Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Beleške čoveka koji prati i vidi našu propast

Bombe su zamenili poslušnicima

Prof. energetike Jovan Mandić dipl. inž, legendarni ''električar'' koji je rušio Miloševićev režim, shvatio je brzo da su centri moći, umesto bombama, odlučili da nas sruše i razruše uz pomoć naših Juda, besprizornih ljudi. Jedan od njih je i šizofreni tiranin Vučić. Šta se sprema EPS-u? On njegov kraj vidi.

Prof. energetike Jovan Mandić dipl. inž

Elektroprivreda Srbije: Na dan 27.05- TE 1793, HE 483=2.276 od mogućih 7.856 + GAS sa 100 + Vetar 389 =2.765 i svakog dana od 10 -17č neko nas "spasava"sa uvozom od oko 500 =ukupno 3.265MW.

Ukupna snaga u sistemu sa vetrom i uvozom je 300 a u vreme BOMBI je bila 7.178MW i zato preko ovih cifara mogu potpisati da su CIA i SOROŠ obećali pobedu da nastavi razaranje države. Možda će mu uzeti neki grad da ga kazne što je vređao svoje a oni mu aplaudirali i tako svetu otkrili školski primer kolektivne šizofrenije naroda i njega kao ŠIZOFRENIKA.

Nakon krađe na prethodnim izborima HIL mu je zamerio zašto je to činio tako očigledno, ali ga je utešio da će ga ostaviti na čelu, mora pojačati "predizborni inžinjering" i svedoci smo da je obećanje ispunio.

Na prethodnu sednicu u Njujorku je krenuo sa porukom narodu da ide da ubedi 96 zemalja da ne glasaju i uspeo je jer mu je maestralni i poštovani među kolegama Đurić to pripremio, a ON se samo rukovao.HIL mu je rekao da narodu kaže preko 93% medija da se sprema osuda i njegovo poniženje a u toku glasanja tom narodu u direktnom prenosu prikaže zabrinutost a zatim oduševljenje zbog "pobede" na koju mu je prvi čestitao maestralni i elokventni Đurić a u zemlji članovi SNS SEKTE kreću trubeći i sa zastavama širom SRBIJE.

Kakva tužna predstava koja je dva puta pomerana da bi kao pobednik pred izbore stigao i nastavio vladavinu jer treba kopati LITIJUM, graditi STADION od 55.000 a ima MARAKANU od 100.000 koja se delimično napuni kada se navijači dogovore o međusobnoj tuči, rušiti SAJAM ,i organizuje EKSPO da bi nas uveo u ropstvo ZAPADA koji su nam 10 godina SANKCIJA i 78 dana BOMBI pomagali da rušimo SLOBU i moramo im zahvaliti.

Istina ON je Blera zbog toga osudio na 20 god. robije ali se pokajao i uzeo ga za savetnika.Mogu bez razmišljanja potpisati da će EPS uskoro biti na tenderu jer Đedovićka dođe iznekude ,smeni dipl-inž.Tomaševića koji je za nepune 2 god. vratio sistem u život, postade jedini član SKUPŠTINE a N.O čine 3 Norvežanina koji u svojoj zemlji nemaju krizu sistema jer 98% čine HE a pored njih dovede vođu sindikata Rankovića koji se oglasi 2002 god kada smo mi u EDB smenili Uskokovića i našli mu 26 stanova on nam poruči, ,koliko ću ja mojim tek naći, jer su imali višu poziciju za krađu od Uskoka.Sada je glasao za smenu Tomaševića!!!.

Imali smo često "spasa nam nema, ali propasti ne možemo" i uspevali smo se spasavati ali sada smo zaista ugroženi, jer nam je okupacija surova, nalazimo se u sendviču PERFIDNOG ZAPADA i DOMAĆE SNS SEKTE i može nas samo TVORAC neposredno spasiti, ili da to dozvoli RUSIMA da u Ukrajini porazi jednoumlje ZAPADA i da pokažemo da MARKS nije bio u pravu da je SLOVENE proglasio kao "otpad ljudske rase" i da je DŽ. F.Dals bio u pravu da se SLOVENI ne mogu u ratu pobediti već naći nekog poslušnog među njima da ih razara iznutra, našli su ga i neće ga lako dati.

2.

Juče, analizom EPS-a, rekoh da ŠIZOFRENI ostaje jer ga USA+EU ne daju, jer im je dragocen. Danas se nastavlja priprema naroda za krizu u EPS-u i potrebom da se mora deo prodati i da nije vetra i uvoza ,morali bi meso bacati iz zamrzivača. Naš vetar duva kroz strane generatore i cena mu je 8 puta veća od cene u HE koja gasi generatore koji proizvodi našu struju sa našom vodom i da bi se napravio prostor za uvoz od onih koji su nas 78 dana spasavali bombama.Nije mu JU TJUB obrisao tekst od juče niti mi je niko zapretio zbog uvrede lika i dela, valjda me smatraju bezopasnim što je dobro te ću nastaviti . VREDNOST EPS-a 2000-te god bila je 3.4 milijarde evra nakon 10 god. SANKCIJA i 78 dana BOMBI- VREDNOST EPS-a 2008 g je bila 7.8 milijardi evra jer je DSS uz pomoć radnika koji još nisu ili zamenjeni glasačima, 400 MW remontovao tako da je bilo i za izvoz. 2008. god EPS vodi SPS remonti se nastavljaju i vrednost EPS-a 2012 god stiže do 12,6 milijardi evra. Od 2012 radi se na smanjenju vrednosti EPS-a, jer je ŠIZOFRENI nastavio što su DS+G17 započeli 2005, izdvajanjem EMS-a, cepanjem celovitog energ.sistema a usput i jedinstvenog sindikata za koje narod pamti koliko su "opasni"bili 2000-te kada se vlast lomila. Đedovićka 2022. g pristiže iznekude,ugasi SKUPŠTINU proglasi sebe kao jedinu koja o EPS-u odlučuje i ona kao Nik.Bursać pred strojem da "sutra od 9 č nema BOGA, (stiglo naređenje) saopšti da je kolega Tomašević smenjen i da EPS vredi 3.4 milijarde evra!!! Isto koliko je vredeo 2000-te .

KOLIKO DANAS VREDI EPS? Samo HE bez Gazivoda (dato KIM-u) sa 3.164 MVT snage za 20 godina po prosečnoj EU ceni KVČ zarade preko 18 milijardi evra. OVO UPAMTITE kada uskoro budu HE prodavali za 300-600 miliona evra nekom prijatelju što je ŠIZOFRENOG negde podržao i samo preko EPS-a ćete shvatiti o kojoj zločinačkoj vlasti ja svedočim. Neko se zapita juče : šta će NEČASTIVI u hramu Sv.Save ",može ako je na tronu Sv.Save NEDOSTOJNI i NEČASTIVI uporno priča da ga neko hoće ubiti što je nemoguće jer ga čuva CIA a tu su i dronovi njegovog Željka i brata po ludilu koji 24 časa nadgledaju nebo.Moramo se moliti da ga neko ipak ne ubije jer će ga Porfirije sutradan u 9 č proglasiti za MUČENIKA jer ga sada smatra da je SVETAC . Pojačajmo molitvu da se ovo ludilo u SRBIJI što pre okonča dok ostatak od 9% normalnih ne postane takođe šizofreno.

3.

EPS 02.06 na dan izbora, vreme uvoza je drastično duže (8-18č) sa snagom duplo većom od HE (oko 420) i sa gasom angažovana snaga je oko 3.200 MW. Rano sam glasao da bi stigao na LITURGIJU da se pomolim da nam se BOG JAVI i da ovu pošast privedemo lečenju ili zatvoru zbog veleizdaje.

U ZVEZDARI T. krajem 80-tih imali smo ugdruženje ODBRANA na čelu sa M. S. Protićem i maštali kako doći do demokratije i kada se DS osnivala 1990. g. Mile Perišić me ubedi da se učlanim u DS jer im treba struja na mitinzima, a ako me UDBA uhvati oni će me braniti.

Juče M.S.P. se javi kao petooktobarski učesnik i kuka kako smo prokockali šansu da ne postanemo članovi EU. Uz izveštaje o EPS-u sam pominjao meni bliske Dr. Danu, Lazu, rođaka Olivera, poznanika Porfirija, a Mile mi dođe kao prijatelj jedino sam preskakao Vučelu, jer mi još uvek nije jasno ko je i šta čini, a bili smo nerazdvojni.

Mili moj Mile u istoj ulici su nam zgrade u kojima smo učili naše zanate ali tvoj zanat je klimav ,jer se bazira na nekoliko prava (Rimsko . . . . . . . .) a moja na Omovom Zakonu i dva Kirhohova pravila koja važe na celoj planeti.

Ti reče da smo sa grdnom mukom pod pritiskom EU, isporučili SLOBU na silu i najhrabriji od nas je to platio životom i da sada nas vode OVI. Da li je moguće da te ja inžinjer, pravnika i istoričara podsećam šta se desilo nakon 5-og i da je ZAPAD produžio doktrinu 1922. god. KOMITERNE "što SRBIJA slabija to je JU jača" i da su nam JU rasturili nakon BROZA i rade na totalnom uništenju a samo preko EPS-a je to očigledno.

Bio si naš prvi demo ambasador u USA i nisi mnogo pričao kako smo tamo primljeni ali onomad kod Olje, Đelić nesvesno otkri kako su on i Zoran prošli u USA. Zorana su proglasili kao najperspektivnijeg lidera Balkana ali niko ih tamo nije primio već im je na šalteru ostavljeno pismo u kome piše: pustite Šiptare iz zatvora ,vrate se i kažu VOJI ti si za to nadležan i potpiši.

Nakon toga odu ponovo u USA kad i dalje muk,odu kod Pauela a on reče OK Šiptari ali SLOBA u HAG. Vrate se ,ali VOJA ne pristane i moja DS+G17 nakon "grdnih muka" ga isporuče a VOJA bude "šutnut" iz vlasti. Mi inžinjeri smo VOJI zahvalni što je energetiku vodio kolega dipl. inž Naumov i što je sa majstorima koji su sistem održavali u vreme BOMBI uspeo da remontuje 400 MW i da podigne proizvodnju "kao pre rata" na 137 miliona KWh na očaj Dinkića i Labusa koji su Naumova odbili za pare za remonte i pitali se kako ovi iz DSS-a nisu obavešteni da EPS traži "strateškog partnera", među onim što su nas u toku MILOSRDNOG ANĐELA spasavali od SLOBE.

Upravo dovođenjem bankara Norvežana sa Đedovićkom na čelu koja reče da EPS vredi 3,4 milijarde a 2012 g je vredeo 12,6 i da nam uvoz spasava meso u zamrzačima a mi smo to činili za vreme 10 god. SANKCIJA i 78 dana BOMBI

Tvoja pravna nauka je svaki potez u razaranju EPS-a je objavila da je to poboljšanje i to već 2005-e kada je ZORANA kod Dinkića "iščupala" dalekovode iz sistema i dala ih na upravi EU(u Beču) i od tada EPS krvari kao što bi telo krvarilo kada bi mu "iščupali" ARTERIJU" i rekli da će SRCE bolje napajati VENE tj od EPS (generatori) je odvojen EMS (dalekovodi) i ED (distribucija) će bolje napajati potrošače. Spremaj ti Milane ponovo ODBRANU jer sutra će biti pobednik heroj koji je odbranio od optužbe koju je sam osmislio a 93% medija će objaviti njegovim šizofrenim koji mu aplaudiraju i kada ih vređa da razvitak zemlje neće stati. Neće ga SOROŠ i CIA dati jer su dugo čekali da nađu nekog iznutra koji će efikasnije razarati državu nego oni BOMBOM.

Prof. Jovan Mandić, HILANDARAC , otac 4 sina i svi su tu.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane