Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Veliki i zajednički interes mafija na čelu Hrvatske i Srbije je potpirivanje mržnje Srba protiv Hrvata i obrnuto

Srpsko - Hrvatsko režimsko bratstvo

Da ne postoje pošteni Srbi u diplomaciji, službama, medijima, još dugo vremena ne bi imali vjerodostojna saznanja, kako postoje dvije režimske zločinačke organizacije, slizanije nego što su prst i nokat. Jedna se nalazi na čelu Republike Hrvatske a druga zločinačka, svoje gnijezdo je savila na čelu Republike Srbije. Dokazi orgijanja tih dviju zločinačkih bandi, počinju se nizati krajem 2000. godine i neprestano izlaze na vidjelo dana. Jedna organizacija drugoj stoji na usluzi u pomoći rješavanja svih problema, koji Hrvatsko - Srpskoj režimskoj bandi nalaze se na putu. Nadopunjuju se BANDE po potrebi. Često puta teško je shvatiti gdje jedna od bandi završava svoj "opus" a druga nastavlja s "radom". U održavanju na pozicijama vlasti i moći, obje grupe rabe sve resurse, kako bi sačuvale pozicije.

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Temeljni Modus operandi srbskim i hrvatskim državnim lopovima je pljačkanje građana, rasprodaja državnih resursa te neprestano zagorčavanje života vlastitim državljanima. U globalnoj podvali Korone, svekoliko ucijenjeni, počeli su depopulaciju ili ubijanje stanovnika pod pokroviteljstvom zakona. No ozakonjenje KOVID GENOCIDA, nije im za sada u potpunosti uspjelo ali se neprestano radi na tome. Za sada protagoniste kriminala i sudionika u Korona teroru od dohvata ruku zakona, čuva isključivo gola sila.

Istinu o počinjenim zločinima, počinitelji bez uspjeha čuvaju pred najširom javnošću.

Kako se javnost sa istinom ne bi suočila oči u oči, Hrvatska i Srpska režimska banda služi se prokušanim metodama. Najučinkovitija je sijanje međusobne netrpeljivosti i mržnje. Zatim uporno urušavanje i negiranje nacionalne svijesti, tradicije, kulture, običaja... Kako u Hrvatskoj, tako i u Srbiji. Naročito se u Hrvatskoj omalovažavaju sudionici i stradalnici proteklog rata. Rata koji je po nekim saznanjima ugovoren na teritoriju bivše Jugoslavije.

Rat je završio odavno ali repovi i otvorena pitanja i problemi, koji su ostali iza rata, svjesno ne rješavaju administracije niti Hrvatske niti Srbije. Na tome, opstrukcijama, radi i srpska i hrvatska strana. Na problemu otkrivanja nestalih Hrvata odvedenih u srpske logore i jedna i druga država gotovo su prestale surađivati. Hrvatski i srpski režimi ne žele sankcionirati mnoge počinitelje ratnih zločina, tražiti masovne grobnice pobijenih Hrvata, sankcionirati silovatelje žena u ratu, koji silovatelji i danas slobodno šeću a neki su zaposlenici u hrvatskim institucijama, kriju se u Srbiji...

Štoviše, poznatu činjenicu kako je rat povela velikosrpska politika na čelu Slobodana Miloševića, režimi prikazuju poput manjeg nesporazuma s tragičnim završetkom. Takve manipulacije činjenicama rabi i jedna i druga strana u dnevne tzv. političke svrhe. Širenje permanentne prijetnje sigurnosti i miru na ovim prostorima, osnovna je značajka tzv politike kriminalaca na čelu Hrvatske i Srbije. Zaključno, objema stranama od vitalne je važnosti, sve tokove društvenoga, gospodarskoga i političkoga života sto posto držati pod kontrolom 24 sata dnevno.

Tako desetljećima!

Takva aktivnost dolazi do izražaja posebno u predizborno vrijeme. Kada jedna ili druga režimska banda, svoju vlast potvrđuje na izborima u Hrvatskoj ili Srbiji. Svejedno je. Tada dvije mafije svim svojim resursima stoje na raspolaganju. Ulozi su preveliki da bi se išta prepustilo slučaju i može biti ugrozila pozicija vlastodržaca. Razloga za takvo ponašanje dviju razbojničkih grupa ima mnogo. Obje bande svjesne su kako su raskrinkane u svom kršenju ustava i pozitivnih zakona. Svjesne su kako ih jedna nesmotrenost može koštati trona i svega onoga što pozicija vlasti donosi.

U Republici Hrvatskoj upravo teče predizborna kampanja za nove izbore, koji će se održati u srijedu na Svjetski dan cirkusa 17. travnja ove godine. Dan izbora na dan CIRKUSA! Samo ta činjenica govori kakav odnos prema izborima i glasačima ima organizator izbora. Iako se u prvi mah čini kako su i na ovim izborima pobjednici i gubitnici izbora unaprijed određeni, hrvatski lopovski režim, koji je organizator izbora, nikada do sada nije pokazao toliku nervozu kao što je upravo sada pokazuje. Svjesni su režimci, kako su i ovi izbori raspisani kršenjem zakona i ustava Republike Hrvatske. Također, cijeli svijet zna kako na čelu Hrvatske države stoji osuđena i od hrvatskoga suda potvrđena kriminalna organizacija.

Bez obzira na takve činjenice glavni favoriti putem svojih medija već sada se u naručenim anketama smatraju pobjednicima. Na izbornoj pozornici mahom se nalaze tzv. političke stranke, koje žive na račun obespravljenih i opljačkanih birača - naroda. Njima nije stalo do politike niti do uspješnog vođenja države, bili su i ostati će uvijek paraziti. Svim načinima se cijela tzv političko medijska elita napreže da se na izbornoj trpezi kojim slučajem ne pojavi netko nov i svjež, kojemu je primarni interes boljitak države i državljana RH a ne samo plaća u visini 2500 eura, kolika je mjesečna plaća saborskog žetona - zastupnika. Ako se na sceni pojavi takav lik ili politička opcija, taj je objekt prešućivanja, omalovažavanja, podsmijeha, vrijeđanja kroz medije, koji su mahom u rukama režimske bande i jataka im.

Dobronamjeran pojedinac ili politička opcija, koja nudi izlaz iz talačke krize u kojoj se nalazimo, stoga nemaju prilike predstaviti svoje programe najširoj javnosti. Oni su prepušteni putem društvenih mreža obavijestiti birače da postoje. No i društvene mreže poput Facebooka su pod cenzurom raznih "Međunarodnih istinomera", koje plaća režim. Međutim, i pored takvih filtera, takvih čuvara nedodirljivih, na scenu se uspije provući "provokator" spreman i sposoban pomrsiti račune režiserima i scenaristima, koji su između sebe već odredili tko i ove izbore dobiva a tko ih gubi!

Slučaj policajca Nikole Kajkića izaziva pozornost a to pobjednike izbora osobito iritira i zabrinjava. Srećom, postoje BG novine Magazin Tabloid te ZG portal Hrvatski Ratnik pa će i šira i međunarodna publika upoznati se sa ovim slučajem. Nikola Kajkić poznat je i srpskoj publici, vezano za njegovu policijsku aktivnost i svega onoga što se s njime događa. Zbog njegovih policijskih aktivnosti i uspjeha u radu, s njime su se počele baviti i srbijanska tajna služba BIA i Ravnateljstvo MUP-a RH, odnosno ravnatelj.

O čemu se radi?

Nikola Kajkić je prije par godina, dobio zadatak da prikupi dokaze o počinjenju ratnog zločina, koji su načinjeni u Hrvatskoj za vrijeme rata, koje zločine su počinili četnici i pripadnici zloglasne JNA Titove armije. Policajac je profesionalno odradio zadaću, prikupio dokaze o zločinima i temeljem njih predložio nadležnom sudu progon trinaestorice počinitelja srbo-četničkog divljanja. Takva aktivnost policajca je u suprotnosti interesima bandi na čelu Hrvatske i Srbije. Štoviše, takva aktivnost i rezultati otkrivaju dosadašnje svjesno opstruiranje i jedne i druge administracije, vezano za otkrivanje ratnih zločina počinjenih prije tridesetak godina! Taj događaj pokazuje kako i jednu i drugu državu vode ljudi, koji ne žele dobro niti Srbima niti Hrvatima. Zbog opstrukcija i proživljenih velikih neugodnosti tijekom istraga o počinjenim ratnim zločinima, Nikola Kajkiću leđa su okrenule i Hrvatska i Srbska politička institucionalna medijska scena. Tako barem izvješćuju režimski mediji u Srbiji a prenose hrvatska režimska glasila.

No da li je baš tako?

Poučeni lošim iskustvima, kako i jedni i drugi režimski mediji obmanjuju javnost, podrobnije ćemo pogledati poruke koje Nikoli Kajkiću upućuju Srbo - Hrvatski režimci. Prisjetimo se lažotina o masakru kojega je počinio medijski masovni ubojica 13-godišnji Kecmanović u osnovnoj školi u BG?! Dr. Branimir Nestorović je javno zaključio kako to djelo nije počinio nikakav dječak već kako iza svega stoje "službe" što se po mnogo čemu vidi!

S druge strane, Nikoli Kajkiću je popularnost zbog profesionalno obavljenog posla iznimno narasla. Njegov rad potakao je sam vrh "politike" da intervenira te Kajkića izbacuju iz sastava MUP-a RH. Odlučio je stoga i politički se angažirati pa se kao nezavisan kandidat na izbornoj listi tzv. političke stranke MOST, kandidirao na ovim parlamentarnim izborima. U jednom potkastu raskrinkao je Ravnateljstvo MUP-a RH u zataškavanju ratnog zločina te zaštitu ratnih zločinaca. Nikola Kajkić nakon izbora, ako dobije povjerenje birača, obećaje uhapsiti sadašnjega Ravnatelja MUP-a RH Nikola Milinu!

Takvim nastupom Nikola Kajkiću je popularnost dosegla veličinu koju režimski izborni kandidati ne mogu više kontrolirati. Kajkić režimu postaje realna opasnost da ga izborima potuče na području Slavonije i Baranje. Štoviše, Nikola Kajkić kao nezavisan kandidat postaje nezgodan i režimskoj partiji Most na čijoj se izbornoj listi Kajkić nalazi. Očito postaje veći i popularniji od Mostove liste na kojoj se nalazi. Nije stoga nelogično kako hrvatskoj režimskoj bandi u pomoć priskače srpska režimska banda.

Naime, Nikola Kajkić nas upravo obavještava:

........

"Nećete me zaustaviti a ni uplašiti!

Nije normalno da država u kojoj živiš ne želi Nikoli Kajkiću dostaviti obavijest da je Srbija raspisala potragu za Nikolom Kajkić, i to potragu u kontekstu da je Nikola Kajkić špijunirao u Srbiji za interese Hrvatske! Gospodo, ako je pronalazak grobnica i istine špijunaža, OK, ali svakako ja sam za istinu o domovinskom ratu napravio više nego sve vlade RH...." i tako dalje...

.............

Nakon ovakvoga scenarija, postavlja se pitanje, da li je vjerodostojno uplitati - angažirati i srbske službe, kako bi se eliminirao "nezgodan" svjedok, glasnogovornik, sada i politički protivnik, promašaja tzv politika širenja međusobnih netrpeljivosti do granice mržnje, između Srbije i Hrvatske, koju politiku neprestano proizvode političke vrhuške ovih zemalja?!

Osobno smatram kako su i jedan i drugi režim zabrazdili u kriminalu pa svoju "vjerodostojnost" pokušavaju vratiti zlouporabama "službi". S druge pak strane, "službe", poglavito BIA, očito je ne želi više svoj kredibilitet staviti u jednu kaogumu pa da je svatko od "političara" nateže kako i kada njemu odgovara. Razlozi takvog odnosa između Zagreba i Beograda niti jedna "služba" ne može više sakritivati a da to Magazin Tabloid ili Hrvatski Ratnik ne primijete.

Koji motivi režimskih Srba i režinskih Hrvata su zajednički?

Primarni motiv bio je kompletnu kadrovsko mentalnu infrastrukturu iz SFRJ instalirati u novonastalim državama nakon raspada Jugoslavije. U tome nastojanju banda je postigla sto postotni učinak. Sljedeći zajednički motiv jedne i druge bagre, ostanak je na čelu vlasti i moći nakon svakih izbora. I u tom segmentu jedna i druga banda poručila je sto postotni učinak.

Treći veliki i zajednički interes mafija na čelu Hrvatske i Srbije, vođenje je ideološkog rata, potpirivanje mržnje Srba protiv Hrvata i obrnuto, kako bi između ta dva naroda vječito vladala međusobna netrpeljivost. Stoga, politika mržnje jednih protiv drugih, temeljno je sredstvo održavanja na poziciji vlasti. Neki analitičari tvrde kako je radi očuvanja i montiranja Jugo kadra na čela novonastalih država, ugovoren rat Velikosrba protiv svih republika i naroda sa područja bivše države, kako bi se tobože sačuvala Jugoslavija. Uspjelo se posijati netrpeljivost i mržnja između Srba, Hrvata, Muslimana...

Iz prakse, vidljivo je kako Hrvati iako su oružjem sačuvali svoju državu, Hrvati još nisu oformili svoju hrvatsku vlast u svojoj državi. Vlast je i dalje ostala u rukama Yugo komunista, koji su ideološki i rodbinski naslijedili svoje tutore iz vremena Tito - partijske diktature. Takve "vrijednosti" raskrinkava i Nikola Kajkić uoči ovih izbora.

Režiserima i scenaristima pobjednika ovih izbora dodatna je briga politička lista Ivana Pernara. Čovjeka "Cirkusanta". Poznatog po raskrinkavanju hrvatske režimske mafije, specijalizirane u trgovini malih Afrikanaca. Poruka Ivana Pernara i liste svakim danom sve je popularnija i glasi: "Na dan izbora, sve ću klaunove izbaciti iz Cirkusa!"

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane