Natrag

Alati za srpski jezik

Uvodnik

 

(Pr)osudite sami

 

U ovoj godini

 

Milovan Brkić

 

   U ovoj godini Barak Husein Obama krenuće u nove pohode, namazan ratničkim bojama. Njegova administracija podigla je sve Arape i muslimane na noge, podstičući ih da se vrate šerijatskom pravu, a da potom krenu u sveti rat, na nevernike. Meta će biti hrišćanska bela Evropa, Rusija i njihovi saveznici.

   U ovoj godini će opet biti krvi na Balkanu. Do kolena. Husein Barak Obama nastaviće da stvara Veliku Albaniju, da pod istom zastavom ujedini sve Albance iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, a verovatno i iz Grčke. Nema nikakve sumnje da Bela kuća snažno podstiče nemire u Makedoniji, Preševu, Kosovu i u Grčkoj. Tamo gde je krvi, tu cveta američka ekonomija! Ameri prvo bombarduju, pa naredbodavci dolaze da im pokupuju i otmu imovinu, kao što je bio slučaj i na Kosovu, gde Medlin Olbrajt, Vesli Klark i druga gospoda krvavih ruku sada ima svoje kompanije, a u Srbiji su uzeli smederevsku železaru, i duvansku industriju u Nišu...

   U ovoj godini očekuje nas uvođenje viza za zemlje Evropske unije!

   U ovoj godini će, nesmanjenom žestinom, i kada nam uvedu vize, Ivica Dačić, i skoro sve političke partije, govorljivo, iz sveg glasa, obećavati građanima da će nam Evropska unija dati datum za početak pregovora o ulasku u članstvo. Uvođenje viza je, kazaće, greška, ali ima nade da nas učlane, i sa viznim režimom. To je pusta želja, ali će se, sve dok postojimo kao država, u bilo kom obliku, politička elita kleti u Evropsku uniju, kao spas za naše građane. Druge alternative oni nemaju.

   U ovoj godini, odmah iza Božića, nastaviće da skaču cene. Divljački. Naročito hrane. A nje neće biti dovoljno.  U ovoj godini u Srbiji će se dramatično povećavati broj gladnih, i smrtno gladnih građana. U ovoj godini bićemo mnogo siromašniji nego u prethodnoj, osim u izveštajima premijera Dačića i Gospodara Srbije Aleksandra Vučića. Oni će tvrditi suprotno. Kazaće nam koliko su nam porasle plate.

   U ovoj godini Vlada Srbije zadužiće nas za još nekoliko milijardi, koje će potrošiti na kupovinu novih blindiranih vozila, opreme za prisluškivanje građana i za obezbeđivanje svoje imovine i poslova. U ovoj godini biće izbora, sigurno, bez obzira što nas predsednik Nikolić uverava da ih neće biti. U ovoj godini će Aleksandar Vučić i Miodrag Rakić pokušati da svoju ljubav prenesu  i u narodnu skupštinu Srbije i Vladu Srbije. Oni planiraju da njihove dve partije formiraju koalicionu vladu. Vučić premijer, Rakić, kao novi predsednik Demokratske stranke dobiće omiljeni resor unutrašnjih poslova. U ovoj godini groblja će poneti. Umiraće se masovno. U ovoj još gadnijoj godini, zauvek ćemo ostati bez Kosova.

   U ovoj godini će Aleksandar Vučić, za duži period, osigurati imovinu mafije iz Demokratske stranke koja je opljačkala Srbiju za najmanje 50 milijardi evra. On je svojim akrobacijama i sprdnjom sa navodnom borbom protiv korupcije, svesno pokrio najveće lopove na čelu sa bivšim predsednikom Srbije. Njihovi računi u inostranstvu neće biti zamrznuti.

   U ovoj godini imaćemo još zavisnije pravosuđe i još zavisniju policiju. Iskreno priželjkujem, da u ovoj godini dođe do pobune gladnih i prezrenih koje mori glad. Kako bi se radovao prizorima vešanja mafijaša, nekih ministara i stranačkih lidera na Terazijama.

   U ovoj godini sve je neizvesno, pa i život svakog građanina.

 

 

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag