https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od juče

Prilozi za srpski nacionalni program

Zoran D. Milojević

CETA američki trojanski konj

Zverska organizacija, država Vatikan, tron antihrista na zemlji, autor je i vlasnik, ali i proizvođač najvećih zala, koji su dotakli ljudsku civilizaciju! Nema te opšteljudske ideje koju Vatikan nije prisvojio, obukao u svoje zverske haljine, iskrivio je i njome ugrozio civilizovani svet!

Kad su u Sikstinskoj kapeli shvatili da Islam nije obavio posao dehristijanizacije Rusa i Srba i da je Srbija ponovo stekla nezavisnost na Berlinskom kongresu i kad su Turci proterali sa Balkana, Vatikan je Islam usmerio „na druga tržišta"!

Kao zamenu za Islam, Vatikan je smislio fašizam i komunizam! Već sredinom 19. veka je shvaćeno da se ulicama evropskih gradova kreću mase beskućnika, od gladi i otimačine onemoćalih ljudi, nad kojima je bilo potrebno preuzeti kontrolu i preusmeriti ih na pravoslavni svet! Za to su, kao mamac, iskorišćeni socijalisti sa političkim idejama o jednakosti među ljudima, iako na dva brata blizanca pod kapom nebeskom nisu jednaka! Vatikan je prosledio britanskoj službi bezbednosti, koja je iškolovala Hortija, Musolinija, Franka, ali i Špera, Himlera, Ribentropa koji su podržali Hitlera! Iz socijalizma izrastao je nacional-socijalizam i Hitler se oteo Vatikanu!

Fašizam je namenjen Evropi, ali Rusiji, Srbiji, Grčkoj i ostalom pravoslavnom svetu namenjen je komunizam, „viši stadijum socijalizma"! Komunizam je hrišćanstvo u verziji Vatikana! Antihristi iz Sikstinske kapele obesmislili su i omrazili mnogim pravoslavnim Gospoda Hrista, doveli Rusima Lenjina, Broza Srbima, Dimitrova Bugarima i njima sličnih ostalima!

Grčka Pravoslavna crkva je odbranila Grke i Grčku, ali je Grčka ipak završila u kandžama NATO pakta!

Josif Staljin, Đurđijanac koji je završio srednju bogoslovsku školu, shvatio je ulogu Lenjina! Zaveo je ličnu diktaturu i pobio Lenjinove sledbenike.

I Vatikan je shvatio da ih je Staljin prozreo! Zato je Bugarima poslao Dimitrova, a Srbima Broza! U jednom trenutku Staljin posle rata eliminiše Dimitrova, ali Broz je bio zaštićen i od CIA-e i od strane BND-a!

U isto vreme, krajem rata i početkom mira, grupa vojskovođa i evropskih intelektualaca, među kojima su bili i prvi antifašistički komandanti Mihajlović i De Gol, književnici Bodler i Tomas Man i mnogi drugi, zagovaraju Evropu naroda! Vatikan brzo reaguje, Mihajlovića predaje komunistima, a De Gola, Ruzvelta i njima slične marginalizuje, a ideju Evropa nacija, pretvara u zajednicu za ugalj i čelik, pa sve po ladu da ih ne poznadu do Evropske unije kojom ne vlada čvrst moral, već čvrsta valuta!

U dotičnu EU bez ispunjavanja „srpskih uslova", ušle su sve zemlje Balkana i okoline koje su radosno dočekale Hitlerove jedinice: Austrija, Mađarska, Bugarska, Slovenija, Hrvatska, a jedino je van EU BIH, jer je u njoj Republika Srpska!

U EU važi strogo pravilo: svi smo jednaki, samo su neki jednakiji! Španija je deo EU! Na Kataloniju je Španija delovala policijski, vojno i ustavno! Zamislimo samo da je Sloba uhapsio Rugovu, kao Evropljani Puđdemona!

Evropa je ranjiva! Španija ima 17 pokrajina, Italija još više! Ali, tu je prekookeanski „veliki brat"! On vuče odlučujuće konce u EU!

S druge strane trećina gasa Nemačkoj stiže iz rusije, a Nemačka je morala da zavede sankcije!

I stižemo do upoređenja Katalonije i Kosova i Metohije! Katalonci odvajkada žive sa ostalim Špancima! Šiptari su na KiM nepunih dvesta godina! Na Kosovu i Metohiji se desila međunarodna, zapadnjačka, od Vatikana blagoslovljena otimačina! NATO fašisti prekršili su sve zakone međunarodnog prava, protivno i osnivačkom aktu NATO pakta! Srbija nije napala nijednu zemlju NATO pakta, niti sam NATO pakt! NATO pakt se umešao u unutrašnje odnose u Srbiji! NATO je u Srbiji, na KiM formirao vojnu bazu!

Sve države imaju i druge narode, ali je samo Srbija kažnjena, jer je izmišljeno da je vršila aktivnu ulogu i agresivnu politiku u rušenju Jugoslavije!

Šta nam valja činiti? Prezrimo ulazak u EU kao strateški cilj Srbije! Prezrimo sve duhovne i moralne vrednosti koje nam stižu iz rimokatoličkih zemalja! Prezrimo Srbe koji nas truju pričom, da smo „mala zemlja i mali narod"!

Pa, ako smo Srbi!

podeli ovaj članak:

Natrag