Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Požarevac

Nasilnik povratnik i njegovi saborci kreiraju medijsku scenu u Požarevcu

Požarevački medijski konvertiti

U vreme vladavine Baneta Spasovića i njegov kabinet, na čelu sa Nenadom Petrovićem su organizovali da se pusti prilog protiv sadašnjeg predsednika gradskog odbora, Miodraga Stepanovića, kako je ucenjivao bivše odbornike SNS da pređu na njegovu stranu. Pozvali su direktora SAT TV da napravi prilog i pusti u etar, nakon toga objavili svi ostali mediji bliski tadašnjoj garnituri SNS. U toj prljavoj igri je učestvovao osim Baneta Spasovića i Nenada Petrovića i propali naprednjak, Dragan Kostić - Kole, koji je u upravnom odboru Turističke organizacije, a koji, takođe kao i njegovi saborci krka na račun Turističke.

Mersiha Hadžić

Mediji u Požarevcu poput POPORTAL, SAT TV i TE2 su bilteni SNS, a u narednom periodu ćemo istražiti koliko ove tri profesionalne medijske kuće dobijaju para od grada Požarevca za razne projekte, pa i od javnih preduzeća i kako smo nezvanično saznali to su ogromne cifre, ipak dok ne dobijemo sve podatke nećemo izlaziti u javnost.

Oni koji su objektivni i koji imaju ozbiljne tekstove i daju više prostora opoziciji su EBRANIČEVO, RADIO BOOM93 i URBANSITI RADIO.

Raven Vision d.o.o i Poportal su u vlasništvu, nasilnika povratnika izvesnog Zorana Gavrilovića koji je preko Turističke organizacije Požarevac, dobijao novac da prati sve aktivnosti gradonačelnika, dronom i kamerama i da pravi promotivne video klipove koje je gradonačelnik postavljao na svoj Fejsbuk i Instagram, jer je veoma blizak sa gradonačelnikom i sa Nenadom Petrovićem, nesvršenim studentom koji je savetnik za informisanje i kulturu u gradskoj upravi. Takođe poslednjih šest godina radi produkciju za festivale i manifestacije Grada Požarevca, a posebno produkciju za LjKI. Da se podsetimo, Zoran Gavrilović je nasilnik povratnik (Recidiv specijalni, više puta isto krivično delo, violentna osoba) koji je osuđen zbog nasilja u porodici.

Njegovi najbliži saradnici su Nenad Petrović zvani požarevački Pavaroti i Novica Savić, doajen požarevačkog novinarstva koji pored plate u RTS, a postoji podozrenje da je dobijao pre dve godine 30 hiljada mesečno od gradske vlasti, a proverićemo da li još uvek dobija pomoć od grada Požarevca.

Ova trojka na račun Turističke organizacije jede u elitnim restoranima kao što je Boem, čak posle dobre klope nose ovale kući, a 2 miliona ljudi u Srbiji nema pristojan obrok.

U vreme vladavine Baneta Spasovića i njegov kabinet, na čelu sa Nenadom Petrovićem su organizovali da se pusti prilog protiv sadašnjeg predsednika gradskog odbora, Miodraga Stepanovića, kako je ucenjivao bivše odbornike SNS da pređu na njegovu stranu. Pozvali su direktora SAT TV da napravi prilog i pusti u etar, nakon toga objavili svi ostali mediji bliski tadašnjoj garnituri SNS. U toj prljavoj igri je učestvovao osim Baneta Spasovića i Nenada Petrovića i propali naprednjak, Dragan Kostić - Kole, koji je u upravnom odboru Turističke organizacije, a koji, takođe kao i njegovi saborci krka na račun Turističke.

Afera u gradskoj bolnici u Požarevcu

Direktor požarevačke bolnice, Draško Dačić, voli da pijanči po kafanama i provocira goste, pa je tako pre izvesnog vremena u kafani „Kod Galeta" dobio par vaspitnih od propalog naprednjaka, Dragana Kostića.

Posle promena na čelu ove zdravstvene ustanove, došlo je do formiranja popisne komisije, koja je iznenada upućena baš u Radiološku službu. Na opšte iznenađenje svih zaposlenih, pa i samog odgovornog lica u službi, navodno, došlo se do frapantnih podataka. Tako je na primer, pronađeno oko 1000 litara kontrasnog sredstva. Ovo sredstvo je navodno, razduženo kroz papire, opravdano kao potrošeno, a fizički je zatečeno na licu mesta. U prilog ovome ovo je samo deo količine čija je vrednost na tržištu minimalno oko 5 miliona dinara.

Pomenuto lice je veoma dobro poznato javnosti u požarevačkoj gradskoj čaršiji po bahatosti i osionom ponašanju. Dugo godina je uspešno sarađivao sa neposrednim rukovodstvima bolnice, bez trunke osećanja. Rukovođen isključivo materijalnim interesom. Nije dozvoljavao prilaz aparatu za CT nikome, osim grupi pažljivo odabranih i poslušnih. Izgovor je bio "ne mešajte se vi ne znate, pokvariće nešto". Uvek je bio dobro umrežen sa gradskim ocima, počev od G17+, pa sve do Ruske stranke. Imao je dobru konekciju i sa SNS gradskim kadrovima. Policija je samo pokupila izjave zaposlenih, i dalje od toga, za sada nikom ništa.

Požarevački Odbojkaški klub Mladi radnik kao jedna porodica

Prema predlogu Komisije za sport grada Požarevca, 89 sportskih klubova i organizacija dobiće ukupno 127 miliona dinara za realizaciju svojih programa u 2024. godini. Najviše para, 20 miliona dinara, dobiće muški Odbojkaški klub „Mladi radnik". Za njim slede Fudbalski klub „Mladi radnik 1926" sa 16 miliona dinara i Sportski savez Požarevca sa 11,5 miliona na čijem je čelu, stručni savetnik, Zlatan Kostić. Inače, OK Mladi Radnik je pretposlednji na tabeli. U proteklom periodu, bilo je u klubu raznih turbulencija, a sve na štetu kluba i grada Požarevca. Na predlog, gradonačelnika i stručnog savetnika Zlatana Kostića, predsednik kluba je Zoran Tonić, poznati sportski radnik i čuveni sportista sa izuzetnim organizacionim veštinama, promenio je dva trenera, sina ubacio u klub - to je za pohvalu, naš Požarevljanin, treba da igra za Požarevac. Većina u upravnom odboru su drugari i kumovi, predsedniku kluba, odnosno oni su kao jedna porodica. Ali, rezultati kluba su poražavajući, mada, nije loše može za nijansu malo bolje.

Golubačka štuka upravnica i njen som sluga poštar

Ne tako davno, bila je jedna golubačka štuka koja je radila u pošti po kraj Dunava, a svaka dobra štuka voli vodu, provod i somove. Štuka je volela kapitalce somove, pa je tako nekadašnji, davno je to bilo mali crni som direktor pošte, često odlazio kod štuke... gde ćeš da nađeš dobru štuku nego pored Dunava. Kako je vreme prolazilo golubačka štuka je rešila da se obrazuje, pa je završila menadžment i postala štuka upravnica. Nakon toga osilila se štuka prema radnicima, čak je jedan poštar dao otkaz zbog nje. Jedino je slaba na svog soma slugu poštara koji joj sve želje ispunjava, a som ponosan i ljubomoran ako neko samo pogleda štuku, kamoli da razgovara sa njom. Som se mnogo zaljubio u štuku upravnicu. Radnicima je bilo muka od soma i štuke, a pogotovu kada se štuka i som zavuku u kotlarnicu. Em trpe radnici, trpi i kotlarnica, a golubačka štuka upravnica i njen som poštar uživaju.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane