Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Advokati

I srpskim advokatima krate jezik, ako otkrivaju kriminal vladajuće klike

Branioce nema ko da brani

Srpski režim je svakog građanina stavio u poziciju da je neizvesna njegova sudbina. Može biti uhapšen, osuđen, pretučen, ostavljen bez posla. Ako angažuje nekog, od malobrojnih advokata koji ih neće prodati, onda su i advokati u nemilosti. Neki su, poput uglednog advokata Miše Ognjanovića praćeni uhođeni, vređani od Aleksandra Vučića na sva usta, a onda je i ubijen. Ubice još nisu nađene, jer tamo gde oni sede, ne dolazi se bez dozvole...

Vladimir Molotok

Srpska javnost se uzbudila slučajem Ane Mihaljice iz Novog Sada, majke troje dece, koju je od nje oduzeo Centar za socijalni rad u Novom Sadu. Advokat iz Čačka Milan Bosika prihvatio se zastupanja nesrećne Ane Mihaljice i uspeo je, uz pomoć medija, da Ani vrati oduzetu decu.

Već je poznato da Srbija izvozi i decu, koju otme od siromašnih roditelja i za velike pare proda bogatim strancima, pedofilima i drugim skotovima.

Nekoliko hiljada dece oduzme se nesrećnim roditeljima, uz izgovor da su siromašni i da nisu sposobni da ih izdržavaju. Umesto da novac daju roditeljima, da decu izdržavaju. Trgovinu decom započela je ministarka pravde Maja Popović, čiji suprug je zamenik predsednika Apelacionog suda u Beogradu

Advokatska komora Čačak 28. maja, odlukom Upravnog odbora, privremeno je zabranila bavljenje advokaturom Milanu Bosiki. Disciplinsku prijavu je podneo novosadski Centar za socijalni rad, kome se Bosika zamerio jer je sprečio oduzimanje troje dece Ane Mihaljice.

Direktorka novosadskog centra za socijalni rad, ljuta naprednjakuša, podnela je protiv advokata Milana Bosike iz Čačka disciplinsku prijavu, koju je prihvatio njegov kolega iz Čačka i predložio da mu Upravni odbor privremeno zabrani rad. Oni su to zdušno prihvatili i odredili da predmet preda drugom advokatu!

Ovaj odvažni čuvar pravde našao se na udaru svojih režimskih kolega.

Na sajtu Advokatske komore Čačak pronašao sam fotografije i imena onih advokata koji su kao članovi Upravnog odbora zabranili rad svom kolegi, koji se, svim srcem, borio da jednoj nesrećnoj majci spasi decu. I uspeo je u tome, ali je razbesneo svoje kolege.

Raspitivao sam se o njegovim kolegama, u gradovima u kojima rade, koji su članovi Upravnog odbora. Oni koji ih poznaju odmahuju rukom. Kažu da uzimaju velike pare, od onih koji ih imaju, da ih pred sudijama, istog morala, spasavaju od zatvora i pribavljaju im materijalnu korist.

Čačanski advokati su, nažalost, spremni da služe režimu i svakoj vlasti.

Specijalni tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić, pre postavljenja na ovu dužnost, bio je advokat u Čačku!

Do kraja avgusta prošle godine predsednica Advokatske komore Srbije je bila advokat iz Čačka Jasmina Milutinović, čiji rad je ozbiljno kritikovan u javnosti.

Ona je bila šef kabineta predsednika Narodne skupštine Srbije. Od maja 2006. do 16. septembra 2017. godine, u tri mandata, bila je predsednik Advokatske komore Čačak.

Na funkciju potpredsednika Advokatske komore Srbije stupila je 16. septembra 2017. godine. Takođe, sekretar je Advokatske akademije Advokatske komore Srbije i predavač na ovoj akademiji na katedri za građansko pravo, oblast stvarno pravo i radno pravo.

Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu diplomirala je 1982. godine. Pravosudni ispit položila je pred Ministarstvom pravde Republike Srbije dve godine kasnije.

U imenik advokatskih pripravnika Advokatske komore Čačak upisana je od 1. januara 1983. godine na praksi u advokatskoj kancelariji Jovana Vučkovića u Čačku do 1. februara 1984. godine.

Protiv odluke Upravnog odbora AK Čačak čestiti advokat Milan Bosika ima pravo žalbe Advokatskoj komori Srbije. Ali... Iza Jasmine je ostao ''pravi naslednik''.

Predsednik Advokatske komore Srbije je bivši policajac Veljko Delibašić. Utekao je iz gradske kriminalističke policije Beograda, kada se i sam našao u pritvoru, napakovanom od strane kolega. Čim je oslobođen, napustio je policiju.

Predsednik Advokatske komore Srbije, Veljko Delibašić kaže da najoštrije osuđuje mešanje i neprimeren uticaj u odluke čije je donošenje u isključivoj nadležnosti, u ovom slučaju, glavnog javnog tužioca VJT.

„Advokatska komora Srbije poštujući Ustav i sve zakone nikada se nije mešala u organizaciju samostalnih i nezavisnih organa pa tako i ovom prilikom ne utiče i ne meša se u organizaciona i personalna rešenja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. U tom kontekstu osuđujem sve one koji mimo Ustava i Zakona pokušavaju da neprimerenim pritiscima donose odluke koje su u ovom slučaju u isključivoj nadležnosti glavnog javnog tužioca VJT.

Advokat brani glavnog tužioca. Nenada Stefanovića, ogrezlog u kriminalu, nemoralu, nasilju....

U čije ime to čini nesrećni Delibašić? Advokat je stranka u postupku, isto kao i tužilac. Tužilac Stefanović je ozloglašeni gonič svakog ko slobodno opisuje stanje u društvu. Eto, sada ga brani i predsednik Advokatske komore Srbije. Pritom, treba istine radi reći, da g. Delibašić nije čovek koji ne zna pravo, niti je sklon podmićivanjima sudija i tužilaca. Ali, vlast je vlast i on zna da je treba podržavati.

Advokat Ivan Maksimović iz Kuršumlije kritikovao je spregu sudija iz Kuršumlije i Prokuplja. Opisivao je njihove lične veze, ugovaranje poslova i muljanje sa predmetima, osudama ...

Sudija Marija Stanojević iz Kuršumlije i Dragan Tacić, zamenik predsednika Višeg suda u Prokuplju, podneli su tužbu Osnovnom sudu u Kuršumliji protiv advokata Maksimovića. Osnovni sud se nije izuzeo, jer privatna tužilja je zaposlena u ovom sudu, na mestu sudije. Njena koleginica je osudila advokata Ivana Maksimovića na 8 meseci zatvora. O žalbi na ovu presudu odlučivao je Viši sud u Pirotu. Tročlano veće sudija (Bojan Antić je predsedavao većem) delimično je preinačilo presudu i Maksimoviću izreklo uslovnu kaznu zatvora od 8 meseci.

Sudsko veće je obrazložilo da je sud pravilno postupio kada je odbio predlog advokata da dokazuje istinitost svojih navoda, jer se oni ne dokazuju u ovom slučaju. Zaboravio je da utvrdi da su sudije javne ličnosti i da građani, pa i advokati, imaju pravo da ukazuju na njihove postupke koji ih čine nepodobnim za obavljanje sudijske funkcije. Zna to i sudija Bojan Antić, ali mu je tako rečeno.

Toliko se nakotilo ološa u srpskom pravosuđu, da sami sebe štite, postali su nedodirljivi. Gori od svakog paše i subaše.

Beogradski advokat Čedomir Kokanović više puta se našao u pritvoru (nezakonitom) po privatnoj tužbi predsednika advokatske komore Vojvodine Vladimira Beljanskog. Sudije iz kuće (ne) pravde u zgradi na Sutjesci, i nogama i rukama štite advokata Beljanskog, kada već ne mogu da progon obrazlože zakonom.

Mogu li se advokati, preko svojih komora, kojima plaćaju velike iznose za članarinu, suprotstaviti nasilju i zaštiti svoje članove.

U Beogradu je Advokatska komora Beograda stala iza advokata Dejana Lazarevića, koji je jedno vreme proveo u pritvoru, kao navodni član grupe Darka Šarića. Kada je Lazarević izašao iz pritvora, AK Beograda je odbila da mu zabrani rad i on je nastavio da brani optužene u predmetu Veljka Belivuka.

Advokatima je sudski zabranjivano i da štrajkuju. Zlo zvano ministarka pravde Maja Popović, neuspešni sudija, a uspešni službenik Bezbednosno informativne agencije i bivši šef kabineta direktora ove agencije Aleksandra Đorđevića, bivšeg advokata iz Čačka, osim što je rasturila srpsko pravosuđe, napala je srpske porodice, otimajući im decu.

Da li će se advokati uspraviti, pobuniti, organizovati da se odupru pritiscima i pretnjama kojima su izloženi, odbijajući da služe vlastima, nego istini i interesima građana?

1

Advokat Ninić: Crna propaganda je osnovna alatka režima, cenu tih laži plaćaju građani

Advokat Ivan Ninić izjavio je da je "crna propaganda osnovna alatka režima" i da je u ime svojih klijenata za nekoliko meseci podneo 120 tužbi protiv medija.

Ninić je za nedeljnik "Vreme" kazao da je tužbe podneo u ime različitih ličnosti i da ogromne sudske troškove na kraju zapravo plaćaju građani.

"To su tužbe različitih ličnosti, studenata koji su protestovali, glumaca Amera Mešića, Stevana Pijale, predsednika Vojnog sindikata Novice Antića...", naveo je advokat.

Prema njegovim rečima, obično se napravi tekst u jednom tabloidnom centru i onda se širi po svim režimskim glasilima.

"To su Informer, 24/7, Alo, Republika, Srbija danas, neretko B92 i Politika. Potom, nekada imaju obavezu da to preuzmu i lokalni mediji koji se finansiraju iz budžeta kao što su E-Pančevo, E-Vršac, E-Podunavlje, Vojvodina uživo... Njih praktično uređuje nevidljiva ruka, jer zašto bi lokalni mediji prenosili dešavanja iz Beograda?", kazao je Ninić.

Dodao je da se radi o tematskim tekstovima koji su sračunati protiv svakoga ko se drzne da uđe u zonu interesa vlasti.

"Za samo pet meseci podneo sam 120 tužbi, to je ogroman broj. Samo od Novice Antića ima 48 tužbi, jer je protiv njega vođena baš surova kampanja", kaže advokat.

Ninić objašnjava da je ukupan trošak svih tih tužbi čak 36 miliona dinara.

"Tu su uračunate moguća odšteta, troškovi dva advokata i takse. E sad, kada vidite oglašivače u tabloidima, to su Dunav osiguranje, Telekom i Poštanska štedionica. Oni su dominanti finansijeri, a tu je i projektno finansiranje iz budžeta. Tako da praktično građani finansiraju te tužbe", kaže Ninić.

On je naveo da ne postoje odštete veće od 250.000 dinara.

"Za najgore neistine koje mogu da pišu o vama, ne možete da dobijete više od 100.000 dinara, a najveći trošak su advokatski troškovi. Postupci mogu da traju prosečno i tri do četiri godine", kazao je Ninić.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane