Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Braničevo

Zaštićene vrane lete iznad Požarevca i Kostolca

Požarevac, još uvek, ne može da se otrgne od starih komunjara. Bojan Kuzmanović, zamenik državnog pravobranioca u Požarevcu je pravi primer da se stari kadrovi koji su potekli iz SPS još uvek pitaju za mišljene kada su u pitanju društveno - političke okolnosti u Požarevcu. Zato nam grad Požarevac sve više nazaduje. Kuzmanović je socijalista u duši, a kada je Bojan Kekić, vladao Požarevcem, Kuzmanović mu je bio verna desna ruka i držao se čvrsto za Kekića. Dok je Kuzmanović bio načelnik gradske uprave, sve ga je interesovalo, koju je školu završila čistačica, da li radnici dolaze na vreme posle pauze, jurio je radnike po kafićima koji nisu poštovali radno vreme, a zadržao se svega godinu i po dana u gradskoj upravi.

Mersiha Hadžić

Zaštićene vrane lete više od tri decenije, preleću komunističke vrane, vrane koje po potrebi menjaju perje i vrane štetočine, a grad Požarevac i Kostolac zbog tih političkih vrana, nazaduje u svakom smislu.

Gradonačelnik grada Požarevca, Saša Pavlović se bahati, luduje i histeriše, a voli plavuše. Na sednicama gradskog veća, udara rukom od sto, histeriše, viče, a infrastrukturni projekti koji su započeti, preko gradskog veća kada su potrebna još novčana sredstva da se završe započeti radovi, po njegovoj direktivi donose se odluke na sednicama da se povećaju sredstva od 500 hiljada do milion dinara. Gde su nadležne institucije da provere finansijske tokove i zašto se probijaju planirana sredstva za pojedine infrastrukturne radove?

Pavlović je, navodno, vozio službeni auto u alkoholisanom stanju, jer je zaštićeni gradonačelnik, a kada su ga policajci posle jednog incidenta pred LJKI pitali da ga odvezu kući, zato što je bio u pripitom stanju, on je odbio. Seo je sam u službeno vozilo onako sam unezveren i otišao. Međutim, posle se malo urazumio ili potražio stručnu pomoć, tako da sada na proslavama pije samo kiselu vodu. Njegovu mezimicu, Ivanu Perišić je postavio za internog revizora i predsednika nadzornog odbora u JKP Komunalne službe. Takođe, zaposlio je atraktivnu pravnicu Milicu Vojvodić u LPA koja nije prošla ni pored stranačkih prostorija SNS, ali nekima su rezervisana radna mesta u državnim ustanovama da preko urgencije galantno dobiju posao u gradskoj upravi.

Jedna od interesantnijih persona napredne stranke je direktorka JP Parking servis i glavni portparol lokalnog SNS, Verica Savić koja je avanzovala preko Bufalo Bila, odnosno Miodraga Stepanovića. Prate je mnoge kontroverze, navodno zaljubljena je u Sašu Valjarevića, a potukli se Vejan Cvejić i Veroljub Arsić pre 12 godina zbog nje pa je dolazio njen muž. Spremna na svaku pokvarenost, a govori se da je završila privatni fakultet.

Požarevac, još uvek, ne može da se otrgne od starih komunjara. Bojan Kuzmanović, zamenik državnog pravobranioca u Požarevcu je pravi primer da se stari kadrovi koji su potekli iz SPS još uvek pitaju za mišljene kada su u pitanju društveno - političke okolnosti u Požarevcu. Zato nam grad Požarevac sve više nazaduje. Kuzmanović je socijalista u duši, a kada je Bojan Kekić, vladao Požarevcem, Kuzmanović mu je bio verna desna ruka i držao se čvrsto za Kekića. Dok je Kuzmanović bio načelnik gradske uprave, sve ga je interesovalo, koju je školu završila čistačica, da li radnici dolaze na vreme posle pauze, jurio je radnike po kafićima koji nisu poštovali radno vreme, a zadržao se svega godinu i po dana u gradskoj upravi. Član je upravnog odbora u Crvenom krstu Požarevac i odlazio je na zakuske, gde se krkalo za džabe u podrumče sa svojim prijateljima kod Saše Obradovića koji je bio hapšen i osuđen zbog zloupotrebe službenog položaja, inače, Kuzmanovićev veliki prijatelj. Kao iskusni pravnik, a željan da prenese svoje znanje, često je bio viđen sa jednim mladim advokatom kako šeta na Čačalici. Takođe, kao iskusni državni službenik sa velikim političkim iskustvom i dokazanim znanjem navodno, daje mišljenja i savete za pojedine kadrove u gradskoj upravi, jer bez dobrog saveta starih komunjara nema napretka. Posle Požarevljani, pričaju kako je grad devastiran i propada. Propada jer ima „loše" savetnike.

Glavni kreator kostolačke politike je Srđan Radovanović - Roda. Uz njegovo zalaganje i pregovore, nekadašnji socijalista Dalibor Ilić - Burgija je prešao u SNS zajedno sa svojim saborcima, a Burgiji su naprednjaci obećali fotelju direktora PD RIO. Kako smo saznali, Burgija i Roda su bili viđeni u kaffe MDS u Kostolcu, na dan kada je SPS imao gradski odbor, a Burgija se nije pojavio. Roda je čovek sa 100 lica, promenio je nekoliko partija, bio je član gradskog veća u Požarevcu i tada je najbolje sarađivao sa ženama, odnosno sa Aleksandrom Đorđević koja je tada bila načelnica LER - a. Ona je bila sklonjena u vreme Baneta Spasovića, a sada je uz pomoć pojedenih zaljubljenih gradskih funkcionera ponovo unapređena. Inače, Roda je bio jako blizak sa njom, čak joj je tepao u to vreme kada je bio u gradskoj upravi „moja dušo". Bila su to zlatna vremena za njega, a i sada je glavna vrana u kostolačkoj opštini, ali mu nedostaju kondure iz kojih se iznedrio u ozbiljnog seoskog političara. A da ima malo pameti treba mu dati šansu da vodi kostolačku opštinu, jer ispunjava sve uslove, krenuo je iz štale sa kondurama, a postao glavni kreator napredne politike u Kostolcu.

Crnogorski kadrovi u Požarevcu

Janko Stanišić - Crnogorac, vedri i oblači u KPZ Zabela. Janko Stanišić, načelnik obezbeđenja u KPZ Zabela, glavni poverenik sindikata Nezavisnost i istaknuti naprednjak. Stanišić je završio Vojnu akademiju, radio je u Spužu, a zatim došao kao stručan kadar u zatvor Zabela. Kao glavni poverenik sindikata Nezavisnost i kao istaknuti naprednjak je veoma angažovan. Dolazi na gradske odbore SNS i agituje i skuplja sigurne glasove. U veoma bliskim odnosima je sa načelnikom policije Darkom Pajkićem, a bio je viđen i sa kontraverznim biznismenima. Saznali smo da pokušava svom tastu da legalizuje kuću preko radnika gradske uprave Budimira Miloradovića, jer njegov tast, već 20 godina pokušava da legalizuje i nikako ne uspeva, pa će sada Stanišić preko njegovih veza da to sredi. Naprednjaci su sve privatizovali, čak i profesionalna lica koja rade u važnim ustanova i koji ne trebaju da budu ni u jednoj partiji.

Gradištanki bos odlazi na istorijsko smetlište

Kako smo saznali, gradištanski bos, Dragan Milić, odlazi u penziju, odnosno dobio je crveni karton od vrha SNS, jer je blizak sa „saradnicima" Zorane Mihajlović, i ima sa njima neke poslovno - političke planove. Sve ima svoj kraj, pa i večiti Dragan Milić, odlazi, a i vreme je da se povuče. Rečeno mu je da kampanju mora da odradi do kraja za SNS, Srbija ne sme da stane, i on ne sme da stane, a kada se završe izbori da se povuče. Njegova zamena će biti najverovatnije Vladimir Štrbac. Da se podsetimo, Dragan Milić je na čelo opštine došao prvi put 1992. godine kao predsednik Skupštine opštine. Za predsednika opštine naredni put izabran je na direktnim izborima 2004. godine sa četvorogodišnjim mandatom. Od 2010. godine ponovo obavlja ovu funkciju a još tri mandata dobija i na lokalnim izborima 2012. 2016.

Takođe, gde su lepe žene, politika i biznis tu su i dva nerazdvojna prijatelja, Milić i Ljuba Ulja. Dragan Milić, večiti predsednik opštine u Velikom Gradištu koji je, navodno voleo požarevačku voditeljku koja je znala da drži dobro mikrofon. Nekadašnjoj saradnici „Crnoj košarkašici" koja je radila u opštini je omogućio da proputuje egzotična mesta, a koja sada radi u gradskoj upravi Požarevac. Takođe, Milić je iškolovao svoju portparolku, završila je školu u jednom isturenom odeljenu preko seminarskih radova. Tako da je Milić, jako human čovek, ali bez njegovog prijatelja, Ljube Ulje se ne odvaja. Sa njim se prave poslovni planovi i završavaju poslovi, što bi rekao Ljuba Ulja, navodno, koliko košta usluga. Parama se sve kupuje ili gde novac prođe tu ni burgija ne može. I Ljuba Ulja voli sve što vole mladi - lepe i atraktivne žene. Što bi rekla jedna žena, kada imaš pare sve nedostatke pokriješ, a i možeš da budeš i malo zgodniji od majmuna.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane