https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

RTV Svetac

 

 RTV Svetac

 

Utisaka puna glava

 

Dođe leto kad mu vreme nije, vlast se hvali, a narod se smije. Od gledanja  televizije, utiska puna glava, niti može da se jede niti mirno spava...

Utisak 1 - Smejurija od maturskog ispita sa osnovce. Udruženi nastavnici, roditelji i đaci traže ukidanje „male mature" i smenu večitog ministra Žarka Obradovića. A on namerava da tuži medije?!

Utisak 2 -Tek što je Prva TV zatvorila „Otvorena vrata", na RTS-u su brže bolje oni „Otvorili vrata" (repriza stare serije).

Utisak 3 -Požalio mi se jedan pisac da ne može da dođe na televiziju jer je tarifa za gostovanje/promocije knjige kod „urednika" od 200 do 400 evra!

Utisak 4 -Ko je Novak Đoković - to ne zna Ekrem Jevrić?! A ko je Ekrem Jevrić?

Utisak 5 - Pun pogodak je emisija „24 minuta" sa izvanrednim Zoranom Kesićem. Srećom, TV Prvoj nisam poslao koncept, već samo naslov moje emisije „Ovo nije Dnevnik".

Nekom je i to dovoljno za „inspiraciju"! Ono što ne znaju u TV Prvoj je da sam koncept moje tv emisije „Ovo nije Dnevnik" istovremeno poslao u nekoliko drugih televizija i to mnogo, mnogo pre pojave Kesićeve emisije „24 minuta". Bruka je tu i kraj priče!

Utisak 6 - Na našim televizijama (i radiju) vladaju potpuno neozbiljni i bahati ljudi koji ne znaju ni osnovni red. Ako vam neko piše - maniri lepog ponašanja nalažu da na ta pisma odgovorite. To se zove kultura - čega nema na radiju i malim ekranima Srbije.

Utisak 7 - Zajedno su protestovali svi umetnici protiv vlasti (oni koji su u prethodnoj vlasti imali privilegije a sad su ih izgubili i oni koji ni u prethodnoj a ni u ovoj nisu dobili „kulturni dinar"). A na RTS-u i Pinku mogao je da se čuje samo aktuelni ministar kulture.

Utisak 8 - Zvali su me da gledam amatersku predstavu srednjoškolaca. Tek posle predstave sam shvatio koliko su veliki amateri u tv seriji „Pevaj brate". Zamenili su uloge.

Utisak 9 - Nekada popularni „Beograd 202" je pred kolapsom. Važno je da je jedino zadovoljan krivac - Aleksandar Tijanić.

Utisak 10 - Plačete li od „sreće" kad gledate Srećnu TV(Happy TV) ili to plačete od tuge?

 

Zlatni sponzor

 

BOJA LJUBAVI…emisija za romantičare, zaljubljene, ostavljene, usamljene…

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane