su godinama studirali kako bi mogli pomoći ljudima odjednom pretvorili u nemilosrdne sadiste koji upravljaju prisilnim smrtima? Kako su bolnice metastazirale iz mjesta liječenja u sobe užasa? Prema Udruzi američkih liječnika i kirurga (AAPS), odgovor je prilično jednostavan: NOVAC."

Cijeli članak je u komentaru. U komentaru su također i bonusi koje su bolnice dobivale po Covid dijagnozi, po liječenju Remdesivirom, po stavljaju na respirator, po smrti od Covida...A u komentaru je i jedan od krajnje debilnih i amoralnih bolničkih plesova kojima se "preumorno" osoblje na prvoj liniji „Covid bojišnice" oslobađalo stresa. Kao što znamo, plesalo se svuda po svijetu pa i kod nas! Jadni su bili toliko umorni i pod stresom da su smišljali koreografije, trenirali i na kraju nam sa smiješkom na licu pokazivali što su uvježbali - sve dok su im ljudi umirali zbog neliječenja!!! Ali naravno nisu oni krivi - tako su im rekli!

Užas! Zamislite da vam je netko u bolnici, ne možete ga posjetiti, ne znate čime ga tretiraju, kako se ponašaju prema njemu, a ova ekipa uvježbava plesne nastupe! U neko normalno doba, za to bi se kazneno odgovaralo! A danas?"

Još se nisu stišale tenzije i komentari nakon likvidacije mladića u jednom ZG noćnom klubu. Upucan je sa četiri metka i doslovce djeluje kao da je upao u pomno spremljenu sačekušu! Kao da se Zagreb vraća u doba Zlatka Bagarića i Vjeke Sliška.

Tragedija u Beogradu na žalost, nadmašuje i najcrniju maštu. Nakon tragičnog događaja, masovnog ubijanja od strane jednog BG tinejdžera, cijeli se svijet osupnuto digao na noge. Zbog nečega što se događa uglavnom u Americi, dogodilo se ovdje, na ovim prostorima. Užas jedan! Mnogi pametni sada "pametuju". Izigravaju analitičare, dobronamjernike, savjetnike ,a u biti mahom su režimski ispirači mozgova, licemjeri i puni zlobe, farizejštine... Traže krivca.

Isključivo se taj krivac nalazi u drugome i nitko makar sam sebe pitati neće, koliko je i on sukrivac, koji je pridonio ovom horor scenariju, tragediji... Nitko nije toliko samosvjestan pa javno shvatio da je također zakazao u mehanizmu preventive! Institucije su postale javni servis lopovskom režimu, koji pljačka, žari i pali državu i državljane gdje god stigne.

A dječak je najavio što mu se vrzma glavom. Načinio je i listu za likvidaciju, davno prije samog događaja!? Otac djeteta je već sklonjen "na sigurno". Zanimljivo, CRKVA prepuna pedofila i pedofilije, ŠKOLA koja djecu namjerava zadržati i odgajati cijeli dan, a puna je nezadovoljnih potplaćenih učitelja i nastavnika, MEDIJI prepuni laži i manipulacije... Svi oni imaju najveći utjecaj na formiranje ličnosti. Također na PREodgoj roditelja i djece. Ali svu će krivnju svi grabežljivci orkestrirano prebaciti na obitelj, koja je u tom lancu nadležnosti za život i odgoj djeteta najslabija karika. Konzekvence će isključivo snositi najbliži ovog dječaka. Osuda javnosti je u punom zamahu. "Struka i stručnjaci" reći će svoje ali niti im na kraj pameti neće pasti, uprti prst primjerice na ŠKOLU kao javnu odgojnu ustanovu. Na nastavnike koji nisu ništa niti čuli, niti vidjeli, niti naslutili što se sprema.

Dokaz je to potpune odsutnosti, bešćutnosti, otuđenosti, kako pojedinca tako i društva u kojemu se pojedinac S/NALAZI. Također je to dokaz potpune odsutnosti društvene zajednice i zajedništva. A kako bi i drugačije bilo, kada nas NOVOnormalne VRIJEDNOSTI svakodnevno otuđuju od oca, majke, brata, sestre, obitelji, zajednice... Cilj je jasan. Ovako otuđeni, razjedinjeni, isprana mozga, svekoliko zapušteni, laka smo meta svakome, a kamo li LOKALNO/GLOBALNOJ mašineriji, koja nas gazi, truje, pljačka i masovno ubija, bez ispaljena metka!

Mi iz stanja pasivnosti moramo pronaći način te se napokon pokrenuti. Za vrijeme naše pasivnosti, nakotilo se NAKAZA, koje trljaju ruke. Primjerice, nakon PLESA SMRTI osoblja iz Zagrebačke bolnice, ZLOTVORA I CINIKA koji se "KEZE", nakon ubijanja svojih vršnjaka od strane Beogradskog dječaka.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane