Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Požarevac

Požarevački Bufalo Bil, bogati SNS satrap i njegove sluge

Političari i biznismeni naprednog sistema

Novo rukovodstvo SNS, novi gradski funkcioneri, novi direktori, nove afere, za koje je najviše zaslužan satrap Miodrag Stepanović - Bufalo Bil, predsednik gradskog odbora SNS, jer svojom kadrovskom politikom i strategijom, šteti kako u svom preduzeću gde je direktor, tako i sa svojim kadrovima urušava ostala preduzeća, jer vodi politiku kao avanturista koji ima podršku vrha partije.

Mersiha Hadžić

Jedan od primera je njegov kadar, direktorka Apotekarske ustanove Požarevac, Tatjana Činč, završila je Pravni fakultet u Beogradu, radila je kao načelnik službe u Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje u Požarevcu, član je skupštine PD Georad. Mnoga muška srca je ova lejdi slomila, iza sebe ima neuspele brakove ili što bi rekli, „savremena žena-par promašenih avantura", u ovom savremenom svetu to je čak i pohvalno, ima žena petlju i zna šta hoće. Tatjana je bila nezaustavljiva, spremna u nove pohode i nova osvajanja, jer svaka savremena žena poput nje voli, uspeh i moć, pa malo li je, da budeš direktor najprofitabilnije ustanove u gradu, kao što je Apotekarska ustanova Požarevac. Kupila je svetleću reklamu za centralnu apoteku od 15 hiljada evra koja stoji u garaži jer su se stanari pobunili. Misli Tatjana da je Apotekarska ustanova neka kladionica kao u Las Vegasu, pa da svetli kao na vašaru. Takođe, direktorka je poznata po aferi škoda od 40 hiljada evra, gde se, između ostalog, sumnja da je tender urađen po sumnjivim okolnostima, škode još uvek nema, a odavno je završena javna nabavka.

Miodrag Stepanović - Bufalo Bil, koji je u svom preduzeću GEORAD podelio desetak neosnovanih otkaza iz čistog hira i do sada izgubio sve sudske sporove, te napravio štetu preduzeću oko 40 miliona dinara. Sada taj satrap upravlja gradom kao ljuti i sujetni avanturista. Njegov otac Dobrica Stepanović skuplja stare komunjare oko svog sina, Bojana Kekića i ostale sede komunističke glave koje su se bogatile na račun države, a sada malo da pomognu njegovom sinu u vođenju grada, a tatin sin, kako se priča, ne želi da bude budući gradonačelnik, jer mu je lepše da gazduje u Georadu i da zida zgrade u Požarevcu. Postavio je svog bliskog saradnika za predsednika Skupštine grada, Mladena Ničića, nagrađuje svoje staro društvo, a kako nezvanično saznajemo, mlađi Stepanović Bufalo Bil i njegov otac Dobrica Šarov, pripremaju na jesen nove smene direktora u javnim preduzećima, između ostalog, postaviće Srđana Filipovića kadra DS umesto sadašnjeg direktora Komunalne službe, Marka Marjanovića. Inače, Stepanovićev bliski saradnik gradonačelnik Saša Pavlović - Barili, kako neki kažu, nada se da će ponovo biti gradonačelnik Požarevca, posle predstojećih lokalnih izbora. Na poslednjoj sednice Skupštine grada, kada je odbornik SPS, Srećko Bosić za govornicu u mirnom tonu malo kritikovao rad gradonačelnika i njegovog tima da ne rade, baš najbolje u interesu grada, a odnosi se na infrastrukturu grada, Barili je odmah skočio i počeo da pravi njegove prepoznatljive grimase i čudne epizode kao u filmu Let iznad kukavičijeg gnezda, pravdajući se da otkako je SNS preuzeo gradsku vlast da je grad procvetao i da se najviše sređuje i gradi. A jedan uvaženi Požarevljanin je na sve to rekao da iskompleksirani seljačić Saša Pavlović, nije sposoban da vodi ni njegovu mesnu zajednicu u Klenovniku.

Uspešni političari i biznismeni ovog naprednog sistema su Dejan Savić, koordinator u Elektrodistribuciji Kragujevac, koji je često prisutan zajedno sa Bufalo Bilom na sastancima mesnih odbora SNS, a pripremaju ga za nova dela, pa da kupi po još koji stan i novi džip. Zoran Ilić - Pilot, bliski saradnik Zorane Mihajlović i požarevačka ikona korupcije, Joca Gorionik, hapšen zbog korupcije i utaje poreza. Ovaj poslovni trio je kupio veliki plac na Srebrnom jezeru da grade apartmane, a sve uz blagoslov, predsednika opštine iz Velikog Gradišta, Dragana Milića. Inače, Zoran Ilić i Jovanka Atanacković su nekadašnji bliski saradnici Zorane Mihajlović, koji imaju jedan pored drugog identične Vile sa bazenom u Ramu blizu Velikog Gradišta.

U Požarevcu se tri decenije vodila politika podobnih i poslušnih, a stručnost nije bila bitna. Industrijska zona, gde su do sada uloženi milioni je korisna samo za zelje, koprive i gradsko smeće. Više od dvadeset godina, svaka nova gradska vlast koja dođe, crveni, žuti, plavi i sada napredni, pričaju u lokalnim medijima o sređivanju industrijske zone po principu "obećanje ludom radovanje". Osim što je industrijska zona rasprodata u bescenje za višestruko manji iznos od uloženog. Takođe je pogodna za koprive i zelje, a koristi se i kao deponija da se baca razno smeće i šut. Da ne budemo baš mnogo kritični od nedavno se pojavljuju neki betonski stubovi i montažne hale, ali građani Požarevca i gradski budžet nema još uvek nikakvu korist. Zašto je tako? Da li smo imali dovoljno stručnih i sposobnih političara koji su u prethodnom periodu bili na vlasti u Požarevcu, a nažalost nisu uspeli da realizuju neki veliki projekat u našeg gradu? Izgleda da je vreme pokazalo da su se vlasti menjale dve decenije, a da se Požarevac nije makao, čak se vratio unazad. Što bi neki rekli „dva koraka napred, tri koraka nazad" Posledica ne napredovanja leži u lošem odabiru gradskih čelnika i menadžmenta. Ne može član gradskog veća koji nema nikakvog iskustva i znanja da vodi po dva ili tri resora. Političari i gradski oci se bave primitivnom politikom na nivou seoske mesne zajednice i ne vide drveće od lišća i to je posledica ovakvog stanja.

Nije uspeh samo da skupiš 1500 sigurnih glasova i postaneš predsednik opštine ili gradonačelnik. Prava politika i napredovanje grada ili opštine zahteva mnogo više od toga to jest prave ljude, stručne i dokazane u svojim oblastima, a ne politički podobne koji kupuju ili na bilo koje načine pribavljaju veliki broj sigurnih glasova. Kada se uspostave prave vrednosti, a nadamo se da hoće, biće i razvoja grada i opštine.

Internet požarevački SNS botovi koji po zadatku pljuju opoziciju na društvenim mrežama, a veličaju i hvale svoje iz SNS

U Požarevcu postoji organizovana grupa koju čine oko 20 ljudi koji, kako kažu, potapaju negativnim komentarima na društvenim mrežama objavljene vesti na nezavisnim medijima kada se govori o opoziciji, a uzdišu pozitivnim komentarima funkcionere SNS. Inače, šef internet ekipe u Požarevcu je Milan Jović, član gradskog odbora za sport i bliski prijatelj sa gradonačelnikom Sašom Pavlovićem. On je svake nedelje kontrolisao botovski tim koliko je bio aktivan u toku jedne nedelje, pravila su da svaki bot kada se pojavi vest u medijima o nekom opozicionom lideru moraju da pošalju pet negativnih komentara, a pet pozitivnih komentara u prorežimskim medijima za njihove funkcionere iz SNS.

Požarevački seoski školovani petao političar i njegova neverna koka

U jednom selu pokraj Požarevca, bio je jedan mladi i školovani petao, poznat kao političar galamdžija, a još i obrazovan, završio je državnu školu. Retko je bilo da seoski petao bude obrazovan kao gradski petlovi i kokoške. Petao političar je bio zaljubljen u plavu koku, jer kakav je on petao ako nema neku tuđu koku, uz lokalnu politiku ide i dobra koka. Bio je netalentovan političar, iako je jedno vreme bio glavni političar u svom kraju, ali nije se proslavio u politici, nesposoban je bio kao političar, samo je pravio kombinacije za sebe i rođake. Ipak je on za seosku politiku i najviše od svega je voleo da naskače plave koke, da prima poklone i novac, a i da pije pivo sa svojim petlovima. Prgav, bezobrazan i nezahvalan prema svojim saradnicima, voleo je da se sveti, ko mu stane na žulj.

Njegov otac matori petao gološijan je bio snalažljiv, dok je radio u firmi, bežao je sa posla da privatno prevozi ugalj u svom kamionu po okolnim selima, a dok mu je sin bio glavni petao u opštini, imao je privilegiju da prevozi ugalj u celom kraju, te je za taj novac kupio sinu novi stan u gradu. Neverna koka od školovanog petla još kao mlado pile, volela da je naskaču jaki i snažni, plavi i crni petlovi. Kada se udala za školovanog petla političara, povukla se malo, a i birala je samo kvalitetne petlove, političare i sportiste. Svađala se stalno sa školovanim petlom zbog svojih afera sa drugim petlovima, a i dolazila je često pijana posle žurke sa svojim koleginicama. Čak je jedno vreme htela da se razvede od petla galamdžije, da nađe stan u gradu i da uživa uz viski sa mladim petlovima. Ali na kraju je, ipak, ostala da živi sa školovanim petlom. Živeli su srećno, on je pio pivo, a ona je jurila mlade petlove.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane