Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Duplerica

LEŠINARENJE

Brnabić, Tepić i Martinović su potvrdili da je Aleksandar Vučić bio u pravu kad je istakao da određeni političari „kao lešinari i hijene" zloupotrebljavaju tragedije od 3. i 4. maja. Vučić se dobro razume u tu temu, on je na lešinarenju stekao sve što ima. Otkad se pojavio na političkoj sceni svako parče hleba koje je pojeo bilo je natopljeno krvlju žrtava njegovog ratnog huškanja.

V. Molotok

Ana Brnabić i Marinika Tepić su ličnim primerom dokazale da nema kraja beščašću mediokriteta koji su okupirali političku scenu Srbije. U borbi za vlast koriste sva sredstva - spletkare, varaju i lažu o svim temama, od političkih, finansijskih i kriminalnih, a nedavno su kao repromaterijal za strančarenje upotrebile mrtvu decu i tugu roditelja.

Dok je u Skupštini trajala rasprava o odgovornosti Bratislava Gašića za dva majska masakra, a posebno za onaj iz sela u okolini Mladenovca, opozicioni poslanici su podsetili da je on, dok je bio na funkciji ministra odbrane, doprineo smrtonosnom udesu helikoptera, kad je poginulo sedmoro ljudi. Po Gašićevom naređenju, pilotu Omeru Mehiću nije dozvoljeno da sleti na Banjicu već je morao da leti do Surčina, gde ga je čekao Zlatibor Lončar, željan da se slika sa bolesnim detetom koje je iz Sjenice prebacivano na lečenje vojnim helikopterom. Premijerka Ana Brnabić je ocenila da Gašić nije odgovoran za tih sedam žrtava.

- Dete je bilo bolesno, svakako bi umrlo - rekla je Brnabić.

Po toj logici, vođe naprednjačkog klana mogu opušteno da u smrt teraju sve ljude, pa i da ih lično ubijaju, ionako će svi kad-tad umreti.

Brnabićkina moralna dvojnica Marinika Tepić nedavno se, ne prvi put, upisala u istoriju srpskog političkog beščašća. Taman što je, u dogovoru i uz podršku naprednjaka, izabrana za predsednicu skupštinskog Anketnog odbora, koji je trebalo da utvrdi odgovornost za ubistva u osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar" i selima pored Mladenovca, roditelji ubijene dece su zahtevali da Anketni odbor ne radi dok se ne završi sudski postupak.

- Roditelji nemaju tapiju na bol zbog smrti svoje dece - rekla je Tepić, ljuta što joj neko kvari priliku da politički profitira na pokolju devetoro đaka.

Tepić je odbila i da se izvini roditeljima ubijene dece.

- Naravno, roditeljska bol je najveća, ali svi imamo pravo na bol i obavezu da društvu, javnosti, Narodnoj skupštini damo odgovore kako je do toga došlo, da se nikada ne bi ponovilo. Uz najdublja saosećanja prema roditeljima iz „Ribnikara", i ubijene i preživele dece, kao i druge dece, koja 1. septembra treba da krenu u tu i sve druge škole, i oni imaju potrebu za odgovorima. I oni treba da se osećaju bezbedno u školi - rekla je Tepić, nesposobna da se izvini.

Osim njih dve, sličnu vrstu nedostatka ljudskosti prezentovao je ministar Aleksandar Martinović, koji je u Skupštini rekao da o ubistvu dece nemaju pravo da pričaju „oni koji nemaju decu, nego hrane pse, mačke i zlatne ribice". Martinović je tada prozvao Srđana Milivojevića jer se bavi tom temom a nema decu. Martinovića su podržale Ana Brnabić, Maja Gojković, Irena Vujović i druge ministarke i poslanice iz SNS-a, koje takođe nemaju decu, ali imaju člansku kartu.

Brnabić, Tepić i Martinović su potvrdili da je Aleksandar Vučić bio u pravu (čuda se dešavaju) kad je istakao da određeni političari „kao lešinari i hijene" zloupotrebljavaju tragedije iz 3. i 4. maja. Vučić se dobro razume u tu temu, on je na lešinarenju stekao sve što ima. Otkad se pojavio na političkoj sceni, pre 30 godina, svako parče hleba koje je pojeo bilo je natopljeno krvlju žrtava njegovog ratnog huškanja. Dok normalni građani ne rasteraju jato Vučićevih, Đilasovih i ostalih lešinara, neće biti života u Srbiji.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane