https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Zadnja

Jezivi Džo

Kampanja kandidata Demokratske stranke na predstojećim predsedničkim izborima u Americi, Džozefa Bajdena, obeležena je njegovim seksualnim skandalima.

Ni na javnim događajima nije mogao da se uzdrži od zlostavljanja žena. Prilazio bi im s leđa, grlio ih i milovao po stomaku, struku, ramenima i grudima. Nepristojno im je dodirivao lice i njuškao kosu. Zbog takvih postupaka mediji su mu dali nadimak „Jezivi Džo" (Creepy Joe), a internet je preplavljen fotografijama koje ilustruju njegovo nedolično ponašanje.

Bajden je šokirao javnost na prvoj ovogodišnjoj konvenciji u Ajovi. Na binu, pred više stotina gostiju, izveo je svoju unuku Flanagan, ćerku sina Hantera. „Unuke ne samo da vole svoje dede, nego im se i sviđaju. To je sjajna stvar. Hvala ti, bebo", rekao je Bajden i poljubio unuku u usta. Flanagan mu je opušteno uzvratila poljubac, kao da je navikla na takve izlive erotske nežnosti.

U jednom od televizijskih intervjua, Jezivi Džo je otišao još dalje u sablažnjavanju javnosti. „Moje noge su izuzetno dlakave. Volim kad izađem iz bazena i gledam kako se svetlost presijava na mojim dlakama. Volim kad mi deca sednu u krilo i dodiruju dlake na nogama", ispričao je starac od 78 godina.

njegovim „nestašlucima" govore i mnogi svedoci. Ejmi Lapos, bivša pomoćnica u Kongresu, za Njujork dejli njuz rekla je da Bajden nikad nije bio grub ili nasilan, ali često se ponašao neprimereno. „Stavljao mi je ruke oko vrata, trljao je nos o moje lice, osećala sam se veoma neugodno", opisala je Lapos.

- Nikad nisam iskusila nešto tako očigledno neprikladno kao kad mi je Bajden prišao sleđa, stavio mi ruke na ramena i poljubio me u teme - rekla je Lizi Flores, bivša poslanica iz parlamenta Nevade.

Bajden priznaje da se ne kaje za svoje postupke.

- Ne kajem se za bilo šta što sam uradio. Žao mi je što nisam razumeo da je njima neugodno, ali nije mi žao mojih namera - rekao je predsednički kandidat Jezivi Džo.

Seksualni skandali prate i njegovu partnerku na izborima Kamalu Heris. Afroamerička senatorka ima 55 godina i kolekciju pikantnih fotografija.

Jedan od tih dokaza njenih nestašluka nedavno je objavljen. Na fotografiji se vidi žena koja kleči i oralno zadovoljava muškarca u fotelji. Pouzdani izvori tvrde da je to Kamala u akciji.

Odmah po objavljivanju, ta fotografija je zabranjena na većini internet platformi koje kontrolišu biznismeni bliski Bajdenu. Fejsbuk kažnjava svakog korisnika koji objavi spornu fotografiju.

Perverzni par Crepy Joe i Oral Lady nastavljaju predsedničku trku, nadajući se da će glasači podržati njihov politički program i seksualne devijacije.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane