https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Na privremenoj meri

Milovan Brki

U ponedeljak, 1. decembra, kada ovaj broj šaljemo u Podgoricu, dok nervozno šetam hodnikom, jer mi se mozak ''uspavao'', poštar donosi i pismo u kojem pošiljalac navodi svoje ime i adresu.

U pismu se opisuje sastanak održan 19. novembra u sedištu SNS-a.

Pošljilac je bio na sastanku ekonomskog saveta SNS-a, kome su prisustvovali Jorgovanka Tabakovi i Bojan Terzi iz NBS, Milenko Dželetovi i Draško Markovi iz Telekoma, i jo 14 drugih članova.

Ovi "vrli funkcioneri" SNS i direktori u NBS i Telekomu Srbije, raspravljali su kako i na koji način da se zaustave napadi i negativna kampanja Tabloida na Vladu Srbije i njenog predsednika.

Insajder navodi: "Pa je tako gospođa Tabakovi, guvernerka NBS izašla sa predlogom, da bi se trebalo naći načina da se onim dvema budala iz Tabloida (misli se na vas i novinara Predraga Popovića) zapuše usta. Ona je rekla i kako se njena ćerka zbog pisanja Tabloida o njoj potresla i rodila mrtvu bebu. Od ...... sam saznao da ovu 'priču' gospođa Tabakovi često priča, prikazujući sebe kao žrtvu medija. A upravo ta ćerka joj živi u Rimu, jer je gospođa Tabakovi mimo svakog pravila uspela svog zeta, uz pomo ljubavnika Veljka Odalovića, generalnog sekretara MIP-a, da zaposli u Ambasadi Srbije u Rimu, tako da danas sva njena putovanja po svetu obavezno imaju Rim za presedajuću stanicu. Na predlog guvernerke da se vama i gospodinu Popoviću 'trebaju zapušiti usta', njen pomoćnik iz NBS, Bojan Terzi je pitao 'šta i kako predlaže da se to odradi', na šta je ona odgovorila 'da vam se trebaju dati neke sitne pare, ali ne iz stranačke blagajne, kako bi vam se zamazale oči, i kako bi ste prestali sa napadom na SNS, Vladu, premijera i ostale funkcionere''. Ona je rekla ‘da treba razgovarati sa Goranom Veselinovićem, i da on organizuje da vam se da neka sitna para.

Nakon nje se za re javio Draško Markovi iz Telekoma, koji je rekao 'da se slaže sa njom i njenim predlogom, jer on i Milenko Dželetovi preko Telekoma plaćaju previše novinarskih skotova koji laju, i kojima nikada dosta para'. Draško Markovi je rekao i da su se ‘Jugoslav i Nikola spasili B92' !

Nakon njega je Dželetovi rekao 'da bi Goran trebao dati Brkiću 5-hiljada, a Popoviću 10-hiljada i nogu u guzicu', i da vam je to dosta

- Eto o čemu razgovaraju državni funkcioneri iz SNS-a - kaže insajder, potpisnik pisma, navodeći svoju punu adresu, koju ćemo izostaviti. Pismeno sam se odmah zahvalio na stenogramu tog razgovora.

Nedavno smo objavili vest, da je 15. septembra gospođa Tabakovi, kada je napadnuta u sobi u hotelu "Maestral" u Miločeru, na aerodromu u Podgorici izvesnom S. Tomičiću predala svoju skupocenu tašnu marke ''Birkin'' sa 470 hiljada evra, da je odnese njenoj kćerki u Rim, za kupovinu stana!

Ipak, pomenuta gospoda su pokazala humanost. Predlažu da se sitnom parom podmiti i na magazin. Tako ne misli Nikola Petrovi, Vučićev kum, direktor EMS-a, koji iz potaje vlada Srbijom. On je odlučio da odvoji pozamašnu svotu novca i ugasi na magazin. Prethodna tri broja, pod njegovim pritiskom, distributeri štampe nisu prodavali. Prethodno, on je pokušao da natera sve štamparije da odbiju štampanje Tabloida, a potom se odlučio da parama podmiti distributere. Ipak, sudije Privrednog suda u Beogradu, Vanja Lali i Tijana Popovi, donele su prošlog meseca rešenja kojim su odredile privremenu meru, i naložile distributerskim kućama da na magazin, bez odlaganja, stave u prodaju.

Broj koji čitate je na privremenim merama!

Šta ostaje mafiji iz SNS-a u borbi protiv našeg magazina?

Hoće li nas pojesti mrak direktora Elektromreže Srbije? Tekst o njegovim zlodelima objavićemo na našem sajtu.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane