Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Hrvatski građani su primitivno pokradeni na proteklim izborima!

EUrounijski izborni falsifikat

Ujeo vuk magare, kako bi narod rekao ili tko je jamio jamio po hrvatskom generalu veteranu Ljubo Ćesić Rojsu! Tako to funkcionira i prilikom pljački proračuna, kriminalnim javnim kupovinama i prodajama, čerupanju novaca iz EU fondova, protuzakonitim lihvarenjem državljana ove zemlje. Tako na čelu države egzistira presuđena i potvrđena zločinačka organizacija s jatacima. kriminalna organizacija koja je upriličila i ove izbore, putem DIP-a poručuje svima, kako je sve bilo regularno i pošteno! I ovaj će posao APIS i DIP rutinski odraditi te u Brisel odvesti već unaprijed odabrane sretnike. Ako i bude kakvih primjedbi, bez materjalnih dokaza, neka si svatko bilo kakvu primjedbu o bilo kakvoj neregularnosti vezanu za izbore, odmah objesi mačku o rep! No, lopovi su se ovoga puta preračunali. Toliko su postali bahati, sigurni u sebe pa su sami upali u EU izbornu klopku, koju su namijenili biračima. Postoje materijalni dokazi, kako se i na ovim izborima priprema mega pljačka i prevara.

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Gđa. Karolina Vidović, predsjednik stranke OiP, uoči izbora je dobila dojavu, kako APIS namjerava pokrasti hrvatske parlamentarne izbore za korist vladajuće garniture na političkoj sceni Republike Hrvatske! Detalje optužbi i raskrinkavanje APIS-a, pogledajte u priloženom videu u kojemu je javnost obavještena o namjeri počinjenja ovog teškog kaznenog djela od strane APIS-a.

DIP ignorira prijavu OiP-a o APISovoj namjeri pokrasti izbore. Izbori su se održali, APIS je izbore pokrao u korist dosadašnje vladajuće garniture. Tako APIS na kriminalan način potvrđuje pobjedu tzv političke stranke HDZ. Iako svi znamo, HDZ je od hrvatskih sudova optužen, osuđen i potvrđen kao zločinačka organizacija!

To Hrvatska!

Nakon pravomoćne presude i potvrde hrvatskih sudova, HDZ i dalje ostaje na vlasti, umjesto da bude brisan iz registra postojanja! Zašto to nije učinjeno? Zašto i nakon presude HDZ-u, Hrvatskom vlada organizirani HDZ kriminal? To je zato jer sve su institucije u Republici Hrvatskoj, zahvaljujući djelovanju zločinačke organizacije, postale servis organiziranoga kriminala na čelu države Hrvatske. Tako i APIS, tako i DIP, tako i Ustavni sud, tako i DORH...itd.

Vratimo se na izbore.

Na APIS-ovu krađu izbora epskih razmjera u korist državne mafije! Pisali smo na ovom mjestu o sumnji, kako se odavno prije izbora, planirala krađa izbora. Na takav mogući scenario izbora, još u ožujku upozoravao je prorežimski portal TELEGRAM HR! Zašto se TELEGRAM HR, nakon ostvarenja njegovih sumnji, što spremaju HDZ i APIS ušutio, vezano za krađu izbora?! Zato jer je TELEGRAM HR prorežimski list te mu je životni interes o(p)stanak, ovako nasađenog režima na čelu RH. Također, ovisi mu sudbina o tom režimu!

APIS-ovoj namjeri krađe izbora, obavještava nas pokradena politička stranka OiP, uoči održavanja izbora. Od DIP-a traži ponovo brojenje glasova, poništavanje izbora te raspisivanje novih izbora. Vezano za zahtjeve OiP-a, pogledajte dokumentaciju te video sa konferencije za javnost Karoline Vidović Krišto.

ZAHTJEV DRŽAVNOM IZBORNOM POVJERENSTVU ZA PONOVNO BROJANJE GLASOVA

Jučer smo zatražili, kao što to zakon predviđa, ponovno prebrojavanje glasova. Dobivamo bezbroj dokaza iz svih dijelova Hrvatske, o krađi glasova.

Na primjer u Istri, obitelj glasuje za OIP i preferencijalno zaokruži jednog kandidata OIP-a, ali na rezultatima tih preferencijskih glasova nema! Isti je slučaj u Vinkovcima, Gorskom kotaru i drugim mjestima.

Kada se uzme da je APIS bez ikakvog nadzora brojao glasove, da moja prijava, u utorak dan prije izbora, da se žurno provjeri način rada APIS-a zbog dojave da će se primjenjivati algoritam kojim će se krasti glasovi OIP-u, uopće od DIP-a nije odgovorena, onda je jasno da je krađa glasova bila sustavno organizirana.

Činjenica da moju prijavu od utorka nije prenio ni jedan mediji, te da jučerašnju obavijest da smo podnijeli prigovor DIP-u također nitko nije prenio, svjedoči o stanju demokracije u Hrvatskoj.

A činjenicom da je glasačke listiće tiskala tvrtka koju nadzire nećak Vladimira Šeksa Bojan Divjak, preko svoga pouzdanika Olega Uskokovića (koji je inače partner ministra Damira Habijana), krug se zatvara i sve je svakome jasno.

Hrvatski građani su primitivno pokradeni na proteklim izborima!

Vladajuće strukture su prešle sve granice zdravog razuma. Povijest je pokazala kako završavaju osobe koje na ovakav način zlorabljuju i zlostavljaju svoj narod, jer Plenković, Milanović i njihovi podanici koji glume oporbu, misle da im je sve dopušteno. Od krađe poreznih sredstava do krađe glasova. Hrvati su strpljivi, ali sve ima svoje granice!

DIP odbacuje sve zahtijeve i optužbe OiP-a. Zašto? Zato jer nijedno kazneno djelo nije počinjeno ako nema materijalnih dokaza o počinjenju kaznenoga djela! Državna mafija je izvrsno odradila svoj posao. Ponašala se ignorantski prema zahtjevima oštećene strane. Nikakve istrage nije ni bilo! Sve se svodi na povjerenje prema instucijama. Na MAJKEMI, kako bi narod rekao u žargonu. Zato nitko nadležan nije proveo istragu. Stoga, za DIP i sve zainteresirane strane, izbori su legalni!

Da cinizam bude veći, sve je bilo po zakonu. Poglavito za one izborne liste, čiji su kandidati APIS-ovom krađom izbora, postali saborski zastupnici. Ujeo vuk magare, kako bi narod rekao ili tko je jamio jamio po hrvatskom generalu veteranu Ljubo Ćesić Rojsu! Tako to funkcionira i prilikom pljački proračuna, kriminalnim javnim kupovinama i prodajama, čerupanju novaca iz EU fondova, protuzakonitim lihvarenjem državljana ove zemlje. Tako na čelu države egzistira presuđena i potvrđena zločinačka organizacija s jatacima.

Kriminalna organizacija koja je upriličila i ove izbore, putem DIP-a poručuje svima, kako je sve bilo regularno i pošteno! Da je gđa. Karolina Vidović Krišto nadležnima pružila makar "atom", bar "česticu" materijalnih dokaza, kako je APIS glasove glasača slao na unaprijed određene liste kandidata, određenim kandidatima, tada bi DIP koji, očito je dio ove pomno pripremane složene i udružene kriminalne radnje, doslovce morao reagirati i barem istražiti ne/opravdanost optužbi OiP-a, kako je APIS pokrao i ove izbore!

Idemo dalje jer pred nama su izbori za EU parlament.

I ovaj će posao APIS i DIP rutinski odraditi te u Brisel odvesti već unaprijed odabrane sretnike. Ako i bude kakvih primjedbi, bez materjalnih dokaza, neka si svatko bilo kakvu primjedbu o bilo kakvoj neregularnosti vezanu za izbore, odmah objesi mačku o rep! No, lopovi su se ovoga puta preračunali. Toliko su postali bahati, sigurni u sebe pa su sami upali u EU izbornu klopku, koju su namijenili biračima. Postoje materijalni dokazi, kako se i na ovim izborima priprema mega pljačka i prevara, kako birača, tako i onih koji se nadaju na poštenim izborima postati europarlamentarci.

Olakotna je okolnost u odnosu na OiP-ovo dokazivanje krađe izbora što korumpirani DIP, APIS, ili Ustavni sud neće morati vršiti nikakve istražne radnje. Temeljem toga javnost lagati, kako je prijava zbog počinjenja kaznenoga djela krađe izbora neutemeljena. To je za bandu i kradljivce izbora za EU parlament loša vijest.

Ostavimo lopove koji su zatečeni na djelu, neka se još malo kuhaju ko žabe u loncu. Dokaze kriminala objaviti ćemo u fazi zahuktavanja naših EU parlamentarnih "dobrotvora" u nastojanju da će HRVATSKOM NARODU poteći med i mlijeko kad ih izborima, makar i pokradenim, pošaljemo u Brisel.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane