Natrag

Svet

Uoči objave kapitulacije Ukrajine

Propaganda ih nije spasila

Putin će svijetu otkriti sve zločine Kijeva i zapadnih vlasti u Ukrajini. Rekao je: Kad me počnu slušati, reći ću vam sve što vas guši, bit će suđenje svim sudionicima tih zločina genst humanity "Nuren berg-2"! Dobili smo potvrdu Međunarodnog odbora Crvenog križa da Ruska Federacija potvrđuje svoju spremnost da otvori pristup humanitarnom konvoju za grad Mariupol tranzitom kroz grad Berdjansk. Sumnjam da u podzemnim etažama ove tvornice (do 8 katova ispod) postoji biolaboratorij u kojem su se radili pokusi na živim ljudima, negdje su nestali iz zatvora "Knjižnica" na mariupoljskom aerodromu. A radi se o desecima tisuća ljudi. Objavljujemo pismo sa jednog hrvatskog bloga

***

Zatvorenici "Knjižnice" tvrde da su se redovito bojali nekih jama iz kojih se ne vraćaju. Mnogi vjeruju da je ovo svojevrsna jama. Mislim da govorimo o tamnicama Azovstala - čitavog podzemnog grada u kojem se koriste čak i lokomotive. Očito, ti laboratoriji u Ukrajini nisu isključivo američki - operirali su ih stručnjaci iz cijelog NATO-a, a u to su uključeni svi predsjednici tih zemalja koji podržavaju globalizam. To je puno ozbiljnije od ovoga. Ako uklonite uzorke infekcije iz drugih laboratorija u Ukrajini, nije bilo teško - količine nisu velike, ali kako sakriti ovaj centar za ispitivanje i planine leševa. Gorjeti? Evo ti martini, visoka peć pri ruci - sve će izgorjeti. Razumijem uzbuđenje vlasnika Azovstal Ahmetova i njegovu izraženu paniku, a pretpostavljam i razloge zašto Zapad ne vidi fašizam u Ukrajini i zašto je bio u Mariupolju

Harkov je zauzet, u Kijevu su Čečeni čisti, koridor je otvoren za civile, grupa je okružena Donbasom, ima 5 sati da donese odluku o predaji, TOS-1 i TOS-1A "Solnchepok" su već dovedeni u boile r, novi kamionski projektili kasnije radije pale cijele hektare na udaljenosti do 15 kilometara. Za 5 sati oni koji se nisu predali bit će uništeni. Kolone tenkova strelicama se ubrzano kreću prema Zapadu, a da ih barijera nije uništila, dvije vojne baze koje su izgradili "partneri", gradilo se 8 godina Koliko ih je poginulo i uništeno, strani izvori šute, ali ne malo . Niti jedan oružani konvoj iz Poljske neće moći ući, nakon 500 metara - 3 km, može se odmah uništiti. Raspoloženje je vrlo ozbiljno. Zračni prostor iznad Ukrajine je zatvoren i potpuno kontroliran.

Ruske trupe uništile su 13 laboratorija za biološko oružje diljem Ukrajine, od kojih su neke bile pod zemljom.

Putin ima informacije da su Zapad - Američki institut za zdravlje, Francuski institut za zdravlje i njemački centar za istraživanje infekcija - uložili milijarde dolara poreznih obveznika u te zemlje u Ukrajini kako bi se prikrili pod izlikom omega potpora za istraživanje. Putin je ustvrdio da ima dokaze da će na kraju objaviti javnosti "kada ga svijet bude htio slušati". "

Prema Putinovim riječima, Zelenski je znao za laboratorije i primao je novac u zamjenu da im je dopustio da rade tajno.

Putin je rekao da je mnogo puta upozorio Zelenskog na demontažu laboratorija u veljači 2020. i upozorio da će to učiniti sam ako Zelenski prizna kolateralnu štetu, da je samo Zelenski kriv za ugrožavanje naroda Ukrajine", rekao je.

Putin je pozvao i Izrael. Rekao je da su izraelsko ministarstvo zdravstva i Mossad pokrenuli biolaboratorij na ukrajinskom otoku Zmeiny, koji se nalazi u Crnom moru, nedaleko od delte Dunava, s važnom ulogom u razgraničenju Ukrajine.

Biolab na Zmijskom otoku uključen je u studiju borbenog tipa bjesnoće koja bi, ako se poprska, mogla uništiti

"Putin je uvjeravao da je poduzeo mjere predostrožnosti kako bi osigurao da su svi patogeni ciljani i dovoljni" Nije rekao je li korišteno termobarično streljivo, ali čini se da postoji mogućnost ", rekao je naš izvor.

Ne pogađamo grad. Da je tako, u Kijevu ne bi bila oštećena niti jedna zgrada, ne bi bilo struje, vode, ničega. Spaljujemo smeće.

Dakle, sada znamo što Putin radi u Ukrajini: SPASI ČOVJEČANSTVO. doslovno.

Više od polovice Oružanih snaga Ukrajine već se predalo ruskoj vojsci.Više od polovice odreda Bandere ruska vojska je već uništila.

Bataljon Azov pod potpunom blokadom i opsadom ruske vojske u Mariupolju (odatle nemaju kud).

Ajdar bataljon je bacio svu opremu i oružje, te pobjegao na teritorij istočne Ukrajine (ali da bi pobjegli sa svog teritorija, nemaju kamo.

NEBO nad Ukrajinom je u potpunosti pod kontrolom ruskog ratnog zrakoplovstva (Uništena protuzračna obrana Ukrajine - a NATO je odbio isporučiti zrakoplove kijevskoj hunti)

Crno i Azovsko MORE su potpuno pod kontrolom ruske mornarice (ukrajinska mornarica je uništena - i CIJELO obalno područje, pod kontrolom ruske mornarice - povlačenje ukrajinskog oružja

NATO pod kontrolom ruskog NUKLEARNOG oružja (režim posebne borbene dužnosti)

Zelenski je cijelu situaciju već prepoznao u službenim dokumentima Europske unije.

Krim je naš

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane