Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Pogledi

Razglednica iz Amsterdama

Ugasite svetlo u Vučićevoj ćeliji

Dragi čitaoci Magazina Tabloid, pozdravljam vas iz Holandije. Kako je vama u Srbiji, to znate i vi i ja. Ovde u Holandiji je obrnuto, piše Đorđe Višekruna, koga Vučićev kartel pokušava da zbog verbalnog delikta utamniči. Mada smo svi mi u Srbiji već utamničeni.

Đorđe Višekruna

Ljudi leže na travi i piju vino, nasmejani i opušteni. Hrana pred istek roka se deli besplatno, više se hrane baci nego pojede. Kada se setim Srbije, Vučica, imam osećaj da je sve to bio sam ružan san ili horor film.

Ovde u Holandiji ima TV kanal koji pušta snimke prevaranata i objašnjava koje su nove metode prevara kako građani ne bi postali žrtve, sve te fore i fazoni su mi poznati iz Starog Merkatora na Novom Beogradu, Vučić ih sve koristi, sa pokojnim Vladimirom Cvijanom i pokojnim Milanom Malenovićem sam sa gađenjem gledao ko ulazi u Vučićev kabinet, dok je bio opozicija 2011. godine, šta taj čovek priča i radi.

Njegova sekretarica Marija Blečić me je tešila da će narod za par godina smeniti SNS vlast kada vidi užasne kadrove, koje smo tamo u Starom Merkatoru gledali.

Svi mi koji mu nismo hteli nositi burek, koji smo imali legalne diplome, koji smo imali svoje ja, svi smo doživeli istu ili sličnu sudbinu. Kod Teše Tešanovića sam nabrojao ekipu momaka i devojaka preko kojih Vučić namerava da opljačka Srbiju i koji su bez mozga spremni sve da potpišu, to je malo pomerilo Vučićeveve planove, ali svi vidimo da je svog sponzora danas vratio u Srbiju, da je kurcožderku i kafe kuvaricu Irenu Vujović Cmolić postavio za ministra, potom mlade i lepe momke poput manekena Marka Saranovca (ministarstvo poljoprivrede danas Fudbalski savez) i Danilovog fizioterapeuta Relju Ognjenovića (direktor Penzionog fonda) i mnoge druge, bez dana radnog staža.

Vučić je tada govorio da mi u Magazinu Tabloid "lažemo", vi ste nam svedoci da se svaka reč nažalost ostvarila. Srbija ne može da kaže da nije znala, na tacni smo vam servirali istinu ma koliko gorka bila i platili smo kaznu.

Nama je bar savest mirna. A vama koji ste glasali i koji niste hteli na ulice? Milovan Brkić vas je pozivao na trg, tamo govorio, koliko vas je došlo?

Sada kada su sahranili poljoprivredu, sahranili pravnu državu, posekli sve šume, ima li još koje drvo u ataru da poseku za narednu zimu? Svi koji smo pisali da će doći do ovoga kolapsa i bankrota, smo po starim komunjarskim metodama od 2012. hapšeni, tučeni, otpuštani, proterivani, ubijani...

Zbog praznih stomaka su danas mnogi počeli da pišu i pričaju ono sto smo mi u Magazinu Tabloid od prvog dana dolaska Vučića na vlast, samo dragi saborci sada je kasno. Pravna država je razorena, država zadužena, ni Sveti Petar ne može sanirati štetu koju je Vučić napravio. Reputacija Srbije je takva da mene po poternici Interpola Srbije puste posle jedne noći iz pritvora i u Budimpešti i Milanu. Siguran sam da mađarski, italijanski, holandski tužioci i sudije kada čitaju optužbe protiv mene moraju zatražiti pomoć psihologa, spoznaja da u Evropi postoji takva država nije laka, ni mala deca u zabavištvu se ne ponašaju kao Vučić, njegove sudije, tužioci i policajci.

Teško je čitati šta oni pišu ili ih slušati, a da to ne izazove mučninu, povraćanje, trajne psihičke probleme. Pomolimo se Bogu da učini čudo, da vam pruži ruku spasa iz tog pakla, debilane, mraka, da se vrati svetlo ne zbog odraslih, već zbog dece koja ništa nisu kriva.

Naš poraz će biti ako Vučić bude uhapšen i osuđen na 40 godina a desetine hiljada njegovih pomoćnika iz raznih državnih organa ostanu na slobodi da uživaju u ukradenom. Nažalost da se vrate ubijeni, uništeni životi, upropašćeno zdravlje to kazna od 40 godina neće moći.

Svi vi koji ste radi paketa ili obećanja glasali nosite na duši težak teret, sve smrtne grehe, da li spavate mirno? Da li je vredelo? Na to pitanje vi odgovorite, makar u sebi, ne morate na glas. Ako i Vučić bude čitao ovaj tekst, mislim da će čak i on staviti prst na čelo, a možda bude hteo da stavi i nešto drugo ali ga moramo sprečiti i sačuvati mu život, da ima fer i pošteno suđenje i kaznu.

Vidimo se dragi saborci, dolećem na aerodrom Nikola Tesla iz egzila one noći kada ugasite svetlo u ćeliji Vučiću, a upalite plamen slobode srpskom narodu. Pomozi bože!

Pozdrav iz slobodnog sveta!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane