Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Vruće, baš je vruće

Milovan Brkić

Ministarstvo spoljnih poslova RF preporučuje povratak svojim građanima u Rusiju iz Zapadne Evrope od 1. jula zbog političke situacije i mogućih ratnih dejstava, preneli su ovu poruku svetski mediji.

Ona se ne odnosi na ruskog generala Tatjnu Ševcovu, doskorašnju ''desnu ruku'' ministra Sergeja Šojgua, koja je sa ogromnim bogatstvom pobegla u Francusku.Nije ona jedina koja se iz okruženja bivšeg ministra odbrane obogatila, pljačkajući budžet i da je utekla. Po nju će otići specijalisti, a Šojgua, čiji zamenici i pomoćnici su već u zatvoru, čekaju u Lefortovu.

Počinjem da se divim ruskom predsedniku Vladimiru Putinu. Koliko je ala zinulo na Rusku Federaciju. Sa svih strana. Rusija je izložena i unutrašnjoj izdaji. Politička elita njegove države je sklona da zarije nož u leđa svojoj otadžbini.

Uostalom, setimo se da su Staljinov sin i kćerka primili državljanstvo Sjedinjenih Država. Da je kćerka Borisa Jelcina Tatjana Djačenko u Londonu, sa svojim suprugom Valentinom Jumaševim, da je kćerka Sergeja Lavrova državljanska Sjedinjenih Država...

Kojom to energijom raspolaže Vladimir Putin, da održi zemlju na koju se keze mnoge aveti.

Treba se uzdržati da se ne upotrebi nuklearni arsenal koji bi u prah i pepeo pretvorio sve te ludake koji misle da će očerupati Rusiju. Evropa gori sama od sebe. Šizofreni predsednik Francuske Emanuel Makron najavljuje mogućnost da će nakon parlamentarnih izbora koji se održavaju na dan kada pišem ovaj tekst, ako pobede ''ekstremisti'', doći do građanskog rata u ovoj državi, čiji narod, svakako, zaslužuje da nestane sa lica zemlje, kada je u dva mandata birao evidentnog ludaka za svog predsednika.

I u Evropskoj uniji se kuva. Desničari su na suverenističkim pozicijama, postavljaju pitanje da li će njihove države, uopšte, opstati kao stecište bele rase i njene istorije i kulture.

Većina tih država počinje da liči na Veliku Britaniju, čiji premijer je Indus, gradonačelnik Londona Pakistanac ...

U Sjedinjenim Državama se kuva kao u grotlu. Na život i smrt vodi se izborna predsednička trka između republikanca Trampa i ''demokrate'' , sadašnjeg predsednika Bajdena. Svet strahuje od ishoda izbora. Predsednik Tramp najavljuje da posle njega mogu se nadati novim izborima, a ako pobedi Bajden, tvrdi on, SAD više neće postojati u formi današnje države.

Prisećam se dana kada su se u Sočiju 12. maja 2015. godine dogovarali i razgovarali predsednik Putin, ministar Lavrov i državni sekretar za spoljne poslove SAD-a Džon Keri.

Američki državni sekretar rekao je da je sa ruskim predsednikom otvoreno razgovarao o Ukrajini, Siriji i Iranu.

Keri je na zajedničkoj konferenciji za novinare sa ruskim kolegom Sergejom Lavrovom, s kojim je tog dana razgovarao više od četiri sata, poručio da je važno održavati kontakt, te da je sastanak održan u teškim vremenima. „Zahvalan sam predsedniku Putinu na značajnom vremenu koji je posvetio današnjim razgovorima", naglasio je američki diplomata i dodao da nema zamene za direktne razgovore s ključnim donosiocima odluka, kada se raspravlja o složenim geopolitičkim temama.

Ruski ministar inostranih poslova je rekao da je apsolutno neophodno da se spreče potezi koji bi mogli dodatno da naškode odnosima Rusije i Sjedinjenih Država. Lavrov je naglasio da je sastanak doprineo boljem razumevanju Moskve i Vašingtona.

Lavrov i Keri su se tokom obraćanja novinarima takođe saglasili da su sporazumi iz Minska jedini put za postizanje napretka u Ukrajini i pozvali sve strane da spreče kršenje primirja.

Keri je boravio u Rusiji u trenutku naglog pogoršanja odnosa Vašingtona i Moskve zbog neslaganja u pogledu Ukrajine i Sirije i cilj posete, po svemu sudeći, bio je održavanje kontakata dve zemlje.

Činilo se da su dve najznačajnije države postigle dogovor o ''strateškim pitanjima''. Trebalo je vremena da se dogovoreno realizuje. I otpora je bilo mnogo, jer je pod čudnim okolnostima 30 maja g. Keri prekinuo službeni put u inostranstvu pošto je polomio nogu u biciklističkoj nesreći u okolini Ženeve, u Švajcarskoj.

Keri je tada smešten u univerzitetsku bolnicu u Ženevi, gde je prebačen helikopterom posle nezgode.

Stejt department je saopštio da Keri nije izgubio svest, da mu je stanje stabilno i da se očekuje potpuni oporavak. U trenutku nesreće u koloni vozila koja je pratila državnog sekretara na biciklu nalazili su se i radnici hitne pomoći i lekar.

Keri je polomio butnu kost i lečenje će nastaviti u Bostonu, a prema rečima njegovog predstavnika za medije, s obzirom da je povreda blizu kuka koji je Keriju ranije operisan, biće pod nadzorom istog lekara, koji je izveo taj zahvat.

Da li je tada ''duboka'' država sprečila istorijski dogovor u Sočiju, koji se, ovog leta, bez obzira na uzavrele strasti, privodi kraju? Tvrdim da rata između Moskve i Vašingtona neće biti. Izgubiće samo Evropska unija.

I na Balkanu se kuva. U Crnoj Gori, kojom vladaju iz Londona, počinju procesi bivšim vlastodršcima. London je na ključna mesta, predsednika i premijera, postavio ljude ''fluidne seksualnosti'' kojima vladaju kako žele.

Srpski diktator je naredio da se zapleni imovina TV Una iz Beograda, pod izgovorom da je osnovana delom i imovine Dodikove porodice! To je prva zaplena. I najava da će Vučić, nakon što je došao glave Srbima u Hrvatskoj, Crnoj Gori, na Kosmetu, dotući i Srbe preko Drine. Dodik, ipak, nije mačji kašalj. Iza njega čvrsto stoji Moskva.

Prema finansijskim izveštajima za 2022. i 2023. godinu, Inkop Ćuprija je ostvarila ukupni prihod od 114 miliona evra. Toliki prihodi su iskazani i za prethodne dve godine, što pokazuje da stavljanje vlasnika na američku crnu listu nije uticalo na njegove poslove sa državom. I ostale njegove firme sa crne liste nastavile su da dobro posluju, naročito Novi Pazar put i Betonjerka Aleksinac.

Da li i za njih Vučić sprema svilen gajtan?

Ovo leto je vruće. Baš je vruće. Mnogi će stradati od tih udara. Neće im pomoći ni milijarde koje su opljačkali.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane