Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Po mom mišljenju

PRVI SRPSKI SABOR

Pre neki dan, Aleksandar Vučić, je održao priredbu kulturno umetničkih društava u centru Beograda, koju je, u skladu sa svojim mentalnim stanjem, nazvao prvim srbskim saborom. Naš samozvanac se mora demantovati, niti je to bio prvi, niti opštesrbski, a nema elemente ni saborovanja u nacionalnom srbskom pravoslavnom smislu.

Stevan Zivlak

Dva gubitnika, gospodin Dodik iz Banja Luke i gospodin Vučić iz Beograda, koji se ne bave svojim poslom, već izdaju srbske nacionalne interese gde god stignu, su pokušali teatralno da praveći veći problem, po receptu diktatora Slobodana Miloševića, sakriju prethodne poraze koje načiniše iz neznanja ili zle namere. Sabor je sazvan da reši nagomilane probleme sa kojima se susreće srbski narod, ali je elegantno izbegnuto da se uopšte pomene nesreća koju je lično gospodin Vučić i gospodin Dačić učinili Srbskom narodu koji je konstitutivan na teritoriji Kosova i Metohije, koji pretvoriše u nacionalnu manjinu, čak i manje od toga, u poslednje vreme okupacione snage NATO pakta taj deo našeg naroda tretiraju kao roblje, hapse, prebijaju, muče, zatvaraju u kazamate, otimaju im privatnu imovinu, pljačkaju srbske banke i prodavnice, u selu Banjska je prošle godine organizovano streljanje nekoliko srbskih ratnih zarobljenika i tako dalje.

Odbijajući pokušaje nesretnog samozvanca da mu pruže smokvin list za veleizdaju koju je učinio i formiraju nevladinu asosijaciju sa nazivom Zajednica srbskih opština, okupatori se drže svog osnovnog principa : oni su tu teritoriju okupirali i ona je ratni plen koji je oduzet poraženoj zemlji da se nadoknade troškovi učinjeni prilikom okupacije.

Aleksandar Vučić više se uopšte ne bavi zlom koji je izazvao tom delu Srbskog naroda, smatrajući da je taj zadatak ispunio, da je definitivno uništio sve uspehe srbske i jugoslovenskih država, vrativši teritorijalni integritet zemlje sve do pred balkanskih ratova, da je uspešno Srbski narod na Kosovu i Metohiji vratio u arnautsko robstvo te da je uspešno završio sve zadatke koje su mu nemački nacisti postavili, on sada opravdano očekuje Nobelovu nagradu za te zločine koje je uspeo napraviti sopstvenom narodu i čeka dopuštenje da ode na zaslužan odmor kao i Zelenski na neku egzotičnu destinaciju.

Probleme koje su on i njegov potrčko gospodin Dačić učinili, mogli su pre neki dan rešiti elegantno na navodnom saboru : prihvatiti predloge Srba iz USA koji su prosledjeni Patrijarhu srbskom pred Sabor SPC, u smislu da se teritorija KiM proglasi okupiranom, da se ponište svi do sada potpisani sporazumi sa teroristima i da se od okupatora zahteva početak pregovora o vraćanju tog dela okupirane srbske teritorije Republici Srbiji. Te predloge je patrijarh srbski sigurno prosledio državnoj vlasti, predlozi su došli sa nadležnog mesta iz američkih eparhija koje su saborno razmatrale pitanja koja treba raspravljati na prolećnom saboru SPC.

Nesretnik je reagovao panično, pustio je svoje medijske kerbere da se raspišu o navodnoj nelojalnosti srbskih eparhija u SAD, o njihovoj nameri da se pridruže vaseljenskoj patrijaršiji i sve slične uobičajene nebuloze u tom smislu. Sa druge strane, izvršeno je sistematsko čišćenje vesti o toj odluci naše Srbske dijaspore, sa interneta, danas se vesti o tom predlogu časnog Srbskog naroda iz SAD, ne može više pročitati na internetu ništa.

Gospodin Donald Tramp je čestitao slavnoj Srbskoj zajednici u SAD verski praznik, to je odjeknulo u američkoj javnosti, te je potez našeg uplašenog samozvanca znak da mu nalozi stižu najverovatnije iz BND ili neke druge nemačke tajne službe.

Ako je u svom mozgu zamislio da može izigravati lidera navodnog vascelog srbskog sveta , trebalo bi da bude svestan da je upravo on i njegov trabant Dačić sa politikom dve veleizdajničke partije SNS i SPS isterali preko milion gradjana Srbije širom vaseljene, gde su bratski primljeni od stare emigracije koja je politički zrela i nije oduševljena diktaturom koja se odvija već duže od decenije u našoj zemlji.

Patrijarh srbski se već suočio sa tim pitanjima, većina vernika SPC je van teritorije naše zemlje, Sveta Crkva je narodna i uticaj vernika iz rasejanja je već dostigao razmere da će se ubrzo osetiti i prilikom odlučivanja SA Sinoda i SA Sabora , u još većoj meri.

Izjave doktora Lončara koje je plasirao u medijima da patrijarh mora podržati doniranje organa i transplatacije u širokom obimu, su izuzetno opasne. Naime iz tih izjava se vidi na koji način srbska satanistička vlast razmišlja o ulozi Crkve u srbskom satanističko globalističkom društvu koje stvara : SPC mora biti samo transmisija izvršnih organa vlasti i ispunjavati sve postavljene ciljeve i zadatke, bez prava odlučivanja. Iz tog razloga se ne menja na zahtev SPC monstruozni zakon kojim se urušavaju same osnove srbskog jezika, ali se istovremeno iznose zadatci koje bi patrijarh morao promtno ispunjavati.

Diktator olako shvata ulogu i istorijski položaj Crkve u srbskom društvu , potcenjujući njenu organizacionu strukturu, njeno saborsko ustrojstvo i unutrašnje demokratsko, najčešće saborsko jednoglasno izjašnjavanje. Mnogi potcenjuju i ulogu i značaj današnjeg Patrijarha srbskog, koji je mlad, na početku veoma odgovornog zadatka, zadužen pre svega za jedinstvo crkve i za sada ima potpunu podršku Ruskog patrijarhata kao de facto Trećeg Rima, koji će sigurno očuvati tradicionalne hrišćanske vrednosti, i dostignuća ruske civilizacije na prostorima Evrope pa i Sveta. Srbski Patrijarhat je za sada na pravoj strani, zajedno sa jednovernom Ruskom crkvom i narodom, to ne možemo reći za samozvanca koji gde god stigne podržava ukrajinski i nemački nacizam, šalje oružje pogrešnoj strani i čini sve što je u njegovoj moći da sledi instrukcije nemačkih tajnih službi.

Što se tiče Dejtonskog sporazuma i nameri gospodina Dodika da odvoji Republiku Srpsku od ostatka BiH, moramo reći par reči na tu temu.

Pre svega sve probleme koje je izazvao navodni, nelegalni visoki predstavnik, nemački nacista, je aminovao i iza njih stoji direktno Aleksandar Vučić. On se redovno sastaje sa tim navodnim visokim predstavnikom, lično ga priznaje i prihvata kao legalno postavljenog, nije dozvolio Vladi Republike Srbije da prigovori postavljanju Albanca u Visoki sud BiH itd. Da li se naša zemlja obratila Savetu bezbednosti po tim pitanjima i da li je insistirala na vraćanje te situacije u legalno stanje. Da li je uopšte potrebno dalje zadržavanje tih kolonijalnih mehanizama koji sve gradjane i narode u BiH drže u čvrstim raljama svojevrsnog koncentracionog logora. Da li insistiranje Dodika na otcepljenju nije upravo u interesu kolonijalnih sila da zadrže status quo za nesretnu BiH i njeno stanovništvo, koje se iseljava još brže nego iz Srbije i Hrvatske.

Suštinski interes upravo Srbskog naciona koji potiče iz BiH je puna samostalnost i nezavisnost BiH kao jedinstvene srbske države, s tim da se odreknemo Lenjinovih ludačkih izmišljenih naroda i priznamo bošnjacima ono što jesu, a to je da su Srbski narod koji je prihvatio muslimansku religiju, dok u svemu ostalom pripada velikoj Srbskoj civilizaciji koja postoji na širokim evropskim prostorima već nekoliko milenijuma.

Dejtonski sporazum nije Sveto pismo ili što naš narod kaže nije Božje slovo, i potrebno je taj sporazum radikalno menjati.

Bosna i Hercegovina ima pravo da bude moderna , efikasna i nezavisna država, da se oslobodi okupacije u koju su je dovele pre svega njene šovinističke elite, da brzo podigne standard stanovništva i postane centralna balkanska država po svim parametrima koje im priroda i položaj omogućavaju. Za očekivati je upravo od Bosne i Hercegovine da nakon konsolidacije i modernizacije države i njene deokupacije, postane integrativna poluga za obnovu Jugoslavije, koja će biti zajednička država gradjana a ne naroda i narodnosti, kako smo mi komunisti pogrešno je definisali, po nalozima bolesnog slovenačkog nacionaliste Kardelja.

Naši samozvanci treba malo da prouče ideale Mlade Bosne, Gavrilo Princip je pucao u Sarajevu, smatrajući ga svojim gradom u kome su austrougarske vlasti oskrnavili Vidovdan, Srbi su kroz istoriju dizali bune i ustanke na toj teritoriji, smatrajući je Srbskom i boreći se protiv okupatora a ne protiv muslimanskog stanovništva.

Prvi svetski rat je počeo zbog BiH, vojvoda Mišić je posle velikog stradanja uspeo da je pripoji Srpskoj Kruni, što je priznala i Versajska konferencija. Trećinu srbskog naroda smo izgubili u Prvom svetskom ratu, da bi sada jedan Dodik pričao o tome da bošnjacima kao političkom nepostojećem narodu treba pokloniti pola BiH a drugu polovinu nastanjenu srbskim življem ponovo izložiti izgibeniju i po treći put za sto godina potrebi da se bori za Krst časni i slobodu Zlatnu.

Dodik nije dobar Srbin niti dobar političar , treba uraditi potpuno suprotno, tvrditi da je celovita BiH potrebna srbskom nacionu, da se mora očuvati kao nezavisna, slobodna, samostalna, da se garantuju u takvoj državi sva ljudska prava, lična bezbednost, privatna imovina, i da se insistira da se dosadašnji neprijatelji naroda pre svega Turci i Germani, odmaknu od BiH u što širem luku uz garancije anglosaksonskih sila i Ruske imperije.

Danas, jedna Gruzija rešava političke probleme na jednostavan način, eliminišući iz politike sve plaćene agente stranih sila, to sutra može uraditi i demokratska BiH, i da izgradi gradjanske partije koje će biti višenacionalne i brinuti o istinskim interesima naroda koji živi na tom prostoru.

Bosna i Hercegovina je veoma lepa, bogata zemlja, prepuna resursima, borba Visokog predstavnika za jedinstvenom državnom imovinom se i svodi upravo na mogućnost da germanski kapital jednostavno otme te državne resurse narodu BiH, i da bezdušnom eksploatacijom produži život germanskom nacizmu za deceniju, dve.

Dodikova namera da mu Vučić pomogne u ostvarivanju njegove politike je katastrofalna, taj čovek je uništio sve čega se dotakao.

Srbiji predstoji težak višedecenijski put ka detoksikaciji političkog života i eliminisanje partijskog parazitizma koji je obuhvatio sve pore ove zemlje, a posebno rasčišćavanje sa svim stranim plaćenicima koji su se ugnjezdili u prestonicu, prodajući na bgd marketu sve srbske interese na malo i veliko.

Srbi iz BiH moraju naći sopstvene snage, oni imaju veliki intelektualni kapacitet, veći nego ovi srbi sa desne obale Drine, i pronaći put za deokupaciju sopstvene zemlje kao celovite BiH bez krvi i zla kao što smo bili prinudjeni da činimo u prošlosti.

Još veća odgovornost leži na elitama muslimana. Oni moraju biti svesni da smo braća, da su Osmanlije daleko da se prošlost ne može vratiti a da u germanskoj okupaciji nema ni sreće i napretka. Mnogo vaših sinova je trunulo radeći decenijama u nemačkim fabrikama, možete se raspitati o sreći i zadovoljstvu raditi u nemačkim ropskim uslovima. Sa druge strane, naša zajednička vrednost je u tome da su civilizacijske vrednosti identične i jednake za oba naroda, da satanizam ne može prodreti u BiH ako budemo branili istinske civilizacijske vrednosti zajednički. U suprotnosti, može se desiti da državu dejtonskog tipa koriste svetski satanisti kao rezervoar za organe, za trgovinu malom decom, za transfuzije i preprodaje krvi , za naseljavanje nepotrebnih migranata itsl.

To BiH nije potrebno, ona nije to ni zaslužila.

Muslimanska nacionalistička elita je napravila krucijalnu grešku prihvatajući primitivni nacistički plan proglašavanja Srbskog slavnog naroda genocidnim. Nacisti su bez sumnje ostvarili veliku pobedu u OUN, rezolucija je usvojena, Srbi su proglašeni genocidnim. Medjutim, muslimani u BiH nisu ništa dobili, naprotiv, svrstali su se ponovo kao i u Drugom svetskom ratu uz evropske naciste, što im ne čini čast.

Evropski nacizam će biti slomljen za godinu, dve dana, a bruka i sramota muslimanske BiH elite će ostati doveka.

Stoga bih predložio muslimanskim intelektualcima iz BiH kojih ima mnogo i koji su progresivni, da preuzimaju političku vlast od starih okoštalih struktura koji su BiH doveli u ćorsokak i pokušati da ostvare saradnju sa BiH srbskom inteligencijom radi zajedničkog projekta izgradnje moderne, napredne suverene Bosne i Hercegovine.

Mi smo bliski narodi i moramo blisko misliti, ako ne nameravamo da ostanemo nacističko roblje, u koje su nas uvele političke bitange koje su srušile Jugoslaviju našu zajedničku domovinu koju smo svi smatrali svojom.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane