https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Veliki i zajednički interes mafija na čelu Hrvatske i Srbije je potpirivanje mržnje Srba protiv Hrvata i obrnuto

Srpsko - Hrvatsko režimsko bratstvo

Da ne postoje pošteni Srbi u diplomaciji, službama, medijima, još dugo vremena ne bi imali vjerodostojna saznanja, kako postoje dvije režimske zločinačke organizacije, slizanije nego što su prst i nokat. Jedna se nalazi na čelu Republike Hrvatske a druga zločinačka, svoje gnijezdo je savila na čelu Republike Srbije. Dokazi orgijanja tih dviju zločinačkih bandi, počinju se nizati krajem 2000. godine i neprestano izlaze na vidjelo dana. Jedna organizacija drugoj stoji na usluzi u pomoći rješavanja svih problema, koji Hrvatsko - Srpskoj režimskoj bandi nalaze se na putu. Nadopunjuju se BANDE po potrebi. Često puta teško je shvatiti gdje jedna od bandi završava svoj "opus" a druga nastavlja s "radom". U održavanju na pozicijama vlasti i moći, obje grupe rabe sve resurse, kako bi sačuvale pozicije.

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Temeljni Modus operandi srbskim i hrvatskim državnim lopovima je pljačkanje građana, rasprodaja državnih resursa te neprestano zagorčavanje života vlastitim državljanima. U globalnoj podvali Korone, svekoliko ucijenjeni, počeli su depopulaciju ili ubijanje stanovnika pod pokroviteljstvom zakona. No ozakonjenje KOVID GENOCIDA, nije im za sada u potpunosti uspjelo ali se neprestano radi na tome. Za sada protagoniste kriminala i sudionika u Korona teroru od dohvata ruku zakona, čuva isključivo gola sila.

Istinu o počinjenim zločinima, počinitelji bez uspjeha čuvaju pred najširom javnošću.

Kako se javnost sa istinom ne bi suočila oči u oči, Hrvatska i Srpska režimska banda služi se prokušanim metodama. Najučinkovitija je sijanje međusobne netrpeljivosti i mržnje. Zatim uporno urušavanje i negiranje nacionalne svijesti, tradicije, kulture, običaja... Kako u Hrvatskoj, tako i u Srbiji. Naročito se u Hrvatskoj omalovažavaju sudionici i stradalnici proteklog rata. Rata koji je po nekim saznanjima ugovoren na teritoriju bivše Jugoslavije.

Rat je završio odavno ali repovi i otvorena pitanja i problemi, koji su ostali iza rata, svjesno ne rješavaju administracije niti Hrvatske niti Srbije. Na tome, opstrukcijama, radi i srpska i hrvatska strana. Na problemu otkrivanja nestalih Hrvata odvedenih u srpske logore i jedna i druga država gotovo su prestale surađivati. Hrvatski i srpski režimi ne žele sankcionirati mnoge počinitelje ratnih zločina, tražiti masovne grobnice pobijenih Hrvata, sankcionirati silovatelje žena u ratu, koji silovatelji i danas slobodno šeću a neki su zaposlenici u hrvatskim institucijama, kriju se u Srbiji...

Štoviše, poznatu činjenicu kako je rat povela velikosrpska politika na čelu Slobodana Miloševića, režimi prikazuju poput manjeg nesporazuma s tragičnim završetkom. Takve manipulacije činjenicama rabi i jedna i druga strana u dnevne tzv. političke svrhe. Širenje permanentne prijetnje sigurnosti i miru na ovim prostorima, osnovna je značajka tzv politike kriminalaca na čelu Hrvatske i Srbije. Zaključno, objema stranama od vitalne je važnosti, sve tokove društvenoga, gospodarskoga i političkoga života sto posto držati pod kontrolom 24 sata dnevno.

Tako desetljećima!

Takva aktivnost dolazi do izražaja posebno u predizborno vrijeme. Kada jedna ili druga režimska banda, svoju vlast potvrđuje na izborima u Hrvatskoj ili Srbiji. Svejedno je. Tada dvije mafije svim svojim resursima stoje na raspolaganju. Ulozi su preveliki da bi se išta prepustilo slučaju i može biti ugrozila pozicija vlastodržaca. Razloga za takvo ponašanje dviju razbojničkih grupa ima mnogo. Obje bande svjesne su kako su raskrinkane u svom kršenju ustava i pozitivnih zakona. Svjesne su kako ih jedna nesmotrenost može koštati trona i svega onoga što pozicija vlasti donosi.

U Republici Hrvatskoj upravo teče predizborna kampanja za nove izbore, koji će se održati u srijedu na Svjetski dan cirkusa 17. travnja ove godine. Dan izbora na dan CIRKUSA! Samo ta činjenica govori kakav odnos prema izborima i glasačima ima organizator izbora. Iako se u prvi mah čini kako su i na ovim izborima pobjednici i gubitnici izbora unaprijed određeni, hrvatski lopovski režim, koji je organizator izbora, nikada do sada nije pokazao toliku nervozu kao što je upravo sada pokazuje. Svjesni su režimci, kako su i ovi izbori raspisani kršenjem zakona i ustava Republike Hrvatske. Također, cijeli svijet zna kako na čelu Hrvatske države stoji osuđena i od hrvatskoga suda potvrđena kriminalna organizacija.

Bez obzira na takve činjenice glavni favoriti putem svojih medija već sada se u naručenim anketama smatraju pobjednicima. Na izbornoj pozornici mahom se nalaze tzv. političke stranke, koje žive na račun obespravljenih i opljačkanih birača - naroda. Njima nije stalo do politike niti do uspješnog vođenja države, bili su i ostati će uvijek paraziti. Svim načinima se cijela tzv političko medijska elita napreže da se na izbornoj trpezi kojim slučajem ne pojavi netko nov i svjež, kojemu je primarni interes boljitak države i državljana RH a ne samo plaća u visini 2500 eura, kolika je mjesečna plaća saborskog žetona - zastupnika. Ako se na sceni pojavi takav lik ili politička opcija, taj je objekt prešućivanja, omalovažavanja, podsmijeha, vrijeđanja kroz medije, koji su mahom u rukama režimske bande i jataka im.

Dobronamjeran pojedinac ili politička opcija, koja nudi izlaz iz talačke krize u kojoj se nalazimo, stoga nemaju prilike predstaviti svoje programe najširoj javnosti. Oni su prepušteni putem društvenih mreža obavijestiti birače da postoje. No i društvene mreže poput Facebooka su pod cenzurom raznih "Međunarodnih istinomera", koje plaća režim. Međutim, i pored takvih filtera, takvih čuvara nedodirljivih, na scenu se uspije provući "provokator" spreman i sposoban pomrsiti račune režiserima i scenaristima, koji su između sebe već odredili tko i ove izbore dobiva a tko ih gubi!

Slučaj policajca Nikole Kajkića izaziva pozornost a to pobjednike izbora osobito iritira i zabrinjava. Srećom, postoje BG novine Magazin Tabloid te ZG portal Hrvatski Ratnik pa će i šira i međunarodna publika upoznati se sa ovim slučajem. Nikola Kajkić poznat je i srpskoj publici, vezano za njegovu policijsku aktivnost i svega onoga što se s njime događa. Zbog njegovih policijskih aktivnosti i uspjeha u radu, s njime su se počele baviti i srbijanska tajna služba BIA i Ravnateljstvo MUP-a RH, odnosno ravnatelj.

O čemu se radi?

Nikola Kajkić je prije par godina, dobio zadatak da prikupi dokaze o počinjenju ratnog zločina, koji su načinjeni u Hrvatskoj za vrijeme rata, koje zločine su počinili četnici i pripadnici zloglasne JNA Titove armije. Policajac je profesionalno odradio zadaću, prikupio dokaze o zločinima i temeljem njih predložio nadležnom sudu progon trinaestorice počinitelja srbo-četničkog divljanja. Takva aktivnost policajca je u suprotnosti interesima bandi na čelu Hrvatske i Srbije. Štoviše, takva aktivnost i rezultati otkrivaju dosadašnje svjesno opstruiranje i jedne i druge administracije, vezano za otkrivanje ratnih zločina počinjenih prije tridesetak godina! Taj događaj pokazuje kako i jednu i drugu državu vode ljudi, koji ne žele dobro niti Srbima niti Hrvatima. Zbog opstrukcija i proživljenih velikih neugodnosti tijekom istraga o počinjenim ratnim zločinima, Nikola Kajkiću leđa su okrenule i Hrvatska i Srbska politička institucionalna medijska scena. Tako barem izvješćuju režimski mediji u Srbiji a prenose hrvatska režimska glasila.

No da li je baš tako?

Poučeni lošim iskustvima, kako i jedni i drugi režimski mediji obmanjuju javnost, podrobnije ćemo pogledati poruke koje Nikoli Kajkiću upućuju Srbo - Hrvatski režimci. Prisjetimo se lažotina o masakru kojega je počinio medijski masovni ubojica 13-godišnji Kecmanović u osnovnoj školi u BG?! Dr. Branimir Nestorović je javno zaključio kako to djelo nije počinio nikakav dječak već kako iza svega stoje "službe" što se po mnogo čemu vidi!

S druge strane, Nikoli Kajkiću je popularnost zbog profesionalno obavljenog posla iznimno narasla. Njegov rad potakao je sam vrh "politike" da intervenira te Kajkića izbacuju iz sastava MUP-a RH. Odlučio je stoga i politički se angažirati pa se kao nezavisan kandidat na izbornoj listi tzv. političke stranke MOST, kandidirao na ovim parlamentarnim izborima. U jednom potkastu raskrinkao je Ravnateljstvo MUP-a RH u zataškavanju ratnog zločina te zaštitu ratnih zločinaca. Nikola Kajkić nakon izbora, ako dobije povjerenje birača, obećaje uhapsiti sadašnjega Ravnatelja MUP-a RH Nikola Milinu!

Takvim nastupom Nikola Kajkiću je popularnost dosegla veličinu koju režimski izborni kandidati ne mogu više kontrolirati. Kajkić režimu postaje realna opasnost da ga izborima potuče na području Slavonije i Baranje. Štoviše, Nikola Kajkić kao nezavisan kandidat postaje nezgodan i režimskoj partiji Most na čijoj se izbornoj listi Kajkić nalazi. Očito postaje veći i popularniji od Mostove liste na kojoj se nalazi. Nije stoga nelogično kako hrvatskoj režimskoj bandi u pomoć priskače srpska režimska banda.

Naime, Nikola Kajkić nas upravo obavještava:

........

"Nećete me zaustaviti a ni uplašiti!

Nije normalno da država u kojoj živiš ne želi Nikoli Kajkiću dostaviti obavijest da je Srbija raspisala potragu za Nikolom Kajkić, i to potragu u kontekstu da je Nikola Kajkić špijunirao u Srbiji za interese Hrvatske! Gospodo, ako je pronalazak grobnica i istine špijunaža, OK, ali svakako ja sam za istinu o domovinskom ratu napravio više nego sve vlade RH...." i tako dalje...

.............

Nakon ovakvoga scenarija, postavlja se pitanje, da li je vjerodostojno uplitati - angažirati i srbske službe, kako bi se eliminirao "nezgodan" svjedok, glasnogovornik, sada i politički protivnik, promašaja tzv politika širenja međusobnih netrpeljivosti do granice mržnje, između Srbije i Hrvatske, koju politiku neprestano proizvode političke vrhuške ovih zemalja?!

Osobno smatram kako su i jedan i drugi režim zabrazdili u kriminalu pa svoju "vjerodostojnost" pokušavaju vratiti zlouporabama "službi". S druge pak strane, "službe", poglavito BIA, očito je ne želi više svoj kredibilitet staviti u jednu kaogumu pa da je svatko od "političara" nateže kako i kada njemu odgovara. Razlozi takvog odnosa između Zagreba i Beograda niti jedna "služba" ne može više sakritivati a da to Magazin Tabloid ili Hrvatski Ratnik ne primijete.

Koji motivi režimskih Srba i režinskih Hrvata su zajednički?

Primarni motiv bio je kompletnu kadrovsko mentalnu infrastrukturu iz SFRJ instalirati u novonastalim državama nakon raspada Jugoslavije. U tome nastojanju banda je postigla sto postotni učinak. Sljedeći zajednički motiv jedne i druge bagre, ostanak je na čelu vlasti i moći nakon svakih izbora. I u tom segmentu jedna i druga banda poručila je sto postotni učinak.

Treći veliki i zajednički interes mafija na čelu Hrvatske i Srbije, vođenje je ideološkog rata, potpirivanje mržnje Srba protiv Hrvata i obrnuto, kako bi između ta dva naroda vječito vladala međusobna netrpeljivost. Stoga, politika mržnje jednih protiv drugih, temeljno je sredstvo održavanja na poziciji vlasti. Neki analitičari tvrde kako je radi očuvanja i montiranja Jugo kadra na čela novonastalih država, ugovoren rat Velikosrba protiv svih republika i naroda sa područja bivše države, kako bi se tobože sačuvala Jugoslavija. Uspjelo se posijati netrpeljivost i mržnja između Srba, Hrvata, Muslimana...

Iz prakse, vidljivo je kako Hrvati iako su oružjem sačuvali svoju državu, Hrvati još nisu oformili svoju hrvatsku vlast u svojoj državi. Vlast je i dalje ostala u rukama Yugo komunista, koji su ideološki i rodbinski naslijedili svoje tutore iz vremena Tito - partijske diktature. Takve "vrijednosti" raskrinkava i Nikola Kajkić uoči ovih izbora.

Režiserima i scenaristima pobjednika ovih izbora dodatna je briga politička lista Ivana Pernara. Čovjeka "Cirkusanta". Poznatog po raskrinkavanju hrvatske režimske mafije, specijalizirane u trgovini malih Afrikanaca. Poruka Ivana Pernara i liste svakim danom sve je popularnija i glasi: "Na dan izbora, sve ću klaunove izbaciti iz Cirkusa!"

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane