Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag



Uvodnik

(Pr)osudite sami

Uzalud vam trud, svirači

Milovan Brkić

Rok grupa Prljavo kazalište ima hit "Uzalud vam trud, svirači".

Tako se i Vučić uzalud trudi da ostane na vlasti bar još tri godine, dok ne opljačka još 20 milijardi preko EXPO-a.

Uzalud mu namešteni izbori, potlačene i podmićene strane diplomate i domaći lažni opozicionari, korumpirani policajci, tužioci, sudije i mediji, niko i ništa ne može da mu pomogne.

Šizofreni diktator, nametnut od vašingtonskih mafijaških elita, uveren je da je postao Bog Sunca. Bog Sunca koje želi da potpuno zamrači još jedan ludak, Bil Gejts.

Sledbenici sumanutog Aleksandra Vučića uvereni su da će njihov Vođa ostati besmrtan. Idu uz njega, do njegovog, ili našeg, samog gorkog kraja.

Nije to prvi put da se Srbija našla u istom paklu, kao što je danas.

Podsetimo se Disovih Naših dana, koje smo preživeli, mada nije bilo ni tada nade.

Razvilo se crno vreme opadanja,

Nabujao šljam i razvrat i poroci,

Podig'o se truli zadah propadanja,

Umrli su svi heroji i proroci.

Razvilo se crno vreme opadanja.

Progledale sve jazbine i kanali,

Na visoko podigli se sutereni,

Svi podmukli, svi prokleti i svi mali

Postali su danas naši suvereni.

Progledale sve jazbine i kanali.

Pokradeni svi hramovi i ćivoti,

Ismejane sve vrline i poštenje,

Poniženi svi grobovi i životi,

Uprljano i opelo i krštenje.

Pokradeni svi hramovi i ćivoti.

Od kada je na vlast, pre tačno 12 godina postavljena radikalska banda, presvučena u naprednjake, počela je tragedija, koja je odnela milione života.

Samo u ovom broju opisujemo kako nas je skot, sluga američkih centara moći, satro. Prodao je Kosmet, razoružao je srpsku policiju, raspustio sudove i tužilaštva, potom je razoružao i građane Srbije, posvađao je Srbe iz Crne Gore sa maticom, uspeo je da likuje u rezoluciji o genocidu u Srebrenici, sada se sprema da preda Republiku Srpsku. On, sve sam to čini, okružen poluidiotima, ministrima, nametnutim direktorima, sudijama, tužiocima...

Njegova promiskuitetna službena supruga Tamara šparta po belom svetu, njena druga je Oleana Zelenski, žena bivšeg ukrajinskog predsednika, pokojnog Vladimira Zelenskog, obe zajedno pljuju, na sva usta, Rusiju i njenog predsednika Putina, Aleksandar šalje oružje, pare, humanitarnu pomoć Kijevu. A Rusi stoje iza Srbije. Zasada ćute i čekaju. Čekaju dan, kada će opasni ludak Vučić otići sa scene.

Ovih dana Vučić još više luduje. Planira nova zaduženja, nove pljačke, nove izdaje. To je mera njegovog života. Divlja i njegova Velika propaganda laži. Malobrojne novine i mediji, ipak, uspevaju da opišu Vučićev kartel, njihove pljačke, otimanja svega i svačega, ubistva, nasilje. Pa i nasilje nad medijima.

„Ovaj sistem je napravio takvu situaciju da vi više ne znate ko je ko, ko šta radi. Ali ja mogu da kažem za ovih 12 godina, od kad smo mi izgubili demokratski poredak u Srbiji, da se on (Lađević) bavi propagandom. On se pre toga bavio u nekom delu svoje karijere, novinarstvom. To ne možemo da sporimo. Ali novinarstvom su se bavili i naše takozvane kolege s RTS-a, za koje će mnogi reći da su uvaženi novinari, da su dobijali velike nagrade. Pa su sad na istom tom nivou kao Milan Lađević", rekao je ugledni novinar Slobodan Georgiev.

Prema rečima Georgieva, sada je u novinarstvu „ostalo 100 ljudi" koji pokušavaju da se bave novinarstvom u Srbiji i ispadaju kao neke „progonjene zveri, kao neke životinje".

„I sve nas su stavili u jedan zoološki vrt i posmatraju nas sa strane. I kada mi kažemo ovo nije normalno, oni to tretiraju kao izjavu neke čudne životinje iz Indonezije....", kaže Georgiev.

To je ono što je, kako kaže, napravila ova vlast, zajedno sa „tim našim kolegama, sa svim tim našim kolegama, koji su danas u tabloidima, koji su danas na RTS-u, na Prvoj, na Pinku, Hepi..."

Pre nekoliko godina Vučić je javno obavestio javnost da dva ološa (urednik Teleprontera i ja) opisujemo ga kao kriminalca.

Odgovorio sam mu sms porukom - I dva loša obore Miloša. Njega je to razbesnelo, a upućeni tvrde da se ovaj skot od te poruke i uplašio.

Danas je sve više građana koje vode u zatvor zbog sličnih poruka na društvenim mrežama. Što su zatvori puniji, sloboda je bliža. A diktator je sve bliži svom surovom kraju. Uzalud sviraju njegovi svirači i udaraju u talambase.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane