Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Preko pune linije

Šta krije „duplo dno" providne propagande odlazećeg režima Aleksandra Vučića

RAT I MIR VRHOVNOG DILETANTA

Licemerna je metodologija rada zapadnih službi na Balkanu, kao i u drugim delovima svetakoja su tretirana kao okupacione zone. Ali, kad su mali balkanski satrapi u pitanju, njih moralni aspekt te priče ne zanima. Nego, kad oni procene da je dobro za njih. Do tada, i Vučić može da se hvali sa pet kilometara auto puta i da igra ulogu imperatora tako što dovodi decu građana srpske nacionalnosti iz Hrvatske, u palatu na Novom Beogradu, da mu čitaju zahvalnice i da se slikaju sa njim, ali, to ga neće sačuvati od diverzije koju mu rade njegovi najbliži ljudi i antisistem koji je on lično stvorio. Neće mu te lažne predstave epmatije pomoći da se odupre višoj sili, pravim kreatorima njegove monstruozne politike, koji su preko njega svoje odradili. Pa im više ne treba nikakav Vučić. Njegovo je prošlo, oni ponovo biraju. A, koga, to je pitanje od mnogo miliona dolara.

Nikola Vlahović

Ne postoji pravi način da se opišu razmere ludila čoveka koji vrši funkciju predsednika Republike Srbije. Hronologija događaja tokom samo 24 sata, između 25. i 26. jula 2023., bila bi dovoljan razlog da najmanje tri državne ustanove momentalno reaguju.

Prvo, Hitna pomoć, da se konstatuje zdravstveno stanje čoveka koji je uzurpirao svu vlast u Srbiji. Pa, ako se ustanovi da je lice Aleksandar Vučić, po sadašnjoj funkciji predsednik republike, pri čistoj svesti i zdravoj pameti, onda bi mogli da nastupe i radnici MUP.a Srbije i izvedu ga pred nadležno tužilaštvo, zbog odavanja vojnih tajni, denuncijacije planova Generalštaba i teške zloupotrebe predsedničkih ovlaštenja.

I sve ovo, u vezi njegovog boravka u navedenom periodu, na vojnom poligonu Vojske Srbije (Pasuljanske livade), tokom vežbe gađanja bojevom municijom, a na okolnost da je povredio ustavna ovlaštenja i svojim izjavama naneo štetu državi Srbiji i njenoj vojsci.

Dakle, ni u najjeftinijoj holivudskoj komediji, scenaristi ne bi palo na pamet da predsednika države predstavi kao ordinarnog idiota koji predstavlja svoju vojsku kao još gore idiote od njega. Jer, ako je predsednik SAD predmet sprdnje, Pentagon nije.

Šta je sve Vučić izgovorio u hladovini na Pasuljanskim livadama, pred svojim „posilnim", tragikomičnim generalom Mojsilovićem, dok je Beograd „kuvao" na plus 35 C?

Evo nekih Vučićevih „hitova", koje je „otpevao" u svojstvu „vrhovnog komandanta":

„...Sve mete su pogođene u nekoliko sekundi, osim jedne koja se zaglavila!"

„Besposadna platforma Mali Miloš pogodila je cilj!". „Moramo dodatno da radimo na pouzdanosti na Malom Milošu i testiramo novu municiju jer je duplo veći domet nego što je bio. Mi imamo još onih koje su vučene, ovo su samohodne Gvozdike".

„Mogli ste da vidite i modernizovane Orlove koji su bez greške pogodili svoje ciljeve i velikom brzinom se udaljili kako bi izbegli protivavionsku vatru".

„Ono što ste mogli da vidte je da smo postavili deo protivoklopnih sredstava na nove Hamere koje smo kupili u SAD!"

„Uništili smo tenk na udaljenosti većoj od četiri kilometra, upotrebljena je raketna artiljerija koja je od izuzetnog značaja!"

„Naš generalštab prati događaje u Ukrajini i učimo iz njihovog iskustva. Tamo se vidi strahovit značaj upotrebe raketne artiljerije. Zato ulažemo u sve sisteme kojima možemo da unapređujemo naše odbrambene sposobnosti i kapacitete. Imaćemo večeras posebna gađanja iz raketnog sistema Alas sa mogularnim ognjem."

"Važno je da vojska treba da bude jaka da bismo opstali na ovom trusnom području".

„Danas nije bilo povreda, ali može neko da bude povređen, da pogine. Ovo je vojska. Ovi momci nisu manekeni, oni su spremni na to!"

Tako je govorio Vučić 5. jula na Pasuljanskim livadama, da su zbog njegovih zajebancija sa generalom Mojsilovićem, četiri vojnika zamalo stradala, jedan je teško povređen sa lomovima kostiju a trojica, navodno lakše.

Je li neko zaboravio užas zbog eksplozije granate na vojnoj vežbi na Pasuljanskim livadama kad su poginuli vojni kadeti, Filip Milojević iz sela Gornja Trnava kod Topole i Milina Miletić iz Gornjeg Milanovca, a lakše i teže povređeni kadeti Tanja Milošević iz Lebana, Stefan Milosavljević iz Novog Sada, Mladen Milosavljević iz Aleksinca, Mirjana Veličković iz Surdulice, Nikola Garabiljević iz Šapca, Jelena Obradović iz Kragujevca i Slobodan Petrović iz Vlasova u Raškoj? Svi su bili tada u starosnoj dobi između 22 i 27 godina. Tadašnji ministar odbrane, arogantni dilatant, Dragan Šutanovac, smenio je ljude oko sebe ali nije dao ostavku. Umesto ostavke dokopao se naboljeg gradskog građevinskog zemljišta na Vračaru, u Beogradu. I Vučić mu je već godinama saveznik. Ćuti Šutanovac, ćuti Vučić. A, od „pašnjaka treće klase" kako je tada na kriminalan način „preimenovao" zemljište na Vračaru i sagradiio sebi „kulu slonovaču", nema ni traga. Sve sami dvoetažni superluksuzni stanovi po 200 kvadratnih metara širine.

Vučić ide korak dalje od Šutanovca pa imitira Mladićevog generala Slavka Lisicu koji se ovako hvalio za vreme rata u BiH: „...Ja vojniku kažem, idi i pogini tamo. I on ode, i stvarno pogine!"

Ili, kako je Vučić kazao 25. jula 2023: ali može neko da bude povređen, da pogine. Ovo je vojska. Ovi momci nisu manekeni, oni su spremni na to!"

Ozbiljan državni funkcioner bi tu vojsku podigao da pomogne u pokrivanju domova nesrećnika koji su pretrpeli ogromnu štetu u nevremenu a ne da se igraju rata na Pasuljanskim livadama na + 38. Ali, eto, čuo je diktator da je tamo neki Kurti, na Kosovu, kupio dronove i uvežbava ove što će da „rukuju" njima.

Ipak, način na koji je saopštio niz stvari koje bi makar u nekom procentu trebale da budu vojna tajna, govori o čoveku koji je ili opasan ludak ili instruirani veleizdajnik. A, verovatno i jedno i drugo. Jer, kako drukčije objasniti ovo što je javno, direktno „u kameru" ispričao nakon vojne vežbe:

„73 pripadnika Vojske Srbije danas su učestvovali u gađanju novim i modernizovanim sredstvima Vojske Srbije. Cilj je bio da se vežba uspostavljanju koordinacije i direktne veze između dronova i naših vatrenih položaja. Minobacači od 82 mm reaguju na signale koje dobijaju od dronova i tri puta brže ispaljuju svoje granate nego što bi to inače kada bismo gledali u kartu...Suština je da se uspostavi bolja koordinacija i veza koji osmatraju iz vazduha, da nađe jedinice na terenu pogađaju preciznije i tačnije.

Naši pripadnici nisu imali kontakt sa modernim sredstvima i danas se videlo koliko je značajno pojačanje dronovima za srpsku vojsku. Još više ćemo da ulažemo u bespilotne letelice, do kraja godine očekujemo pristizanje dronova kamikaza, kao i drugih dronova koji služe za posmatranje i nadgledanje, ali i one koji će da nose teret. Modernizovani tenkovi su bili apsolutno nepogrešivi. Videli ste novu modularnu pušku na kojoj možete da menjate cev. Smatramo da koristi najbolji kalibar, bolji od NATO i sovjetskog kalibra. Videli ste da su sve mete pale na udaljenosti od 400 metara, što u ovakvim vremenskim uslovima nije lako pogoditi".

Da li je zbog letnje sezone, ali njega niko nije obavestio da se za rat i mir na Kosovu pita NATO i američka okupaciona vlast, a ne ni Srbi ni Albanci. To je „faktičko stanje na terenu".

Pa, kad se u samo 24 sata naigrao ratnih igara, prešao je na „mirovne procese": 6. jula 2023., usledilo je njegovo „obraćanje" a povodom otvaranja deonica Niš-Merošina dugog oko 77 kilometara koji bi trebalo da poveže Srbiju sa lukama na Jadranskom moru. Tako zvanično piše: „da se poveže sa lukama na Jadranskom moru". Kako preko Merdara gde je granica sa Kosovom? Pa lako, tuda se ide na more u Albaniju. Drač (Albanci ga zovu Durres), Saranda, Valona (Albanci je zovu Vljora)... Eto, to radi Vučić.

Dana 5. jula sprema se u „osvetu Kosova" na Pasuljanskim livadama. Dana 6. jula, otvara deo auto puta (koji je on lično nazvao „Auto put mira") koji će Albancima sa obe strane granice dati ono što su sanjali preko sto godina: takozvanu Veliku Albaniju. Sve je to plaćeno sa par milijardi evropskih kredita, a „pare na ruke" za izgradnju uzeo je „Štrabag" iz Beča.

I još se hvalio: "Perfektno urađeno, kao u Švajcarskoj!" Istina, i Albanci koji žive u Švajcarskoj, posebno oni koji „obožavaju" Srbiju, prolaziće ovim međunarodnim koridorom koji ih direktno vodi na Jadransko more.

Veliki šamar Vučićevom režimu (dok se on igra rata i mira) stigao je iz Crne Gore, tačnije iz Centralne banke Crne Gore, koja je saopštila da ne može ni na kakav način da uspostavi platni promet sa Srbijom (koji ne postoji od raspada takozvane državne zajednice SCG).

U prilično dugačkom obrazloženju, Centralne banke Crne Gore (CBC), piše između ostalog da je bankarski sistem u Crnoj Gori već odavno ustrojen prema ideji „Berlinskog procesa", te da bi ulazak u apstraktni „Otvoreni Balkan" bio nemoguć. Dalje CBC objašnjava:

"Takođe, skrećemo pažnju na primenu projekta pod pokroviteljstvom Berlinskog procesa, koji se odnosi na kreiranje multilateralnog aranžmana povezivanja centralnih banaka Zapadnog Balkana sa TARGET Instant Payment Settlementom(TIPS) ECB-a, kao i da je to verifikovala i analiza svih raspoloživih scenarija povezivanja platnih sistema zemalja Zapadnog Balkana koju je Svetska banka uradila u martu 2022. godine.

Eksperti Svetske banke (SB) i centralnih banaka regiona zaključili su da multilateralni aranžman povezivanja TIPS-a je ubedljivo najoptimalniji scenario koji je efikasniji od scenarija povezivanja sa klirinškim sistemom NBS-a i od kreiranja novih regionalnih infrastruktura ili bilateralnog RTGS povezivanja.

TIPS je nova usluga tržišne infrastrukture koju je eurosistem pokrenuo u novembru 2018, a koja omogućava pružaocima platnih usluga da ponude transfere novca svojim klijentima u realnom vremenu, non-stop, svakog dana u godini.

To znači da, zahvaljujući TIPS-u, pojedinci i firme mogu međusobno prenositi novac u roku od nekoliko sekundi, bez obzira na radno vreme njihove lokalne banke.

To bi u konkretnom slučaju za Crnu Goru značilo znatno smanjenje troškova učesnicima u platnom prometu uz 24-časovnu raspoloživost za međunarodne platne transakcije ne samo sa Srbijom već i sa zemljama Zapadnog Balkana i članicama EU.

ECB smatra da je za realizaciju ove ideje neophodno da zemlje Zapadnog Balkana pristupe jedinstvenom tržištu plaćanja u evrima SEPA.

Shodno tome, CBCG je tokom protekle dve godine prva zemlja EU kandidat koja je u potpunosti usaglasila svoju regulativu u oblasti platnog prometa sa regulativom EU, dok će potpuna usklađenost i sa uslovima SEPA biti obezbeđena do prvog kvartala 2024. godine.

Međutim, osim regulative iz oblasti platnog prometa i nadzora kreditnih institucija, postoji čitav niz drugih zakonskih akata, poput Zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma, poreskih zakona, i drugih akata koji se moraju uskladiti sa zahtjevima SEPA".

I dok Vučić i na ovaj način davi Srbiju, sprečava sve pravne regulative EU kako bi olakšao život građanima i slične kriminalne akcije, pojedini strani mediji ovih dana objavljuju ponovo neke od činjenica iz dosijea koji poseduju američka DEA i FBI, a sasvim sigurno i druge velike svetske službe, iz koga se vidi u kom pravcu se kretala njegova razbojnička mreža.

Između ostalog, pominje se kontakt „poštenog poljodelca", „povrtara" i uzgajivača marihuane, Predraga Koluvije iz 2016. godine kad je bio u direktnom kontaktu sa tadašnjim državnim sekretarom Ministarstva unutrašnjih poslova Milosavom Miličkovićem, zamenikom predsjednika beogradskog odbora Srpske Napredne Stranke i ličnim špijunom Vojislava Šešelja. „Miličko", kako ga zovu, bio je dodeljen Koluviji kao kontakt. A, kasnije, „Miličko" postaje „siva eminencija" u svim aferama u MUP-u Srbije.

DEA ima sve dolaze da je Koluvija 2018. učestvovao u investicionim projektima sa vladinom kancelarijom za Kosovo i donirao novac poljoprivrednom fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. DEA sigurno ne hapsi predsednike država dok im Amerika ne ukine neku vrstu neslužbenog imuniteta. A, kako se bliži dan kad će SAD dići ruke od njega, DEA ima sve razloge da ga izvede na suđenje. Ne toliko zbog Koluvijine marihuane, koliko zbog nečijih tona kokaina.

A, to što uzgajivač marihuane „donira" Poljoprivredni fakultet od svog narko-profita, nije ni čudo, jer su se neke „patriote" stalno okupljale na njegovoj „plantaži": recimo, „Vulinov" Dragan Sikimić, pa onda trgovac grobnim mestima iz Vrnjačke Banje, Zoran Babić, razni „navijači"...

DEA i FBI su takve institucije da ih ne zanima razlog zašto je „Koluvija pao". A, „pao" je zbog sukoba unutar Srpske napredne stranke. Bila je „bitka za teritorije". Koliko je čiji deo.

Koluvijina operacija pala samo zbog rata oko teritorija unutar same Napredne stranke. Niko ne bi započeo takvu operaciju bez potpore sa vrha. U Vučićevoj Srbiji vrede "feudalna" pravila. Preuzimajući vlast 2012. godine, Vučić kreće da „preuzima" opštine na severu Kosova, ali mu je u toj akciji zasmetao veliki uticaj pokojnog Olivera Ivanovića na građane srpske nacionalnosti ali i na one miroljubive Albance kojima nije bilo do rata i podela.

Postoji dokument koji FBI svakako neće još pokazati, a koji može da objasni kome je trebala smrt Olivera Ivanovića. Pretpostavlja se (američki Foreing Policy) da će i to biti stvar „političke odluke kad dođe vreme". Poznato je svakome da je Ivanović identifikovao Vučićevog čoveka, Milana Radoičića „kao stvarnu silu" u području srpskih opština, u kojem je kriminal procvetao u neizvesnosti koja je usledila nakon rata na Kosovu 1998-99.

Ivanović je godinama bio pod pritiskom, zapaljeni su mu automobili i kancelarija stranke, ubijen je njegov kum, lokalni odbornik Dimitrije Janićijević. Konačno, i njega su ubili.

Pre toga, taj isti kome je smetao, „sredio" mu je da ga Albanci optuže za navodne ratne zločine i strpaju u zatvor iz koga je izašao kad je već bilo jasno da pravno nema osnova da ga tamo drže. Njegov izlazak „na slobodu", bio je ustvari „isterivanje na čistinu" što je trebalo njegovim ubicama i njihovm nalogodavcima.

Po svemu sudeći, jedna od dve (ili obe) pomenute američke službe, DEA i FBI, došle su do izuzetno vrednih podataka o saradnji albansko-srpsko-crnogorskih narko klanova pod zaštitom „političkih krila" na vlasti u regionu. Jedan od izvora iz bezbednosnih kancelarija u Briselu, pominjao je ne tako davno podatke kojima je raspolagao upravo Oliver Ivanović, a koji su mogli da optuže i Vučića i mnogo širi krug ljudi uključenih u političko-mafijaško kolo.

Sve ovo i mnogo toga još će vrlo brzo biti „emitovano" iz jednog velikog medija, poput velikog novinskog teksta u New York Times objavljenog u maju 2023. gde je Vučić opisan skoro kao vođa kriminalnog klana.

U „dnevniku" njegovih skandala i podmetačina lako je pronaći niz „modela" koje on primenjuje kad krene da obmanjuje javnost i pravi veštačke afere da skrene pažnju sa kriminala koji proizvodi svakodnevno. Jedan slučaj, svakako treba posebno izdvojiti...

Nemački nedeljnik „Die Zeit" objavio je istraživanje kojim je dokazano da je Aleksandar Vučić koristio falsifikovane informacije jedne izraelske grupe hakera kako bi pokrenuo kampanju protiv Dragana Đilasa. I to, kako su saznala dva „rezidenta" jedne od dve velike izraelske službe u Beogradu, uz Đilasovu saglasnost! Jednim udarcem, dve muve! Vučićev „Trojanski konj", Dragan Đilas , trpeo je i trpi sva javna šikaniranja od strane A. Vučića, jer mora. Vučićev ucenjivački materijal je poveliki. Đilas jeste na nazakonite načine sticao milione i da je vlast poštena, da postoji pravosuđe, imalo bi mnogo razloga za opširnu istragu. Nađeno je „solomonsko" rešenje: Đilas će biti „opozicija" i „neprijatelj", kontrolisaće „nekontrolisane" delove eventualne opozicije u pokušaju. Tako je napravljen najpreverzniji savez koji je Srbiju i njene anemične građanske pokrete doveo do uloge pozorišne trupe koja uveče izlazi na scenu, odigra svoje, pokloni se i ide kući. Sledećg vikenda isto to. Đilas je svih ovih godina i služio toj svrsi. Sa jedne strane, zaštitio je nezakonito stečenu imovinu, ostao van domašaja krivičnog gonjenja, a Vučić je dobio svoje „strašilo u kukuruzu", da se besni narod ne bi okomio na „kukuruz" koji je dobro rodio i njemu i Đilasu.

Nakon obelodanjivanja velikog skandala o izraelskoj hakerskoj grupi „Tim Horhe" koji je za novac manipulisao izborima širom sveta, grupa istraživačkih novinara u kojoj su bili i nemački novinari nedeljnika „Die Zeit" objavili su da je korisnik usluga te grupe bio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Naime, „Die Zeit" je došao do podataka da je Vučić marta 2021. protiv Dragana Đilasa upotrebio informacije o tajnim računima u inostranstvu koje su mu isporučili izraelski hakeri. Ali, ono što „Die Zeit" ni drugi zapadni novinari istraživači, znao je ruski FSB u Beogradu:

Vučić je preko svoga savetnika za medije, kompromitovanog Asafa Eisina, organizovao da od izraelskih hakera dobije lažirane podatke o Đilasovim milionima i usmeri javnost na pogrešan trag! Sa druge strane, da na domaćoj sceni prikaže sebe kao borca za pravdu.

Asaf Eisin je mnoga zla naneo Srbiji, „saveteujući" Vučića kako da izludi više od šest miliona ljudi nezapamćenom kampanjom protiv svakoga ko zine protiv Vučićevog režima.

Eisin inače pripada „školi" političkog marketinga Tala Silberstajna, izraelskog političkog konsultanta koji se i sam suočio sa optužbama za pranje novca u Tel Avivu i za prljavu političku kampanju tokom izbora za 2017. u Austriji u kojoj su učestvovali Socijaldemokratska partija Austrije i bivši kancelar Kristijan Kern.

Kao su se zapadni novinari „nasankali" na priču o Đilasovim računima na Mauricijusu? Jednostavno, poverovali su Vučiću!

„Die Zeit" opisuje kako su novinari okupljeni u konzorcijum pod imenom „Zabranjene priče" (Forbidden Stories) mesecima u tajnosti istraživali aktivnosti grupe „Tim Horhe", da bi u februaru objavili rezultate. To je izazvalo medijsku pažnju širom sveta.

„Grupa sa vođom koji se naziva 'Horhe', bivšim pripadnikom izraelske vojske Telom Hananom, tvrdila je pred prerušenim novinarima da je bila aktivna u 33 izborna procesa 'na predsedničkom nivou'. U 27 slučajeva bili su 'uspešni'. Grupa mušterijama nudi široku paletu operacija uticaja, a među njima je hakovanje profila političkih protivnika kao i dezinformacione kampanje. Istraživanje je pokazalo da je grupa bila aktivna u kampanjama za uticaj na izbore u Nigeriji i Keniji."

Novinar Cajta navodi da izraelski „Tim Horhe" sarađuje sa spornom agencijom „Kembridž analitika" (Cambridge Analytica) i da su nova otkrića prvi put pokazala da su i akteri u Evropi angažovali izraelski tim.

Za vreme prikrivenog istraživačkog rada Konzorcijuma koji obuhvata više od 100 novinara iz 30 medijskih organizacija, 'Tim Horhe' je predstavio uslugu prema kojoj se navodno mogu pronaći svi bankovni računi označene osobe - uključujući navodno i ukupnu sumu na tim računima. Naziv ponude je: Global Bank Scan. Istraživačka platforma Projekat za istraživanje organizovanog kriminala i korupcije (OCCRP), koja je dio istraživačkog novinarskog konzorcijuma, u posedu je kopije izveštaja, kojim je srpski ministar finansija očigledno mahao pred kamerama. Izveštaj o bogatstvu Dragana Đilasa po formatu i strukturi jeste sličan izveštajima koje su novinarima prerušenim u mušterije prezentovali za vreme njihovog istraživanja. „I zaista, više izvora OCCRP-a potvrđuju da Tal Hanan, vođa grupe „Team Horhe", stoji iza tobožnjih informacija o Draganu Đilasu", pisao je nemački nedeljnik.

Novinar „Die Zeit"-a naveo je i podatak da nije prvi slučaj da je Tal Hanan optužen za prodaju lažnih dokumenata iz bankarskog sektora. Jedan švajcarski špijun je 2014. Hananu navodno platio 88.000 dolara za podatke o računima bivšeg šefa nemačke tajne službe Augusta Haninga, ali se ispostavilo da su dokumenti lažni. Protiv njega je pokrenuta istraga. Februara ove godine Hanan je na pitanje novinara osporio bilo kakve pogrešne poteze, posle toga nije više odgovarao na novinarska pitanja.

Uglavnom, Vučić je odradio svoje. Jednokratno, kao i uvek. Usmerio je strane novinare istraživače pogrešne tragove (Đilasovi nezakonito stečeni milioni su u Srbiji i oko nje), sebe je barem za kratko prikazao onim naivnijim, kao borca protiv korupcije.

Ali, dokumenta kojima danas, 2023. raspolaže američki FBI, pokazuju da je Vučić u svoje kriminalno preduzetništvo uvukao dobar deo takozvane „poslovne elite" nastale u okrilju takozvanog demokratskog političkog bloka. Onaj ko je doveo Vučiča na vlast, zna da su srpske službe, odmah nakon promene vlasti, potrčale da nude kompromitujuća dokumenta o „demokratskim tajkunima". I Vučić ih je sve stavio u svoju službu, kao i Đilasa. Ko to ne zna, onda ne zna na čemu stoji dugogodišnja hipnoza srpske javnosti, neobjašnjiva paraliza svih građanskih pokreta. Plitka kanalizacija iz „duboke države" teče na sve strane.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane