Natrag

Region

Nekome korona a nekome "corona party"

BUDALE ZATEČENE U KRIMINALU

U što se to korona pretvorila? U što je tako pogibeljno mutirala korona, ako se zbog nje uvodi izvanredno stanje, kako u Srbiji. tako i u Hrvatskoj...?!..Virus je iz laboratorija medicine pušten na ruke politike, pa je prenošenjem mutirao i postao mutant najpokvarenije i najopasnije ljude GLOBUSA, a to su političari. U ovom slučaju političari kriminalci poput Plenkovića ili Vučića

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić, koliko vidimo i čujemo, do sada nikada ne govori istinu. To se ističe i u ovom listu. Kada jednom konačno progovori istinito i realno opisuje korona virus, čak se i posprdno na svoj način našali na njegovu pojavu, tada SAM SEBE mora uhavtiti u lažima. Zašto Vučić ironično odgovara o nadirućoj pojavi korona virusa, da bi nekoliko dana kasnije okrenuo razmišljanja o pojavi te vrste gripe za 180 stupnjeva?

Po njemu korona virus nije nikakva opasnost, ozbiljnija prijetnja od nadolazeće sezonske gripe. Njegovi poslušnici, neki doktori čak upućuju ljude u Milano u šoping, jer zaista nemaju zašto brinuti o zdravlju.

Nije Aleksandar Vučić niti glup niti neinformiran. Vrlo je lukav i da nije zatečen do lakata u kriminalu, moglo bi se zaključiti kako je čak inteligentniji od našeg predsjednika Zorana Milanovića. Međutim, pošto je i naš Zoran dokazani kriminalac, onda ne možemo o njima dvojici govoriti kao inteligentnim bićima, već kao o dvije BUDALE ZATEČENE U KRIMINALU.

Dakle, Vučić je bio jako dobro informiran glede opasnosti po zdravlje od zaraze korona virusom. I po prvi je puta uznemirenoj javnosti gladne vjerodostojne informacije na svoj način zadovoljio i umirio najšire mase.

I Vučić se može pozvati na mišljenje najiskusnijih stručnjaka koji se desetljećima susreću sa korona virusom. Neki od njih i od 1965. godine poput dr VELE MARKOVSKOG, makedonskog eksperta i međunarodno priznatog infektologa. On, naime, poput Vučića, ali sa svoje znanstvene distance kompetentno govori o korona virusu.

Možda se Aleksandar Vučić sa njime posavjetovao u svezi korone virusa pa mu je poznati doktor radi usporedbe koliko je zapravo opasan taj virus između ostalog na plastičan način objasnio kako se i studenti medicine namjerno znaju zaraziti tim virusom te pratiti njegovo djelovanje.

Dakle, korona virus je u biti virus bolesti koju narod želi svakako izbjeći a zove se GRIPA. Statistike svjetske zdravstvene organizacije govore kako od korone virusa do danas nije umrlo niti jedno dijete između 0-10 godina, na primjer. Jasno je onda i razumljivo zašto je Vučić 26. februara pred javnošću izjavio "VIRUS JE SMIJURIJA", iako je taj virus dobrano zahvatio Italiju.

Imao je Vučić pouzdane informacije struke o karakteru tog virusa. Također je logična izjava glavnog Vučićeva stručnjaka za korona virus dan kasnije, koja pak otklanja sve nedoumice i bojazni oko virusa korona: "Žene, otiđite kupovati u Milano. Tamo su sada veliki popusti pošto nitko ne ide u Italiju zbog korona virusa!"

I 15. marta Aleksandar Vučić sa svojim najbližim suradnicima SRBIMA UVODI IZVANREDNO STANJE !! zbog opasnosti po živote od korona virusa, koji kao i u Italiji prijeti da se pretvori u pandemiju?! Dakle, Srbiju je napao i prijeti joj po opstanak nekakvi virus najobičnije gripe.

Ovoga puta Vučić svoje sugrađane uvjerava kako je jedini razlog uvađanja izvanrednog stanja smrtna opasnost od korona virusa po građane Srbije!!?

U što je toliko opasnoga i smrtonosnoga mutirao virus korona od 26. veljače do 15. ožujka 2020. kada je u Srbiji na kriminalan način, a kako bi drugačije, kriminalac Aleksandar Vučić proglasio kako je ON sada gospodar života i smrti u Srbiji?? Možda je Vučićeva glava, a ne Vučić, mutirao u nešto pogibeljnoga? To je čak i logičnije. Zanimljivo i Hrvatski predsjednik tzv vlade Andrej Plenković u Hrvatskoj također uvađa izvanredno stanje, četiri dana nakon Vučića!!

I Hrvatsku, kao i Srbiju, napada isti smrtonosni virus. Nije Plenković natuknuo kako su SRBI virusom ZARAZILI HRVATE. Uvjeren sam kako poput Aleksandra Vučića Plenković zna sve potrebno o virusu korona !!

Ali isto tako zna kako je poput svojega ORTAKA iz Beogada u velikim problemima, ako ne poduzme IZVANREDNE MJERE s ciljem daljeg ostanka na vlasti.

U što se to korona pretvorila? U što je tako pogibeljno mutirala korona, ako se zbog nje uvodi izvanredno stanje kako u Srbiji tako i u Hrvatskoj...?!..

Virus je iz laboratorija medicine pušten na ruke politike pa je prenošenjem mutirao i postao mutant najpokvarenije i najopasnije ljude GLOBUSA a to su političari. U ovom slučaju političari kriminalci poput Plenkovića ili Vučića.

Zašto i ova dvojica čelnika svojih zemalja paralelno koriste virus koronu kao sredstvo masovnog zaplašivanja, širenja panike, neizvijesnosti, masovni gubitak radnih mjesta, poigravanje sudbinom Hrvatskog i Srpskog naroda?

U prošlom broju sam napisao kako je BALKANSKA MAFIJA RAZOTKRIVENA. Protagonsti te mafije poput Vučića, Plenkovića ili Edija Rame ili pak Đukanovića i ostalih sumnjivaca, nemaju izbora nego pokušati sačuvati stečeno pljačkom ali i zadržati sadašnje poluge vlasti.

Molim vas, još jednom pročitajte tekst iz prošlog broja Magazin Tabloida. Povežite ga sa ovim tekstom i na mah ćete shvatiti kako ih samo dalje generiranje kriminala još neko vrijeme može održati na pozicijama vlasti.

Virus korona je izuzetan alat i način održavanja jer je korona puštena iz Soroševa kineskog laboratorija kako bi mutirala u politički smrtonosan virus i raširio se svijetom.

George Soroš je ujedno svekoliki mentor dvojice BUDALA na čelu Hrvatske i Srbije. Ovaj virus je stoga mnogo mnogo smrtonosniji i opasniji po ljudsko društvo od dobro poznatog virusa korona.

Za sada se i ostali globalni igrači koji su prepoznali Soroševu najprizemniju do sada podvalu, javno prave kako zajedničkim snagama suzbijaju pandemiju virusa korone a u biti spremaju zamku kako bi u tu klopku upali i Soroš i njegovi globalni jataci.

U tu skupinu sumnjivaca i kriminalaca spadaju Andrej Plenković i Aleksandar Vučić i kompletna tzv politička scena kako Hrvatske tako i Srbije!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane