https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Pomozite nam da ih se otarasimo

Magazin Tabloid bio je, za Đurđevdan (06.05.2019. godine), meta napada Vođinih odreda, koji su pritom protivpravno zaplenili deo imovine i inventara iz naše redakcije, u pokušaju da nas utišaju.

Molimo vas za pomoć

......

Poziv čitaocima

"...Za razliku od većine medijskih kuća, mi nismo ni na čijem platnom spisku. Jasno je onda zbog čega tražimo vašu pomoć u okolnostima kad nezavisno, novinarsko istraživanje košta puno novca i napornog rada..."

Ovako je čuveni britanski list „Gardijan" pozvao svoje čitaoce da dobrovoljnim prilozima iz čitavog sveta, pomognu u spašavanju slobodnog, istraživačkog novinarstva kojim se ta velika medijska kuća sa pravom ponosi.

U okolnostima kad vlada medijski mrak u Srbiji, „Magazin Tabloid", kao jedina potpuno slobodna novina u ovom regionu, nalazi se u apsolutnoj izolaciji na tržištu oglašavanja.

Da bi sačuvali nezavisnost i slobodu u radu „Magazina Tabloid" i njegovog potpuno besplatnog Internet izdanja koji mesečno prati više od 200 hiljada ljudi, pozivamo sve naše čitaoce, kako u zemlji tako i u inostranstvu, da svojim donacijama i prilozima pomognu u očuvanju nezavisnog i prema svakom režimu kritički orjentisanog novinarstva.

EKSKLUZIVNO: !!! Pogledajte snimak đurđevdanskog upada policije i izvršitelja u redakciju Magazina Tabloid !!!

https://www.youtube.com/watch?v=rb57N3s6w-0

Nikola Sandulović žestoko kritikuje upad policije i izvršitelja u redakciju Tabloida!

https://www.youtube.com/watch?v=BqOYZg332RQ

Privredno društvo za izdavanje novina Slobodna Štampa doo

tekući račun: 285-2031000000588-89

........

Devizni račun eur:

285-2031209902149-06

Uputstvo za uplate iz inostranstva:

Redakcija se zahvaljuje čitaocima koji su do sada uputili svoju pomoć

podeli ovaj članak:

Natrag