https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Vjekoslav Škreblin o organiziranom kriminalu u vrhu Republike Hrvatske

Narod plaća što su Todorić i vlada opljačkali

Članak Tabloid Magazina iz travnja 2017. godine, koji imate pred sobom, raskrinkava kriminalnu grupu, koja ratnim i poratnim profiterstvom, bez ikakvih posljedica, postaje krem de la krem hrvatskog biznisa i društva. DORH na čijem čelu je tada bio odavno dokazani ratni zločinac i kriminalac Mladen Bajić, pročitao je i taj članak i dobio dovoljno obavijesti kako bi se makar informirao o čemu se u ovom slučaju radi. Shvativši kako bi akcija DORH-a rezultirala povratom opljačkanih milijardi zgrnutih ratnim i poratnim profiterstvom navedenih lica, Mišoliki Mladen Bajić i njegov DORH, stavljaju se u službu zločinačke organizacije na čelu Republike Hrvatske. Takvi "podvizi" ratnog zločinca i MIŠOLIKOG kriminalca, godinama ga promoviraju kao neprikosnovenog čelnika DORH-a. Mene SMRAD i moje tužbe upućene DORH-u, MIŠOLIKI zaobilazi kao da se čujem na sve strane svijeta.

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Međutim, BANDA je dobila signal, kako se trebaju na bilo koji način riješiti VRUĆE ROBE/Agrokora. Banda je to učinila na način pa su "jadnog" Ivicu Todorića "ojadili" za AGROKOR, očerupali ga te ga prodali nekim fondovima i tvrtkama. Posebno su pazili da nakon čerupanja AGROKORA za sobom ostave dovoljno dokaza počinjenog kriminala, kako bi njihov Ivica, sudskim putem tražio i naplatio štetu jer je eto, tobože opljačkan. Bitno je kako javnost ne bi shvatila da u ovoj pljački sudjeluje kompletan državni aparat. To treba ostati neprimjetno. Kao što se možete uvjeriti, pored portala Hrvatski Ratnik i Magazin Tabloida, to se naprosto ne može dogoditi! Zato se tijek i način pljačke našao i pred Američkim sudom.

Tako će pred rajom izgledati uvjerljivije i nitko neće postavljati ikakva pitanja o motivu odlaska pred taj sud. Iako opljačkan do kože kako tvrdi, Ivica Todorić ipak je našao dovoljno milijuna platiti advokate i njegov dio troška vezano za suđenje pred Američkim pravosuđem.

Domaće predmete vezane za aljkavost istraga odnosno sudjelovanja u pljački Hrvatske i Hrvata, rješavati će se pred domaćim, odnosno mafijaškim medijima, DORH-om, policijom i pravosuđem. Nitko iz "organizacije" još ne zna koliki je točan iznos presuđene odštete ali već sada svi znaju da se radi o visini između četiri i sedam milijardi dolara, koje će formalno pripasti "okradenome" Ivici Todoriću!

Režimski mediji za sada sramežljivo pitaju nadležne "političare", tko će snositi troškove ili tko će na posljetku morati Ivici, inače veeelikom rodoljubu, platiti odštetu? Odgovor je jednostavan - Hrvatski narod kojega Ivica Todorić svekoliko ljubi kao i kompletna zločinačka organizacija na čelu Republike Hrvatske.

Iako se i ovdje radi o organiziranom kriminalu u vrhu jedne zemlje, nitko izvan RH poglavito iz EU, neće postavljati pitanje legitimiteta i legaliteta ekipe na čelu Republike Hrvatske. Nisu pitali niti nakon presude i potvrde HRVATSKOG SUDA, kako je tzv politička stranka HDZ, koja vodi državu, kriminalna organizacija !?

Niti će itko iz tzv opozicije previše galamiti zbog ove aljkavo organizirane pljačke građana, koji ih biraju na izborima. Dobiti će i oni svoj dodatak na pljačku i odštetu zbog AGROKORA, kao što je svaki saborski zastupnik uzeo COVID-19 dodatak u visini 120 tisuća kuna, prije odlaska na godišnji odmor 2020. godine. Zato svaku "oporbenu" galamu vezanu za ovu mega pljačku RH i njenih državljana, treba gledati u kontekstu traženja što veće "otpremnine" iz Todorićeve sudski naplaćene AGROKOR odštete..

Da li je Vučićevo protjerivanje tzv hrvatskog diplomate iz Beograda dio kulise, kojom će se smanjiti pažnja i skrenuti pogledi, vezano za što mirniju realizaciju pljačke i podjele opljačkanoga?

To ne bi bilo iznenađenje jer po starom UDBA / komunističko / partijsko / ortačkom kalupu, neprijatelj/i izvana permanentno prijeti i samo što nije opet izvršio agresiju na Hrvatsku.

Olakotna okolnost pljačkaša Republike Hrvatske i njenih državljana je što se i taj kriminal uklapa u ostvarenje razvikane AGENDE 30 i pod Klaus Švabov slogan, upućen naivnom, priglupom i plašljivom stadu ovaca, "oduzeti ću vam sve i biti ćete sretni".

Može li se Hrvatska suočiti sa svojim ratnim i posleratnim profiterima

Skupljači perja

Većina građana Hrvatske (a i susjednih država regiona) nije svjesna kako i zašto su u svojoj skorijoj povijesti gubili glave, dobivali batine, godinama ležali po zatvorima, izginuli u zadnjem ratu, a sve zato kako bi se zapravo realizirao zacrtani monstruozni plan grupice ljudi s "idejom". A, taj plan je uvijek imao istu matricu: da "grupica odabranih pojedinaca" vlada državom i narodom. Republika Hrvatska je ogledni primjer za iznesenu tvrdnju.

Za običan puk su bila logična i normalna nastojanja hrvatskog režima da 1991. i kasnije očuva granice novoosnovane države Hrvatske od napada velikosrpske agresije. Hrvatska je sanjala svoju neovisnost! Nešto slično pripremalo se još 1971. godine.

No, ideja o neovisnosti Hrvatske u sklopu Jugoslavije bila je samo kulisa za njenu okupaciju od strane "naprednih" hrvatskih "proljećara" (takozvano "Hrvatsko proljeće", "Masovni pokret" ili Maspok, nastao u okrilju tadašnje hrvatske političke elite 1971, kao posledica "lipanjska gibanja" 1968., prim. red.).

Jasno, tzv. Maspok-ovci nisu se libili da i vlastiti narod gurnu u ovu avanturu, kako bi ga dohvatila Titova željezna metla...No narod je tada bio mudriji i nije si želio izigravati kamikazu i ustati protiv Tita, Partije, Jugoslavije..."Proljećari" su završili kako i završavaju svi ideološki "pametnjakovići". O sebi su počeli izmišljati ode junaštva i hrvatskog mučeništva.

Padom Berlinskog zida i pucanja komunističke strahovlade u zemljama istočnog bloka uključujući i Jugoslaviju, stvorila se nova povijesna prilika za Hrvatsku da konačno izađe iz "tamnice naroda" zvanog Jugoslavija...Nismo se uspjeli mirno razići poput Čeha i Slovaka. Kao i 1971. godine, Beograd nije želio bez makar i oružanog sukoba dozvoliti raspad države.

Zadnji predsjednik SFRJ bio Hrvat Stjepan Mesić...Kasniji događaji (kad je Mesić bio u svojstvu predsjednika Hrvatske), pokazali su da se radi o kriminalcu, mutikaši kojemu niti fašizam niti komunizam niti antifašizam ni terorizam nije mrzak kao sredstvo postizanja zadanog cilja.

Ratni metež prikrio je krajnji prljavi cilj hrvatskog režima (rezon im je bio jasan: narod će svojom borbom i žrtvom sačuvati opstojnost, granice i suverenitet Republike Hrvatske, a mi ćemo dobiti državu na upravljanje). Bila je to temeljna pretpostavka i uvjet da hrvatski režim ostvari vlastiti cilj, koji se i dan-danas pred javnošću krije kao sto zmija krije svoje noge.

A glavni cilj Hrvatskog režima bio je svekoliko okupirati hrvatske ljude-narod i hrvatski prostor pa ga u maniri srednjevjekovnih turskih sultana reketirati "temeljem zakona"...

A kako bi drukčije i moglo biti? U tom ostvarenju plana okupacije Hrvatske, zajednički sudjeluju i bivši "proljećari", i bivši njihovi suci koji su ih osuđivali na dugogodišnje kazne zatvora...Uključeni su i bivši milicajci koji su tukli "proljećare", advokati koji su ih branili pred tadašnjim sudovima...Siva eminencija ove "elite" i danas je Vladimir Šeks.

Bivši OZNA-ši, KOS-ovci ili UDBA-ši...Jasno, "neovisnu i slobodnu" Hrvatsku čine i ratni i poratni profiteri, poput generala Ivana Čermaka koji je za vrijeme rata srbijanskoj strani prodavao naftu iz INE, a Srbi ko' Srbi, njome su punili rezervoare tenkova i jurišali na HR postrojbe...No, tko je tada, za vrijeme ratnog meteža pazio na takve "sitnice"?! General Čermak je danas "ugledni" poslovni subjekt Republike Hrvatske...

To izdajničko svinjoliko hrvatsko-generalsko ratno-profitersko smeće nalazi se i na popisu hrvatskih branitelja na kojem je i moje ime i prezime. Zaista, "čudni su putevi Gospodnji".

Ovim putem nadležnom Hrvatskom ministarstvu upućujem zahtijev da me briše sa tog popisa srama, jer se na njemu nalazi i ratni profiter i kriminalac, bivši haški osuđenik, general Ivan Čermak. Jasno je da ovako nasađeni HR režim, neće generala Ivana Čermaka suditi zbog ratnog i poratnog profiterstva jer takav iščašeni HR režim počiva na kriminalu a HR general je stup takvog hrvatskog režima. Jasno je, također, kako ovakav režim donosi posebne zakone kako bi zaštitio svoje istaknute pripadnike. Zato je Hrvatska vlada svojevremeno donijela i tzv. zakon Lex Perković za bivšeg UDBA-ša i ubojicu Josipa Perkovića, samo da ga ne izruče njemačkom pravosuđu i da ga ne osude na doživotnu robiju...

Ovih se dana HR tzv. vlada sprema postupiti identično kao i u slučaju Lex Perković. Drugim riječima, Perkoviću je hrvatska vlada izdala dozvolu za ubijanje.

Zar treba ikoga čuditi podatak kako je sin Josipa Perkovića bio savjetnikom HR predsjednika Ive Josipovića, čiji je tata bio dužnosnik zloglasne Jugo-UDB-e ili KOS-a?! Zapravo su takve karakteristike prednost pri dodjeli naosjetljivijih državničkih poslova. Kao što je takozvana vlada Republike Hrvatske izdala svojevrsnu dozvolu za ubijanje zvanu Lex Perković, tako se današnja takozvana vlada RH, upravo sprema izdati dozvolu za pljačkanje poreznih obveznika za račun Ivice Todorića i njegove mega-kompaniji Agrokor.

Ukratko, taj ratni i poratni profiter, kriminalac i bogatun "na hrvatski način", potratio je milijarde i milijarde eura...Kako mu kompanija ne bi propala a on izgubio zlatnu koku, njeno perje su čupali i hranili se njome sve takozvane hrvatske političke garniture. Dakle, takozvana vlada RH sprema zakon po kojemu svi porezni obveznici RH moraju "temeljem zakona" namiriti sve poslovno-novčane zablude Ivice Todorića.

I gle koincidencije! Vanbračno dijete-kopile Ivice Todorića, zove se Zdravko Marić! I kao slučajno, Zdravko Marić dolazi iz "ćaletovog" Agrokora u takozvanu vladu Republike Hrvatske i zauzima fotelju, ni manje ni više nego ministra financija Republike Hrvatske!

Nitko iz naše "nezavisne" javne scene ne smije niti zucnuti kako se i u ovom slučaju radi o najvećem sukobu interesa koji generira ova degenerična, takozvana Vlada Republike Hrvatske. Jasno, jasno...Sve je to jedna "teorija zavjere" puna "nesretnih koincidencija".

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane