Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Su(lu)dovanje

Kako mafiju iz srpskog pravosuđa privesti pravdi i zakonu (294)

Specijalno vaspitanje građana sprovode tužilaštvo i sud

Organizovana kriminalna grupa hara Ministarstvom pravde, Upravom za izvršenje krivičnih sankcija i srpskim zatvorima. U Ministarstvu pravde i Upravi za izvršenje krivičnih sankcija caruje kriminal i prostitucija. Neki funkcioneri naplaćuju u novcu, drugi u naturi, a neki od njih i u jednom i u drugom. Svi su povezani zajedničkim kriminalnim interesima, i ucenama kontrolišu jedni druge. Dolaskom Srpske napredne stranke na vlast, kriminal je legalizovan, smrt i ubistva u zatvorima su svakodnevna pojava. Proklete avlije su u rukama Vučićevog kartela ...

Vladimir Molotok

Početak rada američke Kancelarije za borbu protiv organizovanog kriminala na takozvanom Zapadnom Balkanu, koja je već nezvanično predstavljena u SAD pod imenom "Kancelarija za razvoj, pomoć i obuku u inostranim tužilaštvima pri američkom Ministarstvu pravde", počela je da radi krajem marta i početkom aprila meseca 2022. godine... Koordinatoru te kancelarije biće podređeni agenti na terenu Srbije, BiH, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Kosova i Albanije... A, svi oni zajedno, polagaće račune vladi SAD i njenim odgovarajućim službama...

Šta se očekivalo od ove američke državne službe?

Balkanski diktatori su postali vođe narkomafije, a privatizovali su sve državne institucije, stavljajući ih u svoju službu i u zaštitu svojih interesa i interesa njihovih kartela.

Sve akcije koje je sprovodila Obaveštajna zajednica Sjedinjenih Država, naročito agencije DEA, FBI-a i Agencija za sprečavanje pranja novca, uz pomoć CIA-e i drugih obaveštajnih službi, zaustavljene su pred vratima Srbije a sputavane, svom snagom i u drugim balkanskim državama.

Srbija i njen diktator Aleksandar Vučić u tome su otišli najdalje. Vučić se tako poigravao sa američkom administracijom i Obaveštajnom zajednicom, podmićivanjem zvaničnika Stejt Departmenta stotinama miliona dolara. Što i danas čini.

Srpsko pravosuđe je potpuno kriminalizovano i u diktatorovim je rukama. Nema te odluke koju neće sprovesti predsednica Vrhovnog kasacionog suda Jasmina Vasović, državna tužiteljka Zagorka Dolovac i tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić. Oni su u kriminalu bespogovorno povezani sa organizovanim kriminalnim grupama u apelacionim sudovima i nižim tužilaštvima. Samo prepadni vod može razbiti ovu zločinačku vezu i piramidu.

Sve reforme srpskog pravosuđa vođene su sa ciljem da se ojača zločinački režim u Srbiji i drugim balkanskim državama!

Američka agencija USAID je potrošila 7 miliona dolara na edukaciju sudija i tužilaca. Kakva farsa, kakva ludorija! To su eksperimenti vlasnika Otvorenog društva Džordža Soroša, koji finansira zatvaranje demokratskih društava, parama američkih poreskih obveznika.

Na zvaničnom web sajtu američkog ministarstva pravde, u decembru 2021. godine postavljena je informacija o zadacima i ulozi novoosnovane američke Kancelarije... Između brojnih aktivnosti, kancelarija će se baviti i saradnjom sa lokalnim pravosuđem širom regiona, a u najavi je i postavljanje tužilaca-savetnika pri svakom diplomatskom predstavništvu SAD na ovom delu Balkana... Time će praktično početi obračun sa korumpiranim i kriminalizovanim vladama u regionu, u skladu sa međunarodnim pravom i obavezama koje je svaka od zemalja ovog podneblja odavno potpisala... Prema tome, američki šerif neće nikome doći bez naloga za hapšenje i prethodno dobro obavljene tužilačke istrage...

Predmet istrage bila je i još će biti sistemska i svaka druga korupcija, narko klanovi, ilegalna trgovina oružjem i sve drugo što vlada SAD smatra ugrožavanjem svojih interesa i vitalnih interesa zemalja saveznica.

Građani Balkana su već izgubili svaku nadu.

Ipak, počelo je da se kreće.

Crna Gora je ustrojila Specijalno policijsko odeljenje i Specijalno državno tužilaštvo. Klupko je počelo da se odmotava.

Zamenik glavnog urednika uzeo je muštuluk. Javio je da je pre neki dan počeo detaljan pretres ''ničije kuće'' u Podgorici, čiji je stvarni vlasnik bivši predsednik Milo Đukanović. On sada odriče da je to zdanje koje sliči onom iz Šilerove ulice u Zemunu, čiji vlasnik je bio zemunski klan, njegovim parama zidano. Tužioci imaju dokaze! Pretresom identifikuju sve sadržaje, zidane po njegovom naređenju, čiji snimak poseduju!.

U Srbiji tužioci i sudije i dalje divljaju. Pozivaju se na zaštitu ambasadora Kristofera Hila, koji pelješi Vučićev kartel. Milioni dolara iznose se diplomatskom poštom. Srpski novinari i slobodnomisleći građani u Srbiji su na merama vlasti, ali je još više praćen gospodin Hil, čiji se prati svaki pokret.

Nedavno je muškarac uhapšen, pa potom osuđen na kaznu zatvora od devet meseci jer je pretio Vrhovnoj javnoj tužiteljki Zagorki Dolovac. "Danas" je došao u posed presude po kojoj je S.Ž. osuđen.

Pored zatvorske kazne, koju će služiti u mestu boravka uz elektronski nadzor, osuđenom je izrečena i novčana kazna u iznosu od 500.000 dinara. Ovaj novac je obavezan da uplati na račun Zagorke Dolovac, koja će, kako se navodi u presudi, kasnije ovaj novac donirati Dečjem selu u Sremskoj Kamenici.

U presudi koju je doneo Treći osnovni sud u Beogradu, a na osnovu sporazuma o priznanju krivice, koji je okrivljeni sklopio sa tužilaštvom, piše da je S.Ž. kriv za krivično delo ugrožavanje sigurnosti, piše Danas.

U obrazloženju presude navodi se da je 29. maja ove godine na aerodromu „Nikola Tesla" ugrozio sigurnost Vrhovnog javnog tužioca, oštečene Zagorke Dolovac, pretnjom da će napasti na njen život, na taj način što je prišao oštećenoj i pretećim tonom joj se obratio rečima: „Zar ste Vi još uvek živi?", usled čega se Zagorka Dolovac iz straha i ugrožena ovakvim ponašanjem okrivljenog udaljila sa lica mesta.Zaista je tužno da je ova gospođa, koja je 14 godina na mestu državnog tužioca, pod takvom vrstom zaštite.

Jer...

Odredbom člana 138 stav 3 KZ propisano je da je "ako je pretnja učinjena prema sudiji, javnom tužiocu, predsedniku Republike... zaprećena je kazna zatvora do pet godina zatvora.

"Da bi pretnja imala karakter krivičnog dela ugrožavanja sigurnosti potrebno je da je pretnja objektivno takva da može da ugrozi osećanje lične sigurnosti. Međutim, pretnja mora da sadrži stav izvršioca dela da će napasti posredno ili neposredno na život i telo oštećenog. U ovom slučaju nije učinjena pretnja da će konkretna osoba (okrivljeni) napasti na nečiji život i telo, pretnja nije bila upućena, već je iznet vrednosni sud, iznet na grub način, ali praksa Evropskog suda za ljudska prava dopušta preterivanja i metafora u kritici osoba iz javne i političke sfere.

PRETNJA OBJEKTIVNO MORA BITI OZBILJNA I KONKRETNA, DOK SE POSLEDICA OCENJUJE SUBJEKTIVNO, PA JE MOGUĆA SITUACIJA DA JE UPUĆENA PRETNJA DOŽIVLJENA OD STRANE OŠTEĆENOG KAO UGROŽAVANJE SIGURNOSTI, IAKO TO NIJE STVARNO I OBJEKTIVNO, ALI I SITUACIJA DA NESUMNJIVO OZBILJNA I KONKRETNA PRETNJA NIJE DOŽIVLJENA KAO UGROŽAVANJE SIGURNOSTI ." - Stav je izražen u presudi Vrhovnog kasacionog suda (Kzz 921/2019 od 3. oktobra 2019. godine).

Ali, kakav zakon, kakvi bakrači. Važno je da je to tražila Zagorka Dolovac. A ona je odlikovana najvišim francuskim odlikovanjem. Ona se rukuje sa Kristoferom Hilom! Oni iza nje stoje, a mnogi iza nje leže. Ubijeni u zatvorima, bolnicama, od gladi, studi, stida...

U kakvom nam je stanju pravosuđe, govori i suđenje koje je 12. juna održano u Višem sudu u Beogradu, povodom optužnog predloga podnetog protiv glavnog urednika Magazina Tabloid, zbog ''pozivanja na nasilno rušenje ustavnog poretka". On je uhapšen 8. maja prošle godine. Doveden je sudija Dušan Agatonović, predsednik Trećeg osnovnog suda u Beogradu, koji je Milovana osudio na 14 meseci zatvora, uz produženje pritvora do pravnosnažnosti presude. Slučaj Brkićevog hapšnja uznemiro je međunarodnu javnost, a Apelacioni sud je 13. septembra presudu ukinuo kao nezakonitu, vratio je na ponovno suđenje, a pritvor je zamenio kućnim pritvorom. Drugo veće Apelacionog suda ukinuilo je 12. januara, ove godine, pritvor Brkiću, uz konstataciju da ne stoje razlozi za njegovim zadržavanjem, a imajući u vidu i navode iz rešenja o ukidanju presude, iz kojeg jasno proizilazi da tužilac nema dokaza da je izvršeno krivično delo!

Sudija Agatonović je izabran za sudiju Apelacionog suda u Beogradu, na čijem je čelu njegov kum Duško Milenković, a njegov zamenik Rastko Popović, čija žena je Maja Popović, ministarka pravde, a ljubavnica Bratislava Gašića, ministra odbrane.

Predmet ponovnog suđenja ustuplejn je sudiji Živku Jevđenijeviću, koji je doveden iz Prvog osnovnog suda u Beogradu. I Jevđenijević je, kao i Agatonović - ''fludine sekusalnosti''. Na suđenju mu je nedostajala samo šminka obrva.

Sudiju je najviše interesovao odgovor optuženog Brkića šta misli o Aleksandru Vučiću?

Viši sud je potonuo u živo blato. Za predsednika je doveden sudija Dragan Milošević, koji je nakon ''odrađenih'' presuda izabran za sudiju Apelacionog suda, zaradviši 3,5 miliona evra. On se šeta po sudu, ni sa kim se ne pozdravlja, ni sa sudijama, ni sa zaposlenima. Popreko ih gleda. On ima zdravstvenih problema (neurološke prirode), arogantan je i po ceo dan planira koga da opljačkaju, koga da zaštite.

Sudija Milošević je u poslovnim odnosima sa Nenadom Stefanovićem, glavnim tužiocem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, koji ne silazi sa stubaca štampe i vesti u medijima, koji pokriva sve kriminalne radnje Vučićevog kartela, a proganja svoje zamenice, koje dosledno primenjuju zakonitost.

Da li se bliži kraj nasilju onih koji vrše ''specijalno vaspitanje građana'' i štite svaku vrstu masovne i zastrašujuće pljačke javne imovine?

Srbija je, sada, jedina država u kojoj su tužioci i sudije čuvari mafije na vlasti.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane