Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Porezna uprava pljačka Proračun Republike Hrvatske

POTPISI I PEČATI HRVATSKE BANDE NEVAŽEĆI SU!

"Moja tvrtka 'Poduzetništvo Langer', koja se bavila servisiranjem hidrauličnih sistema, posredovala je i u kreditiranju drugih tvrtki, jer smo imali dozvolu za financijski biznis. Posredovali smo i u kreditu od 60 milijuna maraka za tvrtku Agrocroatia. Porezna uprava je račune te transakcije uvela u porezni sustav, pa sam postao obveznik poreza kao i tvrtka Agrocroatia. No, u zadnji čas Agrocroatia odustaje od kredita, ali ne žele poništiti račun prema mojoj firmi. Početkom siječnja 2000. godine SDP dolazi na vlast, a Josip Vresk iz Agrocroatie postaje zamjenik ministra unutarnjih poslova. Porezna uprava tada postaje suučesnik u pljački proračuna RH u iznosu od 13,2 milijuna kuna, što je u to vrijeme bila vrijednost stotinjak manjih stanova. Fiktivno-knjigovodstvenim putem oteli su taj novac iz proračuna, a sve je provedeno u režiji Porezne uprave! Tada doživljavam prijetnje da ću visjeti u komadima, ako ne odustanem od iznošenja istine o pljački. Doživljavam i prometnu nesreću iz koje se čudom izvlačim..."

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba

Poznata stečajna upraviteljica Blanka Tuđen Mazut vodila je stečaj mog poduzeća. Ona potvrđuje potraživanja moje firme prema Agrocroatiji. Cilj je bio vratiti u proračun 13,2 milijuna kuna. No, državna je mafija eliminirala Blanku Tuđen Mazut i postavila svog stečajnog upravitelja. On, dakako, ne priznaje moja potraživanja. Jasno da je to bio zadnji čin legaliziranja pljačke proračuna RH. U to vrijeme ministar financija bio je Slavko Linić", opisao je Škreblin detalje poslovnog kraha, nakon čega je, kako tvrdi, na njega krenuo i fizički progon od strane institucija RH, jer nije htio šutjeti o velikoj pljački.

"Pitao sam se gdje završava djelovanje države, a počinje djelovanje paradržave. Jer, paradržava koristi sva moguća sredstva za eliminaciju onih koji ju ugrožavaju, uključujući i fizičku likvidaciju. Pobjegao sam u Njemačku. Učinio sam to nakon što je Mladen Bajić postao glavni državni odvjetnik. Njegov prethodnik, Radovan Ortinsky, htio je nešto napraviti u vezi s ovim slučajem, no brzo su ga smijenili i doveli Bajića. Tada postaje opasno. Trebalo je preživjeti tu borbu i hajku u koju su uključeni i mnogi mediji. Globus je pisao da sam ukrao 40 milijuna kuna. U Njemačkoj sam zatražio politički azil, no odbili su me nakon što je Ivica Račan došao u posjet Njemačkoj. Čuo sam da Hrvatska nije smjela imati političke azilante, ako je htjela ući u EU. Odlazim potom u Nizozemsku, no i tamo mi odbijaju dati azil. Vraćam se u Hrvatsku, gdje me dočekuju specijalci, te me odmah sprovode u Remetinec. Pakiraju mi gospodarski kriminal, no nitko ne spominje Poreznu upravu - bez koje se ništa nije moglo dogoditi. Moja je firma likvidirana i brisana iz registra, no 2012. se odjednom pojavljuje na Linićevoj listi najvećih poreznih dužnika, s navodnim dugom od 52 milijuna kuna?! Tada sam zaključio da je državna mafija ili prolupala, ili se osjeća toliko moćnom i sigurnom, da misli kako može raditi što god poželi", zaključio je Škreblin.

Slavica Šota, prijaviteljica korupcije te odvažna aktivistica riječkog Pokreta otpora, ispričala je potom da su ona i njezina obitelj proživjeli vrlo slične nevolje.

'Dosta je priče, treba tijelima zapriječiti ulaz u Hrvatski sabor!'

"I nama su išli na uništenje obitelji, firmi, pokušaj ubojstva unuka... Sve isto kao i kod gospodina Škreblina. No, ovakve priče slušam svaki dan, ali od priča nema koristi. Možemo plakati jedni drugima na ramenu, no ništa se neće promijeniti. Zato sam uvjerena da nemamo drugog izbora, nego fizički, svojim tijelima, zapriječiti ulaz u glavne institucije države. Moramo tamo stajati od ranog jutra, da ne mogu ući u Sabor, ili u DORH. Nemam dva života da jedan trošim na bandite. Zato je ovo naš posljednji dolazak na tribine u Zagreb, na kojima se okupi tek šačica ljudi. I ja i drugi članovi Pokreta otpora doći ćemo samo kada bude trebalo blokirati DORH ili Sabor. Jer banda o kojoj je govorio Škreblin, a s kojom i mi već godinama vodimo borbu, postala je imuna na prijave koje podnosimo i na tekstove na portalima, koji pišu o njihovim pljačkama. Trebamo testirati vođe sindikata da vidimo jesu li voljni odraditi pravu stvar, da dođemo zajedno ispred Sabora kako bi blokirali ulaz. Ako ne uzmemo stvar u svoje ruke, ništa se neće promijeniti. Moramo se pokrenuti.

U akcijama Pokreta otpora u Rijeci imamo više ljudi nego što se okupilo na ovoj tribine (dvadesetak osoba u publici). Mi smo poduzetnici, tu je kapetan broda, kojima ovako nešto i ne treba. No, borimo se za svoju djecu i unuke. Uredno plaćamo porez i ne tražimo ništa, samo poštenu i zdravu Hrvatsku. Ljuta sam i na branitelje i na Crkvu i nove saborske zastupnike, jer ništa ne čine kako bi se zaustavila državna mafija. Sustav je zatrovan. Trebalo nam je 13 godina da shvatimo da nam namjerno podmeću, da nam blokiraju robu, kamione na granici, šalju inspekcije..., jer smo ugrozili interese kriminalne organizacije koju štite državne institucije. Cijela obitelj bila je skupa i samo zato smo izdržali", vrlo emotivno je ispričala Slavica Šota te se rasplakala kada je vidjela svoju kćer Josipu Novaković (također članicu Pokreta otpora) u publici.

Mikrofon je potom preuzeo Darko Petričić, aktivist, istraživački novinar i publicist, koji se već godinama bavi istraživanjem institucionalnog kriminala i korupcije.

"Prijatelj mi je podnio kaznenu prijavu DORH-u u vezi malverzacija oko terena na Sveticama, a ja sam mu rekao kako sam siguran da ne zna s kojim državnim odvjetnikom je razgovarao te da sigurno nije dobio broj kaznene prijave. Potvrdio je da je to istina. Namjerno tako rade, jer kaznene prijave ne služe da bi se procesuirao kriminal, već za potencijalno reketarenje osoba koje su prijavljene. Pismenu potvrdu prijaviteljima ne izdaju, kako bi mogli sakriti te prijave i kako se po njima nikada ne bi postupalo. Točno je, dakle, da se vrlo čudne stvari događaju u državnim institucijama. Istražujući to, došli smo do zaključka da su najkorumpiranije četiri djelatnosti koje počinju sa slovom 'P'. To su politika, pravosuđe, policija i Porezna uprava. Iz dana u dan vidimo što je politika, pravosuđe je država u državi, u policiji fingiraju pljačku da bi prikrili tragove novca koji nedostaje. Poreznu najbolje opisuje najnoviji skandal, odnosno činjenica da je Ana Dorić Škevo bila prisiljena dati ostavku jer žele rasformirati 'Porezni Uskok' kojeg je ona vrlo uspješno vodila. I to hoće kompromitirati, kako bi istrage stale", naglasio je Petričić.

Pojasnio je potom mehanizam po kojem funkcionira porezna uprava. Rekao je da poreznici dužnicima nude da plate 30 posto duga (njima u džep), pa im je oprošteno preostalih 70 posto. Ako neće, onda ih blokiraju i maltretiraju. Ako pak plate 30 posto, tada ulaze u sivu zonu, iz koje nema povratka, naglasio je Petričić.

"Kada vas DORH ispituje, samo želi vidjeti koliko znate o razmjerima kriminala. Potom, očekujte probleme, jer oni štite pljačkaše, a progone prijavljivače korupcije", zaključio je Petričić.

Slavica Šota nadovezala se riječima da građani ne smiju pustiti državnim odvjetnicima ili djelatnicima USKOK-a da ih gurnu u stranu.

"Mi smo bili kod Dinka Cvitana u grupi i nismo htjeli izaći, sve dok nismo dobili brojeve svih predmeta koji nas zanimaju. Radovan Smokvina dobio je čak i broj predmeta iz 1993. godine. Po zakonu imamo mnoga prava, ali se u Hrvatskoj za njih treba boriti. Uvijek u DORH treba ići u grupi i biti uporan. Napadati, a ne braniti se! Oni po zakonu moraju dati broj predmeta, a to što to ne žele učiniti, samo je dokaz da nisi u službi građana, već pljačkaša", naglasila je Šota te se vratila na Slavka Linića riječima da taj čovjek od osamdesetih godina na račun u Trstu prima mito, da su ga zbog toga prijavili, no da ga DORH, ni USKOK ne žele procesuirati.

"Neću stati dok ga se ne procesuira i dok ne vrati opljačkano. Pozivam i građane drugih gradova da u svojim sredinama osnuju pokret optora. Na Rabu su nedavno osnovali rabski Pokret otpora i njihove objave na facebooku već su vrlo čitane, već imaju uspjeha. Kriminalcima nije svejedno kada to vide. Svaki treći dan smo u DORH-u, ali jedino tako se može boriti protiv te bande", naglasila je članica Pokreta otpora.

'Šprlje bi htio pomoći, ali ne dozvoljava pomoćnica - Renata Duka?!'

U razgovor se uključio i Nenad Koljaja, koji predstavlja oštećenike austrijskih RBA zadruga. Rekao je da se tu radi o novcu koji je iznesen iz Hrvatske, a potom vraćen u obliku lihvarskih zajmova.

"Priznaju da je riječ o 300 milijuna eura, a u stvarnosti se radi o oko tri milijarde. Na osnovu toga, godinama lihvare, reketiraju i oduzimaju imovinu u Hrvatskoj, iako nemaju dozvole za rad, iako nigdje nisu registrirani i ne plaćaju porez u Hrvatskoj! Prijavili smo ih HNB-a, no tamo su rekli da ih ne mogu kontrolirati, jer te zadruge nigdje nisu registrirane. Obratili smo se Ministarstvu financija, no oni su nas uputili na Ministarsvo pravosuđa. Tamo su nam, pak, rekli da idemo u policiju. Iz policije su nas poslali u DORH, iz DORH-a u Vladu, iz Vlade u Sabor, a iz Sabora opet u Hrvatsku narodnu banku. Cijeli krug se zatvorio, a ništa nismo napravili! Nikoga nije briga za 20.000 ljudi kojima se ilegalno otima imovina! Bio sam u Austriji i tamo nam se čude. Austrijanci su svoj dio posla odradili, odgovorne su zatvorili. Dali su mi 16.000 stranica dokumenata i ponudili da to ponesem u Hrvatsku kao dokazni materijal. Odabrao sam par stotina stranica i s tim sam mjesec dana bezuspješno obilazio DORH. Tek kada smo došli prosvjedovati, odmah su nas zvali unutra", opisao je Koljaja. Dodao je potom da ih je ovih dana primio ministar pravosuđa, Ante Šprlje. On, prema riječima Koljaje, ima volju da taj problem riješi, ali nema snage da to učini. "Njegova pomoćnica, Renata Duka, odmah mu je počela šaptati da se to neće moći riješiti. Uvjeravala nas je, pred ministrom, da naš zahtjev nije utemeljen. Bili smo potom u Saboru u klubu Mosta. Tamo imamo podršku Ivana Lovrinovića i Mire Bulja", rekao je Koljaja, te najavio da će sa suradnicima osnovati Pokret otpora u Zagrebu.

Iz publike se javio i Šime Knežević, poduzetnik koji je, kako je rekao, bio prisiljen pobjeći u Austriju zbog hrvatske državne mafije. Vratio se, kaže, kada je vidio Slavicu Šotu i Nadu Landeku kako se hrabro bore protiv kriminala i institucija koje ga štite. "Vjerujte mi da se ovakve strašne stvari događaju samo u Hrvatskoj i nigdje drugdje u svijetu. Austrijska televizija često prenosi informacije o kriminalu RBA zadruga. Pitaju se kako su mogle davati kredite u Hrvatskoj, ako ovdje uopće nisu registrirane. Austrijski mediji često o tome govore, ali ne i hrvatski. Zato bih uz četiri slova 'P' uz koje se veže korupcija, dodao i jedno 'M' za hrvatske medije", zaključio je Knežević, koji se prisutnima ispričao zbog stalnog drhtanja glasa. Pojasnio je da su mu stradali živci i da ne može normalno govoriti o kriminalu, korupciji i hrvatskom pravosuđu. Kad god dotakne tu temu, glas mu drhti, a on se trese. Kasnije su se prisutni uvjerili da gospodin Knežević sasvim normalno razgovara o svim ostalim temama...

Ekonomist mr. sci. Karino Hromin Sturm uključio se u raspravu riječima da je 'državna mafija' ukinula prije par godina Državni inspektorat, jer im je bio smetnja. "Pitao sam tko je preuzeo predmete Državnog inspektorata, no ispalo je da su svi predmeti nestali! Namjerno je uništen taj odjel. Sada ukidaju i Porezni USKOK u Ministarstvu Financija. Kadrove će preseliti u Poreznu upravu, na administrativne poslove. Šefica Sektora je u znak protesta dala ostavku! Valja naglasiti da su oni instruirani od FBI stručnjaka i jedini su radili kvalitetan posao na otkrivanju poreznih prijevara", naglasio je Hromin Sturm.

Na kraju se za riječ javio i Antonio Repanić, također član riječkog Pokreta otpora te naglasio da država Hrvatska de facto niti ne postoji jer su gotovo svi pečati koji se koriste u državnim institucijama - od sudova, policije, DORH-a pa do FINA-e, krivotvoreni i nevažeći (o čemu je detaljno prije godinu dana u više navrata pisao i autor ovog teksta). "Ako su pečati nevažeći, onda ne treba priznavati nikakvu odluku institucije koja koristi krivotvoreni pečat. Policija, pak, u svojim dokumentima ne koristi brojeve sukladno zakonu Republike Hrvatske. Hrvatska je, dakle, doista paradržava, što znači da se tako treba i ponašati prema institucijama. Nedavno sam donio dvije vreće govana u DORH i predao im taj strašno smrdljivi sadržaj. U svakoj normalnoj državi išao bih u zatvor zbog toga, no ovdje mi se ništa nije dogodilo", zaključio je Repanić, bivši kapetan broda te inspektor koji radi u Trstu, a živi u Rijeci i koji ima dvojno državljanstvo. Tribinu je vješto moderirao novinar Marinko Petković.

Ova se tribina održala 15. travnja 2016. godine u Zagrebu. Danas, nakon 7 godina šutnje režima nakon objave neoborivih dokaza, kako HRVATSKI REŽIM ne predstavlja RH, već sve što čini je obična obmana, kako nas tako i svjetske javnosti..roje se mnoga neodgovorena pitanja. Na neka pitanja ne treba tražiti službeni odgovor već se odgovori iščitavaju u neprekidnom bjesomučnom rastakanju i uništavanju Hrvatske i Hrvata te svakog državljana RH. Uz prešutno odobravanje, HRVATSKU BANDU podupire i međunarodna zajednica. Koliko takva međunarodna "zajednica" u sebi sadrži legitimiteta i legaliteta prosudite nakon pitanja: "Kako je moguće da Haški tribunal angažira glavnog državnog kriminalca Republike Hrvatske Mladena Bajića, kako bi sastavio tužbu za ratni zločin protiv bilo koga pa i protiv Predsjednika Ruske Federacije?" Prihvaćanje takve tužbe od strane međunarodne zajednice je ruganje pravnom poretku po kojemu se još ravna ljudsko društvo kao sustav! Pitanja se redaju i množe svjetlosnom brzinom a odgovore sve nestrpljivije čekamo.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane