Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Može li se zaustaviti ubilačka mašinerija Vučićevog kartela

Ubistva s dozvolom

Da li je ovo poslednja Vlada Srbije, kojom se šizofreni diktator Aleksandar Vučić služi kao toalet papirom i koja pokriva sva njegova zlodela. Povratak Bratislava Gašića na mesto ministra odbrane, a Zlatibora Lončara na mesto ministra zdravlja, ima za cilj da zatre tragove mnogih ubistava izvršenih po Vučićevom nalogu, da sakrije nasilje nad građanima, da Siniša Mali pokuša da obriše tragove opljačkanim parama iz fondova Evropske unije, kreditnih linija, pljačkanje zlatnih rezervi, rasprodaju javne imovine, a da sve ono što Vučić i njegov kartel osmisle i pokrade, aminuje ministar unutrašnjih poslova nesrećni Ivica Dačić. Ministarka pravde Maja Popović je u trećem mandatu, sa zadatkom da nastavi sa ''izvozom'' srpske dece, za uništavanje svakog otpora zlu u srpskom pravosuđu, a pod dirigentskom palicom predsednika Vlade Miloša Vučevića, ogrezlom u najcrnjem kriminalu...

Milovan Brkić

Nova Vlada Srbije je poslednja koju je predložio Aleksandar Vučić. Nesrećna Ane Brnabić se još nije navikla da je ona samo spiker Narodne skupštine Srbije, pa i dalje, na sva usta, sikće na opoziciju i građane koji su još ostali u Srbiji. Ona najavljuje nove investicije, nova ulaganja, brz ulazak u Evropsku uniju... Laže ko pas, stara je izreka, koja ima novu verziju - ''Laže ko Vučić i k'o Ana Brnabić.''

Danas se iz Srbije dnevno iseli 140 njenih građana. Zauvek. Oni će uteći i spasiti se od krvavih ruku Vučićevih dželata i ubica i njegovog kartela.

Svakodnevno izlaze na videlo dokazi koje iznose kvalifikovani ljudi, sudski obducenti, advokati, sudije, tužioci, da je Vučić protivzakonito i na bestijalan način amnestirao Zorana Babića, tadašnjeg direktora Koridora Srbije, koji mu je platio tri miliona evra, od odgovornosti za težak saobraćajni udes, na naplatnoj rampi, u kojem je usmrtio jednu ženu, majku četvoro dece. Vučić je naredio da se skrati snimak sa sigurnosne kamere, osuđen je drugi čovek, a Babić je otišao da krcka milione opljačkanih para.

Za ovih 12 godina surove diktature, podržan od mafije iz Sjedinjenih Država, koju je plaćao ogromnim iznosima, opljačkanim iz budžeta i fondova, prikratio je za glavu svoje bivše saradnik, političke protivnike, sve one koji su mu smetali ili su bili na tragu njegovih zlodela.

Setimo se Vladimira Cvijana, pa ....utopljenih u Obrenovcu...

Važnu ulogu u sprovođenju njegovih ubistvenih planova imao je ministar zdravlja Zlatibor Lončar, zvani Doktor Smrti. On je ostao u sedlu, kao ubica, jer je Vučiću i njegovima iz kartela ušivao čmar, nakon seksualnih orgija, jer je bio dežurni lekar u Urgentnom centru u Beogradu.

Lončar je odgovoran za smrt Dragoslava Kosmajca, generala Zorana Stankovića, zbog veštačenja kojim je isključio svaku mogućnost da je Zoran Marjanović ubio svoju suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović. On je organizovao ubistvo u Urgentnom centru advokata Vladimra Zreleca. Tačan broj mora utvrditi istraga, a svedoka Lončarevih zlodela je mnogo. Jedan od njih je i ministar odbrane Bratsilav Gašić, koji je javno optužio Lončara da mu je namestio aferu ''helikopter,'' u kojoj je stradalo sedmoro ljudi, jer je Lončar poželeo da po najvećem nevremenu iz Novog Pazara prebaci na VMA tek rođenu bebu, koju je Lončar želeo da uzme u naručje, imitirajući Vučića, koji se, istim helikopterom, spustio u neko zavejano selo, da iz automobila uzme u naručje dete i preveze ga za Beograd.

Oni koji poznaju ministra Lončara tvrde da je on dobar lekar, ali da je rođeni zločinac, koji bi za novac mogao bataljon ljudi da iskasapi.

Istraga će morati da izvede pred sud mnogo Vučićevih ljudi. U zatvorima, policijskim stanicama i Specijalnoj zatvorskoj bolnici umiru ljudi, čija smrt nikog ne zanima.

Na čelo Uprave za izvršenje krivičnih sankcija postavljen je Dejan Carević, bivši pripadnik Crvenih beretki, koji se pominje u većem broju slučaja kriminala.

Zatvori su prave dušegubke. Narod smo koji lako zaboravljamo. A 4. februara u zatvoru u Padinskoj Skeli, stražar je ubio starca iz Mladenovca, koji je izdržavao kaznu od 30 dana, zbog prekršaja, jer nije imao novca da plati. Ubistvo je zataškano, a Više javno tužilaštvo je pokrenulo krivični postupak tek krajem marta, kada je javnost o tome obaveštena, sasvim slučajno. Suspendovano je deset stražara, otpušten upravnik, a tužilaštvo je uhapsilo dvojicu osuđenika, optuživši ih za ubistvo starca. I sve se zaboravilo! I na ubijenog, i na stražare i na upravnika.

Magazin Tabloid je objavio desetine tekstova opisujući, pojedinačno, smrt i ubistva u zatvorima. Preporučujemo da pročitate tekst iz Magazina Tabloid na ovom linku (https://magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=568&cl=17).

Svaki subaša iz Vučićevog kartela može, uz pomoć suda, da se surovo obračuna sa sa onima koji im se ne dopadnu, ili im smetaju.

Opisujemo jedan surov slučaj, u kojem je žrtva čovek iz Jagodine. Reč je o Borisu Dimitrijeviću, koji je pre deset godina, zahtev Dragana Markovića Palme strpan u ludnicu, uz pomoć svog partijskog druga Ivice Dačića, tadašnjeg ministra unutrašnjih poslova. Zbog navodnog ''lažnog predstavljanja'' Boris je smešten na trajno lečenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu. Pušten je nakon nekoliko meseci, jer su lekari shvatili i potpisali da drže čoveka koji nije bolestan niti opasna po okolinu.

Boris je nakon izlaska iz bolnice otišao kod majke u Švedsku. Nije se javljao mesečno psihijatru, pa ga je advokatica Ružica Nikolić spremila za odstrel.

Dragan Marković Palma je pedofil, a Vučićevom kartelu je podvodio i mladiće, Možda je i Boris bio podvođen. On to ne kaže.

Pre dve nedelje on se telefonom javio glavnom uredniku Magazina Tabloid Milovanu Brkiću. Obavestio ga je da njega i njegove sapatnike pojedoše vaške.

Od tog trenutka zabranjena mu je komunikacija sa spoljnim svetom. Upravnik bolnice je zloglasni Dragoljub Paunović, pulmolog, ovejani kriminalac i lopov.

Redakcija je zatražila objašnjenje od Osnovnog suda u Jagodini. Objavljujemo u celosti odgovor. Iz njega se vidi da je Boris organizovano spremljen za umor. Njegova advokatica Ružica Nikolić otkazuje mu punomoćje. Plaši njegovu majku da će biti u problemu, ako ne ode iz zemlje. Koliko je njen udeo u Borisovoj nesreći, mora da utvrdi istraga.

Da bi potpuno izolovali Borisa i pripremili za ubistvo, predsednik Osnovnog suda u Jagodini sudija Žarko Milanović, određuje Borisu Dimitrijeviću (Apis, pukovnik Dimitrijević) advokata Milku Canić.

Glavni urednik Magazina Tabloid razgovarao je sa gospođom Canić i ona se ne seća da je zastupala Borisa! Reč je o staroj, veoma staroj gospođi. Boris više ne može da angažuje drugog advokata, jer je u Specijalnoj bolnici! Majka je u Švedskoj.

Da li je Boris već raskomadan?

Magazin Tabloid je upoznao mnoge institucije sa Borisovim slučajem. Nadamo se da će preživeti, ako za njegove organe nije zainteresovan dr Lončar, a za smrt Dragan Marković Palma. Njegova bivša advokatica Ružica Nikolić, očigledno opasna provokatorka, pesimista je u pogledu njegovog daljeg života. Dodaje da on, svakako, nije opasan po okolinu, da bi skončao život u zatvoru.

Ubistva u Srbiji, sa dozvlom Vučićeve mafije, svakodnevna su. Surova. Oni koje na zub uzme Vučićeva mafija, nemaju čemu dobrom da se nadaju.

Republika Srbija

OSNOVNI SUD U JAGODINI

Su-N-17a-12/24 Dana 21.05.2024. godine Jagodina

MAGAZIN TABLOID - Glavni i odgovorni urednik Milovan Brkić

U skladu sa čl. 16 stav 1 Zakona o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja, dostavljamo Vam tražene informacije:

Rešenjem veća iz čl. 21 st. 4 ZKP Osnovnog suda u Jagodini Kv.br. 185/23 od 10.07.2023. godine, prema B. D. iz Jagodine je zamenjena mera bezbednosti obaveznog psihijatrijskog lečenja na slobodi, koja je izrečena okrivljenom rešenjem Osnovnog suda u Jagodini K.br. 62/14 od 17.04.2014. godine zbog protivpravnog dela predviđenog u zakonu kao krivično delo lažno predstavljanje iz čl. 329 st. 1 KZ, pa je okrivljenom određena mera bezbednosti obaveznog psihijatrijskog lečenja i čuvanja u zdravstvenoj ustanovi, koja će trajati dok postoji potreba lečenja, a koja se ima sprovesti u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu. Navedena mera bezbednosti obaveznog psihijatrijskog lečenja i čuvanja u zdravstvenoj ustanovi je određena iz razloga što se okrivljeni nije redovno javljao na lečenje po rešenju kojim mu je izrečena mera bezbednosti psihijatrijskog lečenja na slobodi.

Protiv navedenog rešenja uložena je žalba od strane branioca po službenoj dužnosti, adv. Milke Canić iz Jagodine, dana 20.07.2023. godine.

Rešenjem Višeg suda u Jagodini Kž2-113/23 od 08.08.2024. godine, odbijena je kao neosnovana žalba branioca po službenoj dužnosti okrivljenog, adv. Milke Canić iz Jagodine, izjavljena protiv rešenja Osnovnog suda u Jagodini Kv.br. 185/23 od 10.07.2023. godine.

U toku postupka zamene mere bezbednosti, okrivljeni je imao izabranog branioca, adv. Ružicu Nikolić iz Jagodine, koja je dana 05.07.2023. godine dostavila sudu podnesak sa obaveštenjem da otkazuje punomoćje okrivljenom.

Zbog otkazivanja punomoćja od strane izabranog branioca, okrivljenom je rešenjem ovog suda Su-V111-49-15/23 od 05.07.2023. godine, postavljen branilac po službenoj dužnosti, i to adv. Milka Canić iz Jagodine.

Okrivljenom je rešenje suda Kv.br. 185/23 od 10.07.2023. godine, uredno uručeno preko oglasne table suda, u skladu sa članom 246 ZKP.

Rešenje Višeg suda u Jagodini Kž2-113/23 od 08.08.2024. godine, okrivljenom je uredno uručeno preko Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu.

Predsednik suda

Žarko Milanović

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane