Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Rasplet

Igrale se delije, nasred zemlje Srbije

A onda su delije, strpali u ćelije

Prvog maja, dok su širom sveta na ulicama gradova protestovali sindikati, tražeći više prava i para za zaposlene, srpski diktator je sa svojim satrapima ''otvorio početak radova'' na izgradnji ''nacionalnog stadiona'' u Surčinu, preko kojeg namerava da opere nekoliko stotina miliona evra. Za tri godine, planirao je, drpiće nekoliko milijardi, trlja on ruke. Lep ulov. Ali, mnogi su se umorili od bahanalija ovog ološa i njegovog kartela. Počeo je lov na ''ptice grabljivice'' sa Balkana. Igra delija nasred Srbije, stiže do ćelija

Đuro Kapidžija

Šizofreni diktator, videlo se da su mu mokre pantalone, praćen je svitom, nije prisustvovao sednici Narodne skupštine Srbije, koja je počela zasedanje da potvrdi njegov poslednji izbor Vlade. Umesto njega, pojavio se Kristofer Hil, čija pojava dovodi do očaja i besa gladne građane Srbije, valjda da podrži svoje izabranike.

Ovaj maj će biti vruć i za mafijaše na Balkanu.

Srbija će doživeti nova poniženja, nove lekcije. Srećom, pojavio se Vasilij Nebeznija, koji ispred Ruske Federacije otvoreno, pozivajući se na činjenice (kako istorijske, tako i na današnjeg datuma) stoji iza Srbije.

Najtužnija porodica u tom svetu, kojem pripada i Vučićev kartel, je porodica bivšeg crnogorskog predsednika Mila Đukanovića. On je bio nečiji Veliki igrač. Pune tri decenije. Prekinuo je sve odnose sa Rusijom, sa Kinezima je prošao kao bos po trnju. Uveo je Crnu Goru u NATO, uveo sankcije Rusiji, sa Srbijom je zakrvio, osim što je njegov kartel poslovao sa Vučićem, na njihov način, uz prebijanje dugova. Otvorio je Crnu Goru za mafijaše svih boja, za stecište svih ljudi dugih prstiju i begunce od pravde, koji imaju kofere novca.

Za prvomajske i uskršnje praznike u Crnoj Gori su radile kladionice. Ko će prvi od porodice Đukanović biti priveden specijalnom tužiocu Vladimiru Novoviću i pridružiti se njegovim tužiocima i policijskim glavešinama koji se ''odmaraju'' u Spužu.

Prvi se oglasio Nebojša Medojević, tek da uputi kladioničare, da je od jedne strane službe dobio dojavu da će prvo pasti neko iz okruženja ex predsednika Đukanovića.

Neki se klade da će prvo u Spuž odvesti naslednika Blaža Đukanovića. Otac ga je nesvesno prvi tipovao, a očinski branio, da su svi poslovi njegovog sina bili legalni. Lako je udariti u srce bivšeg predsednika, koji zna da mu sin i nije bio sposoban za biznis, da ima vidljivih zdravstvenih problema. Ali, ni njegov otac nije imao milosti prema onima koje je slao u Spuž, ili pod ''crnogorsku zemlju'', kako bi rekle njegove DPS-ovce. I isturio je sina da stoji iza njegovih poslova.

I supruga Lidija je razbesnela sugrađane. Skupim satovima, kontima, poslovima... Valjda će ona ostati na slobodi, da ostalim Đukanovićima dolazi u posete, donosi ručak, preobuku.

Aco Đukanović je Milov brat. Ima ozbiljnih zdravstvenih problema. Mnogo sveštenika Srpske pravoslavne crkve zažaliće ako Acu odvedu. On je uzimao i šakom i kapom, ali je, za razliku od svoga brata, davao Mitropoliji velike svote novca i održao Srpsku pravoslavnu crkvu od onih koje je njegov brat huškao protiv mitropolita Amfilohija. Upućeni tvrde da će mitropolit Joanikije sigurno posetiti Acu u zatvoru i da će moliti i pred Božjim i ovozemaljskim sudom da mu olakša muke.

Ana Kolarević, rođena sestra Milova, bivši sudija Vrhovnog suda, danas advokat, u Beogradu ima 26 stanova! Ona je u velikim poslovima sa Jorgovankom Cicom Tabaković. Ana je prenela njenih pola miliona evra, da njena kćerka kupi stan u centru Rima, jer je zet, teški narkoman, bio sekretar u srpskoj ambasadi.

Edin, sin Anin, (ot)kupio je ove godine stan u Beogradu na vodi, plativši dva miliona evra. Upućeni tvrde da je otkupio sebi slobodu, jer je u toku akcija plaćanja ''poreza za zaštitu'', kupovinom stanova u Beogradu na vodi. Pevači, biznismeni, narkodileri prinuđeni su da ''kupuju'' stanove u ovoj Vučićevoj praonici novca.

Iako Srbija tone u živo blato, srpski šizofreni diktator nastavlja da posluje. Da pljačka. Planira da digne milijarde evra na projektu EXPO 2027. Najmanje trećina Beograda nema kanalizaciju. Živi na septičkim jamama. Beograd je jedini glavni evropski grad koji nema fabriku za preradu otpadnih voda. Još su aktuelni stihovi Miljenka Žuborskog - Oj Dunave, reko plovna, tvoji vali nose govna!

Srbija, nažalost, još nema specijalnog tužioca za organizovani kriminal, poput crnogorskog tužioca Vladimira Novovića. Nema sudije koji bi htele da dosledno primenjuju zakonitost. Predsednici sudova su ogrezli u kriminalu, poput tužioca Katnića, predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice. Srbija nema 27 meseci direktora policije, jer njom rukovodi Aleksandar Vučić, izdajući direktive ko da se hapsi, ko da se prisluškuje, maltretira, reketira, ili prikrati za glavu.

Nezamislivo je da u Evropi postoje ''delioci pravde'' poput Zagorke Dolovac, Jasmine Vasović, Dragana Miloševića.

Iz Beograda iz ambasada se šalju depeše u kojima se opisuje nasilje Vučićevog kartela. Opisuju se sudovi kao stecište najgoreg ološa, koji sude po svom nahođenju, a ne po zakonu. Da se oslobađaju mafijaši, pljačkaši, kumovi...

''Držim Hila i Harčenka u malom džepu''- hrabri se Vučić, mada i sam veruje da je i njemu dogorela do kraja.

Zaista, ambasadori Kristofer Hil i Ukrajinac Aleksandar Bocan Harčeno, ambasador Rusije, naneli su žestoke udare građanima Srbije. I Hil i Harčenko uzimaju novac od Vučića. Obojica su na kraju profesionalnog i životnog puta. Važne su im samo pare koje Vučić daje.

Novac, koji ova gospoda prima, preko Vučićevog kartela iz Švajcarske, Francuske i drugih destinacija, krvav je novac.

Srpski diktator godinama posluje preko albanske mafije i njenih narko kartela, perući novac, koji mafija investira preko srpskih kompanija.

Aleksandar V. je bolesnik koji je i porodici naneo zlo. Uvukao je u javni život sina Danila, da se predstavi kako je on porodičan čovek, da se, osim njemu, preti i njegovoj deci.

Milica se školuje u Nemačkoj, ozbiljno je okuburila sa zdravljem. Otac misli da joj posvećuje pažnju jer plaća skupe školarine, telohranitelje, daje džeparac...

Ksenija, njegova bivša supruga, bila je posvećena deci. Aleksandar je uveo Danila u loše društvo, namerno ga puštajući ''u javni život'', da ga mediji, po njegovom nalogu, stavljaju na loš glas, a on ga, tobože, brani...

Ko će biti među prvima, koji će osetiti ''ruku pravde''.

Upućeni tvrde da će preko Crne Gore i tamošnjeg tužilaštva biti raspisana poternica za Stankom Subotićem Canetom, koji je uvukao u šverc cigareta Mila Đukanovića, a u šverc droge Aleksandra Vučića. Doveo je u poslovnu vezu Hašima Tačija i Vučića, a Tači je završio u zatvoru. Crnogorskom državnom tužilaštvu dostavljeni su transkripti razgovora o ugovaranju ''poslovanja'' Subotića sa srpskim biznismenima Nikolom Petrovićem i Aleksandru bliskim ljudima. Europol je pratio transporte narkotika, kretanje novca, obezbedio je svedočenje ''vojnika'' ovih ''biznismena''. Ime Stanka Subotića vezuje se za najteža krivična dela i poslove balkanske mafije.

Potom, za očekivati je da se ''ruka pravde'' primakne Vučićevom vratu, da u inostranstvu raspišu poternice za njegovim bliskim ljudima i partnerima i da ih uhapse.

Iako se ponaša kao Bog Sunca, Vučić je plačljivko. Kada se bude javljao onima kojima je debelo plaćao, saopštavajući im da je uhapšen ... odgovoriće mu - Pa što im ne angažujete dobrog advokata. Za zločine koje je počinio Aleksandar Vučić, ne pomažu ni dobri advokati. Njegov kartel je bio toliko osion i siguran u svoje snagu, da će ih udavaiti smrad koji su ostavljali iza sebe.

Prva na udaru istražitelja je vrhovni državni tužilac Zagorka Dolovac. Njoj su pronašli račune, koje neće moći pravdati. Njenim padom otvara se put hapšenja ostalih saučesnika iz pravosudne hobotnice.

Dve decenije su se igrale delije, nasred zemlje Srbije. Dolazi vreme da delije stave u ćelije.

A1

Plava torba

U Podgoricu je doputovao Duško Knežević, vlasnik Atlas banke. Došao je, rekao je, sa plavom torbom. Oni koji su shvatili poruku, znaju da je doneo dokumenta kome je sve plaćao ''zaštitu''. Kako u Podgorici, tako i u Beogradu. Iskaz pred sudijama vanraspravnog veća Višeg suda u Podgorici davao je nekoliko sati.

Svedočenje Duška Kneževića biće dokumentovano i napuniće Spuž. Tužioci će, sigurno je, tražiti od srpskih vlasti da im isporuče one koje Knežević bude naveo kao izvršioce krivičnih dela!

A2

Na povodcu

Vučić drži na ''povodcu'' Milorada Dodika, i igra se sa njim, kao sa ludom Marom. Mile ima veliki biznis u Srbiji, i Vučić mu preti krivičnim postupkom. On voli da prlja ljude.

"Jesi li preneo moju poruku Putinu, da se ne zajebava samnom'' - pitao je Vučić Dodika, pre mesec dana.

Mile je klimnuo glavom, dodavši da mu Vladimir ništa nije odgovorio.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane