Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nasilje

Poslednja ofanziva kuma Nikole Petrovića na Magazin Tabloid, mene i srpske medije

Živ klan, nedoklan

Kada život obori čoveka, on sam odlučuje da li će da se podigne, stara je pouka. Mene su, baveći se ovim prokletim poslom, često bacali na zemlju. Uspevao sam da se pridignem, obrišem laktove i kao bolani Dojčilo stanem na megdan onima koji su mislili da svet počiva na njihovoj snazi i besprizornosti. Umesto da se spremam da penzionerske dane proveden u evociranju uspomena, opet sam na bojnom polju. Valjda poslednji put

Milovan Brkić

Kada sam 8. maja prošle godine uhapšen u svom stanu, kao najopasniji kriminalac, vraćajući se sa protesta, svašta sam u sebi pomišljao. Ko je sve naredio da me utamniče i ubiju u kazamatu zvanom Okružni zatvor u Beogradu.

Jedan od stražara, koji se saosećao sa mojom patnjom, rekao mi je da misli da iza hapšenja stoji kriminalni kartel, što mi se činilo nemogućim. Verovao sam da je to naredio lično Aleksandar Vučić.

U Okružnom zatvoru u Beogradu štrajkovao sam glađu. Advokat Stevan Damjanović, koji me je branio, bio mi je veza sa spoljnim svetom. Obaveštavao me je da nisam zaboravljen, da moje puštanje na slobodu traže narodni poslanici, novinarska udruženja, ličnosti iz javnog života...

Sve je funkcionisalo po ranije pripremljenom scenariju. Doveden je sudija Dušan Agatonović, koji me je osudio na godinu i dva meseca zatvora, uz produženje pritvora.

Upravnik Okružnog zatvora Zvonko Grulović je, čini mi se, nevoljno pristao da učestvuje u mom smaknuću, jer me je prebacio u zatvorsku bolnicu u skoro beznadežnom stanju. Tu me je dočekao upravnik bolnice Dragoljub Paunović, lekar - ubica. I Grulović i Paunović imali su punu zaštitu direktora Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde Dejana Carevića, Lombrozijevog tipa.

Pod pritiskom međunarodne javnosti, veće Apelacionog suda u Beogradu (predsednik veća zloglasna Mira Popović, sudija izvestilac Snežana Jovanović) ukinulo mi je, na moje iznenađenje presudu sudije Agatonovića 13. septembra i pritvor mi zamenilo ''zabranom napuštanja stana, korišćenja telefona, interneta, prijema drugih lica u stan, uključujući i najbližu rodbinu. A sve to na neodređeno vreme, ili ''koliko je potrebno"', zapisano je u rešenju suda.

Iz zatvora sam izašao u teškom zdravstvenom stanju, izgubio sam 33 kilograma, sa mnogim dijagnozama. Sve do 12. januara ove godine, kada mi je veće Apelacionog suda u Beogradu ukinulo pritvor (sudije Milimir Lukić, Olivera Anđelković i Maja Ilić).

Od 13. septembra sam morao da se javljam na suđenje, po tužbama za naknadu štete i po krivičnim tužbama Vučićevog kuma Nikole Petrovića. Nehotice, jedan od njegovih branilaca mi je rekao da ću biti u pritvoru još amo dve nedelje. I bi tako.

Odmah po izlasku na slobodu, što bi rekao satiričar Rastko Zakić, promenio sam ćeliju, počeo sam da dobijam precizne informacije ko je učestvovao u mom hapšenju.

Glavni nalogodavac je bio Nikola Petrović, Vučićev kum, a realizator je bio viši javni tužilac u Beogradu Nenad Stefanović, Aleksandar Vulin, tadašnji direktor Bezbednosno informativne agencije, a veliki doprinos da budem osuđen i zgažen u zatvoru imala je ministarka pravde Maja Popović, njen suprug Rastko Popović, zamenik predsednika Apelacionog suda u Beogradu, predsednik Višeg suda u Beogradu Dragan Milošević i sudije Nikola Mikić i Zorica Avramović.

Ova kriminalna družina je donosila odluke o mom životu, osudi, blaćenju...

U Bezbednosno informativnoj agenciji jedan od njenih čelnika, Marko Parezanović, kum ministarke pravde Maje Popović, svakodnevno je izveštavao o mom zdravstvenom stanju. Prisluškivao me je i u zatvorskoj ćeliji. Odašiljač smo otkrili ispod stola, a ''bubicu'' je stavio i u dušek kreveta na kojem sam spavao.

Ko je Nikola Petrović?

Ovaj besprizorni čovek je dvostruki kum Aleksandra Vučića. Bez školskog obrazovanja postavljen je za direktora Elektroprivrede Srbije. Zgrnuo je ogromne pare na trgovini strujom, dobijao ih je iz budžeta. Sky aplikacija pokazuje da je trgovao narkoticima, da je i sam narkoman, da je navukao na drogu mnoge iz Vučićevog kartela, među njima su Aleksandar Vulin, koji se zalečio terapijom u Moskvi, zatim urednik Informera Dragan Vučićević, koji je u teškom zdravstvenom stanju. On je otac šestoro dece, ali Nikoli to nije smetalo da ga vodi na putovanja po belom svetu i navuče na kokain. Učinio ga je zavisnikom.

Magazin Tabloid je, nažalost, bio jedini medij koji je opisivao život i poslovanje gospodina Petrovića. Američki kongresmeni i senatori su tražili od američkih predsednika da iskoriste svoja ovlašćenja i spreče kriminal Nikole Petrovića.

Stizale su tužbe, koje je pred sudijama Višeg suda u Beogradu, Nikola sve dobijao. Siromašna novina, poput Magazina Tabloid, plaćala je naknadu ''zbog povrede časti i ugleda''. Zahvaljujući doskorašnjem predsedniku Višeg suda u Beogradu Aleksandru Stepanoviću, Nikola je u sud ulazio kao u svoju kancelariju. Nogom je otvarao vrata kabineta pomenutog Stepanovića i tadašnjih predsednika Prvog osnovnog suda u Beogradu.

Na Đurđevdan, 6. maja 2019. godine, uz podršku tadašnje državne sekretarke Dijane Hrkalović i predsednika Višeg suda u Beogradu Aleksandra Stepanovića, izvršitelji su zaplenili svu imovinu redakcije Magazina Tabloid. Odneli su stolove, stolice, kompjutere, lične stvari novinara. ostavili su prazan prostor. Imovinu su procenili na 700 evra. Srećom, jedan You Tube kanal je direktno prenosio ovaj nasilni događaj. Redakcija Magazina Tabloid nije imala nikakvo dugovanje prema Nikoli Petroviću, ali je sud to aminovao.

Dan kasnije, ambasadori Kvinte posetili su srpskog diktatora Aleksandra Vučića, tražeći objašnjenje za nasilno otimanje imovine nezavisnog lista. On se pravdao da njegov kum ima pravo na sudsku zaštitu.

Građani porobljene Srbije su sa nevericom i velikom nadom primili vest da je 15. maja 2019. godine u Vašingtonu primljen srpski ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i njegovi saradnici, kod najuticajnijih predstavnika Obaveštajne zajednice ove zemlje.

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je 15. maja u Vašingtonu, upoznao je sa bezbednosnom situacijom u Srbiji i regionu.

Ministar je ocenio da je saradnja policije Srbije i FBI intenzivna i dobra kao i da postoji namera da se ona unapredi, posebno u borbi protiv organizovanog i visokotehnološkog kriminala i terorizma.

Direktor FBI je pohvalio saradnju sa policijom Srbije, zahvalio joj se na brzim reakcijama i brojnim zajedničkim uspešnim aktivnostima i naglasio da ima prostora za dalje unapređenje, posebno u borbi protiv visokotehnološkog kriminala.

Stefanović i Vrej su istakli da su teme sastanka bile i zajedničke obuke, kao i mogućnosti buduće saradnje Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) srpske policije i Tima za spasavanje FBI, zaključuje se u saopštenju.

Prethodno je Stefanović razgovarao u Vašingtonu i sa državnim sekretarom za unutrašnje poslove SAD Kevinom Mekalinenom o unapređenju policijske saradnje dveju zemalja.

Memorandum će omogućiti bržu razmenu informacija o migrantima, ali i onima koji su povezani sa potencijalnim terorizmom ili kriminalnim aktivnostima.

Dvojica zvaničnika razgovarala su i o jačanju kapaciteta srpske granične policije, kao i konkretnim aktivnostima koje mogu doprineti unapređenju obučenosti policijskih službenika MUP-a Srbije na čemu će se, kako su se saglasili, raditi u narednom periodu, navodi se.

Potpredsednik Vlade Srbije sastao se u Stejt departmentu u Vašingtonu s koordinatorom za antiterorizam u Birou protiv terorizma i nasilnog ekstremizma Nejtanom Sejlsom.

Kako je saopšteno iz MUP-a Srbije, Stefanović je u razgovoru sa Sejlsom istakao da je terorizam globalni problem s kojim se može izboriti jedino zajedničkom saradnjom.

Stefanović je u Njujorku razgovarao i sa šefom obaveštajnog biroa policije grada Tomasom Galatijem.

Stefanović i Galati razgovarali su o unapređenju saradnje njujorške policije i MUP-a Srbije, sa posebnim osvrtom na modele moguće saradnje u oblasti rada policije u zajednici i borbe protiv terorizma, saopštio je MUP.

On je razgovarao i sa direktorom DEA Utamom Dilonom i njegovim saradnicima o unapređenju borbe protiv trgovine narkoticima, kao i saradnji srpske policije sa pripadnicima DEA.

Ministar Stefanović je 17. maja u Vašingtonu razgovarao i sa zvaničnicima o borbi protiv pranja novca i korupcije. On se sastao u Vašingtonu sa potsekretarkom za terorizam i finansijsko-obaveštajnu delatnost Ministarstva finansija SAD i sa zamenikom pomoćnika sekretara Međunarodnog biroa za narkotike i sprovođenje zakona, Sigal Mandelkerovom i Jorganom Endrjusom.

Ministar je američkoj potsekretarki rekao da je Srbija usvojila više zakonskih i podzakonskih akata u oblasti u borbi protiv pranja novca i finansiranja terorizma, istakavši da su u potpunosti implementirane preporuke Međuvladine organizacije za borbu protiv pranja novca (FATF) kako bi naša država bila skinuta sa "sive liste" te organizacije, saopštio je MUP.

Pod naslovom ''Trampov čovek se sastao sa Stefanovićem'' opisan je susret ministra Stefanovića sa savetnikom za Nacionalnu bezbednost SAD!

Ministar Stefanović je čvrsto obećao da će privesti zakonu mafiju srpskog diktatora Aleksandra Vučića, a državna sekretarka Dijana Hrkalović smenjena je još na aerodromu u Beogradu.

Članovi delegacije su upoznati sa svim kriminalom srpske kriminalne grupe, pa i onim Nikole Petrovića

Međutim, tek ove godine na red je došao i obračun sa balkanskom mafijom, koji će sprovesti Evropsko javno tužilaštvo iz Luksemburga, preko svojih ovlašćenih ljudi.

Da podsetimo, da je Magazin Tabloid bio zabranjen da se prodaje na kioscima, po nalogu Nikole Petrovića i da je vraćen po rešenju o privremenoj meri koju su donele dve sudije Privrednog suda u Beogradu, pod pretnjom visokih novčanih kazni. Jedino je Magazin Tabloid normalno prodavan dok su distribuciju preko Štampe vršila braća Šarić!

Europol i mnoge druge kriminalističke policije godinama su na tragu i Nikole Petrovića. On je u Srbiji gospodar. Nekoliko desetina sitnih dilera, koji nisu plaćali danak Nikoli Petroviću, uhapšeno je i čami u Okružnom zatvoru u Beogradu.

Magazin Tabloid je opet suočen sa mogućnošću da nas distributivna mreža odbije da prodaje! Iza toga stoji Nikola Petrović i njegovi saveznici u poslu.

I mi smo spremni. Stotine dokumenata o poslovanju Nikole Petrovića pripremili smo za Evropsko tužilaštvo, a i iz te kuće ''cure podaci'' koji nisu poznati srpskoj javnosti, ali su šokantni.

Srpska pravosudna hobotnica će se naći pred ''licem pravde'', do kraja godine.

Više medija u Srbiji, KRIK, BIRN, listovi Nova, Danas, Radar, NIN, TV Nova i narodnih poslanika otvoreno govori o Petrovićevim nedelima. Veći broj sudija se oslobodio straha od odmazde Petrovića, preko predsednika sudova i ministarke pravde, direktora BIA i ministra unutrašnjih poslova.

Mene su živog drali i klali. Valjda će na ražanj da odu oni koji su životinje, a ne ljudi.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane