https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Isključen iz stranke zbog štampanja Tabloida

Doskorašnji funkcioner Srpske napredne stranke Radoslav Brborić, isključen je iz stranke odlukom Izvršnog odbora 20. februara 2014. godine, jer je u štampariji u kojoj je zaposlen štampa Magazin Tabloid!

Odluku je potpisao Radomir Nikolić.

Brborić je primljen u Srpsku naprednu stranku pre Aleksandra Vučića, zajedno sa sadašnjim gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem. Člansku kartu mu je potpisao Tomislav Nikolić.

Magazin Tabloid je štampan u Grafoproduktu i pre nego što je SNS osnovana. Prestao je da se štampa prošlog oktobra, kada je zabranjen rad štampariji Grafoprodukta. Danas se štampa u Podgorici. Prve pristupnice za SNS u Novom Sadu su besplatno štampane na zahtev Brborića, u štampariji u kojoj je on komercijalni direktor.

U razgovoru sa novinarom TV N1 Brborić je izrazio čuđenje zbog odluke o njegovom isključenju, jer kao komercijalni direktor u privatnoj štampariji nije mogao da utiče na uređivačku politiku novina koje se štampaju u Grafoproduktu, niti štamparija na to ima bilo kakvo pravo.

Iako se magazin Tabloid već pet meseci ne štampa u novosadskoj štampariji, predsednik Izvršnog odbora Radomir Nikolić isključio ga je iz članstva! Brborić se, kaže, neće žaliti na tu odluku, kojom je veoma iznenađen.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane