Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Govoreći otvoreno

GENOCID U SREBRNICI

Sumrak, a najverovatnije i neslavan slom Organizacije Ujedinjenih Nacija će predstavljati eventualno usvajanje na predlog Nemačke, Rezolucije o genocidu koji je navodno počinio Srbski narod u Bosni i Hercegovini protiv „nevinih" vojnika nacističke 18 divizije, naslednice nacističke Handžar divizije iz Drugog svetskog rata, nemačkih muslimanskih saveznika koji su učestvovali u borbama i masovnim ubistvima nevine Srbske nejači na levoj obali reke Drine.

Piše: Stevan Zivlak

Ta muslimanska divizija je osnovana sa nemačkim novcem, obučavana od nemačkih instruktora , sa isključivim ciljem da pobije sav Srbski narod na širokom području leve obale reke Drine i na taj način pripremi teren za dolazak NATO pešadije koja bi poput Austrougarske vojske , na istom mestu izvršila invaziju na teritoriju Republike Srbije i pobedila poslednju nezavisnu Srbsku državu, što je i bio cilj nemačkog nacizma od samih početaka oružanih operacija protiv nezavisne države Jugoslavije.

General Mladić, strateg čiji će otpor tek biti proučavan u vekovima koji dolaze, je sa manje od dve hiljade vojnika, uspeo da okruži, pobedi i fizički eliminiše preko dvadeset hiljada teško naoružanih muslimanskih nacista, čije su ruke prethodno bile uprljane krvlju desetine hiljada nevinih Srbskih žrtava , a koje su u navodnoj zaštićenoj zoni čuvale nacističke holandske trupe.

Ovde moramo napomenuti da je još preko desetak hiljada naoružanih muslimanskih nacista uspelo se pod borbom probiti prema Tuzli, bilo je slučajeva i izdaje medju srbskim oficirima, pomenimo ovde i tadašnjeg pukovnika Pandurovića, koji je propustio preko pet hiljada teško naoružanih muslimanskih boraca prema Tuzli, direktno odbijajući naredbu Mladića da se to ne učini, dok se nacisti ne pohapse.

Srbi moraju biti svesni da je sasvim moguće u današnjem svetu koji je pod okupacijom Satanizma kombinovanim sa neonacizmom, da se nakon ove Rezolucije donese nova, kojom bi se vratila izuzetno humana kazna namenjena Srbima, a to je nabijanje na kolac Srba koji će u buduće negirati da je njihov narod genocidan i da mora prihvatiti da radi decenijama za muslimane , Nemačke saveznike u okupaciji Jugoslavije.

Posle ove inicijative, očigledno je da Nemačka u ovom obimu i sa ovom nacističkom vlasti ne može da postoji, te da će anglosaksonci, kojima je ruska vlast uputila zahtev za denonsijaciju, to jest razvrgavanje sporazuma o ujedinjenju Nemačke, morati doneti odluku u što kraćem roku. Nemački nacisti trenutno iskaljuju bes nad Srbima, uskoro će se okrenuti i prema Londonu, ne treba zaboraviti da su upravo nemci usavršili Fau 1 rakete do savršenstva i da su spremni da likvidiraju London u kratkom vremenskom periodu, to što prete Moskvi sa njima, englezi treba pravilno da shvate.

Ideja o uništenju svih Slavena, a posebno Srbskog naroda, Ruskog takodje, je toliko monstruozna, da mi ne možemo više zatvarati oči pred tim monstruoznim ludačkim planovima. Mi neizostavno, nakon ove rezolucije, moramo bez rezerve prići našoj braći Ruskom narodu i otpočeti u okviru antifašističke koalicije ozbiljnu borbu protiv nemačkog nacizma. Mi niti smo mali, niti smo neznatni, kako naš Kaudiljo ponavlja na dnevnom nivou.

Srbski narod je slavan i brojan. Ne zaboravimo da se na ukrajinskom frontu borbe vode upravo oko država koje je naš narod napravio za Rusko carstvo pre oko 200 godina, to je Novoserbia i Slavjanoserbia., ruski kozaci znaju svoje poreklo , desetak miliona stanovnika Turske govori srbski kod kuće, gledali smo na internetu scene iz Istambula kada desetine hiljada turskih gradjana uz pesme Nade Topčagić proslavlja rezultate nedavnih izbora, usput ističući pobledele jugoslavenske zastave sa zvezdom petokrakom. Shvatimo kao narod našu veličinu i ponosimo se time.

Naši hrabri Srbi iz Vojvodine su za kraće vreme pobedili otomanske i tatarske horde u predelima današnje Donjecke i Luganske republike, te predele pripojili Ruskom carstvu, ta turska sila je u ono vreme bila jača od današnjih nacističkih ukrajinskih hordi, to je postavljen zadatak koji Šojgu ne uspeva da dostigne.

Predlog Generalnoj skupštini sadrži i nalog da se u srbskim i ostalim evropskim udžbenicima, menja istorija, da se proglašava Srbski narod genocidnim, da on spada u nižu rasu, da je narod bez vere i morala, razbojnički po vokaciji i da je civilizovana EU u obavezi da nas istrebi kao vaške.

Posebno je opasna naša osobina da pružamo otpor okupatoru, da volimo slobodu, da nikada nismo u istoriji bili robovlasnički narod te da shodno tome, ne pripadamo evropskoj civilizaciji.

Neprihvatljivo je naše Pravoslavlje, Srbi iz Panonije su ga nazivali Pravoverje, koje baštinimo kao narodnu Pravoslavnu crkvu od Svetog Andreja Prvozvanog, i od Svetog Pavla koji su došli na naše prostore od samog nastanka hrišćanstva. Naime, mi smo jedina evropska zemlja koja nije imala Svetu Inkviziciju, koja je na lomačama u Srednjem veku spalila milione evropljana i desetine miliona knjiga, to je neoprostiv greh za narod koji toliko ceni lične i kolektivne slobode od pamtiveka.

Šta takav narod ima tražiti u Evropskoj uniji ?

Naša srljanja u njihov zagrljaj, dobila su adekvatan odgovor.

Proglasiće nas genocidnim narodom, bićemo svetski pariji koji će za primer drugima morati da hranimo deo sopstvenog naroda koji je nakon dolaska Osmanlija na naše prostore, prihvatio okupatora, pokušavao da vlada sa pravoslavnom svojom braćom, koji ostadoše verni sopstvenoj istoriji, veri, moralu i običajima. Posle oslobodjenja, mi smo tom narodu oprostili, prihvatili smo ih kao braću u oslobodjenoj zemlji koju nazvasmo Jugoslavija, da ne uvredimo oslobodjenju braću koji su se odrekli svoga srbskog porekla, velikodušno im priznajući da je vera dovoljan razlog da se nazivaju drugim narodom.

To je bila uvreda koja se ne prašta. Muslimani su se opredelili da izdaju Jugoslaviju, zemlju koja ih je stvorila, priznala i omogućila njhov ravnopravan i lep razvoj, njihovo veleizdajničko rukovodstvo je prihvatilo sve predloge evropskog neonacizma i krenuli su u razbijanje sopstvene kuće u kojoj su lepo živeli, sa nadom da će ponovo zadobiti vlast nad srbskom rajom koja će im biti u obavezi do kraja vijeka služiti. Moramo reći da od tog posla nema ništa, te da bi muslmani kao narod trebali da porazmisle veoma duboko o svojoj budućnosti na brdovitom Balkanu. Vreme Otomanskog gospodstva je prošlo, Srbi su od početka njih tretirali kao ravnopravne, ne bi bilo dobro i dalje insistirati na modelima supremacije muslimana nad drugim narodima u BiH.

Posle podnošenja ove rezolucije, bez obzira na ishod glasanja, mi moramo potpuno promenuti odnos prema muslimanima, ne možemo ih više nazivati posebnim narodom, već moramo njih definisati kao deo Srbskog naroda koji je muslimanske veroispovesti, srbskog jezika i pisma i iste kulture , morala i svih ostalih civilizacijskih vrednosti. Oni će biti priznati kao deo Srbskog nacionalnog korpusa, ali moraju prihvatiti obavezu da razviju lojalnost prema zajedničkoj državi i obavezu borbe protiv okupatora bez obzira da li dolazi sa istoka ili zapada. To se mora raditi bez nasilja, ostavljajući njima kao slobodnim pojedincima da se opredele prema tim našim nacionalnim stavom.

Pred opasnostima satanističke civilizacije koja je u punom zamahu, svi slavenski narodi moraju redefinisati svoje politike, u suprotnom, biće jedan po jedan uništeni, samleveni u mlinovima satanizma da bi se sproveo plan ludaka Klausa Švaba o zlatnoj milijardi, koji se već provodi punom parom.

Zlatna milijarda koja se ubrzano stvara su oni a ne mi. Rusi kao narod su shvatili taj projekt, mada realno ruski civilizacijski nivo je najbolji i najviši u dosadašnjem razvoju civilizacije, ostaje našim slepim poslušnicima evropskih komesarčića da shvate, da će oni možda i preživeti, ali da za njihovu decu niko ne garantuje biološki opstanak u sledećim generacijama. Da li su oni svesni šta znači čipovanje novorodjenčadi, o JMG brojevima, čipovanjima odraslih da ne govorimo o drugim stravičnim eksperimentima koje nad nama provodi komesarčić Klausa Švaba, gospodja koja je potencijalna mama a naziva samu sebe tatom. Mi se uveseljavamo nastupima te kreature, bolje bi nam bilo da se duboko zamislimo.

Ukrajinski narod se uveseljavao dok im je Zelenski kao neuspešni komičar onom stvari svirao po klaviru, da bi doživeli da ih je uveo u stravični nacizam i nacionalnu obavezu da pokušaju da ubijaju svoju braću Ruse dok svi ne izginu.

Srbski narod se uveseljava slušajući gluposti o letećim automobilima i o našoj privilegiji da naše zlato kupujemo po povoljnim cenama od kineza, ali bojim se da će ubrzo biti kasno ako ne dodje do hitne hospitalizacije ovog lika koji nas dovede do najtežih trenutaka u sveukupnoj srbskoj istoriji.

Posle ove rezolucije, naš će narod morati preduzeti radikalne korake ako namerava biloški opstati, mi moramo slediti Rusku imperiju u svemu, posebno u napuštanju svih medjunarodnih organizacija, koje su nacisti i satanisti perfidno osvojili na putu ka kontroli sveta. Savet Evrope se mora napustiti odmah, to je nacistička organizacija sa svojom Venecijanskom komisijom koja je uperena isključivo protiv Slavenstva, Svetska zdravstvena organizacija i tako dalje.

Srbski narod je jak, njega ovi pokušaji nemačkog nacizma ne mogu uzdrmati, ali se mora trgnuti i početi radikalno čišćenje političke scene koja je zatrovana ljudskim šljamom i potpuno nesposobna da shvati opasnosti i definiše ispravne dugoročne i srednjeročne političke odluke koje će spasti Srbski narod od nameravanog biološkog istrebljenja.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane