https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

 

Likovi i senke

 

 

Petrija, Treća

 

 

Milica Grabež

 

 

Vučićeve ljubavi su tajnovite! Njegove izabranice i izabranici su po profesiji novinari. Prva supruga je bila urednik na TV Pink-u, a kada se novembra prošle godine od nje razveo, oženio se sa bivšom novinarkom ove televizije Tamarom Đukanović, trenutno zaposlenom u Ministarstvu spoljnih poslova Srbije.

Decembarsko venčanje, tada potpredsednika srpske Vlade Aleksandra Vučića i Tamare Đukanović, u Dom garde na Topčideru, čuvala je specijalna vojna policija, a zvanice su bile probrane. Nije pozvan ni njegov politički otac Tomislav Nikolić. Uostalom, i on zna da se Vučić ženi po potrebi...

Medijima je bilo strogo zabranjeno da pominju Vučićevu ženidbu. Sa Tamarom se pojavio u jednom restoranu, na ručku, da bi ga, u praznoj sali, slikali novinari njegovo biltena Informer, tek da obznani da se, zaista oženio.

Tako smo, zvanično, preko njegovog biltena Informera saznali i da je Tamara Đukanović, prilikom porođaja u Ginekološko-akušerskoj klinici "Narodni Front" u Beogradu izgubila dete. Informer je to saopštio, tako što je kritikovao one koji su kritikovali, danas premijera, Aleksandra Vučića, u trenucima kada je on patio zbog gubitka deteta.

Umesto da se Tamara porodi u GAKU-, koji je u sastavu Kliničkog centra Srbije, čiji pomoćnik direktora je danas ministar zdravlja, eko je , nesrećnu Tamaru odveo na mesto na kojem se lako gubi glava. Direktorka ove ustanove je izvesna Svetlana Rakić, bratanica akademika Ljubiše Rakića, potpredsednika Srpske akademije nauka, inače člana čuvene i zloglasne Munove sekte.

I umesto da tuguje što je ostao bez nerođenog deteta, i što mu je supruga morala na dodatnu operaciju, da bi ostala živa, srpski premijer je okruženju saopštio da ''sumnja da je dete bilo njegovo'', i da je njegov brak sa Tamarom, koja više neće moći da rađa, okončan. Formalnosti oko razvoda sprovešće Nikolica Selaković.  Ima on sudija koji to mogu, i bez Tamarinog prisustva da urade.

U Vučićevo srce je, kako smo obavešteni, ušla Petra Cvijić! Petra je zaposlena na TV Bastilju, vodila je i noćno izdanje Dnevnika, sve dok pre dve godine nije pogazila, na pešačkom prelazu u naselju Bele vode u Beogradu sedamdesetogošnjeg pešaka.

Pre mesec dana, pogađate, sudi je odlučio da Petra nije kriva. Oslobođena je, i sada se očekuje da bude vraćena u program. Nikolica Selaković je sredio oslobađajuću presudu. Možda će Petra brzo napredovati. Sve dok je Vučić u životu, i dok je u njegovom srcu, u koje, često ulaze i mladi muškarci. Jedna novinarka  sa BK Televizije, sa kojom je Vučić ''bio u vezi'', tvrdi da je on od onih koji je ''mnogo hteo, mnogo započeo'', i da ga je ostavila zbog nasilja, i što gađa tamo gde nije mesto.''

Bolje da j....Petru, nego građane.

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane