Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Po mom mišljenju

REZOLUCIJA O SREBRENICI

Generalna Skupština OUN je dana 23. maja 2024. godine usvojila Rezoluciju o Srebrenici. Dokumentom se 11. jul proglašava danom sećanja na žrtve genocida u Srebrenici, osuđuje negiranje genocida, kao i veličanje ratnih zločinaca. Predlagač teksta rezolucije su bile Nemačka i Ruanda, a kosponzori su bile mnogobrojne zemlje sveta. Za rezoluciju je glasalo 84 zemlje sveta što je ubedljiva većina u odnosu na 18 zemalja koje su podržale stav Srbije.

Stevan Zivlak

Nemački nacizam je odneo ubedljivu pobedu u generalnoj skupštini OUN, posle borbe protiv Srbskog naciona koji traje više od jednog veka, uspeli su da Srbski narod proglase genocidnim i time amnestiraju Hitlerovu soldatesku za sve zločine koje su činili prema genocidnom narodu, a i amnestirali su svoju soldatesku za buduće zločine koje nameravaju učiniti protiv našeg hrabrog slobodarskog naroda.

Predsednik Vučić i njegova delegacija je radosno proslavila donošenje rezolucije, grljenje gospodina Đurića sa svojim predsednikom je bilo antologijsko, radovanje dve gospođe, članice naše delegacije iz drugog reda je bilo urnebesno kao i njihovo snimanje mobilnim telefonima, smejanje i radovanje u tom tužnom trenutku za vasceli srbski narod. Samozvani predsednik je pri tome poneo i Srbsku zastavu, gužvao, grizao i gužvao pred tv kamerama, da bi valjda pokazao neprijateljima Srbskog naroda kako da se ubuduće ponašaju prema tom našem znamenju kada budu u prilici.

Države Open Balkana su redom bile za predlog nacističke Nemačke, nacistička Ukrajina takođe, o našim bratskim izmišljenim narodima iz bivše Jugoslavije ne vredi ni pričati, to se podrazumevalo.

Odmah nakon donošenja rezolucije naš samozvani predsednik za koga je navodno glasao vasceli narod je izjavio da on spoljnu politiku naše zemlje neće menjati da je nacistički nemački režim naš najbolji prijatelj, da je formiranje Velike Albanije kroz Open Balkan naš strateški cilj, da su bosanski muslimani naša braća, da je borba nacističke Ukrajine za uništenje Ruske države i naroda opravdana i sve u tom smislu.

Trebamo otvoreno napomenuti, da je donošenje ove rezolucije završni pravni okvir za okupiranje genocidne Republike Srbije, imenovanje nekog Visokog predstavnika umesto američkog ambasadora Hila, verovatno će biti formiran neki komesarijat ili okupaciona uprava u gradu Beogradu, trupe NATO pakta će biti raspoređene širom naše zemlje, pretežno sastavljene od nacističkih državica koje je NATO pakt organizovao od naših bratskih naroda itd. Crnogorski vojnici, slovenački, hrvatski, kosovska vojska itd., će patrolirati našom zemljom, hapsiti i tamničiti naše vojnike i sve one za koje nađu za shodno. Naš predsednik sa svojom veleizdajničkom koalicijom će objasniti na TV Hepi kod gospodina Marića, da je to u skladu sa našom politikom, da je cilj dalji razvoj naše zemlje, da će plate i penzije biti podignute i da je krajnji cilj i conditio sine qua non našeg bitisanja održavanje jedne male svetske izložbe koja je apsolutni prioritet.

Narod ćuti i gleda ovaj rijaliti, čekajući sledeće ritualno ubistvo srbske dece na nekoj destinaciji, satanizam se sistematski uvodi u sve pore Srbskog bitisanja, dr Lončar se ponovo vratio da pripremi naše zdravtsvo za dalje provođenje agendi Svetske zdravstvene organizacije, a Vučić i dalje braneći naš narod od spoljnih neprijatelja, provodi sve zadate agende svetskog Satanizma, do krajnjeg nestanka Srbske države, Naroda i Crkve.

Tek sada su kristalno jasne namere navodnog gradonačelnika grada Beograda, da se sruši spomenik u Kući cveća drugu Titu. Namera je da se taj prostor očisti najverovatnije za veliki memorijalni kompleks nemačkim nacističkim vojnicima koji su izgubili život boreći se protiv partizanskih bandita na brdovitom Balkanu. Obavezu gradnje tog memorijalnog centra nemačkim nacistima, naša Skupština je preuzela usvajajući Zakon o nemačkim memorijalima pre par godina, treba pomenuti da je opozicioni poslanik gosp. Glišić jedini glasao protiv, a njegova upozorenja Vučićevim poslanicima su bila usamljena.

Nacizam je u velikom usponu širom planete, njegovo spajanje sa metodama i filozofijom Novog Doba i Svetskim Satanizmom ide odlično za njih, opredeljenje starih evropskih zemalja da je to put za povratak vladanja Svetom, njegovim narodima koji su proglašeni nižom rasom, svetskim resursima, je nepovratan, za Srbski narod u tom društvu nema mesta. Dalja srljanja idiota ili veleizdajnika koji su uzurpirali pravo da određuju put u nestanak ovog naroda i države, postaju izuzetno opasna.

Mi smo u svetskim okvirima genocidan narod, naša budućnost je predestirana, više nema vremena za čekanje.

Trenutno, jedina rasa koja vodi antinacističku borbu i to oružanim putem je Ruska, slavenska rasa i Ruska civilizacija. Svako normalan bi, bez obzira na sve teškoće sa kojima se veliki ruski narod susreće, izabrao jedini put za opstanak našeg Naroda, Crkve i Države. To je put pravljenja antinacističke koalicije, pravljenje raznih koalicija i organizacija sa našom slavenskom braćom, slavnim i mučeničkim Beloruskim i Ruskim narodom, raditi naporno za pobedu antinacizma i potom odrediti germanskom nacističkom ološu pravednu sudbinu.

Nemački nacistički ološ je prešao sve civilizacijske dopuštene okvire, njemu hrabri Srbski narod se mora suprotstaviti, na način na koji je to učinio u oba svetska rata iz kojih je izašao kao pobednik. Ukoliko gospodin samozvani predsednik ne vidi u toj borbi svoj lični benefit, to moramo uvažiti, najbolje bi bilo da predsednik SNS koji je pametan čovek, gospodin Vučević, zamoli samozvanca da se skloni i prekine dalje poniženje i veleizdaju našeg naroda i države. To bi bilo beskonfliktno i najpovoljnije rešenje, ukoliko organizovane političke snage dopuste da narod saborno reši nagomilane probleme, bojim se mogu nastupiti veliki procesi.

Samozvanac nepogrešivo vodi državu u okupaciju i nestanak, on je već izjavio da ne namerava da brani državu od okupatora, predao je već veliki deo Srbije najgorim teroristima koji danas postoje u Svetu, supruzi Kurtija je predao elektroprivredu kao nagradu da može da izvrši njenu privatizaciju, isplaćujući joj velika sredstva kao navodnom norveškom stručnjaku i tako dalje.

Ukoliko samozvanac želi da preživi nesreću koju je izazvao, njegov Put u Kanosu ide preko Minska. On je dužan zamoliti gospodina Lukašenka da mu oprosti svinjariju koju je napravio uvodeći sankcije hrabrom beloruskom narodu koji se prvi suprostavio nacistima u Drugom svetskom ratu, nije prihvatio okupaciju, organizovali su Belorusi brojne partizanske odrede i iako su izgubili trećinu stanovništva u borbi protiv nacista, doprineli osvajanju Berlina i slomu nacističke soldateske. Tim hrabrim partizanima, borcima Crvene Armije, naš bednik je samovoljno uveo ničim izazvan sankcije po nalogu Angele Merkel. Taj bestidni čin, koji je bednik učinio u ime Srbskog naroda, po nalogu nemačkog nacizma, nam je vraćen od nacista onako kako smo zaslužili. Bednici nisu zaslužili bolje.

Ukoliko samozvanac ode do Minska, klekne pred Lukašenkom i izvini se u ime srbskog naroda za besraman čin koji je učinio, onda treba da sačeka da ga gospodin ili drug Putin, primi da bi se izvinio u ime Srbskog naroda, zbog podrške koju je pružio od prvog dana nacističkoj Ukrajini i ostalim nacistima članicama NATO pakta.

Laprdajući o nastavku dosadašnje politike, koja je po njemu perfektna, bojim se da samozvanac nepogrešivo žuri prema svojoj sudbini.

U tom slučaju, poželimo mu puno sreće i zamolimo Srbski narod da bude blag, pre donošenja presude, trebalo bi ipak pribaviti i mišljenje prihijatara.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane