Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Vjekoslav Škreblin iz Zagreba analizira

Vučićev režim teroristička organizacija!?

Kako je sPAKIRAN masakr 13 godišnjem Kosti Kecmanoviću, učeniku 7. razreda, 157 cm, skromne konstitucije za tu životnu dob?! Traljavo je po njemu izrađen scenario kao izvršiteljem masakra sa još traljavijom izvedbom. Međutim, "posao", likvidacija unaprijed žrtvovanih, egzekutori su odradili profesionalno. Ali i u toj krvavoj i smrtonosnoj sekvenci EGZEKUTORI se nisu držali scenarija...

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Nije se pucalo da se ubije samo u školi. Pucalo se da se ubije izvan škole također, što mediji pokušavaju prigušiti. Fokusirali su se na unaprijed odabranog masovnog ubojicu, polaznika "elitne" škole. Odmah je dokazano kako se u isto vrijeme pucalo da se ubije i u obližnjem kafiću. Već ta činjenica umanjuje tvrdnju nadležnih kako je K.K. sam ubijao.

Da, da, takvo saznanje dovodi u pitanje vjerodostojnost i "službeno" izvješće režimskog policajca.

Jer, u roku od nekoliko minuta pobiti "pola razreda" plus školskog zaštitara, raniti dvije osobe u obližnjem kafiću, natrag se vratiti u školu... Zatim uzeti malo zraka i nakon toga mirno pozvati policiju, objasniti policiji što je učinio i zamoliti je, ako ima vremena, da dođu po njega u školu!? Toga nema niti u jednom izvješću. Niti u režimskim medijima niti kod policije. Također u izvješću nije navedena osoba koja je nakon masakra nazvala hitnu pomoć. Da li je i taj dio masakra odradio Kosta Kecmanović?! Nije poznato. Direktorica škole nije pozvala niti hitnu pomoć. Zašto?

Naprosto zvuči nemoguće da bi takvo što Kosta Kecmanović, onako nejak, malešan stigao izvesti bez nečije asistencije! No mediji mogu i od zaostalog u razvoju dječarca, učiniti pravog Ramba. Zna "struka", prvotni šok i strah izazvan kod MASA, učiniti će svoje. I nemoguće postati će realno i moguće...STVARNO. Identičan medijski pristup, kao i kod Korona pLandemijske lažotine, opisane poput visoko lažnom oznakom smrtonosnim virusom. Eto objašnjenja kako je nezapamćeni masakr uspio počiniti zakržljali u razvoju, trinaest i pol godišnji dječak, 157 centimetara visoki Kosta Kecmanović!

Mediji mogu sve, baš sve "objasniti". Poglavito ako su "službeni", režimski, dio terorističko / zločinačke organizacije koja vlada Srbijom, Hrvatskom, BiH... Mediji koji pokrivaju izjave i "djelovanje" Aleksandra Vučića, također. Pomažu mu da bude što uvjerljiviji, kako nitko ne smije javno posumnjati da je njegov režim na čijem se čelu nalazi, svojim prljavim prstima ušao u "krem de la krem školu" na BG Vračaru te okrvavio ruke. I ovoga puta, ZLOTVOR drugome pakira SVOJ ZLOČIN, masovnom ubojici, počinitelju masakra Kosti Kecmanoviću 157 cm visokom, trinaest i pol godišnjem dijetetu! Bijedno, traljavo, po unaprijed također traljavo napisanom scenariju. Toga dana niti Snežana Knežević direktorica osnovne škole Vladimir Ribnikar na Beogradskom Vračaru, nije došla na svoje radno mjesto. Inače je niti batinama ne možete istjerati iz škole, koliki je radoholičar. No, ovoga je puta valjda "zaspala" pa je o masakru u njezinoj ELITNOJ ŠKOLI čula iz medija! Zato direktorka nije mogla pozvati niti hitnu pomoć niti policiju.

Svjedoci, djevojčica primjerice, koja je za medije rekla kako nije vidjela da zaštitar pada od metka, već tvrdi kako se bacio na pod i pravio se mrtav kako bi ONI pomislili da je mrtav... Odrasla osoba pak tvrdi kako je djevojčica valjda bila u takvom psihičkom stanju te nije dobro vidjela, a to je vjerojatno utjecalo na nju pa je ispričala da je vidjela što se i nije dogodilo, onako kako je ispričala pred kamerama?! No, niti ona nije vidjela Kostu Kecmanovića već "nekoga" tko je pucao. Niti Sigurnosne kamere nisu ništa sigurnosno vidjele? Javnost je uskraćena za snimke. One bi nedvosmisleno pokazale kako je tekao tijek ubilačkog nagona dječaka s pištoljem u rukama. Pokazale bi kamere tijek Kostinog krvavoga pira. Također, nitko se nije sjetio javnosti pokazati niti jednu čahuru ispaljenoga metka! A ispaljeno je toga jutra u obližnjem kafiću i u školi mnogo hitaca iz pištolja.Čak nije prikazan niti jedan prekriveni leš, niti nosila na kojima se nalaze ranjena djeca, odnose leševi ubijenih. Uviđaj policije, forenzičara trajao je kraće nego sam pohod MEDIJSKOG PSIHOPATE KOSTE KECMANOVIĆA. Vučiću Aleksandre, trajao je kraće nego tvoj prigodni govor pun patetike, bljutavog cinizma i tvojih žalopojki, optužbi svih za ovaj nemio događaj.

Nakon žalopojki stupaju na snagu izvanredni zakoni o još većoj "brizi" za srpski narod i njegovu "sigurnost" od strane Vučićeva kriminalnog režima. Poziv na predaju / oduzimanju oružja građanima Srbije ide u tom smislu. Zašto toliko tajnovitosti vezano za masakr podivljalog dječaka u kojemu je stradala ELITA "KREM DELA KREM"?! Zašto su MEDIJI mališana od 157 cm, u prvim izvješćima zamijenili sa mnogo starijim momkom iz Rumunjske? Lapsus ili podvala svekolikoj javnosti?

Podvalili su javnosti psihološki profajler ali nisu se usudili pokazati dečkiča visokog 157 cm jer NITKO ne bi povjerovao da je taj mališan u stanju počiniti zlodjelo koje mu se pripisuje. Zato su ga mediji malo retuširali. Dodali mu koju godinu, centimetar, znatrno ga učinili vjerodostojnijim, kako bi što više naivnih povjerovalo u režimsku podvalu zvanu masovni ubojica Kosta Kecmanović. Zato REŽIM mora izmišljati "toplu vodu", a sve se moglo vidjeti na snimkama sigurnosnih kamera. Djeluje nevjerojatno koliko režim i njegovi mediji vrijeđaju i podcjenjuju ljudsku inteligenciju. Također, koliko nas drže budalama. Ujedno, koliko se režim boji naroda i osjeća nemoćnim pred njim. Nisu se nadležni čak usudili snimiti i pokazati javnosti učenički imenik / dnevnik. Okrenuti i snimiti stranicu na kojoj piše Kosta Kecmanović.

Pokazati javnosti onu sada već legendarnu jedinicu iliti po srpski LEGENARNOG Kecmanovićeva KECA iz povijesti, kojega KECA mu je zabiberila profesorka iz ISTORIJE, zbog čega se Kosta Kecmanović, odlučio učiniti što je učinio. Niti to JAVNOST nije imala prilike pogledati, kako bi se uvjerila da Kosta Kecmanović polazi gdje se školuju KREM DEALA KREM djeca!

Policija je u civilni automobil strpala tko zna koga jer osoba koju su sa vrećom na glavi ugurali u automobil 100 posto nije 157 cm visoki Kosta Kecmanović! Da je mnogo toga truloga, lažnoga i pokvarenoga u tom medijskom masakru u režiji REŽIMA ukazuje i AL Jazzera/Balkan, koja bi kobajagi trebala biti neutralna, vezano za taj događaj. Oni u svojem javljanju ističu:

"Snimak videonadzora otkrio detalje pucnjave u beogradskoj ŠKOLI"

Recite nam barem Vi iz BiH.

"Deder, ba..pokaž bar jedan kadar snimka iz škole?"

Koliko je ova analiza REŽIMSKO/MEDIJSKO podvaljenog masakra Kosti Kecmanoviću vjerodostojna, neka kao svojevrsni pokazatelj posluži objava Ruske Federacije i njezinog predsjednika Vladimira Putina.

Zaključak i poruke koje javnosti već godinama šalje antimafijaški list Magazin Tabloid nije teško prepoznati. Treba doslovce svrgnuti zločinačke režime na čijem čelu su PSIHOPATE i likovi poput Aleksandra Vučića, Andreja Plenkovića, Joe Bidena ili razmontirati umjetno stvorenu a vrlo štetnu asocijaciju zvanu EUropska unija i mnoge druge korumpirane i zločinačke režime i organizacije. Svi oni služe jednoj minornoj ali opakoj skupini koja se otrgla kontroli, izašla iz okvira zakona i stoga je vrlo vrlo opasna i pogibeljna čak.

To bi bila prekretnica u sadašnjoj svekolikoj stagnaciji ljudskog društva, koje nazadovanje i potpuno uništenje generiraju navedeni pojedinci, režimi i asocijacije!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane