https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Odgovori na pitanja iz prošlog broja Magazina Tabloid

Porodični klan Vučević

Arpad Nađ

Odgovori na pitanja iz prošlog broja Magazina Tabloid:

1. Sestra Miloša Vučevića, Tijana Ćirović je razvela Petra Ćirovića oca troje dece, jedno dete ima sa Tijanom. U toku 2015. Godine Miloš Vučević je naredio Bogdanu Labanu da zaposli njegovu sestru na mesto direktora Opštih-pravnih poslova u Elektrovojvodini. Pošteno, naprednjački. I to protivno uredbi Vlade Srbije o zabrani zapošljavanja u javnom sektoru. Miloš Vučević je dao zadatak Petru Ćiroviću da vodi Samostalni DSS u Novom Sadu. Petar Ćirović se 2013. venčao sa Tijanom iz čistog interesa i ucene. Tijana Vučević, danas Ćirović je narkomanka, koristi kokain, heroin i ekstazi. Na adresu ovog bračnog para je vise puta dolazila policija na poziv komšija, zbog konzumiranja alkohola.

2. Otac gradonačelnika Novog Sada, Zoran Vučević kontroliše gradsku upravu za socijalna pitanja i brigu o deci, preko načelnika Vere Grgavac, koja jedinu kvalifikaciju koju ima za to mesto je što je ''prijateljica'' Zorana Vučevića. Zoran kontroliše i Upravu za sport i omladinu, preko Ognjena Cvjetičanina.

3.Zoran je dobio od sina da bude i član Komisije za polaganje pravosudnih ispita, postavlja sudije i tužioce u Novom Sadu, javna je tajna da "bez blagoslova tate ne može ništa". Kao što je Miloš marioneta Andreja Vučića, tako su Novosađani marionete porodičnog klana Vučević. Ako bude pravde i zakona prvih dana po promeni vlasti ovaj klan će biti u istražnom zatvoru na Klisi.

4. Slobodan Milić Bocara je savetnik gradonačelnika Novog Sada i odbornik, pre 6 meseci je kupio automobile audi za 115.000 evra i slavio je kupovinu automobile u čuvenom klubu Gondola, pored zgrade Vlade Vojvodine. Bocara je bio u lepom društvu, što bi rekao naš narod, sa Milićevićem i Igorom Mirovićem. Mirović je po starom crnogorskom običaju, (inače poreklom sa Cetinja) svom sinu Milošu Miroviću sredio da bude predsednik udruženja studenata ELSA na Pravnom fakultetu u Novom Sadu, to se potpuno uklapa u onu čuvenu crnogorsku narodnu izreku: Na Lovćenu zeleni se trava ,svi volovi studiraju prava. Po rečima profesora Pravnog fakulteta Miloš nije daleko od vola, ali to tati ne smeta, mnogo da ga forsira i priprema za najviše državne funkcije u Srbiji već od studentskih dana. Slobodan Milić, inače prijatelj Mirovića se javno hvali da mesecno inkasira 500.000 evra na provizijama. Ovaj naprednjački bandit gradi zgrade u Novom Sadu, do sada ih je 15 napravio, i on je ubeđen da na taj način legalizuje kapital od provizija. Milić i Mirović punih 25 godina zajedno kradu budžetski novac od SRS do SNS. Dejan Mandić je pomoćnik gradonačelnika Novog Sada, član Gradskog Veća za finansije i direktor Zavoda za izgradnju grada. U poslednjih 5 godina je kupio 500 jutara zemlje i naveo ih na ime žene i firme iz Temerina. Mandić je čovek Jorgovanke Tabaković, koja preko njega kontroliše firmu Južna Bačka, koja uzima ogromne provizije i učestvuje u nameštenim nabavkama. Ova firma dobija veliki deo poslova u ZIG-u, Fondu za kapitalna ulaganja Vojvodine i EPS-u. Južna Bačka je radila i sanaciju Kolubare, nakon poplava. Dejan Mandić, akcionar Južne Bačke i poverenik Jorgovanke Tabaković je kupio 15 stanova od narodnog novca.

Pod poternicom

Iz Amsterdama nam se javio dopisnik Đorđe Višekruna, čiju izjavu prenosimo: Magazin Tabloid List protiv mafije u broju 90 (396) od 24.08.2017. godine u tekstu pod naslovom "Pitanja za porodični klan Vučević - Jeste li se svi udomili" koji potpisuje Arpad Nađ, donosi najnovije informacije, vezane za moj život koji se potpuno promenio nakon gostovanja u emisijama kod Teše Tešanovića i Marka Vidojkovića. U momentu dok ovo pišem se nalazim u svom drugom domu, u progonu u Amsterdamu. Juče sam dao Teši drugi intervju u kaficu Raek's, preko puta opštine Harlem, danas 26.08.2017. šaljem prijateljima u Srbiju tekst knjige da se štampa, reakciju Vučica smo videli nakon prvog intervjua, sad svi čekamo da Balkan.info postavi novi intervju na Youtubu, pa da vidimo novu reakciju Vučica i naredbe koje će izdati svojim poslušnicima, možda pokušaju i da me ubiju, naravno da ih se ne plašim, ništa me više ne iznenađuje kada je taj psihički bolesnik u pitanju. Evo, upravo mi je Teša Tešanović javio da su mi iz BIA konfiskovali opremu i intervju samnom, da neće biti objavljen jer njemi i saradnicima prete ubistvom i progonom. Saznao sam da je Vučić raspisao za mnom poternicu, da sam mu navodno ugrozio sigurnost, optužbama koje sam izneo u intervjuima. To je zemlja Srbija danas. Ako preživim pisaću i dalje za Magazin Tabloid iz Amsterdama.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane