Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Duplerica

SPLAVARENJE U SUDNICI

Građani su na društvenim mrežama procenili stajling zamenice javnog tužioca Ljiljane Komnenović: "Ovo tužiteljka? Pre liči na profi lomikurku. Sačuvaj bože, kič i neukus, one pornićarke imaju više ukusa. Kakva karakondžula! Ovo tužiteljka? Izgleda kao da radi ispod mosta za sendvič."

Vladimir Molotok

Zagorka Dolovac i Nenad Stefanović najistaknutiji su simboli beščašća srpskog pravosuđa. Progonom Milovana Brkića, njima uz rame svrstala se Ljiljana Komnenović, zamenica javnog tužioca.

Tužiteljka Ljilja nije se "proslavila" pravničkim znanjem i rezultatima rada. I u postupku protiv Brkića pažnju javnosti je privukla modnim stilom, koji je prikladan za splavove i noćne klubove. Kao da nije došla u sudnicu, nego na pijanku ili u "Zadrugu", tužiteljka je dress code prilagodila ukusu i profesiji Tijane Ajfon. Utegnuta u nekoliko brojeva manje tigraste pantalone, svima je s ponosom pokazivala "kamilje kopito". Bez kompleksa je prezentovala i elegantno mlohave obline oko stuka. Svetlucavim prstenjem, narukvicama i minđušama, kao i kvarcovanim tenom, napućenim usnama s bordo karminom, izblajhanom kosom s umecima i veštačkim obrvama pokušavala je da pruži junački otpor godinama.

Da voli sve što vole mladi, tužiteljka dokazuje objavama na svom nalogu na Fejsbuku. Pored brojnih fotografija sa splavova i iz noćnih klubova, na kojima ponosno pozira sa čašama, Ljiljana Komnenović objavljuje i priznanja sklonosti ka alkoholu. U jednom novogodišnjem statusu obećala je da će ubuduće "biti čista", ali tek "kad počisti" nekoliko flaša votke, martinija i drugog pića.

Sudeći po komentarima njenih fotografija izgleda da se građanima ne sviđa njena ambicija da funkciju zamenika javnog tužioca ulepša MILF stajlingom.

"A, ribetina matora. Nema gore stvari kad žena ne zna koliko ima godina." "Potražite je na internetu po kategoriji MILF casting." "Ovo tužiteljka? Pre liči na profi lomikurku." "Od nevine Nevene Ćićoline iz Kruševca, preko Staše dvocevke iz lifta, preko Sandre PVC Plastike sa tri cevke iz milošti nazvane Sandra Trocevka, dođosmo do Lilian Lily Komnenović višecevnog bacača u tužilaštvu. Oj Srbijo međ šljivama i cevima." "Dobar čukarac. Na metak ili sat?" "Ajme, čime se ova bavi? Ima li od nje DB kakav eksplicitni snimak? Verujem da da." "Sačuvaj bože, kič i neukus, one pornićarke imaju više ukusa.""Kakva karakondžula! Ovo tužiteljka?" "Izgleda kao da radi ispod mosta za sendvič" - neki su od komentara njenih fotografija, koje zaista zaslužuju objavljivanje na duplerici.

Ukusi su različiti. Takav je i nedostatak ukusa, koji promoviše tužiteljka Ljiljana Komnenović. To je njen problem. Državni i nacionalni problem je što ona, takva, vrši značajnu funkciju u srpskom pravosudnom sistemu.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane