https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Kad prorok služi Davidu

Milovan Brkić

U Hadisima (Zapisi iz Muhamedovog života) prorok Muhamed kaže da Bog dobre ljude šalje u raj, a loše u pakao. Postoje, prema Muhamedovom tumačenju, i dobri i loši narodi. Dobri dobijaju dobre, a loši narodi - loše vladare.

U Protokolima Sionskih mudraca, tvrdi se da postoji Izabrani narod, a svi ostali su Goje (nešto između koze i svinja), i treba da služe Izabranim.

Hrišćani, i oni drugih vera, takođe su Goje.

Danas je opasno pominjati i Proroka Muhameda, a i Protokole Sionskih mudraca. Ide glava.

Izabrani su odlučili da trećesvetiziraju hrišćane i druge narode, da ih podjarme i da služe svojim interesima. Napadnuta je Evropa, kao stecište bele rase i hrišćana.

Bankari Vol strita i Londona nemilice napadaju svet. A Goje ćute, pognute glave. I idu na klanje i prevaspitanje.

Izabrani su odlučili da nahuškaju sledbenike Muhameda proroka, kao što su ih i vekovima ranije huškali na Hrišćane, sa ciljem da se međusobno poubijaju, a koji prežive, da služe njima.

Izabrani su prvo porobili Sjedinjene Američke Države. Doveli su za predsednika crnca, koji je musliman, narkoman i peder, čiji je brat u Keniji plemenski starešina i finansijer je Al Kaide. Samo da se zna ko vlada Amerikom...

Dakle, od takve države više nema ništa. Kakva ljudska prava, kakve slobode, kakav ekonomski bum i procvat tehnologija...

U svojoj pomami, Izabrani tako bestidno, presipanjem iz šupljeg u prazno, otimaju od građana Amerike hiljade milijardi dolara, koje nemaju gde potrošiti, ali je važno da Goje nemaju šta da jedu.

Skoro sve novine, te-ve i radio stanice, filmske kompanije, sudovi, tužilaštva i banke u rukama su Izabranih. U SAD, postoji samo Njihova istina, iako slobodarski narod Amerike pruža otpor, istupima preko društvenih mreža, samizdata i manje tiražne štampe,

Izabrani su prvo nahuškali vojne snage SAD-a i njenih saveznika da krenu u bezrazložan rat sa muslimanskim državama. Razoren je Avganistan, potom Irak, Libija, napadnuta je Sirija, Egipat, Jemen.

Pod pretnjom i sankcijama je Iran. Izabrani čuvaju Emirate i Saudijsku Arabiju, kao svoje saveznike odakle će se slati Alahove reči i odapinjati Prorokove pouke i strele. I diktirati cenu nafte, da Evropu opljačkaju...

Surovo su, skoro do istrebljanja, napadnute muslimanske države. Genocidna ubistva i razaranje...

Egipat se izvukao. Ali, satrveni su Turci. Izabrani su sprečili, preko američke vojne elite, da turska armija zaustavi islamistu Erdogana da uspostavi šerijatske zakone u ovoj evro-azijskoj zemlji. Ali, tek će krv da potekne u Turskoj, a Erdogan je danas jedan od najopasnijih zločinaca. Genocidan je i prema svom narodu.

Iz muslimanskih zemalja, pod dirigentskom palicom otuđenih centara iz Centralne obaveštajne službe, kreću obučeni, ideološki zatrovani i novcem snabdevene ćelije islamista po Evropi, da se napiju krvi njenim građanima, koji su nevini, isto kao i milioni njihovih sunarodnika, koji su surovo napadnuti i istrebljivani po nalogu Izabranih.

Akcija koju je ćelija Islamske države izvela u Parizu, delo je Izabranih, bolje reći, došla je kao odgovor Francuskoj što se približila Rusiji, u ekonomskim sporazumima teškim milijardama dolara. Sa Rusijom se ne sme trgovati, ona se mora pljačkati. Tu su Džordž Soroš i hijene Volstrita i Londona, koje će prodajući NIŠTA, uzeli sve od Rusije, Kine...

Sa očajnicima je lako manipulisati. I poslati ih na sveti put, kada Izabrani odluče.

Evropa nema snage da se odupre napadima iz Vašingtona i Londonskog city-ja. Merkelova se povija, ucenjena zbog svoje pljačkaše naravi, Olnad je pokušao da se izmigolji. I, eto kazne...

Oland je uveo vanredno stanje, na tri meseca ograničio sve slobode i prava. Francuzi ne mogu da iskažu svoje mišljenje o teroristima. Moraju da misle onako kako Oland kaže.

Napadi na islamske države, kao odgovor teroristima, dovešće do odgovora džihadista. A, Izabrani trljaju ruke. Oni skupljaju pare. Porobili su SAD i Evropu. Na vlast su doveli pedere, lezbejke, narkomane, koje sudbina države i naroda ne zanima. Evropa mora da se oslobodi svojih bolesnih elita. Tada će znati i kako da odgovori. Ovako, tonuće u beznađe, što Izabrani i žele.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane