https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Kome svira Elvira

Majdanpek: prilozi za biografiju potpredsednice opštine, koja je otela telefon lekaru dr Marku Raduloviću

***

Hoću da vam pomognem pošto sam jedan od opozicionih odbornika u Majdanpeku (DVERI) i čitalac sam vašeg magazina. Imam da vam dam bliže informacije povodom aktualne osobe potpresednice Elvire Toskić Jovanović, koja je otela telefon dr Marku Raduloviću anesteziologu i predsedniku SP DVERI u Majdanpeku. Imam:

1) Lošu biografiju Elvire i sve njene dosadašnje istupe u ovom gradu

2) I dva pisma koja su aktivisti opozicije "1 OD 5 MILIONA" uputili novom kineskom vlasniku Rudnika Bakra Majdanpek.

Elvira je u naš grad Majdanpek došla kao polupismena sa osnovnom školom iz Berana. Islamske je verispovesti. Udala se za meštana Slobodana Jovanovića zvanog Džudi. U tim vremenima je on bio u politici prestavnik partije Građanskog Saveza Gorana Svilanovića, gde je spletom srećnih okolnosti i svađom lokalne opozicije postao predsednik opštine. Preminuo je od raskošnog života i teških krađa zloupotreba i afera u gradu. Bez ikakvih mera je arčio društvene pare i jeo i pio masne brade i pijan po luksuznim restoranima i nakon naglog enormnog gojenja i naglog pokušaja da smrša UMRO TRČEĆI NA STADIONU.

Ovde počinje loša biografija njegove udovice. Elvira se učlanjuje kod Karića u partiju i prema pričama u gradu postaje konkubina Dragana Karića, tu ona arči novac Karića i ORGANIZUJE PUTUJUĆE CIRKUSE po Srbiji, propagirajući partiju Karića. Tada je počela sa sendvičarenjem i organizacijom, gde je svaki put ćarila novac. Njena intersna grupa su bili najbedniji prosti i nezaposleni ljudi iz Majdanpeka i okoline. U međuvremenu, kao majka troje dece, menjala partnere non stop, kao slobodna žena... Tada završava vanredne razne škole (gde je ostala upamćena u srednjoj školi da je imala čak 11 jedinica!), nakon čega joj Dragan Karić poklanja razne diplome Karićevih univerziteta. Nepismena 100% ,a ima razne diplome !

Kada je prošle godine, još jedan od lopova Dragan Popović Pop po drugi put došao na vlast u opštini, koji je prethodno bio u Demokratskoj vlasti, nju postavlja kao proverenog lopova, a po intervenciji svog dugogodišnjeg ljubavnika iz Beograda Dragana Karića.

Sadašnji predsednik čija je Elvira zamenik, je posebna priča i on je jedan od likova kao Vesić, gradonačalnik BG. On je nešto identično zaječarskom Bošku Ničiću, sve isto izašao kao grupa građana a nakon toga se priklonio Demokratskoj stranci i postao tada predsednik SO. Prošle godine na lokalnim izborima Pop se pojavljuje kao grom iz vedra neba na listi SNS a i postaje najveći jurišnik.. on sada nije tema.

Sa žrtvom od pre neki dan dr Markom Radulovićem, su se oboje nemilosrdno obračunavali u lokalnoj izbornoj kampanji, gde se na čelu DVERI nalazio doktor, došlo je do herojskog rezultata od 11% i drugog mesta na listi ( ispred SPS-a i dugih partija), Dovodili su sve batinaše i pretili. Tu su bili i Zelja i svi aktivisti SNS a. Marko je pošten lekar, poznati vernik u crkvi, otac četvoro dece i čovek za primer. Pored masne krađe na lokalu ipak na čelu sa njim imamo 4 odbornika opozicije. Na tim izborima je takođe Elvira pokušala da isprovocira Boška Obradovića, koji je bio gost na tribini u našem gradu. Htela je da pod izgovorom da "Boško bije žene" i optužila je opoziciju da je na njenom luksuznom BMW-u polupala stakla (ona je to sama sebi uradila).

Poznata je i KRAĐA GLASOVA gde smo dokazali javnom tužiocu, koji JOŠ ne preduzima ništa. Naime, u selu Leskovu od 256 glasača, navodno izašlo 255 glasača! A dokazala je opozicija "1 OD 5 MILIONA"da su mnogi građani u inostranstvu i da nisu bili u zemlji već godinama...

Nadam se da ste od svega dobili dosta informacija i da to upotrebite u vašem listu .

podeli ovaj članak:

Natrag