Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Vučić je podanicima podario novu Vladu, po meri svojih gospodara

Na starim granama

Cilj opravdava sredstva i snašao se, napravio pare, stekao i slični izrazi su odlika neuspeha našeg društva. A padom svih duhovnih vrednosti i verovanju samo u materijalno a često i samo u bogatsvo vidljivo golim okom teže vidimo bedu koja se iza toga krije. Toga danas ima mnogo i sve svoje komplekse masovno lečimo kupovinom. A duhovnost se pretvorila u alternativa pa umesto sa duhovnikom pričamo sa new age prodavcima magle. Izreke koje kačimo na društvenoim mrežama se ne pridržavamo u Boga verujemo uglavnom deklarativno. Tako vidim Srbiju danas u poslednjoj nedelji Vaskršnjeg posta u nadi da grešim i da je ostao dovoljno veliki broj ljudi koji će poruke razumeti i sa promenama krenuti od sebe. Promene su bitne jer sam siguran da ovaj put na koji nas vodi elita je stranputica i slepa ulica na kraju koje udaramo u zid. Da smo blizu toga video sam na primeru kako je lako prošlo sastavjanje nove Vlade Srbije. Mesta gde treba da budu najbolji među nama zauzeo je ološ i govnari, lažovi, prevaranti, starlete i striptizete, tvrdi kolumnista Ljubomir Stefanović, urednik kanala i portala Slavija info

Ljubomir Stefanović

Jeste post al' ovo što je Aleksandar Vučić priredio svima nama nije ostavilo drugu mogućnost osim da se ovako izrazim. Za prvog čoveka nove Vlade izabrao je Miloša Vučevića drugara njegovog polubrata Andreja, naravno bez posebnih kvalifikacija za to mesto osim odanosti kartelu.

Vučević je u javnosti najpoznatiji po druženju sa Slobodanom Milutinovićem Snajperom uhapšenim u Španiji malo pre sastavljanja Vlade, tako da nije u mogućnosti da bude član iste. A to je šteta jer sam ubeđen da i čovek sa nadimkom Snajper može biti korisniji za Srbiju od ovih koje je Vučić odabrao.

Realno sa ovom Vladom smo probili svako dno sad zaista nema dalje. Potpredsednik je Aleksandar Julin bivši direktor BIA, navodno veliki Srbin a iza svog njegovog srbovanja i borbe za Srbiju i Srpski svet krilo se samo borba za samoga sebe i redovno snabdevanje.

Voli i da se pretstavlja kao rusofil, a sluša slepo čoveka i čak javno hvali onoga koji bi uhapsio predsednik RF Vladimira Putina i osudio u Hagu, Aleksandra Vučića. Da nema promena govori i to da SPS ostaje dobar deo i naredne vlasti.

Nekako sam ubeđen da na nas i sarmat padne da se sve uništi taj SPS neće ispasti iz svojih fotelja. Verovatno su osetili da je Vučić na izdisaju pa su zahvatili nikad više. Ivica Dačić glumac nemog filma sa Mišom Bananom došao je na mesto namenjeno Bratislavu Gašiću poznatijem kao Bata Santos ili kao ministar koji voli kad novinarke lako kleknu.

Pre sastavljanja ove Vlade vodio se proxy rat između Gašića i Vučića i pomalo je podsećalo dobro upućene na sukob Vučića sa Nebojšom Stefanovićem Edom. Ali za sad osim puštanja u javnost da je Oskar Aleksandar Vučić, da je Markos Marko Parezanović i još par imena, nije Gašić otišao dalje. Postoje sumnje i da je pad Snajpera povezan sa njime, al za sad su samo sumnje.

U samo nedelju dana jedan padne a drugi postane Predsednik Vlade jedne države. Za šefa diplomatije Vučić je odabrao Marka Đurića, nekadašnjeg člana Otpora, Soroševca, ambasadora, čoveka koji je govorio da vodimo pet nula u pregovorima sa takozvanim Kosovom a danas vidimo da smo postali takozvana Srbija kojoj se svet smeje zbog bruke u Ujedinjenim nacijama, zemlji koja prihvata tablice druge države koju naziva lažnom i zemlje čijeg Predsednika Aleksandra Vučića u zgradi Ujedinjenih nacija pretstavnica Malte naziva lažovom.

Čuvar trezora ostaje Siniša Mali čovek koji je na RTS najavio dolazak 150.000.000 i slovima stopedeset miliona turista iz Kine u Beograd, pa se ispravio i smanji na 15.000.000 i slovima na petnaest miliona. Reklo bi se da je jedan od najboljih đaka Aleksandra Vučića, jer ima smisao za lupetanje, ne manjka ni jednom ni drugome. U resoru zdravlja vraćen je sa klupe za rezerve Zlatibor Lončar čovek poznat po slikama sa pripadnicima zemunskog klana. Danica Grujičić ide na klupu a ulogu je svoju odigrala i kako je postala gospođa ministarka, tako je zaboravila na osiromašeni uranijum i štetnost istoga. I nije samo uranijum zaboravila već uopšte štetnost od NATO bombardovanja naše zemlje.

Pa nekako će teško ići ona i Zoran Dragišić podnosilac zahteva da se osiromašeni uranijum kod nas skladišti. Vučić naravno kao i po običaju odabrao je pogubnije rešenje za građane Srbije i polako ali sigurno napraviće od države najveću deponiju Evrope.

Ako u tome uspe problemi Kosova i Metohije kao i Republike Srpske biće prava sitnica u odnosu na skladištenje uranijuma. Da brine o porodici zadužio je u svojoj bolesnoj mašti Milicu Đurđević Stamenkovski. Oba aktera znaju zašto i koliko Vučić ima bolestan smisao za humor i javno ponižavanje saradnika.

Ovde čak ni ja koji nemam nimalo simpatija prema njenom liku i delu bi se zaustavio. Ali ću samo da podsetim na grafite Milica lažljivica na šta je ona odgovarala vi ste Vučiću poput Kneza Lazara.

Ovde smo došli i do nacionalnog razilaženja koje nigde zvanično nije objavljeno ali Milica i pokret Zavetnici su ostavili Boška Obradovića zvanično u opoziciji. Ovo je Vučiću dobar potez kojim je pokazao da svako može biti nagrađen samo da preleti kod njega.

Više puta sam ukazivao na to kako prepoznati potencijalne preletače i to po nastupima u kojim nikad njega ne kritikuju imenom i prezimenom ali me onda Dejan Bulatović demantovao kao i Saša Jerković koji su čak i to radili a onda preleteli. Ovo je pokazalo i da je najveća šansa nekome da se obogati i da dodđe do pozicije ne tako što će se učlaniti u vladajuću stranku, već tako što će glumiti opozicionara ali bez kritike vrhovnog bolesnika.

Ekologiju će ponovo voditi Irena Vujović ni kriva ni dužna i iako nema konkretnih rezultata a realno ni znanja pokazala se kao lojalna. Zanimljivo je i druga preletačica Tatjana Macura iz pokreta Dosta je bilo koja će takođe biti ministarka. Osim nje u Vladi je i Dubravka Đedović Handanović Negre (po broju prezimena rekao bi vredna žena) koja će nas ubeđivati da je dobro kopati litijum u narednom periodu.

Mislio sam da navedem sve ali neka nešto ostane i za neki drugi broj. Ima materijala dovoljno ali živaca ponestaje a broj ministara se samo povećava i umesto da ih ima 15 kao što imaju uspešne zemlje ovde ih ima duplo više i ne služe ničemu niti imaju potrebne kvalifikacije za to a i kad imaju obrazovanje ispostavi se da su doktorate plagirali. Neki deluju kao i svedočanstva kupili ali živimo u demokratiji i to što većina želi mora se poštovati ma koliko ta većina bila kupljena izmanipulisana ucenjena. Ovaj sistem vladavine će se izučavati sigurno a potomci ako ih bude bilo sigurno će se stideti.

Za manje od mesec dana zakazani su takozvani izbori za grad Beograd mada bi ove izbore trebalo nazvati glasanje jer pravih izbora nema a ni okolnosti za povratak demokratije. Strani faktor je shvatio da je lakše određenu teritoriju kontrolisati preko autokrata nego u sistemu gde se poštuju zakoni i dokle god bude mogao on će tako vladati.

Izdaće sve što bude mogao a narodu će to kao pobede prikazivati. Veći deo opozicije odbio je da učestvuje na takvim izborima jer nisu ispunjeni uslovi dok je manji deo odlučio da ipak izađe na sledeće izbore. Ovo kad kažem veći i manji govorim na osnovu ranije podrške tim opcijama a ne na osnovu broja pokreta ili stranaka gde je situacija obrnuta.

Lenjinova misao da ako želite da pobedite opoziciju morate napraviti svoju ovde je dovedena do savršenstva pa je danas i nama koji mislimo da smo upućeni teško da nađemo opoziciju koja nema ama baš nikakvih dodirnih tačaka sa režimom. Vođen time teško je reći i dal je pametno bojkotovati naredno glasanje i time rušiti legitimitet ili izaći i pokušati bar na nekim mestima uzdrmati režim.

Znam samo da je podela opozicije na onu koja izlazi i onu koja bojkotuje najgora opcija za njh a najbolja za Aleksandra Vučića. Najbolja jer će odužiti agoniju do ponavljanja izbora u Beogradu kojih će ubeđen sam ipak biti. Ali sam i zabrinut da će bojkot opozicija kriviti ove koji izlaze za davanje legitimiteta i saradnju sa Vučićem dok će konstruktivna opozicija koja izlazi kriviti ove koji bojkotuju da su im oni nedostajali za pobedu.

I umesto da se razdor smanji u interesu svih on će se povećavati i nakon ovog glasanja. Svetlo na kraju tunela vidim isključivo u pada režima i to na način sličan onome koji se desio u Crnoj Gori gde se narod na ulicama kroz litije a pre toga kroz proteste u aferi koverta izborio za demokratiju a onda i srušio režim Mila Đukanovića gospodara Crne Gore skoro tri decenije. Danas od tih svemoćnih velikom broju su lisice na rukama a poznajući prilike Milo je bio daleko moćniji i dugotrajniji od Vučića a sada strahuje za svoju sudbinu.

Dodatni strah mu je izručivanje biznismena Duška Kneževića Crnoj Gori. Čoveka koji je bio dugi niz godina njegov bankar, jako dobar poznavalac prilika u svetu biznisa i EU i NATO integracija. Sve ovo što sada pišem najavio sam u intervujima koje sam ekskluzivno vodio sa njime 2019 i 2020 godine na kanalu Slavija info. Nisam tu bio vidovit već samo svestan metoda kojima se Zapad služi kad neki političar istrči svoju trku. Što bi naš prost narod rekao, on se po svima posere a sa njime će obrisati dupe. Svetlo vidim u tome što je situacija kod nas dosta slična sa onom u Crnoj Gori pred početak litija. Režim je ogoljen a podrška mu je u stalnom padu, mogućnosti da se još nešto izda sve manje a nezadovoljstvo naroda sve veće.

Nacionalno poniženje dostiglo je svoj vrhunac i ma koliko se trudili kupovali, blatili, rasturali opoziciju ulica će iznjedriti novu koja će biti čvršća od postojeće. I toje prirodan proces pa neće doveka mladi i pametni gledati kompletne kretene koji upravljaju njihovim životima.

Vučiću postaje problem što i njegov matična stranka sve više shvata da je on jak zahvaljujući njihovom radu a ne zbog svoje popularnosti. Sve više i njegovih članova kapira da uz toliko promocije u medijima i toliko aktivnosti na terenu on može biti zamenjen bilo kime. Nekim ko ih neće bar javno ponižavati i vre

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane