https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Mir brate, mir....

Milovan Brkić

Američki predsednik Barak Husein Obama je čovek koji iza sebe ostavlja pustoš. Da se i na drvo nasloni, i ono bi se osušilo.

Čovečanstvo, a naročito hrišćanska civilizacija, treba da Huseinu Obami podigne spomenik i ovekoveči njegovu pojavu. I (ne)dela.

Niko kao Obama nije kompromitovao i Nobelovu nagradu. Nju je dobio za mir koji je propovedao, a iza njega je ostalo more krvi.

Husein Obama je unikatan američki predsednik. Prvi je crnac, sumnjivog porekla, koji je dobio poverenje američkih građana. I to u dva mandata. A čega se god latio, osušilo se. Zalagao se za ljudska prava, za socijalnu i zdravstvenu zaštitu svih svojih građana, a socijalne razlike su u njegovom mandatu postale nesnosne. Amerika je pod Barakom Obamom povela ključne ratove koje je izgubila. U ''arapskom proleću'' Obamina politika se sunovratila u Tunisu, Libiji, Egiptu, Siriji, a danas, punom žestinom i u Ukrajini.

Iako je Barak ratove izgubio, Obame pobeđuju. Abongo Malik, Huseinov brat, koji živi u Keniji, islamista je zakleti, i finansira Al Kaidu! Brat mu je sredio da bez poštovanja procedure u Sjedinjenim Državama osnuje ''humanitarnu organizaciju'' za prikupljanje para. Za Al Kaidu, naravno.

I niko da zucne. Ako gubi Husein, dobija Abongo Malik. ISIS-ovci napreduju. I prete i Americi.

Polako, ali sigurno, Obama vodi američke otuđene centre moći ka potpunoj propasti. Niko kao Obama ne urušava dolar. Čega god se lati, sve propada.

Pod njegovom vladavinom, argonacijom i pretnjama iz petnih žila, svet se uspravlja, ujedinjuje se da se odupre čizmi Ujka Sema. Osim arapskih ''prolećnih'' država, Obama je ujedinio Ruse, Kineze, Induse, Brazil i Južnoafričku republiku.

Turska se uspravila i mahnula rukom Huseinu Baraku. Ide ona svojim putem. A Rusi su najbliži. Obama preti raketama Rusiji, zbog Ukrajine. Niko tako nije protiv mira, kao dobitnik Nobela za mir. A kada nekom preti, onda je tu Evropska unija da laje za njega, da kevće i ujeda.

Niko kao Husein Obama nije uspeo da Nemačku, Francusku, Grčku, Italiju, Mađarsku i druge zemlje Starog kontinenta vrati u stvarnost, i da Ujka Sema oteraju k vragu.

Rat, rat i rat, jedina je preokupacija Huseina Obame. Ako nema rata, nema ni života. Ipak, svemu dolazi kraj, pa i stogodišnjoj osvajačkoj politici Nove Imperije.

Svi američki predsednici su ratovali, ubijali, bombardovali, širili raketama i bombama ''demokratiju'' i američke vrednosti. Ali, niko kao Obama nije uspeo da se snađe, da sve izgleda kao da je pobednik, i da će sve srušiti, a iz svega, što naumi, i obeća svojim gazdama, vrati se podvijenog repa.

Kada završi mandat, Husein Obama će se vratiti na Havaje, da uživa u penziji i dečacima, koje obožava. Može biti ponosan na sebe. Gospoda iz FED-a i američki multimilijarderi, moraće da polažu račune građanima. SAD-e će postati regionalna sila, koja će se boriti da se ne raspadne, sama od sebe.

Mišel, žena Barakova, javno je izjavila da njenog muža više interesuju muškarci od žene, i da će ostati da živi u Vašingtonu. Kada se samo pročulo da je bivši predsednik Klinton imao dobrovoljni seksualni odnos sa službenicom Monikom Levinski, digla se cela Amerika. Klinton se morao svlačiti pred nezavisnim sudijom Kenetom Starom, a od smene ga je spasila supruga Hilari i kćerka Čelzi koje su mu javno oprostile ovo neverstvo. A kada Mišel optuži muža, niko ni da zucne! Džo, i to je Amerika.

Za samo osam godina, Obama je izgubio sve strateške ratove, ujedinio Evropu i ključne Azijske zemlje, izgubio kao saveznika Latinsku Ameriku, a Al Kaida i islamske falange, koje je obilato pomagao, napašće njegovu zemlju iz svih oružja.

Obamini crni sunarodnici bi mu poručili - Mir, brate, mir...

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane