Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Intervju

Miloš Parandilović, lider stranke Novo lice Srbije i narodni poslanik

Vučiću se bliži kraj

Prave razmere apokalipse u koju je Vučić gurnuo ovu zemlju i ovaj narod videće se tek u godinama nakon njegovog pada sa vlasti. Vučić je razorio srpsko nacionalno biće, urušio institucije, zadužio zemlju i slomio kičmu sopstvenom narodu. Za sve nesreće u slobodnoj Srbiji i oslobođenom srpskom pravosuđu jednog dana moraće da odgovara pred zakonom ove zemlje. Vučić je najcrnja istorijska ličnost u istoriji Srbije i Šešeljev politički pobačaj koji se sveti sopstvenom narodu koji ga nije hteo punih 20 godina. Kad zlo vreme prođe, treba zatvoriti granice i svesti račune sa mafijom koja je pojela budućnost ovog naroda. Ana Brnabić je osoba bez ikakvih kompetencija, moralnog integriteta ili bilo kakve ljudske vrline i samo u razvaljenoj srpskoj državi ona može biti na bilo kojoj visokoj funkciji - rekao je Miloš Parandilović u intervjuu za Magazin Tabloid.

Predrag Popović

Na političkoj sceni Srbije, Miloš Parandilović se pojavio još 2012, kad je dobio prvi poslanički mandat, kao kandidat Srpskog pokreta obnove. Drugi mandat, na listi Dveri - Pokret za obnovu kraljevine Srbije osvojio je na izborima 2022. Po napuštanju POKS-a, osnovao je pokret Novo lice Srbije, koji je, ujedinjenjem sa Reformističkom strankom, dobilo status stranke i mogućnost za ulazak u koaliciju „Srbija protiv nasilja".

U skladu sa nazivom svoje stranke, Parandilović je pokazao novo lice opozicije, koja se ne povlači pred verbalnim nasiljem poslanika vladajuće većine.

MAGAZIN TABLOID: Na konstitutivnoj sednici novog saziva Narodne skupštine pažnju javnosti ste privukli oštrim odgovorima na prostakluk poslanika SNS-a. Zašto ste se odlučili da uzvratite istom merom?

PARANDILOVIĆ: Prvo, ne mislim da sam se spustio na naprednjački nivo, jer je teško spustiti se na njihov nivo čak i ako bi mi to bio cilj. Ja sam im samo odgovorio jezikom koji oni jedino razumeju. Teško je voditi debatu sa ljudima kojima demokratija, Ustav i zakoni ne znače apsolutno ništa. Mi u Srbiji imamo posla sa lopovima i uzurpatorima koji ne prezaju ni od čega da opstanu na vlasti. Pokrali su sve što se pokrasti moglo u ovoj zemlji, a sada su se drznuli da ukradu i izborni glas, Ustavom zagarantovano pravo svakog građanina ove zemlje. Sa njima nema politički korektnog razgovora i debate, zato sam odabrao način komunikacije kojim je lakše dopreti do njih, bez rukavica i umivenosti. Mislim da bi cela opozicija upravo na ovaj način trebalo da komunicira sa njima.

MAGAZIN TABLOID: Odbrusili ste i predsedavajućem Stojanu Radenoviću. Čime je on to zaslužio?

PARANDILOVIĆ: Reč je o čoveku koji se hvali svojom sjajnom biografijom i naučnim dostignućima, smatram da su mu upravo ta biografija, karijera i dostignuća otežavajuća okolnost u načinu na koji se odlučio da vodi sednicu Skupštine. Njegova karijera obavezivala ga je da se ponaša gospodski, parlamentarno i demokratski, a on se odlučio upravo za potpuno suprotno. Dozvolio je da Orlić upravlja njime kao džojstikom, suflirao mu kome da da reč a kome ne, a sam Radenović u nemoći da se snađe u vođenju sednice delio je moralne lekcije opoziciji, ponašao se kao učitelj, nije dozvoljavao replike jer je "on tako procenio", odbacivao opozicionim poslanicima da će dobiti reč kad budu bili dobri. Nema poštovanja za one koji su u poznim godinama bacili svoju karijeru pod noge i pristali da budu portparoli mafije. To u meni zaista ne budi nikakvo poštovanje, naprotiv. Radenović je dobio odgovor upravo onakav kakav zaslužuje, i uopšte se ne opterećujem da li će se takav odgovor svakome dopasti.

MAGAZIN TABLOID: Kako odgovarate režimskim političarima, analitičarima i medijima, koji Vas optužuju da ste nevaspitani i agresivni?

PARANDILOVIĆ: Mi naspram sebe nemamo političke protivnike nego najveću mafijašku organizaciju u Evropi koja se zove Srpska napredna stranka, na čijem čelu je šef mafije Aleksandar Vučić. Kao što već rekoh, uopšte nisam opterećen time da li će se način moje komunikacije svima dopasti, ja jednostavno ne želim drugačije da komuniciram sa tim ljudima. Za nevaspitanje i agresivnost optužuju me oni koji nas nazivaju magarcima i ostalim pogrdnim imenima. Do njihovog mišljenja mi uopšte nije stalo. Narod Srbije sudiće o svima nama, po našim delima ili nedelima.

MAGAZIN TABLOID: Kako su Vaš nastup komentarisale kolege iz opozicije?

PARANDILOVIĆ: Nemamo običaj da međusobno komentarišemo skupštinske govore jedni drugih. Moji politički govori i način komunikacije su samo moji i ne tražim ničiju dozvolu za stavove koje ću izneti u javnosti.

MAGAZIN TABLOID: Čime je Ana Brnabić, prilikom preuzimanja uloge predsednika Skupštine, zaslužila da je opozicioni poslanici gađaju toalet papirom?

PARANDILOVIĆ: Ta situacija je možda ostala nedorečena zbog medijskog mraka u kome živimo. Ana Brnabić je odmah nakon preuzimanja uloge predsedavajućeg bacila parlament pod noge. Naime, uskratila je raspravu o nekoliko tačaka dnevnog reda, nije dozvolila da se raspravlja o potpredsednicima i uskratila opoziciji da govori po ovim tačkama. Kada tako grubo gazite Ustav ove zemlje, najmanje što zaslužujete jeste toalet papir.

MAGAZIN TABLOID: Ana Brnabić je obećala smirivanje tenzija i saradnju s opozicijom. Meni se čini da, po običaju, laže. Da li joj Vi verujete?

PARANDILOVIĆ: Naprednjacima ne verujem čak ni kad darove nose, posebno ne Ani Brnabić, koja ne može da kaže istinu čak ni iz nehata. Ana Brnabić je osoba bez ikakvih kompetencija, moralnog integriteta ili bilo kakve ljudske vrline i samo u razvaljenoj srpskoj državi ona može biti na bilo kojoj visokoj funkciji. Nakon tri mandata na mesto premijera, Vučić ju je metnuo na čelo parlamenta jer je za nijansu veći mediokritet od njenog prethodnika Orlića. Brnabićka je sjajan sluga Vučiću i to je jedino što je preporučuje da predsedava parlamentom.

MAGAZIN TABLOID: Kako objašnjavate da su najagresivniji i najprimitivniji preletači poput Dejana Bulatovića, Radoslava Milojičića Kene ili Milenka Jovanova, koji je i Vas lično vređao?

PARANDILOVIĆ: Aleksandar Vučić voli da kupuje ljudske duše i nakon toga sa njima briše patos i tera ih da se posipaju pepelom. Poturice su uvek gore od Turaka i svoju lojalnost dokazuju tako što moraju najbolje da se valjaju u blatu.

MAGAZIN TABLOID: Opozicija je sada u skupštinskim klupama pokazala snagu, odlučnost i spremnost da odgovori na naprednjačko nasilje. Zašto to nisu prezentovali prošle godine, kad su ćutke predvodili proteste na kojima je bilo i po 150.000 ljudi?

PARANDILOVIĆ: Očigledno je bilo potrebno vreme da stvar sazri i iskristališe se. Borba protiv ovakvog režima je proces koji traje i ništa se ne može desiti preko noći. Slažem se da je nakon ovih izbora stvar jasnija i da se opozicija iskristalisala i sazrela. Ovom prilikom želim da napomenem da ja lično nisam bio jedan od organizatora i predvodnika protesta, ja sam samo imao potrebu da budem sa svojim narodom na ulicama u vremenima zla i moralne krize.

MAGAZIN TABLOID: Naprednjaci uveliko vode kampanju za lokalne i ponovljene izbore u Beogradu. Da li „Srbija protiv nasilja" radi nešto po tom pitanju?

PARANDILOVIĆ: Prvo moramo da vidimo da li će SPN i koalicija NADA uopšte izaći na ponovljene beogradske izbore, a to zavisi od spremnosti naprednjaka da obezbede minimum uslova za poštene i demokratske izbore. Meni je jasno da potpuno poštenih izbora pod vlašću naprednjaka neće biti, ali ako se ne srede birački spiskovi, ne otvore vrata RTS-a za opoziciju, i ne objedine beogradski i lokalni izbori, mislim da opozicija na njima ne treba da učestvuje. Mislim da je pogubno po opoziciju da ide na izbore kao na klanje.

MAGAZIN TABLOID: Aleksandar Vučić tvrdi da je rejting SNS u Beogradu od decembra do danas porastao toliko da će sami osvojiti većinu odborničkih mesta. Da li verujete u te procene?

PARANDILOVIĆ: Aleksandar Vučić je najveći lažov u istoriji srpske politike, koji je zanat ispekao od svog političkog oca Vojislava Šešelja. Činjenice govore da od preuzimanja vlasti u Beogradu od strane naprednjaka, ta stranka na svakim narednim izborima osvaja sve manje glasova i mandata. Nema sumnje da je Vučićev režim blizu kraja i da će on sve učiniti da svoju vladavinu produži do 2027, do okončanja velike pljačke Srbije zvane EXPO. Verujem da će opozicija naći način da osujeti njegove planove.

MAGAZIN TABLOID: Kako objašnjavate odluku Branimira Nestorovića i njegove grupe "Mi - Glas iz naroda" da spreče smenu SNS s vlasti u Beogradu?

PARANDILOVIĆ: Objašnjavam tako da mi deluje da ta grupacija igra za Vučića. Ne postoji objašnjenje niti opravdanje da se ne iskoristi prilika da se jedan kriminalni i mafijaški režim razvlasti u prestonici, bez obzira na političke razlike koje postoje u opoziciji. Ipak, ostavljam mogućnost da su procenili da bi ulazak u vlast zaustavio rast njihovog rejtinga. U opoziciji postoje brojne razlike, ideološke i političke, ali sve to gubi na značaju kada naspram sebe imamo mafijaški kartel koji jede budućnost ove zemlje.

MAGAZIN TABLOID: Šta očekujete od izbora, koji su predviđeni za 2. jun? Šta će se desiti ako formiranje gradske vlasti opet bude zavisilo od Nestorovića?

PARANDILOVIĆ: Mislim da opozicija, mimo Nestorovićevih glasova, mora imati jedan mandat više od naprednjaka. Samo takav ishod izbora garantuje sigurnu smenu naprednjaka u glavnom gradu. Situacija u kojoj Nestorovićeva grupacija odlučuje o vlasti u Beogradu nije nešto što uliva optimizam.

MAGAZIN TABLOID: Da li opozicija uopšte treba da nastupi na izborima ukoliko se ne promene izborni uslovi?

PARANDILOVIĆ: Koalicija "Srbija protiv nasilja" i koalicija NADA poslale su javnosti jasnu poruku da izbora neće biti u uslovima gde u Beogradu glasa pola Srbije i svaki naprednjak koji se taj dan zatekne u Beogradu. Izborni turizam i putujući cirkus Aleksandra Vučića sa autobusima punim glasača, koje mu šalje čak i Kurti sa Kosova, je nešto što mora da se prekine ako Vučić misli da se izbori u Beogradu uopšte održe.

MAGAZIN TABLOID: Zašto Vaše kolege iz koalicije "Srbija protiv nasilja" neuporedivo više zanima verbalno nasilje u medijima, nego albansko nasilje nas Srbima sa Kosova i Metohije?

PARANDILOVIĆ: Nisam stekao takav utisak, a i ako je tako, svako odgovara za svoje činjenje ili nečinjenje. SPN je heterogena koalicija različitih političkih programa, koje je stavila u drugi plan sa ciljem da se smeni ovaj mafijaški režim. Ja mogu da odgovaram samo za svoje postupke i postupke Novog Lica Srbije. Više puta sam u medijima govorio o problemima Srba na Kosovu i Metohiji, koje je Vučić ostavio na milost i nemilost Kurtiju i Milanu Radojičiću, tako da nesrećni Srbi koji tamo žive imaju izbor između te dve okupacije. Ja o tome neću prestati da govorim i uopšte se ne obazirem na to da li se to nekome sviđa ili ne.

MAGAZIN TABLOID: Kako objašnjavate izborni fijasko stranaka i koalicija iz tzv. nacionalne, odnosno desne opozicije?

PARANDILOVIĆ: Mislim da je nakon ovih izbora svako dobio ono što zaslužuje i da je jedino koalicija NADA sa razlogom preživela, jer je jedino ta koalicija pokazala spremnost da ruši naprednjački režim. Zavetnici su konačno pokazali svoje pravo lice i vratili se u naručje onima koji su ih osnovali i finansirali dugi niz godina. Oni koji su sa njima pravili savez zasluženo su doživeli debakl i nadam se da su iz toga izvukli neke pouke. Nije bilo ni jednog razloga da se sve ono što je desno orijentisano i što se istinski bori protiv Vučićevog režima ne nađe na jednoj listi.

MAGAZIN TABLOID: Da li je kasno da se spreči implementacija Francusko-nemačkog predloga, koji vodi ka potpunoj nezavisnosti albanske države Kosovo?

PARANDILOVIĆ: To zavisi od brzine pada režima Aleksandra Vučića. Plašim se da je za ovih 12 godina Vučićeve apsolutne vlasti on predao sve u ruke kosovskim vlastima: energetski sistem, četiri opštine na severu sa većinskim srpskim stanovništvom, tablice, ukinuo dinar, i od Srba napravio topovsko meso i laku metu. Strepim da jedino što nam ostaje u ovom trenutku jeste da zaštitimo srpsko stanovništvo, kulturno istorijsku baštinu, crkve i manastire, i ne priznamo Kosovo i Metohiju.

MAGAZIN TABLOID: Da li verujete Vučiću kad kaže da su ga zapadne diplomate prevarile "zato što je bio mnogo dobar" ili je, kao što ja tvrdim, svesno izvršio izdaju, prodaju i predaju Kosmeta?

PARANDILOVIĆ: Vučić je sve vreme na privatizovanim srpskim medijima glumio patriotu, a Evropi i Zapadu dao više nego što su tražili da bi se predstavio kao neprikosnoveni lider koji može da im napravi ustupak kakav god požele. Da bi sve to sproveo u delo, potpuno je okupirao medije i ukinuo javne debate. Zapadu više odgovara jak autokrata na čelu države nego koaliciona vlada, i to je taj uzajamni interes između Vučića, Evrope i Zapada.

MAGAZIN TABLOID: Vučić je izdao Kosovo, ali branio je i još brani kriminalce, narko bosove i ubice iz svog kartela. Naš Magazin je nedavno otkrio, a i Vučić je priznao da se on krije iza nadimka Oskar, koji su mafijaši koristili u prepiskama na Skaj aplikaciji. Šta treba da se desi, pa da reaguje tužilaštvo?

PARANDILOVIĆ: Tužilaštvo u ovoj zemlji ne postoji kao slobodna grana vlasti. Vučić je tužilaštvo privatizovao, a Zagorku Dolovac stavio u džep, i to će tako biti sve dok je on na vlasti. I mala deca znaju da tužilaštvo nikada ne sme krenuti na šrafove ovog režima bez Vučićevog odobrenja, a posebno ne na njega lično. Što se tiče kriminalaca, narkobosova i ubica iz Vučićevog kartela, takođe je opšte poznato da ih je on stvorio i da sasvim sigurno ima redovnu komunikaciju sa njima. Oni su bitne karike u njegovom sistemu vladanja i logično je da se prema njima odnosi kao prema članovima porodice. Oni mu garantuju opstanak na vlasti i završavaju prljave poslove. Jedino kada ih pušta niz vodu jeste kada se osile i postanu neposlušni, kao što je situacija u slučaju Belivuk.

MAGAZIN TABLOID: Šta treba da se desi, pa da Vučić padne s vlasti?

PARANDILOVIĆ: Očigledno je bilo potrebno vreme da stvar sazri kako bi se kartel uzdrmao. Moramo biti iskreni i priznati da se ovakav režim sa ovakvim polugama vlasti ne obara lako. Sada je opozicija na pragu da zada konačan udarac, i verujem da ćemo biti pametni da iskoristimo priliku i razvlastimo mafiju.

MAGAZIN TABLOID: Šta će ostati od Srbije posle Vučića, s obzirom da je predao Kosovo, rasprodao javne resurse i narod gurnuo u dužničko ropstvo?

PARANDILOVIĆ: Prave razmere apokalipse u koju je Vučić gurnuo ovu zemlju i ovaj narod videće se tek u godinama nakon njegovog pada sa vlasti. Vučić je razorio srpsko nacionalno biće, urušio institucije, zadužio zemlju i slomio kičmu sopstvenom narodu. Za sve nesreće u slobodnoj Srbiji i oslobođenom srpskom pravosuđu jednog dana moraće da odgovara pred zakonom ove zemlje. Vučić je najcrnja istorijska ličnost u istoriji Srbije i Šešeljev politički pobačaj koji se sveti sopstvenom narodu koji ga nije hteo punih 20 godina. Kad zlo vreme prođe, treba zatvoriti granice i svesti račune sa mafijom koja je pojela budućnost ovog naroda.

MAGAZIN TABLOID: Šta može da se očekuje od Vaše stranke Novo lice Srbije? Kako nameravate da iskoristite poslanički mandat za razvoj organizacije?

PARANDILOVIĆ: Novo Lice Srbije je jedna od najmlađih političkih stranaka koja postoji nešto više od godinu i po dana. Izuzetno smo zadovoljni rezultatima na minulim izborima i tempom razvoja organizacije u tom kratkom periodu. Na parlamentarnim izborima, osvojili smo dva mandata u republičkom parlamentu i više od 40 odbornika u 10 lokalnih samouprava. Najzapaženije rezultate smo napravili u Ubu, gde smo samostalno osvojili 22,5% glasova kao jedina opoziciona lista, u Priboju takođe samostalno 22%, u Prijepolju 6%, u Malom Crniću 10,65%, a u Kraljevu, naš potpredsednik Ivan Matović sa 'Starosedeocima Kraljeva' je napravio najbolji opozicioni rezultat od preko 16%. Svakim danom osnivamo nove odbore i otvaramo kancelarije širom Srbije i što posebno raduje, svi ti odbori sami finansiraju svoje kancelarije, što pokazuje veru i spremnost za razvoj naše organizacije.

Novo Lice Srbije je najbrže rastuća snaga u Srbiji i pravu snagu ćemo tek pokazati na predstojećim lokalnim izborima. Svoj mandat ću koristiti najbolje što umem u obračunu sa Vučićevom mafijom, građani to prepoznaju i srcem ulaze u stranku, što nam daje posebnu vrednost, ali i obavezu. Ova zemlja nije Vučićeva prćija, NLS će dati ogroman doprinos danu kada režim bude oboren na kolena. Naši preci su kosti ostavljali za slobodu, a SNS sad sve rasprodaje. Biće još borbe, ali pobedićemo jer nećemo bilo kuda odavde.

antrfile

Smrad se širi iz SNS

Na konstitutivnoj sednici, na kojoj je Ana Brnabić izabrana za predsednika Narodne skupštine, Parandilović je žestoko odgovorio na uvrede i nezakonito ponašanje naprednjačkih poslanika, uključujući i predsedavajućeg Stojana Radenovića.

- Napredna mafijo, Vučićev kartelu, kako ide razaranje i pljačka Srbije u novom mandatu? Gospođo Brnabić, sve je pod kontrolom. Bratov biznis raste, braće Vučić biznis raste, Malog biznis raste. Sve je super. Vama je odlično. Mafija raste da hara Srbijom i nakon novih izbora. Nakon tri mandata neuspešnog predsedavanja Vladom Srbije, metnuo vas Vučić ovde da nama ispirate mozak umesto Orlića.

Ja sam tu samo da otvorim naprednjačku konzervu da cela Srbija oseti smrad koji se širi iz ovog parlamenta ovde nakon 12 godina vaše vladavine i nakon 12 godina lobotomije koju sprovodite nad ovom zemljom i ovim narodom.

Vidim da insistirate ovde na dijalogu i međusobnoj kulturi dijaloga i to bi tako bilo da je Srbija demokratska zemlja, ali pošto pod vašom vlašću nije nema razloga za demokratskom debatom i nema razloga da se sa vama biraju reči. Da ste vi na demokratski način dobili ove izbore za jedan glas ja bih vam ustao, čestitao i pružio ruku i rekao - jedan glas, svaka čast, ali pošto ste vi lopovi i uzurpatori koji maltretirate i svoje sopstvene birače i svoje sopstvene članove trpate po autobusima kao u torove, pa ih transportujete sa jednog mesta na drugo da glasaju kako gde Vučiću i bratiji odgovara nema razloga za čestitanja i nema razloga za biranje reči.

Gospodine Radenoviću, vi treba da pognete glavu i vaši unuci će se stideti bez obzira na vašu biografiju koja je dobra, koji će se stideti vaše uloge u ovom parlamentu što ste u poznim danima svog života dozvolili sebi da služite Vučiću.

Sediš tu kao Mapetovac i određuješ ko će ovde da priča i ko neće da priča i ko će da dobije reč i ko neće da dobije reč i da braniš ovaj kartel i ovu mafiju jer Aleksandar Vučić u ovoj zemlji je ponajmanje predsednik države, a ponajviše šef mafije. Sve ovo što se dešava ovde, i izbor Ane Brnabić na mesto šefa parlamenta, je borba za unutar kartela i ovde se samo o tome radi.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane